De fotoclub

()

Een goed kennis en buurvrouw uit mijn straat is net als ik vrijgezel. Zij is professioneel fotografe en geeft in de avonduren les bij een foto hobbyclub waar ze mensen de kneepjes van het vak bij brengt. Ondanks dat ik geen interesse heb in fotografie ben ik op haar verzoek eens een keer wezen kijken.

In een gehuurde ruimte boven een fotozaak van een vriend van haar maakt ze de mensen wegwijs met het maken van allerlei foto’s. Ook gaan ze bij mooi weer wel eens naar buiten om bv. de zonsondergang te fotograferen.

Op een dag toen we aan een bakje koffie zaten vertelde ze mij dat ze een model zocht om deze te fotograferen. Ik zei dat het toch niet zo moeilijk kon zijn om een model te vinden. Maar omdat de club daar geen geld voor had wilde ze een amateurmodel hebben en dat was een stuk moeilijker te vinden.

“Wil jij geen model staan?” Vroeg ze even later aan mij. Ik sputterde tegen want ik was toch niet knap genoeg om voor model te spelen.

“Ben je gek meid we zoeken zeker geen top model en het gaat toch alleen maar voor een les om foto’s te maken van een mens.”

“Maar wat zou ik dan aan moeten trekken?”

“Gewoon een leuk bloesje en een rokje zouden voldoende zijn.”

Ofschoon ik er geen probleem mee heb om bekeken te worden moest ik hier toch even over nadenken. Na de tweede kop koffie besloot ik Vera te helpen.

Dinsdagavond met Vera mee naar de club waar ik voorgesteld werd aan de groep. Vier mannen en vijf vrouwen namen deel aan deze bijeenkomst. Daar had ik niet over nagedacht dat er ook mannen bij aanwezig zouden zijn. Maar belooft is belooft en ik zette me neer zoals Vera mij hebben wilde.

Tegen de leden werd verteld dat ze in deze pose, van allemaal 10 foto’s wilde en dat ze me daarna tien minuten voor zichzelf hadden, waar ze me in posities konden neerzetten zoals ze zelf wilde.

Maar! Vertelde Vera, dat ze mij alleen verbaal instructies mochten geven en als ik niet wilde de pose ook niet doorging. Éen voor één namen ze tien foto’s die later vergleken werden met elkaar en waarover een discussie zou volgen.

Toen was het tijd voor de vrije pose. Ik werd alleen gelaten met de fotograaf. Vanaf dat moment mochten ze 10 minuten foto’s maken in verschillende poses.

Sommige waren wat brutaler dan anderen en vroegen mij knoopjes van mijn bloesje los te maken zodat mijn BH zichtbaar werd of mijn rokje iets hoger te doen zodat mijn randen van mijn kousen zichtbaar werden. Ik vond dit geen probleem en werd er zelfs een beetje opgewonden van.

Toen ze allemaal geweest waren en weer naar huis gingen bedankte de club mij voor de hulp en hoopte dat ik een volgende keer weer hun model zou willen zijn.

Vera bracht me thuis en ik nodigde haar nog uit voor een glaasje fris. Napratend over de avond vroeg ze of ik ergens last van had gehad vanavond. Ik vertelde over de knoopjes en het rokje maar dat ik daar geen probleem mee had gehad. Vlak voor ze naar huis ging vroeg ze of ik nog model wilde staan en of ik dit in lingerie of badpak en bikini zou willen doen?

Ik moest hier even een nachtje over slapen en zou het haar morgen laten weten. Die nacht droomde ik over een spannende “fotoshoot” in bikini en wist toen ik wakker werd dat ik het zou doen al was het alleen maar om dat spannende gevoel weer in mij terug te krijgen.

Toen ik dat tegen Vera vertelde was ze blij en gaf me een kus op mijn wang.

Ze vroeg ook om de volgende keer de hele dag geen strakke dingen te dragen omdat het erg lang duurt voor de strepen die spannende kledij veroorzaken weg te laten trekken.

Nerveus was ik toen ik twee weken later weer met Vera mee reed naar de club. Ik had twee sexy bikini setjes meegenomen en twee lingerie setjes waarvan één iets doorschijnend.

De eerste sessie was zoals twee weken terug alleen moest ik mezelf nu vier keer omkleden in het kleine kleedkamertje dat ze ter beschikking hadden en werd ik gecomplimenteerd met de kledingkeuze die ik gemaakt had.

Na de laatste trok ik een badjas aan en was het even pauze. In de pauze vroeg Vera of ik er bezwaar tegen had dat de clubleden voor hun tweede sessie foto’s zelf mochten kiezen welk setje ik aan had en of ze mij ook nu met handen in de goede houding mochten zetten.

Inmiddels was ik alweer wat opgewonden en besloot het maar op me af te laten komen.

Ruim een uur lang werd ik in de setjes in allerlei standen neergezet en voelde ik handen over mijn hele lijf gaan. Dit wond me meer op dan ik had verwacht en ik zou blij zijn als ik me straks thuis even kon ontladen. Als laatste had ik het sexy bikini setje aan en toen de laatste klaar was trok ik de badjas nog even aan en nam nog wat te drinken.

Als de club de deur uit is komt Vera met fototoestel in haar hand naar me toe en vraagt of zij ook wat foto’s van mij mag maken. Ik stem toe en trek mijn badjas weer uit. Ook Vera zet me in allerlei standen neer waarbij ik duidelijk merkte dat ze dit vaker doet. Na een reeks van vroeg ze of ik het erg vond om het iets gewaagder te maken.

In de opgewonden staat waarin ik mij bevond had ze alles mogen vragen dus stemde ik toe. Vera kwam voor me staan en schoof het topje van mijn bikini zo dat alleen de tepels nog maar bedekt waren. Dit ging uiteraard gepaard met contact met haar vingers, waarbij ze mijn borsten en harde tepels raakten.

Na een paar foto’s kwam Vera achter me staan en maakte het strikje op mijn rug los zodat de lapjes stof losjes op mijn borsten bleven hangen. Toen ze me later vroeg om lichtjes voorover te buigen kwam mijn topje los van mijn borsten en werden mijn stijve tepels zichtbaar.

Vera kwam wederom achter me staan en trok ook het strikje in mijn nek los zodat het topje nu naar beneden viel.

Weer werden er foto’s gemaakt en weer werd ik in diverse pose neergezet. Toen Vera ook de strikjes van mijn broekje losmaakte ging er een rilling door me heen.

“Koud?” Vroeg ze.

Ik ontkende en Vera legde mij op de bank neer en in plaats van een foto te maken plaatste ze haar mond op mijn kutje en begon ze mij te likken.

Door mijn opwinding duurde het niet lang voor ik geweldig klaarkwam en toen Vera weer opstond en ze mijn badjas weer over me heen legde wist ik dat dit eenmalig was geweest.

Bij mij thuis voor de deur vroeg Vera of ik een topless sessie op het strand zou aandurven met de club. Ik vertelde dat ik dit wel wilde doen maar op voorwaarde dat zij de nacht erna bij mij zou blijven slapen.

En daar moest Vera weer even over nadenken.

Ilse

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onderaan het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *