Nog meer genieten 3.5

()

Jack zat gelaten aan de bar van zijn vaste kroeg. Hij wist zich deze zaterdagavond standaard te vermaken, zoals elke zaterdagavond, sinds hij 2 jaar geleden zijn vriendin kwijt raakte. Ja, het was zijn eigen schuld, hij moest zo nodig zijn pik weer volgen en met een ander mokkel het bed in duiken. Dat hele seks avontuur had maar een paar weken geduurd. Hij had wel flink huisgehouden, die meid was van binnen aardig uitgewoond door hem. Alle gaten had hij wel zo’n beetje gevuld met zijn warme geile zaad. Meestal op zo’n zaterdagavond pikte hij wel weer een scharrel op, en kon hij zijn opgekropte geiligheid, in ieder geval botvieren op een willoos jong slachtoffertje. Want neuken met liefde daar deed Jack niet aan.

Nee, spijt had hij niet van de breuk, hij kon nu neuken met wie en wat hij maar wilde, en de meesten hoefden er ook niets voor terug, en al helemaal geen relatie. Want daar zat hij toch echt niet op te wachten. Ook vanavond had hij zijn oog laten vallen op drie bloedgeile mokkels. Ze waren net komen binnenlopen. Sletterig gekleed, heerlijk geil kijkend, en ze deden veel om op te vallen. Ze waren heerlijk aan tongen met elkaar, en dansend heerlijk schurend tegen elkaar aan op de beat van de muziek. Jack voelde bij al dat kijken dat zijn leuter behoorlijk in omvang en lengte aan het toenemen was. Hij zou zijn pilsje nog even opdrinken en dan wat nieuws bestellen inclusief drankjes voor de meiden, om zo een praatje te maken en te kijken welke van de drie hij kon schaken voor de nacht. Of misschien wel alle drie.

“Mag ik mij even voorstellen ik ben Jack, en ik zie dat jullie voor het eerst zijn in mijn stamkroeg, dus ik wilde jullie een drankje aanbieden.” Jack lachte op zijn paasbest, en zag 3 paar geile ogen hem aankijkend.

Kordaat stond een van de meiden op.

“Ik ben Chantal, en dit zijn Bea en Judith. Ja, we zijn nieuw hier. We nemen je drankje graag aan, mits je de jouwe samen met ons opdrinkt.”

Jack begon te gloeien, precies zoals hij al dacht, heerlijke geile slettebakken, die zitten te hunkeren naar een echte kerel, die zijn warme krachtige leuning wel even in die soppende grotjes wil drukken. Want zeg nou eerlijk, er gaat toch niets boven genomen te worden door een echte man. Daar kan geen speelgoed tegen op. Als ze gewillig genoeg zijn, zal hij ze alle hoeken van de kamer laten zien en alle gaten vullen, want geil dat is hij.

Jack neemt plaats op een omgekeerde stoel, want dat staat zo macho, en laat de drankjes met een knip van zijn vingers, rijkelijk vloeien aan deze tafel. De meiden worden steeds losser en vrolijker.

Als Bea naar het toilet wil gaan, spreekt Jack haar aan dat hij wel even wil vertellen waar die is, en samen lopen zij door de kroeg naar achteren. Bij de toiletten aangekomen, wijst Jack aan Bea de toiletten, en gaat hij nonchalant tegen de deurpost aanhangen. Net als hij een peuk op wil steken, hoor hij Bea roepen. Om zich heen kijkend, loopt hij wat voorzichtig naar binnen. En daar zag hij wat een man graag ziet…

Chantal en Judith zitten aan tafel, en bestellen nog een rondje drinken, uiteraard op kosten van Jack. Als de barmedewerker de drankjes brengt, en op de tafel zet, zit Chantal in haar tas te zoeken. Als de barmedewerker weg loopt, haalt Chantal een flesje uit de tas en begint het langzaam leeg te gieten in het glas van Jack.

Bea zit onderuit gezakt op het toilet, met haar benen wijd, en haar rokje omhoog en slipje naar beneden, en zichzelf heerlijk te vingeren. Jack keek bij binnenkomst recht in de natte grot van Bea. Het kwijl loopt bijna uit zijn mond. En zijn pik drukt al kloppend tegen zijn te strakke broek, wat een behoorlijke bult laat zien. Hij loopt op Bea af, en probeert dicht bij haar te komen.

Als hij hard hoort zeggen door Bea; ”KIJKEN en niet aankomen, voor de rest zien we vanavond wel waar het vanavond eindigt, maar eerst opgeilen die pik van jou!”

Jack blijft stijf staan, en voelt hoe de geiligheid zich meester van hem maakt. Bea is ondertussen druk bezig met haar dik gezwollen klitje. Met een hand bewerkt ze als een bezetene haar klitje en met de andere hand zit ze met 2 vingers in haar natte grotje en haar pinkje bewerkt heerlijk haar anus. Af en toe likt ze heel langzaam haar natte glimmende vingers af, daarbij maakt ze een zuigende beweging op haar middelvinger. Haar ogen houdt ze op Jack gericht, zodat hij niet dichterbij komt. Dieper en dieper gaan haar vingers naar binnen. Het soppen van haar kutje, laat haar nog beter beseffen dat ze druipt van geiligheid en dat als ze even wacht, haar anus nog beter gesmeerd zal worden met haar eigen geil. Steeds makkelijker gaat haar pink dieper in haar hete kontje, als het gaatje groter wordt, steekt ze er ook nog haar ringvinger bij, even sluit ze haar ogen, en een kreun ontglipt haar. Als ze haar ogen opent ziet ze dat Jack hijgend van opgewondenheid een stukje dichterbij is gekomen.

“Ik had gezegd, staan blijven, ik wil me in alle rust zonder grijpgrage handjes, naar een hoogtepunt vingeren, en daar heb ik dus nu jou nog niet voor nodig. Misschien straks.”

Jack voelt dat zijn pik ook natte plekken in zijn short maakt. Wat een vrouw, als ze nu alle drie zo zijn, dan wordt het nog een betere avond dan hij van te voren dacht. Die vrouwen zullen weten wat ze met hem doen, hij zal ze laten smeken voor het geintje wat hem nu geflikt wordt. Maar wat een uitzicht, hier droomt toch een man van, en straks zal hij ze laten dromen.

“Oh ja, ja ik ga komen, Jack kijk me aan, ik wil je zien smachten.” met een straal kutgeil, komt Bea tot haar max, haar hand gaat als een razende over haar klit en schaamlippen heen, ze blijft maar spuiten, haar ogen draaien even weg, en slap hangt ze op het toilet. Jack kijkt haar kwijlend aan, hij streelt over zijn enorme bobbel, oh wat heeft hij zin omdat pruimpje eens te vullen met die kloppende staaf van hem, want hij voelt dat zijn zak aardig aan het pompen is om voldoende zaad te produceren. Hij voelt de druk aardig toenemen, en denkt dat een paar stoten genoeg zijn om dat geile sletje te laten slikken of haar leven ervan afhangt.

Bea komt langzamerhand bij haar positieven en staat op en trekt haar slip omhoog en haar jurk weer recht. Parmantig loopt ze op Jack af, en drukt haar vingers onder de neus van hem, en fluistert: ”Kom maar en volg de geur, want mijn kutje is nog niet geblust, dus altijd handig een man in de buurt.”

Als ze bij de tafel komen beginnen Chantal en Judith te lachen, en een knipoog wordt uitgewisseld, en hun ogen blijven staren naar de dikke bult in de broek van Jack. Hij glimlacht en knipoogt ook.

“Ja, meiden die staat klaar voor jullie, als jullie tenminste een echte kerel aankunnen. Het zal jullie leiden naar een hemels gevoel van genot en verzadiging, want ik ben klaar om jullie te laten gillen van genot.”

Ondertussen neemt hij zijn biertje in zijn hand en slaat hem stoer met 1 been op de stoel achterover.

Hij roept naar de bar: ”He Bob mag ik de rekening, want hier zijn een paar hete vrouwtjes die zitten te soppen smachten naar de Jackbang.”

Chantal, Judith en Bea moeten zich groot houden om niet in lachen uit te barsten. Gedwee knikken ze alle drie, om te laten lijken of ze alles doen wat Jack zegt. Ze nemen een laatste slok uit hun glazen en staan rustig op.

Als Jack betaald heeft, loopt hij tussen de meiden naar buiten. Een jas hoeft hij niet aan, want hij heeft het behoorlijk warm gekregen.

“Zo dames wat gaan we nu doen, naar mijn huis of hebben jullie een leuk plekje waar we heen kunnen?”

“Wij hebben wel een leuk huisje met wat kamertjes waar we lekker ons ding kunnen doen, zonder gestoord te worden.” zegt Chantal schuchter.

Zo lopen ze met z’n vieren naar Chantal haar huis.

Jack loopt te zuchten en te puffen. Goh wat heeft hij het warm, wat is hij geil, niet te geloven. Die show van die Bea, heeft toch meer aangewakkerd dan wat hij dacht. Zijn hart klopt als een bezetene, en zijn pik maakt zijn onderbroek en zijn spijkerbroek helemaal nat. Dit is niet normaal. Met zijn jas veegt hij zijn zweet van zijn hoofd. Ondertussen lacht hij schaapachtig naar de meiden. De meiden zijn een beetje wazig, en stevig staat hij niet meer op zijn benen. Maar gelukkig melden ze dat ze bij het huis zijn aangekomen.

Chantal opent de deur en loopt al geilend met Judith naar binnen. Bea ontfermt zich over Jack die steeds minder stevig op zijn benen staat.

“Wat gebeurt er toch met mij, ik heb het zo heet, ik zweet nog meer dan wanneer ik bezig ben een geile meid te neuken.” Zegt Jack.

Hij strompelt naar binnen, en bij binnenkomst zakt hij door zijn benen, nadat zijn rechtervoet blijft hangen achter de drempel. Bea weet hem net genoeg op te vangen zodat hij zich niet echt bezeerd. Hij vloekt en tiert, want dit is niet de entree die hij wil maken, want zo maakt hij geen indruk. Want hij wil hoe dan ook flink te keer gaan vanavond, want die trutten vragen er gewoon om. Ze zitten hem de hele avond al op te geilen. Zijn lul kwijlt van geiligheid, hij voelt allemaal vochtsporen in zijn onderbroek, en zijn lul staat op scherp en zijn ballen op knappen. Dit gevoel is zo heftig. Hij heeft dit nog nooit gevoeld, maar niet dat hem dat boeit, want hij wil maar een ding en dat is klaarkomen, en die sletten gaan daar voor zorgen.

Chantal helpt Bea Jack omhoog te krijgen. Gedrieën lopen ze rustig de trappen af. Jack probeert om zich heen te kijken, waar ze heen gaan. Hij ziet een voor een de lampen onder zijn stappen aanspringen. Hij kan nog steeds niet zien wat of waar ze heen gaan. Eindelijk zijn ze onderaan de trap. Heel voorzichtig laat hij zich mee leiden, tot ze bij een bed of iets dergelijks komen.

“Dus jij wil wel even verwend worden, denk je dat je ons alle drie aankan?” Fluistert Chantal is zijn oor.

“Al waren jullie met z’n vieren, dan nog had ik daar geen moeite mee. Ik spuit jullie allemaal vol, tot jullie geen pap meer kunnen zeggen.”

Jack begint weer een beetje van zijn macho terug te vinden. Terwijl hij praat, trekt hij al snel zijn schoenen en kleding uit, want hij heeft wel in de gaten, dat er nu toch echt geneukt gaat worden. Zijn boxer houdt hij nog even aan, want ze hoeven niet gelijk te zien wat hij in huis heeft.

“Als jij nu eens lekker gaat liggen, dat zullen wij jou eens lekker gaan verwennen!” Judith is de eerste die Jack bij zijn bijna naakte lichaam pakt en richting het bed drukt.

Jack gaat op de tafel liggen, en Judith glijdt heel langzaam over hem heen, Jacks handen grijpen en graaien naar Judith ‘s borsten en kutje. Judith weet het steeds een beetje te ontwijken. Met een beetje dwang worden de armen en benen van Jack vastgebonden.

“Oh, gaan we het zo spelen, dit is best wel spannend, ik vind het niet erg hoor, ik wil graag verwend worden door jullie, want mijn kloten staan op knappen. Ik wil klaarkomen en wel zo vaak dat je niet weet waar je het zoeken moet.”

Jack begint aan het donker te wennen en ziet steeds meer wat Judith bij hem doet. Hij ziet de andere vrouwen ook rondom hem staan. Wat een uitzicht, 4 natte kutjes en wachten op zijn spuitgrage staaf.

Wacht eens even ziet hij nu 4 personen. Er waren toch 3, hij probeert zijn ogen nog wat scherper te laten kijken, en hij telt opnieuw. Ja, hij telt er 4. Net als hij wat wil zeggen, klinkt het handengeklap van Chantal, en alle lampen springen aan.

Jack sluit snel zijn ogen, want die lampen zijn wel heel fel. Hij opent zijn ogen een beetje zodat hij net door zijn wimpers een beetje kan kijken. Het duurt even voor hij aan het licht gewend is, en dan ziet hij Judith die tegen hem lacht, Chantal die achter zijn hoofd staat, Bea die hem streng aankijkt.

Jack lacht even, gelukkig toch 3 personen, hij zal zich wel door de donkerte vergist hebben. Als hij ineens een keel hoort schrapen bij zijn voeteneind. Heel voorzichtig tilt hij zijn hoofd op.

“ELS? What the fuck doe jij hier!” Jacks ongeloof klinkt in zijn stem door.

“Hallo Jack, alles goed met je. Ik zie dat je nog geen steek veranderd bent. Je loopt nog steeds je pik achterna. Dat was altijd jouw probleem. Alleen in die gevallen had jij de controle. Nu heb je geen controle, want deze dames zijn hier niet om jou te plezieren, want dat heb je in de afgelopen jaren genoeg gedaan, want zo was nu eenmaal de seks met Jack. Alleen zoals jij het wilde, en als jij maar aan je gerieven kwam. Maar jij bent hier om ons te verwennen. Jij bent voor de komende tijd onze levende dildo. Jij zult misbruikt worden, zoals jij altijd alle Jackwijfen zoals jij ze noemde, misbruikt hebt. We zullen je laten voelen en zien hoe het is om een gebruiksvoorwerp te zijn.”

Jack hoorde het eerst gelaten aan, maar werd steeds kwader. Woest probeerde hij zijn boeien los te rukken. Hij gilde, schreeuwde, tierde.

“Vuil kutwijf, is dit mijn dank voor alles wat ik voor je gedaan heb. Je had een dak boven je hoofd, eten drinken. Je kon met je luie reet elke dag uitslapen, je hoefde niet te werken, dat deed ik. Het enige wat ik er voor terug vroeg, is dat ik je kon neuken wanneer ik dat wilde. En dit is mijn dank?”

Met als zijn krachten probeerde hij los te komen, de kettingen stonden steeds strak. Hij voelde dat hij geen kant op kon. Hij bleef proberen zijn armen en benen los te wrikken. Tot plotseling alle vier de kettingen ineens strak werden getrokken. Zijn armen en benen worden plat tegen de tafel getrokken. Hij kon niets meer bewegen behalve zijn handen. De rest lag nu echt vast.

“Laat me los, vuile sletten, geef me mijn vrijheid terug. Als ik los kom, ik zal jullie!”

Jacks ogen spoten vuur. Zeker toen Judith en Bea zijn hoofd tegen de tafel drukten, en Els een leren band over de keel van Jack legde, die ze vastgespte aan de andere kant van Jacks keel. Ook wordt er een masker over zijn gezicht heen getrokken, waarbij alleen zijn ogen en een klein gedeelte van zijn mond open zijn. Dit om nog wel alles te zien, en adem te halen. Bijten kon hij niet meer, hooguit zijn tong uitsteken en een beetje murmelen.

“Zo Jack, ik zie ook dat je nog steeds je Lucky onderbroek draagt. Nou gezien het feit, hoe je er nu bij ligt, is deze niet echt Lucky meer, dus die heb je niet meer nodig.”

Els begint te lachen, als ze met een grote schaar de onderbroek begint los te knippen, zodat ook de kloppende lul van Jack eindelijk vrijheid krijgt.

“Je hebt wel gelijk Els, het enige wat goed aan hem is het formaat van lul. Dat is toch zeker een beste jongen, maar ja dat moet ook wel met zo’n grote klootzak als eigenaar.” Chantal geeft Els een lekker tongzoen nadat ze haar dit vertelde.

“Gadver, ben je pot geworden.” murmelt Jack; ”ik wist het altijd dat jij een echte kerel niet aankon. Je liep altijd te janken, als ik je aan het stampen was.”

Jack wilde nog meer zeggen maar…

Hete Peter

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *