Vijf keer meer genieten 2.5

()

Els zit met Chantal heerlijk aan de keukentafel nog na te genieten van een heerlijke beurt van Chantal. “Goh meid, waar haal jij die fantasieën weg, ik dacht met een preuts en seksonbekend dametje te maken te hebben, maar je hebt mij aangenaam verrast.” Zegt Chantal terwijl ze Els met verliefde ogen aankijkt.

“Ik heb je toch verteld over mijn laatste relatie, die was zo gesteld op de grieven van mijn vriend, dat ik alle fantasieën veilig opgeborgen had in mijn onderbewustzijn. Hierdoor wist ook niet meer dat ik ze had, alleen dat ik wat mistte, door de geweldige avond en nacht met jullie, is het open geknapt, en weet ik weer wat ik aldoor mistte.” Els vertelde het met tranen in haar ogen. Ze was blij en verdrietig te gelijk. Ze hield zich groot, maar Chantal zag de pijn die de laatste relatie Els had gedaan.

Naakt loopt ze om de tafel heen, en slaat voorzichtig haar armen om Els heen, en fluistert.

”Dan moeten wij eens gaan werken aan die pijn, en zorgen dat die pijn je niet meer inwendig lastig valt.”

Els knikte, want het was al uitgesproken voor dit relaas, via ogen die meer konden zeggen dan boeken konden beschrijven, dat ze het volgende slachtoffer al op het oog hadden, alleen moesten nog een plan hebben om diegene hier heen te lokken. Ook Bea en Judith zouden opgetrommeld worden voor deze klus. Plots werd Els aan haar hand meegetrokken, Chantal liep heupwiegend met die mooie strakke blote billen voor haar uit. Waar zouden ze nu naar toe gaan? Plotseling stonden ze voor een deur, die Chantal met een sleutel openmaakte. Toen de deur openging, was het eerst aardedonker, als Els haar ogen enigszins zijn gewend aan de donkerte, ziet ze een trap naar beneden. Bij het betreden van de trap, gaat bij elke stap een roze lampje op de betreden tree branden. Hierdoor krijgt het geheel nog een spannender uitstraling. Als ze de trap afgelopen zijn, voelt Els een koude rilling over haar naakte lijf gaan, ze ziet niets dan alleen de verlichte trap. Door in haar handen te klappen, laat Chantal ineens alle lampen branden. Hierdoor wordt Els verblind en met handen boven haar ogen probeert Els even rust te geven aan haar ogen. Langzaam beginnen haar ogen te wennen en hierdoor begint Els te zien wat voor ruimte dit is.

De ruimte is groot, voorzien van 2 aparte opstellingen. Ook ziet ze twee kleine afgesloten ruimte met op de ene deur het bordje wc. De andere deur heeft geen bordje. Ook staan er wat kledingkasten. Aan haar linkerhand ziet Els een bed staan, met daar omheen heel veel attributen. Aan het plafond kettingen, aan het bed bondageriemen, het hele bed is voorzien plastic. Naast het bed ziet Els allemaal kastjes staan met laden. Ze kan alleen maar raden wat daar in zit. Aan de muur hangen o.a. zweepjes, voorbindkorsetten, allerlei klemmen, touwen in verschillende maten en diktes. Els begint langzaam even terug te denken aan de wilde nacht. Haar kutje laat een tinteling van genot voelen bij de gedachtes die allemaal naar boven komen. Haar tepels die toch al door de frisse temperatuur enigszins stijf waren, staan ineens fier overeind.

De plotselinge streling van Chantal, doen haar ogen even sluiten en heel diep zuchten. Dit is een huis vol met verrassingen, of eigenlijk Chantal. Die meid heeft een diepere kant, die Els nog maar nauwelijks kan bevatten, maar wel enorm aantrekkelijk en geil vind.

Els draait zich om, en ziet een grote douche waar gemakkelijk meerdere personen zich kunnen douchen. Ook in de douche ziet ze kettingen hangen die aan de muur zitten met grote haken, een aantal bondageriemen bevestigd, ze kan alleen maar gissen waar die voor zijn, maar het gezicht begint toch al haar aangewakkerde geile geest te prikkelen. Ook hier hangen en liggen heerlijke dingen, die toch weinig tot de verbeelding overlaten. Zo liggen er butt-pluggen, dildo’s in verschillende maten, latex handschoenen, potjes met verschillende substanties, en allerlei klemmen. Ook een paar grote handdoeken en washandjes. Wat zou deze kamer nog meer voor verborgen fantasieën hebben. Els is zeer nieuwsgierig naar de afgesloten ruimte. Vragend kijkt ze Chantal aan.

Chantal loopt naar de afgesloten ruimte en opent de deur, binnen gekomen ziet Els dingen die in haar stoutste dromen niet naar voren komen. Hier staat een massagetafel met daar om heen allemaal apparatuur, waar allemaal draadjes bij liggen met kleine klemmetjes eraan. Het lijken wel accu’s, zoals in de auto, en de klemmetjes zijn kleinere varianten op die van het helpen met starten van een auto. Ze ziet dat de hele ruimte is afgetimmerd en dat het met dikke matrassen geluiddicht is gemaakt.

“Dit is de stroomkamer. Gillen van genot, worden hier door de matrassen tegengehouden, want we willen niet dat mensen buiten meegenieten. Daarvoor moet je wel binnen onze groep zitten.” Zei Chantal lachend.

Els voelt dat haar genotsgrotje begint te druipen. De gedachte van wat allemaal mogelijk is, maakt haar soppend geil. Ze draait zich om en geeft Chantal een heerlijke tongzoen, heel voorzichtig glijdt ze met haar vingers naar het kutje van Chantal, en ook daar merkt ze dat de aanwezigheid in deze ruimtes zijn impact niet heeft gemist. Ze voelt een lekker nat pruimpje, en een klitje dat lekker opgeklopt is door de geile zieke gedachtes die hier achter schuil gaan.

“Ik zou eigenlijk wel eens wat van dit alles uitproberen, maar wie moeten we daar voor gebruiken?” Zei Els.

“Ah? Hum, pardon,” zegt Chantal.

”Wie we daar voor gaan gebruiken, we mogen toch zelf ook wel eens plezier hebben. Maar je hebt gelijk, hier kunnen we een bepaald persoon wel heel fijn laten lijden en zien wat seks allemaal met je doet. Maar eerst wij, want mijn kutje brand alweer van verlangen, en mijn tongetje is klaar voor actie, maar we moeten even wachten.”

“Wachten waarop?” Zegt Els. Plots hoort ze de kelderdeur openen.

Heel charmant en elegant komen daar 4 benen naar beneden. Twee met netkousen aan, en de andere met heerlijke jarretels. Het waren Bea en Judith. Al lachend, kijken ze in de ogen van Els. Els ontgaat het niet dat de ogen van beiden, geilheid en hunkering vertonen. Ze dacht met Chantal alleen te zijn, maar dit geeft toch nog meer plezier.

Bea bedenkt zich niet, en veegt even met haar vinger door de natte gleuf van Els, en sabbelt daarna even op haar vingers.

“Ja, dat verdient wel een kus,” en ze geeft Els een dikke tongzoen. Els voelt de tong van Bea heel soepel en sierlijk door haar mond gaan. De kriebels trekken van mond, naar keel, naar buik en uiteindelijk naar haar poesje, die hierdoor nog natter wordt. Ondertussen worden haar borsten gekneed door Judith, en ze voelt zoenen in haar nek. Om gek van te worden zo lekker. Ze voelt haar kutspieren alweer verkrampen, want d’r poesje lekt nu als een gek. Ze voelt warme druppels, via haar bovenbeen naar beneden glijden. Haar knieën worden weker, ze staat niet heel stabiel meer. Als Bea dan ook nog eens met 2 vingers in haar druipende kutje gaat, is ze niet meer te houden. Ze rijdt op Bea haar hand, en hoopt dat haar klitje nog een behandeling krijgt.

Zonder een woord te wisselen, legt Bea haar duim op Els haar klitje. Els wil het wel uitgillen, en ze voelt dat ze bijna gaat komen. Els slaat haar ogen open en ze kijkt diep in de ogen van Bea, in haar ooghoeken ziet ze Chantal met zich zelf spelen, en achter haar hoort ze Judith ook al kreunen.

Judith gaat met één hand door haar eigen kutje, om de vingers lekker nat te maken, en voorzichtig en voordat Els het in de gaten heeft, drukt ze een vinger in haar kontje. Dit is voor Els de druppel schokkend komt ze klaar, gillen wil niet want Bea drukt haar mond nog stijver op die van Els. Els voelt dat ze nodig moet ademhalen, maar alleen via haar neus is te weinig, heel even zakt ze weg. Wetende dat ze twee paar armen heeft die haar opvangen.

Als Els haar ogen opent, merkt ze dat ze vast is gebonden. Ze staat in de douche, met armen en benen gespreid. Aan de overkant ziet ze dat Bea vastgebonden ligt op tafel. Judith is met Bea bezig. Bea wordt anaal bewerkt met een mega dildo, en Judith ligt boven haar mond te rijden als een bezetene. Wat een uitzicht om in te ontwaken. Els voelt al weer haar lichaam tintelen. Ze voelt haar poesje alweer in actie komen.

“Zo slaapkopje. We zullen jou eens even lekker douchen. Even lekker schoonmaken van buiten en van BINNEN,” zegt Chantal. “Je moet wel klaar zijn voor het echte werk.”

De douche wordt aangezet.

“Ah, dat is koud!” Roept Els. Het koude water spoelt over haar hele lichaam, ze probeert het te ontwijken, maar haar boeien, houden haar op haar plaats. Haar tepels worden hard, en haar lichaam tintelt. Net als ze het te koud begint te krijgen, wordt de warme kraan er bij aangezet. Een warme gloed neemt bezit van het koude lichaam. Els ziet Chantal genieten. Chantal pakt een tube glijmiddel, en begint een paar vingers goed glad te maken. Wat staat er nu weer te gebeuren.

“Ook het inwendige moet schoon, schat.” Voorzichtig gaat Chantal met haar vingers over de billen van Els naar haar poepgaatje. Langzaam gaat één vinger naar binnen. Els kreunt van genot. Ook de tweede vinger gaat erbij, en stukje bij beetje rekken de twee vingers haar anus steeds verder op. De vingers gaat steeds meer spreiden, en ruimte wordt steeds groter zodat ook vinger drie erbij kan. Rustig pompen de vingers de lekkere kleine anus van Els. Geil wordt ze ervan. Ze heeft zin om zich zelf lekker te vingeren, maar die boeien.

Dan voelt ze de vingers uit haar anus glijden, en ze hoort Chantal wat pakken en vastdraaien. Chantal kijkt Els diep in haar ogen aan, en ze geeft haar een dikke tongzoen. Els wil mee zoenen, maar ineens voelt ze hoe een ijzeren iets in haar anus gestopt worden en die gaat diep. Ze snakt even naar adem. Chantal geniet van het ongewisse bij Els. Heel langzaam draait Chantal de kraan open.

Els weet niet waar overkomt, warme stralen voelt ze in haar anus, in haar darmen. Ze heeft een anusdouche ingebracht gekregen. Wat een heerlijk gevoel is dit. Doordat Chantal aan de kraan draait van koud naar warm, van warm naar heet, van heet naar koud en dan ook nog aan en uit, is het gevoel hemels. Ze voelt zich langzaam vullen met al dat water, de drang om het kwijt te raken wordt steeds heftiger. Chantal komt even voor haar staan, en begint zachtjes haar onderbuik te masseren. Hierdoor wordt het dragelijker. Weer gaat de stralen verder, oh wat is dit een heerlijk en toch steeds meer pijnlijker gevoel.

“Houd je het nog vol schat?”

Els schudt haar hoofd, op dat moment voelt zij dat Chantal de anaaldouche vastpakt en heel voorzichtig heen en weer beweegt in haar steeds voller zittende anus, steeds harder gaat de douche op en neer, de druk wordt steeds groter, ze moet water kwijt. Het lijkt alsof haar hele darmen en buik vol zit met water.

Aan de overkant ziet ze Judith gillend klaarkomen. Bea’s gezicht wordt er helemaal ondergespoten. Ook Bea ligt te schokken. Judith laat zich slap vallen met haar gezicht bij de klit van Bea en begint nu Bea te likken en de mega dildo in dat zacht lieve kleine anus te pompen. Gillend van genot en schreeuwend van geiligheid, komt ook Bea klaar. Oh, wat zou Els ook willen klaarkomen. Ineens voelt ze dat haar klitje ook onder handen wordt genomen, of eigenlijk onder de tong wordt genomen. Ook drie vingers gaan bij haar naar binnen. Ze voelt dat de douche uit is, maar de slang nog niet verwijdert. Het gemak van de drie vingers in haar natte kutje, doet vermoeden bevestigen dat ze over-geil is. Els kijkt naar beneden, ziet Chantal haar werkje met precisie doen. De vierde vinger komt erbij. Wat een schok, het voelt wat krap, maar het wil.

Ze voelt de vier vingers haar oprekken. Wat is Chantal van plan.

“Zo ben je klaar voor de vijfde?” Vraagt Chantal.

Voordat Els kon antwoordden, voelde ze de vijfde vinger ook in haar kutje. Ze werd nu met de hele hand van Chantal geneukt. Steeds meer druk werd er opgevoerd in haar poesje, stukje bij beetje voelde Els de hand van Chantal dieper en dieper gaan. Hierdoor werd haar aandacht compleet weggehaald bij haar volle anus. Els voelt alsof ze scheurt. Dit kan toch niet. Ze heeft nog nooit een kind gebaard, haar kutje is hier niet op berekend.

“Ah,” huilt ze “dit kan niet!” Schreeuwt Els, als ze de hand van Chantal het laatste stukje voelt doordrukken. De hele hand zit in haar kutje. Ze voelt haar schaamlippen zich sluiten om Chantal haar pols. Dit is onwerkelijk. Chantal draait haar hand en speelt met haar vingers. Els voelt de enorme druk die de hand en de volle anus op dit moment op haar onderlichaam uitoefent. Ze weet niet waar ze het zoeken moet, het is pijnlijk maar ook zo geil.

De doucheslang wordt heel langzaam uit haar kontje getrokken. Eindelijk ze voelt de ontlading nabij, net als ze denkt aan het ontladen, gaat Chantal hevig te keer met haar hand en vingers in haar brandende kut, en wordt de slang diep in haar kontje terug gedrukt. Ze voelt dat ze gaat komen. Haar lichaam begint te schokken, en op het moment dat schreeuwend klaar komt, worden zowel de hand als de slang ineens uit haar kut en anus getrokken. Ze spuit nu van voren en achteren. Wat is dit, het lijkt wel een dubbel orgasme. Dit voelt als zo’n ontlading, dat het maar goed is dat ze nog in de boeien zit, want ze kan niet meer op haar benen staan.

Judith en Chantal staan even met elkaar te praten als Els en Bea hangen en liggen bij te komen. Chantal loopt naar Els en pakt de warme douche en spoelt Els af. Bea staat langzaam op van haar bed, en loopt enigszins wankel, wijdbeens naar Els, en stapt bij haar onder de douche. Ze neemt de douche over van Chantal, terwijl Chantal de boeien van Els los maakt.

Heerlijk voelt Els het lijf van Bea tegen haar aan. Els neemt de douche over en spoelt nu Bea af, en vergeet daarbij de bewerkte plekken niet. Een klein gilletje laat Els weten dat de klit van Bea heel gevoelig is, als ze het kontje van Bea afspoelt, hoort ze water rustig naar binnen spuiten, in de donkere opstaande anus van Bea. Want wat staat dat kontje open, de ronding van dikke dildo heeft het poepgaatje goed opgerekt.

Als Bea en Els klaar zijn, stappen twee naakte lijven langs hun ook de douche in. Judith en Chantal gaan zich ook even opfrissen. Els en Bea drogen zich vast af, en lopen naar een kast die Chantal open heeft gezet met lekkere outfits, en zoeken iets uit om er zo verleidelijk mogelijk uit te zien.

Als Judith en Chantal klaar zijn, trekken ze ook hun uitgekozen outfits aan. Met z’n vieren lopen ze naar boven. En in de keuken gaan ze aan de tafel zitten. Onder het genot van een lekker wijntje en wat toastjes, beginnen de gesprekken te komen.

Els bekijkt het en geniet van het feit dat ze nu bij deze groep hoort, want ze kan zich hier laten zien zoals ze is. Ze hoeft zich niet anders voor te doen.

Chantal neemt het woord.

“Dames we zijn vandaag hier bij elkaar omdat we een missie hebben. Namelijk het helpen van een vriendin om revanche te nemen op jaren mishandeling, onderdrukking en het ontbreken van genot in het leven. We zijn het onze vriendin verplicht om op te staan voor haar rechten, en we zullen alles doen wat nodig is om deze wanpraktijken te bestraffen.”

Els kijkt met een glimlach rond en ziet dat zowel Bea als Judith instemmend knikken. Ze weet dat die vriendin waar ze het over hebben zij is…

Hete Peter

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *