Dubbel plezier

()

Na een lange rit rij ik halverwege de middag de parkeerplaats op bij ons kantoor in het zuiden van het land. Het is een mooie, warme dag en ben via allerlei binnenwegen hiernaartoe gereden. Vandaag heb ik een vergadering met een aantal collega ’s die ik eerder wel telefonisch heb gesproken maar nog niet in levende lijve had gezien. Met een paar collega ’s heb ik wel een connectie via LinkedIn en daar de foto’s van gezien. Ben met name benieuwd naar Angela, die zag er met haar lange blonde haar wel erg goed uit op haar profielfoto.

Ik loop naar binnen en meld mij bij de balie. Daar word ik verwezen naar een van de vergaderruimtes. Daar vlakbij is ook een koffiehoek. Ik loop door een korte gang en zie in de verte het koffieapparaat. Ik ben op tijd, neem een kop koffie uit de automaat en loop daarmee de vergaderruimte in. Een paar collega’s zijn al binnen en kijken naar mij als ik binnen kom. Ik zie een vrouw staan met lange blonde haren in een rode jurk. Het kan haast niet anders dat dat Angela is. Ik loop op de collega’s af en begroet ze. Als laatste geef ik Angela een hand. Ze neemt mij op van top tot teen en ik zie een goedkeurende blik.

“Hey, jij moet Paul zijn.”, zegt ze. Ik knik. “En dan moet jij Angela zijn.” We lachen allebei om onze wat formele begroeting. Er komen nog 2 collega’s binnenlopen en we gaan zitten. Angela komt naast mij zitten. Ze heeft een bijzonder lekkere geur opgedaan. Gelukkig is het niet een vergadering over een al te zware onderwerp. Regelmatig wordt er gelachen. Aan het eind van de vergadering wordt er een afspraak gemaakt voor een volgende vergadering. We staan op en lopen de vergaderruimte uit. Ik loop samen met Angela naar de uitgang. Zij gaat naar de balie en ik hoor dat ze vraagt of er een taxi gebeld kan worden. Ik loop naar haar toe.

“Ik kan je ook wel naar huis brengen.” Stel ik voor zonder te weten waar ze naar toe gebracht moet worden. Ze kijkt mij aan. Ik zie een korte aarzeling.

“Nou,” zegt ze. “Als het niet al te veel moeite is lijkt mij dat wel leuk. Kunnen we nog even verder praten”. Ze draait zich om naar de baliemedewerkster en zegt dat de taxi niet meer nodig is. Ik zie de baliemedewerkster naar mij kijken met een verbaasde blik. We lopen samen naar mijn auto op de parkeerplaats. Angela stap in. Ik kijk met bewonderende blik naar haar lange benen die doordat haar korte jurkje wat omhoog schuift nog beter zichtbaar worden. Ik kijk Angela aan.

“Zo, nu nog vertellen waar je naar toe gebracht moet worden, dan kunnen we vertrekken”. Angela geeft mij haar adres en ik zet dat in de navigatie. Het is ongeveer 25 kilometer vanaf het kantoor. Onderweg wisselen we wat algemene wetenswaardigheden uit. Angela werkt bijna 2 jaar voor ons bedrijf. Ze was daarvoor verhuisd vanuit een ander deel van het land. De reden was dat na een breuk in haar relatie ze uit de buurt van haar ex wilde blijven. Door haar openhartigheid geef ik ook meer intieme gegevens vrij dan ik normaal zou doen. Zij weet nu dus dat ik ook alweer een tijdje vrijgezel ben. De tijd vliegt voorbij door het gezellige gesprek en ik rij de straat in waar Angela haar appartement heeft. Ik stop voor de ingang van het gebouw en stap snel uit. Ik loop om de auto heen en doe galant de deur open. Angela stapt uit.

“Het is bijzonder prettig om met jou kennis gemaakt te hebben”. Angela lacht.

“Het is voor mij ook bijzonder leuk weer eens een aardige vent gesproken te hebben”. Ik doe de deur van de auto dicht. “Heb je nog zin in een borreltje?” Vraagt ze. Ik had daar al op gehoopt en mijn “Ja, graag”, komt dan ook heel snel uit mijn mond. Ik sluit snel de auto af en loop met Angela naar de ingang. Zijn woont op de 3e etage en we nemen de lift naar boven. In de lift staan we vlak bij elkaar en opnieuw ruik ik haar lekkere parfum. We stappen de lift uit en lopen naar haar appartement. Ze doet de deur open en laat mij naar binnen.

Angela stapt achter mij aan naar binnen en doet dan de deur weer dicht. Ik blijf even staan. Angela loopt op mij af en trekt mij dan plotseling tegen haar aan. Al snel vinden onze lippen elkaar en een vurige kus volgt. Mijn handen gaan over haar rug en ik trek de ritssluiting van Angela’s jurk omlaag. Ze laat mij even los en doet haar armen omlaag. Het rode jurkje valt op de grond. Angela heeft een klein slipje en een mooie zwarte kanten bh aan.

Dan pakt ze mijn riem vast en maakt die met een soepele beweging los. Even later zakt mijn broek op mijn enkels. Ik trek snel mijn overhemd uit. Ik zie Angela bewonderend naar mij kijken. Ik schop mijn schoenen uit en stap uit mijn broek. Angela pakt mijn hand beet en trekt mij naar de slaapkamer even verderop in de gang. In de slaapkamer trek ik Angela tegen mij aan. Mijn handen gaan naar de sluiting van haar bh en deze blijft nog even op zijn plaats zitten doordat we strak tegen elkaar staan. Even laten we elkaar los en de bh valt op de grond. Zij heeft mooie, kleine stevige borsten.

Ik til Angela voorzichtig op en leg haar op het ruime tweepersoonsbed. Ik trek mijn onderbroek uit en ga naast haar op het bed liggen. Mijn vingers beginnen de tepels van Angela te masseren die al snel hard zijn. Ik neem ze een voor een in mijn mond en begint er wat aan te sabbelen. Ik voel Angela’s nagels over mijn rug glijden. Mijn hand zakt omlaag over haar buik en mijn vingers schuiven onder het stukje katoen van haar slipje. Ik merk dat ze een kaalgeschoren kutje heeft en dat ze inmiddels bijzonder geil is geworden. Mijn vingers masseren haar clitoris en ze begint te kreunen. Ik stop met masseren, trek haar slipje helemaal uit en ga tussen haar benen zitten. Ik buig mij voorover en met mijn tong bewerk ik haar clitoris. Ik voel de handen van Angela in mijn haar. Ze drukt mijn hoofd stevig tegen haar kutje. Ik laat mij niet onbetuigd en mijn tong gaat diep naar binnen. Dan trekt ze mijn hoofd omhoog.

“Ik wil hem voelen,” zegt ze. “Nu!” Ik schuif naar voren en mijn keiharde penis schuift moeiteloos het kletsnatte kutje binnen. Met mijn handen hou ik haar heupen stevig vast. Eerst rustig, maar steeds sneller ga ik op en neer. Angela begint harder te kreunen.

“Ja… ha… ja… ah… ga door.” Gilt ze nu zachtjes. Even later komen we vrijwel gelijktijdig klaar. Onze lippen vinden elkaar weer en een lange, vurige kus volgt. Ik ga op mijn rug liggen en Angela legt haar hoofd op mijn borst. Ze speelt wat met mijn tepels. Ik hoor dat de buitendeur dicht wordt gedaan. Vragend kijk ik naar Angela. Ze lacht.

“Dat zal mijn huisgenoot zijn.” Zegt ze. “We huren samen dit appartement”. Ik voel mij wat ongemakkelijk worden, de deur van de slaapkamer staat nog deels open en een aantal kledingstukken liggen nog in de gang. Even is het stil, maar dan zie ik de slaapkamerdeur opengaan. Er stapt een vrouw naar binnen met onze kledingstukken in haar hand. Ik zie haar naar mij kijken.

“Hoi, Ang,” zegt ze. “Wat een lekker hapje heb je daar bij je liggen”. Angela lacht wat.

“Ja,” zegt ze. “Deze kwam ik tegen op mijn werk en mag er zeker zijn”. Ze begint wat te spelen met mijn slap geworden penis. De vrouw stapt verder en legt de kledingstukken op een stoel. Dan gaat ze op de rand van het bed naast ons zitten en kijkt naar wat Angela aan het doen is. De vrouw kijkt mij aan.

“Ik ben Vera,” zegt ze. “En ik woon ook hier”. Ik slik even.

“Ik ben Paul.” Zeg ik. Meer kan ik even niet uitbrengen. Zonder iets te zeggen duwt Vera de handen van Angela weg bij mijn penis. “Ik neem dit wel even over.” Zegt ze. Zachtjes begint ze mijn penis te masseren. Angela begint mij te kussen waardoor het zicht op Vera wordt ontnomen. Dan voel ik dat Vera mijn penis in haar mond neemt en flink begint te zuigen. Onmiddellijk reageert mijn penis daar op en wordt steeds maar harder. Vera knijpt wat in mijn ballen. Dan laat ze los.

“Ja,” zegt ze. “Dit is inderdaad een lekker hapje”. Ze staat op. Angela speelt ondertussen met mijn tepels. Ik zie dat Vera snel haar kleren uittrekt. Net zoals Angela heeft ze mooie, niet al te grote borsten. Haar kutje is netjes kortgeschoren. Vera stapt op het bed. Ze duwt mijn benen wat verder uit elkaar en begint mijn penis opnieuw te masseren. Angela komt omhoog en gaat op mijn borst zitten. Ik heb uitzicht op haar kaalgeschoren kutje. Ze schuift wat naar voren. Ik pak haar heupen vast en mijn tong begint haar clitoris te likken. Angela begint te kreunen en masseert haar eigen borsten.

Ik voel dat Vera ook naar voren komt. Ze pakt mijn penis vast en stuurt deze bij haar warme, ondertussen nat geworden kutje naar binnen. Zachtjes gaat ze op en neer. Ik zie dat ze Angela, die voor haar zit, vastpakt en haar borsten begint te masseren. Vera gaat sneller op en neer. Ik voel dat ik een nieuw orgasme niet lang meer kan uitstellen. Ik knijp flink in de billen van Angela en even later kom ik voor een tweede keer klaar. Vera gaat nog sneller op en neer en ik merk dat ook zij nu een orgasme heeft.

Uitgeput hangt Vera op Angela. Dan gaan beide vrouwen naast mij op bed liggen. Dan zoeken de lippen van Vera de mijne en ook zij begint mij vurig te kussen.

“Dit is wel een heel lekkere thuiskomst.” Zegt Vera tegen Angela.

“Ja,” zegt Angela, “Dat is ook mij ook opgevallen”. Beide vrouwen kruipen tegen mij aan en we blijven zo nog eventjes liggen. Dan stapt Angela op.

“Ik ga mij alvast opfrissen.” Zegt ze. “Jullie kunnen nog even spelen als je nog wilt”. Vera kijkt mij vragend aan.

“Ik kan niets beloven.” Zeg ik tegen haar.

“Geef niet,” zegt Vera. “Ik ga wel op onderzoek uit”. Ze kruipt op mij en haar mond gaat op zoek naar mijn slappe penis. Ze positioneert haar kutje precies voor mijn mond. Vera neemt mijn penis in haar mond en masseert gelijktijdig vakkundig mijn ballen. Ik laat mij ook niet onbetuigd. Ik pak haar billen vast en druk haar kutje tegen mij aan. Opnieuw vindt mijn tong een warm, geil kutje en likt een clitoris. Mijn penis is opnieuw hard geworden. Vera’s tong kringelt om mijn eikel. Dan laat ze hem los.

“Zo,” zegt ze. “Die kan zijn werk weer volbrengen”. Ze gaat van mij af en gaat op mij zitten.

“Bezwaar als het anaal gaat worden?” Vraagt ze. Ik kijk haar vragend aan. Zonder mijn antwoord af te wachten gaat ze wat omhoog en pakt mijn harde penis stevig vast. Ze stuurt hem naar haar anus gaatje. Heel zachtjes gaat ze omlaag. Even is er weerstand, maar Vera duwt mijn penis het gaatje in. Ze zakt verder omlaag. Ze leunt ze wat achterover en gaat zachtjes op en neer. Ik pak haar heupen vast.

“Ja… ha… ja… dit is lekker,” zegt ze. Ik merk dat een orgasme niet meer lang op zich zal laten wachten. Vera komt weer naar voren en begint mij te kussen. Dan gaat ze sneller op en neer. Ze komt wat overeind en drukt zwaar met beide handen op mijn borst. Dan geeft ze een kort gilletje en komt schokkend klaar. Ik hou haar heupen stevig vast en laat mijn penis nog een paar keer snel op en neer gaan. Dan kom ik ook weer klaar. Vera laat zich van mij afglijden en ligt zichtbaar uitgeput naast mij. Angela komt de kamer weer binnengelopen. Ze heeft haar rode jurkje weer aan.

“Ik zie dat het nog gelukt is”. Ze lacht wat. “Als jij je nu ook wil opfrissen, de badkamer vind je in de gang”. Ik sta op en loop richting de gang. In het voorbijgaan geeft Angela mij nog een kus en een klapje op mijn blote kont. Ik pak mijn kleren en loop naar de badkamer. Ik zie dat Angela een badhanddoek heeft klaargelegd. Ik stap onder de warme douche en voel mij voldaan. Op het moment dat ik de badkamer uitloop passeert Vera mij. Ook zij geeft nog snel een kus. Dan loop ik naar de huiskamer waar Angela op de bank zit. Zij heeft wat fris ingeschonken.

“Hey Paul”, zegt ze, “Dit was heel lekker, moeten we vaker doen”. Ik knik en neem een slokje drinken.

“Binnenkort hebben we weer een vergadering”, zeg ik. “We kunnen dan weer evalueren na afloop”. Angela begint te lachen. We kletsen nog wat na en zodra onze glazen leeg zijn staan we op. Op dat moment komt ook Vera naar binnengelopen. We nemen uitgebreid afscheid en Angela loopt met mij mee naar de buitendeur. Nog een laatste kus volgt en dan sta ik weer buiten in de schemering van een zwoele zomeravond. Ik loop tevreden naar mijn auto en rij dan naar huis.

Hans Woudstra

Graag uw sterrenwaardering het verhaal en/of reactie onderaan, of rechtstreeks per mail. Dank u wel. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *