Een heerlijke massage

()

Een aantal jaren geleden ben ik voor mij zelf begonnen en omdat ik lingerie erg mooi vindt werd het dus een lingeriewinkeltje. Ik probeerde klanten te lokken door veel persoonlijk advies te geven en als de klant iets meer wilde zien was ik ook niet te beroerd om in de avond uren een modeshowtje te organiseren. Niet dat het in het begin nou storm liep maar na een aantal maanden had ik een leuke klanten kring opgebouwd zodat ik er net van kon leven. Nu drie jaar verder ben ik toe aan een nieuwe medewerker en heb daarvoor een advertentie gezet in de plaatselijke krant. Wat er dan over je heen komt wil je niet weten maar ik denk dat het 500 reacties opleverde. Ga daar maar eens aan beginnen. Ik heb er een weekend voor uitgetrokken en had 3 meiden uitgekozen.

De eerste twee waren niet geschikt vanwege de vele tattoo’s en piercings, wat ik persoonlijk niet mooi vind en ik was al bang de hele procedure weer opnieuw te moeten starten tot de laatste binnen kwam. Eefje hete ze, was pas 20 jaar en nog een beetje schuchter. Na de gebruikelijke vragen en antwoorden waren we het eens. Eefje kwam bij mij werken en ontpopte zich als een natuurtalent op het gebied van lingerie en nacht mode.

Eefje en ik konden het ook prima met elkaar vinden. Ook maakte ik kennis met haar moeder die al regelmatig bij mij in de winkel kwam zonder dat ik wist dat Eefje haar dochter was. Ik had nu ook wat meer tijd om een praatje te maken met iedereen en zo ook met de moeder van Eefje met haar regelmatig als lijdend voorwerp.

Janneke zoals Eefje’s moeder hete vertelde mij dat zij samen met haar dochter op een cursus massage zat. Nu had Eefje wel aan mij laten weten dat ze op dinsdag altijd op tijd weg moest maar nooit waarvoor. Een paar maanden later op vrijdag avond ( koopavond ) kwam Janneke weer eens langs en vroeg aan Eefje of ze het al gevraagd had. Ik lette er verder niet op en ging verder met mijn klant. Later toen de winkel even leeg was kwamen Janneke en Eefje naar mij toe en stelde mij de vraag of ik voor hun model wilde zijn voor de binnenkort beginnende examens van hun cursus.

Ik moest even nadenken maar omdat Eefje ook altijd voor mij klaarstond kon ik geen nee zeggen. We spraken af dat ik één keer zou komen om te oefenen en daarna voor beide mee zou gaan naar de examens. De Eerste afspraak vond plaats op zaterdagavond over een week omdat morgen voor mij al bezet was. De week er op was snel voorbij en na sluitingstijd nam ik Eefje mee in de auto omdat zij normaal met het OV kwam.

Janneke had gevraagd of ik ook gelijk mee kwam om te eten en dat wilde ik wel. Tijdens het eten dronk ik twee glazen wijn en na de koffie togen we naar boven waar ik mij verwonderde over de compleet ingerichte massage kamer. Eefje en Janneke hadden zich snel omgekleed in hun “werkkleding” omdat ze het zo officieel mogelijk wilde doen en voor het examen was dit een vereiste. Voordat ik met mijn rug tegen de leuning aan mocht zitten werd verzocht of ik mijn kousen en rokje uit wilde doen. Ze zouden beginnen met mijn benen en hadden afgesproken dat alle lichaamsdelen waar ik er twee van had zouden ze samen doen en waar ik er maar één had werd ik twee keer gemasseerd. Ik deed wat ze vroegen en legde mijn rokje op de stoel en bukte mij om mijn stay-up kousen uit te trekken. Door mijn string hadden de dames een vol uitzicht op mijn billen. Na tegen de rugleuning te zijn gaan zitten begonnen ze mijn benen te palperen, zoals dat hete. Later werden mijn benen zachtjes ingesmeerd met olie en toen volgens hen de bloedstroom goed opgang was werden er massage grepen op uitgevoerd. Zo werden mijn benen van mijn voeten tot dijen onderhanden genomen. Heel even en lichtjes werd ook mijn kruisje aan getikt maar daar dacht ik niet verder over na.

Mijn benen werden daarna afgedekt en ik mocht blijven zitten maar moest wel even mijn bloesje uit doen zodat mijn armen en handen een zelfde lot konden ondergaan. Ik voelde mij ontspannen en de massage voelde gewoon heerlijk aan. Na mijn armen waren mijn nek en schouders aan de beurt en daar voor moest ik even op een krukje plaats nemen. Mijn armen werden uit mijn BH bandjes gehaald en mijn nek en schouders werden gemasseerd, om het lagere gedeelte van mijn schouders ( de monnik kap spier ) te masseren maakte Janneke mijn BH helemaal los en legde hem op het stapeltje kleding. Ze vroeg me of ik het erg vond en ik zei nee. Ze masseerde mijn schouders verder en op de plaats aangekomen waar zojuist het bandje had gezeten kwamen haar handen onder mijn armen door naar voren en raakte daar zijdelinks mijn borsten aan. Deze handeling wed vaker herhaald en kwamen haar handen steeds wat meer naar voren totdat ze uiteindelijk bijna mijn hele borst in haar handen had. Het was een geweldig gevoel en ik begon dan ook zachtjes te kreunen. Toen Janneke aan mijn schouders begon, ging Eefje even wat te drinken inschenken. Toen ze terug kwam was het haar beurt om mijn nek en schouders te masseren.

Janneke ging op een kruk tegenover mij zitten en praatte met me. Toen Eefje aankwam bij de handeling onder mijn armen door was ik opgewonden geraakt en mijn tepels wezen de ruimte in. Diep in mijn lichaam wilde ik dat ze verder zou gaan als haar moeder. Eefje was wat voorzichtiger en kwam niet ver genoeg naar voren wat haar op een standje van haar moeder kwam te staan. Janneke stond op en pakte onder mijn armen door de handen van Eefje en plaatste deze vol op mijn gespannen borsten. Zo moet dat zei ze. Weer kwam er een kreuntje uit mijn keel. Ik zei tegen Eefje dat ze niet bang moest wezen en echt niet voorzichtiger hoefde te zijn omdat ik haar werkgeefster was. Daarna was de schuchterheid weg en masseerde ze ook de zijkant van mijn borsten mee. Mijn borsten waren aan de beurt en moest ik van de kruk weer op de tafel. Janneke en Eefje gingen aan beide zijde van de tafel staan en Janneke vertelde me dat ze samen mijn borsten gingen masseren.

Ik had er wel zin in en uit mijn poesje lekte al wat vocht. Zakelijk vertelde Janneke wat ze gingen doen en met handen glimmend van de olie begonnen ze aan mijn borsten die hun stijve tepels niet meer kwijtraakte. De huid rond om werd gedaan en de kringetjes werden steeds kleiner tot uiteindelijk alleen nog mijn tepels overbleven die ook een grondige beurt kregen. Of het nog iets met masseren te maken had weet ik niet maar ik genoot. Na mijn buik, waar ze keurig boven het randje van mijn broekje bleven was het de beurt aan mijn benen en rug. Omdraaien zij Eefje en vroeg mij om even mijn billen op te tillen. Daarbij stroopte ze mijn stringetje af omdat ze ook mijn billen mee zouden nemen, stiekem keek ik even achterom en zag Eefje even ruiken aan het kruisje van mijn string.

Met de handen naast mijn lichaam wachtte ik gespannen af en werd er begonnen aan mijn benen. Omdat ze beide aan mijn benen bezig waren, werden deze iets uit elkaar getrokken en moest ik concluderen dat ze beide mijn natte kale lipjes konden zien. Ook werd er niet meer op tijd gestopt aan de binnenkant van mijn dijen en voelde ik regelmatig een vinger naar binnen schieten. Aan mijn gekreun kwam geen einde meer en toen Janneke mij continu begon te vingeren kwam Eefje naar mij toe en begon mij te zoenen en omdat ik mij omdraaide nam ze ook mijn borsten weer onderhanden. De vinger in mijn kutje werd vervangen door een tongetje en mijn handen vonden de borsten van Eefje. Hiervan kon ik niet lang genieten want mijn orgasme kwam er als een razende aan.

Nadat ik weer bijgekomen was en moeder en dochter zich uitgekleed hadden gingen we naar de slaapkamer en vreeën we nog door tot aan de ochtend en beleefde we nog vele malen een orgasme. De volgende middag tijdens de brunch vertelde Janneke dat ze dit al een aantal malen hadden willen vragen maar dat Eefje het steeds niet had gedurfd. Na deze dag bleven onze slipjes thuis en werd er in de winkel nog regelmatig een natte vinger afgelikt.

Ilse

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *