Ik ben jarig vandaag

()

Ik ben zo ’n 3 jaar geleden een vrouw tegen het lijf gelopen, die mij introduceerde bij een groep mensen die erg in aparte seks waren verdiept. Daarmee bedoel ik alle andere soorten seks dan het gewone. Dus ook smerige dingen. Ik kon mij daar helemaal niets bij voorstellen. Ook niet, omdat ik een katholiek opgevoede jongen ben die alles netjes en volgens het boekje moest doen. Alles standaard. Maar die avond zou alles gaan veranderen. Ik zal mijn verhaal aan jullie vertellen. Mijn naam is Marc en ik ben nu 26 jaar oud. Op mijn 23ste verjaardag was ik moederziel alleen. Inmiddels is dat allemaal anders, door de ervaring van die avond.

Ik was naar de kroeg gegaan, was van mijn geloof afgestapt en was alles beu in het leven. Geen vriendin, geen werk, noem maar op. Kommer en kwel alom. Ik besloot voor het eerst in mijn leven het op een zuipen te zetten. Ik bestelde een meter bier en betaalde deze meteen. Net toen ik alles op wilde zuipen, werd ik op mijn schouder getikt.

“Jij ziet er eenzaam uit. Ik voel mij net zo eenzaam als jij. Kom je bij me zitten?”

Ik keek recht in de ogen van een fantastisch mooie vrouw die ongeveer net zo oud als ik was. Ze had lang, blond haar en een prachtig gevormd lichaam. Een zandloper figuur, zoals ze dat noemen. Ik was even van slag af, maar een moment erna wist ik mij te hervatten.

“Ik ben jarig vandaag.” Ze glimlachte naar mij en pakte mijn hand vast. Ze had zelf erg warme en liefdevolle handen, althans, zo voelde het.

“Gefeliciteerd.” Ze keek mij dieper in mijn ogen en keek heel serieus.

“Ik ga je de avond van je leven bezorgen.” Ze trok mij van mijn kruk af en stuurde mij naar buiten.

“Wacht hier, ik bel even iemand op. Daarna kom ik bij je staan.” Ik vertrouwde haar wel, omdat ik haar diep in haar ogen had gekeken. Ze was puur en oprecht. Een echte recht door zee meid, die niet met zich liet sollen en ook niet met je zou sollen als je eerlijk tegen haar was. Ze kwam naast mij staan. Het duurde ongeveer een minuut of vijf voor ze er aankwam, maar ik had het gevoel dat dit het wachten wel waard zou zijn.

Even later kwam er een busje aanrijden en dit stopte voor de stoep waar wij op stonden. De schuifdeur ging open. Ik zag twee vrouwen en twee mannen zitten die stuk voor stuk van oor tot oor aan het glimlachen waren. Ik stapte met de vreemde vrouw in de bus en de deur ging weer dicht.

We gingen rijden en de chauffeur had de snelheid er flink in zitten. We reden naar een verlaten buurt, zo leek het. De huizen zagen er allemaal verlaten uit en sommigen waren ook verlaten, de ramen waren dichtgetimmerd en de deuren half verrot getrapt. We reden tot een gebouw waar de lichten aan waren. Het was ongeveer het enige gebouw wat er goed uitzag. We stopten en de deuren gingen open. Nog steeds zonder een woord te hebben gewisseld liet ik mij naar binnen leiden en wat ik daar zag, had ik nog nooit gezien.

Ik had natuurlijk een zwaar gelovig leven achter de rug en was niet veel gewend, maar dit sloeg werkelijk alles. Ik zag allemaal mensen die van alles met elkaar aan het doen waren. Mijn nieuwe vriendin uit de bar zou mij even een tour geven van het hele gebeuren.

“Wij zijn een soort commune. We komen hier iedere avond samen en hebben een hele open opvatting aangaande seks. We doen alles, behalve dieren en kinderen. Daar trekken we gewoon de grens. Ik wil dat je vanavond kijkt en leert en dan beslist of je mee wilt doen met ons of alleen verder wilt gaan.” Ze liet mij de bovenverdieping als eerste zien.

Daar lagen stellen met elkaar te vrijen, die niet vies waren van poep en plasseks. Ik zag een knap stel en bleef hier even bij staan. De vrouw was helemaal bloot en zat gehurkt boven het gezicht van de man. Ik werd helemaal misselijk en kon mijzelf er nog net van weerhouden te kotsen. Het scheelde erg weinig.

“Je hoeft niet met alles mee te doen,” sprak de barvrouw tegen mij. Terwijl uit verschillende hoeken de geuren van urine en stront mijn neus invlogen.

Nu gingen we naar de kelder. De begane grond sloegen we over, omdat daar “gewoon” geneukt werd.

In de kelder was SM te zien. Ik zag groepjes mensen vastgebonden liggen op grote ronde wielen, terwijl ze bewerkt werden met zwepen, tepelklemmen, lederen riemen en wat al niet meer. Ik vond dit wel interessant. Ik bekeek een man die aan een kruis stond, als ware hij Jezus. Zijn pik was hard en een vrouw met een masker op liet heet kaarsvet op zijn eikel druppelen. Tot mijn verbazing kwam de man hier van klaar. Ik had in mijn hele leven nog nooit zulke dingen gezien en ik was nu toch wel benieuwd waarom deze mensen van pijn hielden, terwijl liefde en geluk er in mijn ogen altijd los van stonden.

Ik wilde hier nog langer blijven staan en dat gebeurde ook, want mijn broek werd door mijn bardame losgemaakt en mijn half stijve pik werd eruit gevist. Ze nam mijn lul in haar mond en terwijl ik als het ware geil werd van alle pijn om mij heen, zoog ze mij liefdevol en teder af, tot ik tot een spetterend en wild orgasme kwam. Ik vond dit zelfs gewoon! Zo tussen allerlei vreemden werd ik afgezogen, voor het eerst in mijn leven, en ik vond het prima. Ze slikte alles door, trok mijn broek weer omhoog en alsof er niets was gebeurd, gingen we naar boven om wat te drinken.

“Nou, wat vind je ervan?” Ik keek haar even aan en het schaamrood gloeide op mijn wangen.

“Ben jij hier vaak?” Ze lachte naar mij en zei dat ze iedere avond hier was, omdat het haar huis was en ze beloofde mij de eerste week extra aandacht te geven. Ik besloot mij aan te sluiten bij deze commune en ben inmiddels getrouwd met mijn bardame. Ze heet Elise en maakt mij erg gelukkig.

Jacob V.H.

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *