Het wachten waard

()

Vanaf het moment dat ik me kan herinneren ben ik door mijn moeder groot gebracht. Mijn vader verliet ons toen ik nog erg klein was en gelukkig had mijn moeder een goede baan zodat wij niet afhankelijk waren van iets of iemand.

Ik deed aan sport, ging naar school, had een goede jeugd en was gelukkig.

Toen ik zeventien werd veranderde mijn leven, hoe dat kwam lees je hier onder.

Een vriendin van mijn moeder had het minder getroffen en kwam een paar dagen bij ons uithuilen en logeren. Een paar dagen later leerde ik Conny kennen als een spontane vrouw die iets bij me los maakte, ze zag er prachtig uit en was model voor de wat oudere dames kleding en lingerie.

Ongeveer twee weken later kwam mijn moeder vragen hoe ik het zou vinden als Conny voorlopig bij ons zou blijven wonen?

Ik was net overtuigd dat ik meer van vrouwen hield dan van mannen en was inmiddels een beetje verliefd geworden op Conny ondanks dat ze net zo oud was als mijn moeder.

Op de vraag van moeder schoten de vlammen door mijn lijf, maar om niet te gretig over te komen zei ik zo nonchalant mogelijk dat ik dat wel o.k. vond.

Om haar aandacht te trekken deed ik alles voor Conny en ondanks dat kreeg ik nooit meer dan een dankjewel van haar of een kusje op mijn wang. Het moeilijkst was wanneer we naar het strandje gingen of we lagen te zonnen in de tuin.

Vaak werd ik gevraagd of ik haar rug even wilde insmeren en elke keer als ik overmoedig werd en mijn handen op plaatsen legde die taboe waren kreeg ik een standje van haar.

Daarna maakte ik maar weer een afspraakje met mijn eigen vingers om het vuurtje in mezelf te blussen.

Jaren gingen we zo door en ik begon de moed op te geven wat betreft een eventuele relatie tussen Conny en mezelf. Het was ongeveer twee weken voor mijn eenentwintigste verjaardag toen Conny vroeg wat ik wilde hebben als cadeau.

In een laatste wanhoopspoging fluisterde ik haar toe “…. Jou…” en liep blozend naar boven.

Er veranderde niet veel tussen ons en mijn hoop vervloog. Op de dag van mijn verjaardag had moeder geen vrij kunnen krijgen en zou ik de dag door brengen met Conny, we zouden naar de stad gaan om wat leuke kleding voor me te kopen. In de loop van de middag waren we weer thuis en ging Conny naar boven terwijl ik op tv een muziek zender zocht.

Later riep Conny van boven dat mijn cadeau op mijn bed lag en dat ik het maar moest komen uitpakken. Ik liep naar boven, opende de deur en kreeg de verrassing van mijn leven.

Op mijn bed lag Conny naakt met alleen een grote rode strik om zich heen gebonden. De vlammen sloegen door mijn lijf en mijn handen begonnen te trillen. Ademloos en met tranen in mijn ogen stond ik een minuut lang te staren naar mijn presentje. Het duurde zolang eer ik mezelf weer onder controle had dat Conny vroeg of ik het cadeau niet wilde?

Door de vraag kwam ik weer terug op de wereld en stamelde dat dit het mooiste geschenk was dat ik maar wensen kon.

Ik liep langzaam op haar af en maakte de strik op haar borsten los en gaf mij met hart en ziel over aan het verwennen van Conny.

De rest van de middag streelde, likte en verwenden we elkaar en kwamen we meerdere keren tot een orgasme.

Toen we moe naast elkaar lagen bekende Conny dat ze vanaf het begin gemerkt had wat ik voor haar voelde. Maar juist gewacht had tot ik eenentwintig was om zichzelf aan mij te geven hoe moeilijk dat wachten soms ook geweest was.

Later die avond hebben we mijn moeder op de hoogte gebracht al wist die in grote lijnen al wat er zich afspeelde en feliciteerde ons.

Vanaf dat moment slapen we niet meer apart en die eerste nacht zal nog lang in mijn geheugen blijven. Nog verschillende dagen had ik last van een gevoelig klitje en kutje.

Ondertussen weet ik dat een oudere vrouw beter weet wat verwennen is dan het gepruts van de jongere meiden.

Ilse

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *