Het diplomafeest

()

Aléyah is een meisje van een Indonesische moeder en een Nederlandse vader, wij waren sinds de peuterschool al vriendinnen en nu we op het HBO zitten zijn wij dat nog steeds. Wij speelden en streelde elkaar wel eens al was er van echte seks geen sprake.

Het begon tussen ons na dat we in groep acht bij de schooldokter geweest waren. De dokter had op ons verzoek ons samen onderzocht omdat we toen nog heel erg verlegen waren als we niet samen waren.

We moesten ons uitkleden tot op het slipje en werden samen bij de dokter geroepen.

“Wie eerst,” vroeg ze en Aléyah stapte verlegen naar voren. Haar bloeddruk werd gemeten haar oren en ogen nagekeken en haar hartslag en longen beluisterd door de stethoscoop. Haar borstjes werden bevoeld en ook haar kontje.

“Ik moet even in je broekje voelen,” en de hand verdween aan de voorzijde in het broekje van Aléyah.

“OK, klaar en de volgende.”

Bij mij uiteraard het zelfde ritueel en toen ze bij mijn borstjes die iets groter waren dan die van Aléyah aankwam had ik het idee dat het allemaal langer duurde dan bij Aléyah. Bij mij ook even in mijn broekje en ook hierbij had ik het gevoel dat het anders ging. Een paar keer schoof er een vingertop tussen mijn lipjes naar binnen en beroerde mijn klitje, ik vond het een lekker gevoel zonder te weten waarom.

Later tijdens onze vakantie speelde we vaak doktertje en raakte we, toen we ouder werden, tot elk plekje bekend met ons lichaam en genoten we van de aanrakingen. Na ons HBO diploma behaald te hebben genoten we nog steeds van onze spontane aanrakingen en ons erotisch spel.

We hadden een feest georganiseerd en dat mocht bij Aléyah thuis. Het moest een verkleed en gemaskerd feest worden en de hele klas was uitgenodigd. Een week voor het feest had ik nog steeds geen kostuum om aan te trekken en stelde Aléyah voor om samen hetzelfde verkleed te gaan. Haar moeder, Adinda had vast nog wel een jurk over die heel veel op de hare leek. De dag erna ging ik naar Adinda om haar te vragen voor een kostuum zoals Aléyah voorgesteld had. Aléyah was bij haar vader en was dus niet thuis.

Haar moeder vond het een leuk idee en haalde voor mij een jurk.

“Even passen,” zei ze, en ik trok mijn t- shirt en rokje uit.

“Eigenlijk, moet je deze jurk dragen zonder ondergoed en ik zal je straks tonen waarom.”

Ik vertrouwde Adinda en trok ook mijn slipje en BH uit.

“Je bent mooi!” Zei Adinda en ik bloosde lichtjes. Ze hielp me met het aantrekken van de jurk en pakte daarbij ook gelijk een pruik voor me. Ik herkende mij bijna niet en nadat ik ook nog was opgemaakt, was de transformatie compleet.

Ik bekeek mezelf in de spiegel en wat ik zag beviel me. Waarom moest ik nu zonder ondergoed deze jurk aan vroeg ik aan Adinda.

“Ik weet al lang dat jullie het leuk vinden om met elkaar te spelen en elkaar op te winden, en deze jurk is voorzien van openingen die je niet kan zien.” Ze vroeg me om te draaien.

Haar handen gingen ergens langs de zijkant de jurk naar binnen en daarna voelde ik haar handen op mijn borsten komen die er even in knepen. Daarna gingen de handen er weer uit om ter hoogte van mijn heupen weer een opening te vinden en mijn billen te kneden.

“Doe je benen eens een klein stukje wijder,” vroeg ze en ik voelde een vinger aan mijn poesje komen.

“Is dit een speciale jurk of niet,” vroeg ze “en tot slot heeft Aléyah precies dezelfde aan.” Het leek me geweldig om ongemerkt elkaar even aan te raken tijdens het feest.

Alles was in gereedheid voor het feest en Adinda maakte me op, maakte de pruik vast, deed me de jurk aan en gaf me een kusje in de nek terwijl ze ook nog even in mijn blote borsten kneep.

Ook Aléyah werd geholpen met haar make-up en jurk en ook zij kreeg een kus en een kneepje.

Het was een heerlijke avond en iedereen had lol en was tevreden. Aléyah en ik kwamen elkaar soms tegen. We maakten gebruik van de openingen in de jurken en raakten steeds verder opgewonden.

Ik stond even naast de kleine palmboom die ze in de ruime woonkamer hadden staan en stond zo een beetje onttrokken aan de anderen toen ik handen in mijn jurk voelde komen. Mijn borsten werden heerlijk gemasseerd en de tepels werden gerold en getrokken. De handen verdwenen helaas maar kwamen via mijn billen weer binnen en vonden mijn poesje die bereikbaar werd omdat ik vanzelf mijn benen spreidde. Ik werd nu serieus gevingerd en iets zei me dat dit niet meer zou stoppen tot ik klaargekomen zou zijn. Ik hield de palm vast en vleide me achterover tegen Aléyah aan waarna ik even later zwaar steunend klaar kwam. Toen ik mijn ogen weer open deed zag ik Aléyah aan de overkant van de kamer met iemand praten terwijl de vinger nog in me stak. Toen ik mezelf geschrokken omdraaide keek ik het lachende gezicht van… Adinda.

Ik pakte haar hand, sleepte haar mee naar boven, gooide haar op het bed en dook onder haar jurk om haar al likkend tot een orgasme te brengen.

Na elkaar te hebben uitgekleed brachten we elkaar nog eens en in een langzamer tempo naar een hoogte punt.

We lagen nog in elkaars armen toen de deur heel zachtjes openging en het hoofd van Aléyah om de hoek kwam kijken.

“Ik miste jullie al,” zei ze, het feest is afgelopen. Blijf maar lekker liggen we ruimen morgen wel op.

De slaapkamer deur werd weer zachtjes gesloten en wij verzonken in een diepe zoen die duidelijk maakte dat deze nacht nog niet ten einde was.

Ilse

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onderaan het verhaal. Dank u.

Liefs,

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *