Collega’s

()

Mijn collega Petra heeft alles wat een man zou willen: Een goed figuur, mooie borsten, extreem lange benen, donker lang haar en schitterende donkere ogen. We zijn collega’s bij een groothandel in erotische artikelen. Petra is daar de secretaresse en ik doe de verkoop. In het verleden hebben we een relatie gehad maar dat is al weer enig tijd voorbij. We blijven goede vrienden en gaan samen ook nog wel eens uit. Ze is zachtaardig van karakter. We hebben veel onderwerpen waarover we hetzelfde denken. Mijn vrouw Leonie is een weekendje weg met haar vriendinnen naar de Ardennen en Petra heeft mij uitgenodigd om weer eens uit eten te gaan in ons favoriete Indische restaurant. Ze houdt van pittig eten net zoals ik. Daarna zouden we bij haar thuis wat gaan drinken.

Ik loop het restaurant binnen en zie gelijk Petra zitten. Snel schuif ik bij haar aan tafel. De ober komt vragen of we wat willen drinken. We bestellen allebei een droge witte wijn. Dat past goed bij het pittige eten. De ober geeft ons de menukaart. Petra heeft al snel haar keuze gemaakt. Ik kies vandaag voor Kip Madras. Tijdens het eten praten we over van alles en nog wat. Voordat we er erg in hebben zitten we al aan het dessert: IJs dit keer.

Ik betaal de rekening en we staan op. We lopen naar buiten. Het is een mooie zomeravond. Naar het huis van Petra is het niet zo ver. Binnen 10 minuten staan we voor haar deur. Ze heeft een kleine eengezinswoning hoewel ze helemaal alleen is. Ze maakt de deur open en stapt naar binnen. Met een schuin oog kijk ik naar de trap die naar de slaapkamers moet leiden. Ik heb tot nu toe alleen nog maar de huiskamer gezien. Petra heeft een smaakvol ingerichte huiskamer. Ze loopt naar een kast.

“Wil je nog een afzakkertje?”, vraagt ze.

“Als je een wijntje hebt, dan lijkt mij dat lekker!” Zeg ik. Ze kijkt in de kast en pakt dan een rood wijntje en een paar glazen. Ze schenkt de wijn in de glazen en komt dan naar de bank lopen waarop ik al plaats heb genomen. Ze zet de glazen neer en kruipt dan dicht tegen mij aan. We beginnen elkaar vurig te kussen. Mijn hand schuift onder haar truitje. Petra verzet zich daar niet tegen. Ik voel dat ze geen bh aan heeft. Mijn vingers masseren zachtjes een van de tepels. Ze legt een van haar handen op mijn broek waar mijn penis verwachtingsvol begint te kloppen. Ik wil haar truitje omhoog schuiven en uit trekken. Dan drukt ze op mijn arm.

“Wacht eens,”, zegt ze. “Ik weet iets veel leukers voor vandaag”. Ik kijk haar vragend aan. “We gaan naar boven”. Ze stapt gelijk van de bank en pakt mijn hand vast. We lopen de trap op. Op de eerste verdieping zie ik twee deuren. Een staat er open en ik zie een groot tweepersoonsbed staan. Ze loopt echter door naar een andere trap. Ik kijk haar vragend aan. Ze begint te glimlachen. We lopen nog een trap op. Het is naar de zolder. Ik moet even slikken wat ik daar zie. Het is een seks speelkamer. In het midden staat een grote tafel met de nodige haken en beensteunen. Aan de wand tegenover de trap zit een wandrek met een kruis erop gemonteerd. Er staan een paar stoelen links. Rechts staat een kast. Ik zie er de nodige vibrators, dildo’s en zweepjes. Aan een balk hangt een stang aan een kabel. Ik loop verder de zolder op en kijk eens rond.

“Kleed je uit, nu!” De stem van Petra klinkt ineens niet zo lief meer maar dringend. Ik aarzel en kijk haar aan. “Niet wachten, uitkleden nu!” Petra klinkt nu wel erg dominant. Ik kijk nog eens rond en dan maak ik mijn overhemd los. Even later sta ik met een ontbloot bovenlichaam. “Ja, een beetje sneller graag. Ik heb niet alle tijd voor jou!” Ik doe mijn schoenen en sokken uit. Dan trek ik ook mijn broek en onderbroek uit. Ik leg alle kleren netjes op een stoel in de hoek.

“Ga maar in het midden staan.” De stem van Petra klinkt gebiedend. Ik loop naar het midden. Ondertussen heeft Petra iets van de kast gepakt en gaat achter mij staan. “Arm opzij!”. Ik steek mijn rechterarm opzij. Petra pakt hem vast en maakt een lederen polsband vast om mijn pols. “Andere arm!” Ook aan mijn andere pols wordt een polsband bevestigd. Er klinkt gerammel van een ketting en zie dat de stang boven mijn hoofd een stukje omlaag komt. “Doe je armen omhoog.” Ik doe wat Petra mij opdraagt. Zij klikt de polsbanden vast aan de brede stang. Ik hoor weer gerammel en voel dat de stang weer naar boven wordt getrokken.

“Doe je benen wijd!” Ik kijk naar beneden en zie een spreidstang liggen. Ik doe mijn benen uit elkaar, maar schijnbaar niet voldoende want ik krijg een fikse tik op mijn kont. “Wijder!” Ik probeer mijn benen zover mogelijk uit elkaar te doen wat bijzonder lastig is. Ik moet bijna op mijn tenen staan. Petra doet nu een paar enkelbanden om en klikt deze vast. Ze gaat voor mij staan.

“Zo en jij dacht zeker aan een lekkere vrijpartij vandaag!” Ik kijk Petra aan en knik. “We zullen wel zien wat we gaan doen.” Dan loopt ze weg. Ik hoor haar de trap aflopen en dan wordt het stil. Ik probeer wat rond te kijken maar alleen wat voor mij staat kan ik goed zien. Het is een kruis op een houten wandrek zoals we vroeger op school hadden. Aan het kruis zie ik de nodige banden zitten. Het lijkt wel een eeuwigheid te duren, maar dan hoor ik weer gekraak op de trap. Ik probeer om te kijken wat niet echt lukt. Ik voel een hand op mijn kont die zachtjes aait. Een lichte rilling gaat door mijn lichaam. Dan staat ineens Petra weer voor mij. Ik slik. Ze ziet er bloedgeil mooi uit. Ze heeft een korset aan waaraan een halfopen bh vast zit die ervoor zorgen dat haar mooie borsten parmantig naar voren steken. Verder heeft ze alleen een paar zwartleren, halfhoge laarsjes aan. Ze kijkt mij aan.

“Tja, wat zullen we nu eens gaan doen met een kerel die alleen maar aan neuken denkt?” Het is geen echte vraag, want volgens mij weet ze al wat ze wilt. Ze heeft wat in haar hand en loopt op mij af. Ik ruik haar lekkere parfum en doe eventjes mijn ogen dicht. Als ik ze open doe zie ik niets meer. Ze heeft een oogmasker bij mij voorgedaan. Ze drukt zich even tegen mij aan. Ik voel haar tepels tegen mij aan. Ze laat mij los. Ineens krimp ik ineen. Petra heeft mij een flinke klap om mijn rechter bil gegeven. Even later is mijn linker bil aan de beurt. Ze stopt niet maar blijft mij met haar blote handen klappen geven op mijn billen. Ze zullen inmiddels wel flink rood geworden zijn. Op een gegeven ogenblik stopt ze.

“Ja, dat is een mooie rode kleur!” Ze aait zachtjes over mijn kont. Ik maak een diepe zucht. “Je hebt je in ieder geval als een kerel gedragen! Je verdient wel een beloning.” Ik kreun wat. Petra loopt naar de kast en pakt er wat van af. Ze gaat voor mij staan. Ik voel haar lippen om mijn rechter tepel. Ze begint eraan te zuigen wat een prettig gevoel geeft. Ze laat mijn tepel los en begint er hard in te knijpen. “Ja, die kunnen zeker wel wat hebben.” Het klinkt goedkeurend. Dan trekt ze mijn tepel wat sterker naar voren. Een pijnscheut. Ze heeft er een tepelklem op gezet. Ik voel een traan van pijn in mijn ogen. Dan voel ik haar lippen om mijn linker tepel en even later zit ook hier een tepelklem op. Plagend tikt ze wat tegen een van de klemmen en ik kreun wat van de pijn.

Dan trekt ze een van de klemmen omlaag en hangt er een gewichtje aan. Voorzichtig laat ze het gewichtje los. Het lijkt wel of het een kilo is. Ik moet op mijn tanden bijten om de pijn te kunnen verdragen. Dan volgt direct de andere tepel. Ze aait zachtjes over mijn borsten. “Goed zo, kereltje van mij,” de stem van Petra klinkt nu zwoel, “Je kan eerlijk gezegd meer verdragen dan ik had verwacht”. Ze gaat naast mij staan en geeft een harde klap op mijn kont. In een reactie beweeg ik wat naar voren wat natuurlijk direct te voelen is bij mijn tepels. De gewichten zwaaien gelijk heen en weer. Een pijnkreet ontsnapt mij.

“Aha, toch wat gevoelig!” Petra legt haar hand weer op mijn kont. Ik probeer mij voor te bereiden op de volgende klap die echter niet gaat komen. Ze aait alleen maar wat. Ze gaat weer voor mij staan. Ze haalt eerst de gewichten van de klemmen wat al een hele opluchting voor mij is. “Dit gaat eventjes pijn doen!” Fluistert ze. Ik voel dat ze een klem beetpakt. Ze maakt hem los wat gelijk weer een pijnscheut oplevert. Gelijk pak ze de vrijgekomen tepel in haar mond en zachtjes voel ik haar tong om de pijnlijke tepel. Ook de andere klem is even later er weer afgehaald.

Petra maakt de spreidstang los en laat de ketting met de stang weer zakken. Ze maakt ook de stang weer los en ik laat automatisch mijn armen zakken. De enkel en polsbanden worden weer losgemaakt.

“We zijn nog niet klaar hoor!” De stem klinkt weer dominant. Ze pakt mijn arm vast en trekt mij naar de wand met het kruis. “Ertegenaan gaan staan, met je rug tegen het kruis!” Ik draai mij om en ga tegen het kruis staan. “Armen omhoog!” Ik doe mijn armen omhoog en Petra maakt de polsbanden boven mij vast aan het kruis. “Benen uit elkaar!”. Even later sta ik in spreidstand vastgemaakt aan het kruis. Ze stapt naar achteren en kijkt goedkeurend naar hoe ik er nu bij sta. Ze gaat voor mij staan en zet haar nagels op mijn borsten. Langzaam trekt ze sporen over mijn borsten en kijk lachend naar mij. Dan zet ze haar linkervoet hoog op een van de treden van het wandrek. Ze trekt zich omhoog en zet haar andere voet aan de andere kant. Ze klimt nog wat omhoog zodat haar kutje precies voor mijn mond zit. “Lik!” Zegt ze dwingend. Ik aarzel niet en mijn tong gaat diep bij Petra’s kutje naar binnen. Ze geniet er duidelijk hoorbaar van.

Ze klimt weer wat naar beneden. Mijn harde penis tikt nu tegen haar kutje. Ze begint mij te kussen wat ik maar graag beantwoord. Dan pakt ze met haar rechterhand mijn penis vast en stuurt deze naar haar kletsnatte kutje. Ze zakt wat verder omlaag zodat mijn penis helemaal naar binnen glijdt. Dan gaat ze langzaam op- en neer. Steeds sneller gaat ze en even later voel ik dat ze klaarkomt. Ook ik kan mijn orgasme niet meer uitstellen en kom schokkend klaar. Petra stapt van het wandrek en maakt mij los.

Voordat Petra iets kan zeggen pak ik haar op en leg haar op de grond. Ik kruip dan boven op haar. We beginnen elkaar vurig te kussen. Petra duwt mij van haar af. Ze kruipt nu boven op mij. Ze begint mijn penis flink te masseren en even later is hij opnieuw keihard. Dan laat ze haar kutje over mijn penis zakken. Ik pak Petra bij haar lekker kontje. Ze gaat rustig op en neer waarbij zij mij indringend aankijkt. Ik voel dat ik opnieuw ga klaarkomen en dat heeft Petra in de gaten. Ze gaat nu wild op en neer en we komen vrijwel gelijktijdig klaar. We blijven nog eventjes liggen en staan dan op. Petra laat mij nog een aantal leuke speeltjes zien. Ze pakt mij stevig vast.

“En we gaan hier wel wat vaker gebruik van maken.” Laat ze mij weten. Ze klinkt weer als de lieftallige Petra van eerder op de avond. We lopen naar beneden en frissen ons op. Dan gaan we naar de huiskamer en drinken alsnog onze wijntjes op. Die avond ben ik niet meer naar huis gegaan, maar ben blijven slapen.

Hans Woudstra

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Of direct contact met mail. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *