Hartenvrouw

()

Haai, mijn naam is Patricia, ik ben 22 jaar en mijn kamergenote Liesbeth, een clubje van wat meiden en ik hebben ongelofelijk wilde en bloedhete meidenavonden, zo ontzettend schandalig dat ik het niemand kan vertellen. Het zou mijn reputatie als een net en welopgevoed meisje volkomen ontwrichten. Nu ik dit schrijf word ik alweer bloedheet, door te weten dat honderden mijn ervaringen zullen lezen en daarbij masturberen en lekker klaarkomen.

Mijn kamergenote en ik wonen dus in een studentenhuis in Amsterdam en in dit studentenhuis bewonen de meisjes de ene kant van het gebouw en de jongens de andere kant. We worden gescheiden gehouden door een brede gang met een streep in het midden, niemand mag zonder goede reden deze streep overschrijden. We proberen die scheiding strikt zo te houden, hoewel dat natuurlijk niet altijd lukt. Bovendien ligt de conciërge natuurlijk niet altijd op de loer, en knijpt ook wel eens een oogje toe.

De vriendschappen die zich onder de bewoners ontwikkelden zijn vaak ongelofelijk hecht, sommigen hebben vriendschapsbanden gemaakt die hun leven lang zullen duren. Mijn vriendinnen zijn meisjes met een actief seksleven en volledig baas over hun eigen doen en laten, ons meidengroepje is in feite de toonzetter in het meisjesgedeelte van het studentenhuis, het heeft geen zin bescheiden over onze status te zijn, wij heersen. Punt.

We hebben allemaal wel eens een of meer vriendjes maar van tijd tot tijd houden we meiden avond, of een lady`s night, en dan zijn we vrije meid, anders zou er niets aan zijn. We studeren allemaal op de Vrije universiteit, al onze vrienden en vriendinnen ook, maar we rotzooien niet met jongens van onze campus op de meidennachten, dat zou te riskant zijn, niet iedereen kan zijn mond houden en kan zich vinden in ons vrije leventje.

Om de avond op gang te brengen beginnen we eerst met een borreluurtje, iets lekkers te drinken. Tegen de tijd dat de drankjes op zijn, zijn alle meiden een beetje lacherig en ontspannen geworden, en is door de gespannen verwachtingen van de avond iedereen een beetje opgewonden geraakt, kortom zijn we in voor de wildste spelletjes.

De laatste keer hebben we op de meiden avond weer eens ons oude vertrouwde kaartspelletje uit de kast gehaald, dit spelletje heet “Hartenvrouw”. Meestal zijn we met zijn vijven of zo, en we vinden het allemaal hartstikke spannend en doen er graag aan mee. We nemen een spel kaarten en schudden dit degelijk. De rest van het spel is echt heel simpel, degene die de kaarten heeft geschud maakt een waaier van de kaarten en laat ieder om de beurt een kaart trekken en gaat met de kaarten ronddelen door tot alle kaarten uitgedeeld zijn. Degene die de Hartenvrouw in handen krijgt is de spelleider, die is dan dus de baas en wie de joker in zijn handen krijgt is de pineut en moet alles doen of uitvoeren wat de Hartenvrouw haar opdraagt. De rest van de speelsters moeten, uiteraard geheel naakt, toekijken, of als dat zo uitkomt ook opdrachten vervullen, maar jezelf vingeren of alleen maar op je lekkere plekjes aanraken is natuurlijk verboden. In het geval dat een en dezelfde speler de Hartenvrouw maar ook de Joker heeft, schudden we de kaarten en delen we opnieuw.

Op een keer moest mijn kamergenote Liesbeth, het meisje met de Joker, een jongen van de jongensafdeling halen, hem blinddoeken en hem daarna afzuigen tot hij klaar kwam en, nadat ze zijn zaad met haar geopende mond aan ons getoond had, zijn zaad doorslikken. Toen de jongen van geiligheid diep in haar mond doorstootte stikte ze er zowat in, moest bijna overgeven en kon niet verder doorgaan. De Hartenvrouw was op dat moment in bezit van Rachel, en de straf voor Liesbeth was, dat ze van ons allemaal onze kutjes moest likken tot we klaarkwamen.

We wisten dat die twee, Rachel en Liesbeth, al eens eerder met elkaar aan het geilen waren geweest, dus het zou geen probleem mogen zijn, dit was echter wel de eerste keer dat ze hun lesbische spelletjes speelde met ons als toeschouwers erbij en ons erbij betrokken. Als je niet doet wat de Hartenvrouw zegt lig je dus uit het spel en mag je nooit meer meedoen, dus er staat een boel op het spel.

Soms draagt de Hartenvrouw iemand iets heel moeilijks op, zoals een meisje dwingen zich volkomen naakt met haar benen wijd gespreid met een grote dildo te masturberen terwijl wij allemaal toekijken. Of die ene keer dat Sheila een ander meisje dwong voorover gebukt te staan terwijl Sheila haar van achteraf in haar maagdelijke anus neukte met een voorbind-penis terwijl ze dat meisje hevig vingerde. Het ergste was wel, dat Sheila stopte precies op het moment dat het andere meisje klaar zou gaan komen. Alles gebeurt dus volgens de wil van degene die Hartenvrouw is op dat moment.

De laatste keer dat ikzelf Joker was, had ik het ongeluk dat Rachel Hartenvrouw was. Ze wist overduidelijk dat ik nog nooit seks met een vrouw had gehad, ik ben hartstikke hetero, maar dat hield haar niet tegen mij op te leggen een voor mij volkomen vreemd meisje haar kutje te likken. Mijn opdracht op dat moment was dus, een meisje uit het studentenhuis te vinden die zich in de keuken wilde laten likken terwijl iedereen van ons wilde meidenclubje toekeek.

Het was niet zo eenvoudig als het klinkt, de keuken is gemeenschappelijk gebied, dus iedereen, jongen of meisje, zou daar op een willekeurig moment binnen kunnen stappen. Een gewillig slachtoffer vinden binnen de beperkte tijd was ook nogal lastig, het kon immers niet een meisje zijn dat wist van onze vriendenclub, maar ik kreeg het toch voor elkaar binnen de limiet van een half uur. Ik zocht en vond een meisje, Jolien, dat geen relatie had, thuis zou blijven die avond, en die bereid was mee te doen aan onze perverse fantasie.

Ze was een schatje, 20 jaar, blond, slank, jong, sportief gebouwd, mooie en strak, en met weinig sekservaring. Het was intussen twee uur s`nachts dus de kans dat we in de keuken betrapt zouden worden was klein, maar niettemin behoorde dat heel goed tot de mogelijkheden. Dit maakte het natuurlijk extra spannend, in elke vrouw schuilt immers iets van een exhibitionist.

In het begin, waren Jolien en ik wat onzeker en verlegen met elkaar, het was immers onze eerste keer, en nog wel onder de toeziende ogen van vreemden. Maar toen we eenmaal begonnen en elkaar langzaam gingen uit kleden, elkaar streelden en kusten, kregen de hormonen de overhand, werden wij bloedgeil en onze poesjes drijfnat van verlangen.

Ik draaide haar om zodat haar buik op het aanrecht lag met een been op de grond en een been languit op het aanrecht, zodat haar kleine roze kutje wijd openstond. Ik spreidde genietend haar dijen en billen en drukte zonder aarzelen mijn gezicht tussen haar blanke billen, afwisselend haar kutje diep likkend en haar kontje vingerend. Om dan weer haar kontje te likken en haar kutje diep te vingeren.

De wetenschap dat mijn vriendinnen toe stonden te kijken en me aanmoedigden, maakte de spanning en het genot alleen maar sterker. Tot mijn slachtoffer kreunend en kronkelend klaarkwam en een geweldig orgasme had.

Ik wist dat om de opdracht naar voldoening uit te voeren, haar klaar likken alleen voldoende zou zijn, maar het was lekker en het ging goed tussen ons. Tot iemand een voorbind-penis tevoorschijn toverde. Ik kon de verleiding niet weerstaan nog veel verder te gaan en haar met dat ding in al haar gaatjes te neuken. Het was voor haar ook haar eerste keer met een meisje en ze vond het heerlijk! Zoals ik al zei, het was de eerste keer in mijn leven dat ik lesbienne speelde, maar het was een overweldigende ervaring en ik zal het zeker nog een paar keer vaker doen. Niet dat ik nu lesbienne ben, maar gewoon, een spleetje meer erbij; het is lekker!

Alle meiden van ons groepje waren zo dolenthousiast over mijn uitzonderlijk geile optreden, dat toen het afgelopen was, me verteld werd dat ik volgende keer Hartenvrouw zou mogen zijn en Rachel de Joker, zelfs zonder eerst de kaarten te schudden en te delen! We ontdekten dat Rachel nog nooit eerder Joker geweest en ze draaide de hele week om me heen en smeekte me haar te vertellen wat ik in gedachten had voor haar. Ik weerstond echter alle smeekbeden en liet niets los over wat ik met haar ging doen. Ik was van plan om er een spetterende avond van te maken!

Dat verhaal bewaar ik echter voor een volgende keer!

Ik schrijf deze verhalen voor ons aller plezier. Als je van dit verhaal genoten hebt laat het dan zeker weten. Een beetje stimulans kan nooit kwaad. Daarom kom ik ook op 4Fingers. My weet van wanten en geeft goede raad.

Liefst een serieuze mail nadat je uw handen gewassen hebt. Anders plakken je toetsen. Natuurlijk hou ik van een grapje, maar dat helpt niet vooruit. Een ernstige mail krijgt altijd een lief en ernstig antwoord.

jacobvanholland@netscape.net

Dit verhaal is geschreven door Jacob van Holland en is geheel verzonnen. Elke mogelijke of onmogelijke gelijkenis met in werkelijkheid bestaande personen, plaatsen of omstandigheden is onbedoeld en berust op puur toeval.

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *