Massage

()

De basketbalploeg.

Één van mijn klanten van het eerste uur is Petra de Bruin. Petra speelt bij de plaatselijke basketbal vereniging in dames 1 en dat betekend dat Petra geen klein meisje is met haar 1.95 lang. Als Petra bij mij in de winkel komt heb ik altijd de neiging om een krukje voor me zelf te pakken maar zal nooit grapjes maken over het feit dat ze ruim een kop groter is als ik. Petra beklaagde zich er over dat er voor haar en haar teamgenoten die nogal groot en fors zijn altijd zo weinig leuke lingerie te verkrijgen was. Ook zei ze mij dat op de vereniging zij de enige was die leuke setjes droeg. De andere hadden denk ik geen zin om verder te zoeken omdat ze toch nooit iets leuks vonden. Zakelijk als ik was dacht ik aan de mogelijkheden voor deze dames en zei tegen Petra dat ik mijn connecties eens zou aanspreken. Nadat ik Petra aan een leuk nacht hemdje had geholpen verliet zij de winkel. Een aantal weken gaan voorbij voordat Petra haar gezicht weer laat zien. Deze keer kwam ze niet voor kleding maar om te horen of ik al wat wist. Ik vertelde Petra het volgende. Ik heb 15 setjes bij elkaar gehaald in jouw maat en ik heb 15 setjes die er wel zijn in jouw maat maar die zijn niet op voorraad bij de leverancier. Deze heb ik in mijn maat laten komen en als jij en je vriendinnen dat willen kunnen wij samen een modeshow organiseren. Petra riep dat dit geweldig was en dat zij zou gaan regelen dat er een avond geprikt werd. Nog voor dat ze weg liep gaf ze mij een dikke zoen op mijn wang en zei bedankt alvast.

Het werd steeds drukker in mijn winkeltje en ik vroeg aan Janneke ( zie een heerlijke massage ) de moeder van Eefje of zij geen zin had om een uur of 16 bij mij in de zaak te komen werken. Janneke zou er over nadenken en zou het mij snel laten weten. Ook stond het pand boven de winkel te koop en dacht er over na om daar te gaan wonen en mijn kantoortje in de zaak te laten ombouwen tot een grote paskamer waar je rekjes kleding in kon rijden zodat je niet elke keer opnieuw de winkel in hoefde om nieuwe setjes te gaan halen. Van Janneke kreeg ik een positief antwoord, het huis boven werd gekocht en het kantoor werd omgetoverd tot paskamer met rondom spiegels.

Ondertussen hadden we ook een datum voor de lingerieshow voor het basketbalteam gevonden en omdat ook Janneke nu bij ons werkte was de dag geen probleem. Je zult wel denken, ik lees niets meer over de relatie met Eefje en Janneke maar maak je geen zorgen we genieten nog regelmatig van elkaar.

Donderdag avond de 22e was het zover, Ik stopte twee koffertjes in mijn auto en reed naar het huis van Petra die haar woning beschikbaar had gesteld. Ik was vroeg omdat ik met Petra nog wat wilde doornemen en verder was er nog niemand. Ik had twee kimono’s meegenomen voor Petra en mezelf zodat we ons eerst konden douchen en we ons daarna niet hoefde aan te kleden. Half 8 kwamen de meiden en werd er eerst koffie en thee gedronken. Het gegiechel was niet van de lucht, betekend dat de meiden het ook spannend vonden. Om 8 uur begonnen we aan de show en Petra en ik trokken in de aangrenzende kamer het eerste setje aan. Onze kimono achterlatend liepen we de woonkamer in. De afwachtende meiden zaten allen op het puntje van hun stoel. We liepen ons rondje en stonden bij allemaal even stil en draaide een rondje zodat ieder ons goed kon bekijken. Bij ons tweede setje vroeg één van hen of ze het ook mochten aanraken, na positief geantwoord te hebben werd dit heel voorzichtig gedaan. Bij het volgende setje was van deze voorzichtigheid bij sommige geen sprake meer en werden de stofjes goed bevoeld zo ook onze buik, billen en borsten die in deze setjes verpakt waren. De brutaalste die ook vroeg of ze het mochten aanraken had ook de lipjes en tepels van Petra en mij ontdekt, een natte vinger was het gevolg. Bij de zoveelste verkleed partij vroeg Petra aan mij of ik er geen spijt van had en ik zei tegen haar dat dit niet de eerste keer was en zeker ook niet de laatste, daarop gaf Petra mij een zoen op mijn mond. Nog één rondje te gaan en weer werden we regelrecht betast en werden er ook vingers in onze gleufjes gestoken en daarna afgelikt. Ik zei tegen de meiden dat dit de laatste ronde was en dat ik alleen nog iets speciaals zou laten zien. Petra trok haar setje uit en de kimono aan en ik zei dat ze naar binnen mocht gaan zodat het ook voor haar een verrassing zou zijn. Ik opende mijn tasje en haalde er 2 schelpjes uit met een dun koordje. Deze waren bedoeld voor mijn borsten en deed deze om. In het midden van de schelp zat een rond gat waar mijn tepels door staken. De derde schelp bevond zich aan het uiteinde van een kunst penis die ik langzaam bij mezelf naar binnen schoof wat gemakkelijk ging want ik was behoorlijk nat geworden op deze avond. Een kreun kon niet uitblijven. Toen nog even de kimono aan en klaar was ik. In de deur opening aangekomen waren 14 ogen op mij gericht en een huivering ging door mijn lichaam. Langzaam ontdeed ik mij van mijn kimono en liet de creatie die ik aanhad tevoorschijn komen een oooooh en een applaus was mijn deel. Langzaam liep ik mijn rondje en kon ieder even genieten van de aanblik die ik hun gaf, tot Petra zei dat ze wel begreep hoe de schelpjes op mijn borsten bleven hangen maar dat ze geen touwtje bij mijn onderstukje kon vinden. Uit pure geiligheid stapte ik op de salontafel en vroeg Petra mij te helpen bij het onthullen van mijn geheim. Langzaam haalde ze de schelp met penis uit mijn poesje en toonde de dames hoe dit kon blijven zitten. Tijdens het verwijderen van de schelp / penis was ik mijn hoogte punt al dicht genaderd.

Ik trok mijn kimono weer aan en Petra zei dat dit het einde was en dat de geshowde modellen nog 1 x te zien waren op de tafel hiernaast. Ook vertelde Petra dat ze van iedereen verwachte zeker in totaal 10 setjes van Ilse te kunnen kopen, het werden er 14 inclusief 2 schelp setjes. Ik pakte de setjes en de bestel briefjes netjes weer in mijn koffertjes en sloot deze af. Net voor ik me weer wilde aankleden kwam Petra binnen en zei dat de meiden me wilde bedanken op hun manier. Ik ging met Petra mee naar de woonkamer en werd vast gepakt door 2 meiden die me ook gelijk in mijn nakie zette, op de tafel neerlegde en daar kwamen alle dames mij even een paar likken over mijn natte lipjes en klitje geven. Ik vond het heerlijk en kwam niet uit gekreund. Als laatste was Petra aan de beurt. Terwijl de andere om mij heen stonden om mijn lichaam te strelen gaf Petra mij een befbeurt die ik niet snel zal vergeten en kwam op een geweldige manier klaar. Vermoeid en voldaan stapte ik weer in mijn autootje en ging naar huis zeker weten weer een paar klanten rijker.

Ilse

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *