Nog meer genieten 5.5

()

Slot

Heel wazig ontwaakt Jack. Zijn ballen en zijn reet doen zeer. Maar daar maakt hij zich het minste zorgen om. De kou die over hem heen komt als een deken gedrenkt in ijswater.

“Wakker worden sleeping beast. Je bent lang genoeg weggeweest.”

Els keek hem aan, en zag dat het vuur in zijn ogen nog niet gedoofd was. Het was niet zo vel meer, maar het was er nog.

Wild rukte Jack met zijn hele lijf om los te komen. Hij bleef Els aankijken, om te laten weten dat zij hem nog niet had geknakt. Hij zou blijven vechten.

De kracht in zijn lijf begon af te nemen, de kou werd naarmate hij daar langer stond, steeds extremer in zijn lijf. Alles verdoofde in zijn lijf. Hierdoor kon hij de kracht niet meer opbrengen om tegen te stribbelen.

Jack keek om zich heen en zag dat hij onder een douche stond, hij zag ook dat het geen normale douche was. Overal zag hij gaten en naast de douche stonden tafels en kasten met allemaal attributen, die er vervaarlijk uit zagen, waardoor hij niet echt meer wist blij te moeten zijn met zijn nieuwe plaats.

Zijn tepels waren superhard van de kou. De piercing die hij ooit had laten zetten hing nu zelfs iets van zijn lichaam af. Hij voelde steeds minder in zijn lijf.

“Aa, aa, haa, ah”. Met een schok was hij weer in de bewoonde wereld.

Hij zag Els staan met een doek, en die andere hoe heette ze ook al weer met zo’n elektrisch ding.

Beide tepels staan in brand.

Hij kijkt in twee paar ogen die genieten van de pijn die hij heeft. Het liefst zou hij nu willen wrijven of zijn tepels. Hij kijkt ernaar en ziet een klein druppeltje bloed vanuit zijn gepiercete tepel.

Els en Chantal kijken genietend naar het tafereel, en lachen heel gemeen en laten duidelijk zien dat zij de baas zijn en in controle.

Met een ruk voelt Jack zich tegen de achterwand aangetrokken worden. De banden rond zijn polsen en enkels striemen helemaal. Overgeleverd aan de grillen van 4 vrouwen die geen genade kennen, hangt hij daar. Aan de ene kant is hij blij dat de koude douche uit is, alleen voelt hij de pijn nu meer. Hij hoort wat gerammel achter zich. Hij voelt zijn billen uit elkaar gedrukt worden. Iets puntigs wordt heel langzaam tegen zijn anus gedrukt. Deze begint te wijken, en zachtjes voelt hij iets steeds verder zijn kont ingedrukt worden. Hij voelt dat het steeds dikker begint te worden. Zijn anus heeft steeds meer moeite om het grote ding te verwerken. Uiteindelijk voelt hij dat hij het dikste stuk krijgt, hij verbijt de pijn, met tranen in zijn ogen. Net als hij het niet meer denkt te houden, voelt hij zijn anus om het dikste punt weer terugschieten in normale stand. Het zit er in, en Jack voelt zijn anus in brand staan. Het geheel voelt niet prettig aan. Het zit vol en hij wil het eigenlijk kwijt, alleen lijkt er geen beweging in te krijgen. Hij voelt zijn penis langzaam groeien, en de druk op zijn prostaat zorgt dat voorgeil uit zijn penis begint te druipen. Net als hij denkt dat hij er aan went, voelt hij het ding groeien. Zacht hoort hij achter zich een pompend en sissend geluid. Hij herkent het geluid. Het ding wordt opgeblazen. Inwendig voelt hij het groeien, hij weet zich geen raad, hij dacht dat het niet voller kon en toch komt met elke druk op de pomp, meer druk in zijn kont. Het lijkt alsof hij naar de wc moet, maar de drang is anders.

In zijn ooghoek ziet hij een doek door de lucht schieten, en voor hij het weet, schiet de pijn door zijn ballen. Schrijnend voelt zijn zak aan. Hij weet zijn pijn te verbijten, doordat achter hem snel wordt gepompt. Hierdoor staat zijn kont op knappen. De darmen en alles daar omheen, voelt super pijnlijk aan, hij klapt ineen. De kettingen houden hem op zijn plaats.

“Je bent nu het neukloeder die jij altijd voor jezelf zoekt. Wat jij altijd dwingt een ander te doen, zal je nu zelf ondergaan. Net zolang totdat je accepteert, dat jij niet meer in controle bent. Jij bent een onderkruipsel, een nietsnut, lager dan laag.” Els zegt alles met zoveel boosheid, dat zij bij Jack dreigend binnenkomt.

Dit is hij niet gewend. Hij ziet een Els die hij niet herkend, hij weet niet wat hij eraan heeft. Het beangstigd hem dat hij niet weet wat de dames in petto hebben voor hem. Hij voelt dat hij de controle aan het verliezen is. Zijn wil om tegenstand te bieden word met de tijd steeds minder. Hij is moe, hij heeft honger en dorst. Hij wil gewoon rust.

“Goedemiddag. Dames, jullie hadden me nodig?” een donkere stem wordt steeds luider met elke stap van de grote trap.

Jack heft zijn hoofd en kijkt naar de trap, hij ziet een enorme grote donkere man de trap afkomen. Gekleed in een strak roodleren pak.

Met drie kussen begroet de man de dames, alvorens hij naar Jack loopt.

“Ik ben Denzel, en jij bent dus diegene die gebruikt moet worden.”

Jacks ogen worden als schoteltjes zo groot. Wat in vredesnaam zijn ze van plan en wat moet die man hier. Hij is toch echt geen homo.

De dames en Denzel staan even bij elkaar en fluisteren zacht met elkaar. Er wordt gelachen en af en toe kijken ze in zijn richting. Jack probeert mee te luisteren, maar hij hoort niets, al weet hij wel dat het over hem gaat. Hij vindt het altijd fijn als vrouwen hem zijdelings aankijken als ze over hem praten. Dat voelt hij en dan weet hij dat hij beet heeft. Meestal krijgt hij dan aanspraak met de dames en dat resulteert altijd in een lekkere nacht, waarin hij zijn lusten mag botvieren op één van de dames. Doordat spel voelt hij zich stoer en onaantastbaar, want hij bepaalt en houd de touwtjes in handen. Nu heeft hij de controle niet, en dit doet hem geen plezier. Hij wordt er onzeker van.

Jack ziet de dames een tafel vlakbij hem neerzetten er worden vijf stoelen bij gezet. Twee dames waaronder Els zijn naar boven gelopen. De andere twee lopen in het rond, en zetten borden en wijnglazen op tafel.

In een ooghoek ziet Jack dat Els en de andere vrouw weer naar beneden komen. Een geur van heerlijk eten trekt zijn neus in. Hij zou zelfs droog brood eten zo’n trek heeft hij. Het water loopt hem in zijn mond.

Het eten wordt op tafel gezet. Het ziet er heerlijk uit. Lekkere salades, vers gebakken brood, kruidenboter, en een schaal. Wat daar in zit ziet hij niet.

Els loopt heupwiegend rond de tafel, geeft een van de dames een lekker tongkus. Dit mist zijn doel niet, want zonder dat Jack het weet, laat een onderdeel van zijn lichaam weten dit een mooi gezicht te vinden. Zijn lul begint heel langzaam al kloppen rechter op te staan. Het zorgt voor enige commotie onder de dames. Ook Denzel ziet het geheel rechtop staan. Hij loopt naar Jack toe. Jack begint een akelig gevoel over zich te krijgen. Zijn hartslag gaat omhoog en het zweet begint hem op het voorhoofd te staan van de spanning.

“Zo dat is een mooi paaltje, hij staat fier overeind. Hij nodigt wel uit.”

Denzel buigt zich voorover en opent zijn mond. Heel voorzichtig en langzaam laat hij zijn mond over de stijve van Jack heen glijden. De dames aanschouwen alles en beginnen allen zichzelf te strelen. Jack wil wegkijken en zijn lichaam wegtrekken van Denzel, maar zijn kettingen houden hem tegen. Hij draait zijn hoofd in de richting van de dames. Dat is een beter gezicht. Hij ziet de dames zichzelf overal betasten, hier en daar een vinger in die heerlijk natte kutjes. De dames vingeren zichzelf, alsof het afgesproken is, kijken ze hem alle vier te gelijk aan, en trekken ze hun vingers uit hun natte gleufjes en zuigen ze tegelijk aan hun vingers. Jack krijgt het er maar moeilijk mee. Ook omdat Denzel ondertussen door is gegaan met hem te pijpen. Jack kijkt even naar beneden. Hij ziet het hoofd van Denzel steeds sneller naar heen en weer gaan. Dan ineens voelt hij dat Denzel zijn tong ook gaat gebruiken. Een rilling komt over zijn lichaam. Is dit genot of is walging. Hij voelt zijn zak strakker worden en zijn pik klopt behoorlijk in de mond in van Denzel. Hij moet toch toegeven dat als hij er niet te veel bij nadenkt dat het best wel lekker voelt. Hij voelt ook zijn zaad langzaam omhoog stuwen. Zou hij nou komen door de heerlijke pijpbeurt, of het zicht op vier dames die met zichzelf behoorlijk bezig zijn. Hij kijkt nog even naar de dames en ziet dat ze inmiddels al een ander standje hebben. Twee dames zitten op hun knieën tussen de andere benen, en ze laten zich de natte kutjes heerlijk smaken. Ze ziet zo ook Els heerlijk van een van de poesjes genieten. Hij vond het altijd wel geil om naar twee dames te kijken, maar nog nooit in zo’n positie. Hij voelt zijn geil steeds verder omhoog komen. Zeker als Denzel zijn handen ook nog eens gebruikt om zijn ballen te kneden. Jack moet toegeven, dat Denzel wel van wanten weet. Hij pijpt anders dan een vrouw. Hij weet de plekjes net wat beter te vinden, en stopt niet als het goed voelt. Jack voelt dat hij niet ver meer van een explosie af zit. Zijn orgasme welt aan als een zee bij vloed. Hij voelt dat hij bijna komt, nog even en dan is…

Denzel stopt.

Jack kijkt naar beneden, en kijkt in twee reebruine ogen, die hem geil aankijken.

“Waarom stop je nu? Je voelt toch dat ik bijna ging komen?” Schreeuwt Jack.

De dames stoppen ook met hun spel en kijken naar Jack.

Denzel staat op en geeft Jack een kus op zijn mond, en loopt weg.

Jack ziet Denzel weglopen en ineens valt hem op dat de kleding van Denzel zijn billen niet verbergen. Hij kijkt zo naar binnen.

Els staat op en loopt naar Jack.

“Hoe voelt dat nu bijna klaar te komen en dan te stoppen.”

“Dat voelt kloten, maak het af, ik sta op knappen.” Schreeuwt Jack.

 Els kijkt hem en zegt.

“Dit is wat je nu altijd doet bij ons dames, je ramt maar totdat je zelf komt, en wij moeten ons maar redden. Menig nacht heb ik terwijl jij sliep met mijzelf gespeeld omdat jij weer te dronken was of te lui om door te gaan, nadat jij was gekomen. Wij dames komen ook, maar wel door een man of vrouw die meer aandacht en oog heeft voor een ander. Want dat had jij absoluut niet. Nu voel jij eens wat het is om niet klaar te komen, doordat een ander het genoeg vind.”

Els draait zich om en loopt weg, Jack in verwarring achterlatend.

Bij de tafel aangekomen, gaat zij zitten. Ook de andere dames gaan op een stoel zitten. Denzel komt als laatste aan tafel. Dan wordt de deksel van de schaal afgehaald. Jack kijkt met grote ogen naar wat eronder ligt. Hij ziet zijn lievelingseten voor zijn ogen verschijnen, namelijk gegrilde kip en spareribs. Hij voelt zijn lippen nat worden van de kwijl. Oh wat heeft hij een trek. Even denkt hij niet aan zijn ballen en pik die op knappen staan. Zijn oog is echt getrokken door het eten. Hij ziet de dames hun borden vol scheppen, en hij dan?

“He Els, krijg ik ook nog wat, ik verga van de honger?”

Els doet net of zij hem niet hoort en gaat ongestoord door met eten.

“He Els!”

De toon wordt van dwingender.

“He Els, trut ik heb honger, ik wil ook wat eten!”

Jack ziet een andere dame opstaan en naar hem toelopen. In het voorbijgaan grijpt ze iets uit een la en loopt verder naar Jack. Ze stopt vlakbij Jack iets in haar mond en begint Jack te tongen. Jack gaat vol overgave mee, want nu begint zijn volle ballen en pik weer de boventoon te voeren. Net als Jack denkt lekker bezig te zijn voelt hij iets in zijn mond gedrukt worden. Ook voelt hij twee armen om zijn hoofd gaan, naar achter zijn hoofd. Hij voelt dat er iets naar voren getrokken wordt, en hoort twee klikken. Hij probeert zijn mond te sluiten maar dat lukt niet meer. Hij probeert wat te zeggen maar dat lukt ook niet meer. Zijn mond lijkt wel op slot alleen voelt hij hem open staan en dat blijft ook zo wat hij ook probeert.

De dame loopt weer naar de tafel, en gaat zitten.

Els geeft haar een kus.

“Bedankt Judith, voor de rust. Hij lult maar door en dat verstoord onze lekkere maaltijd. Als hij zich netjes gedraagt, mag hij misschien straks nog wat warms eten.”

De dames lachen allemaal hartelijk, en Denzel kijkt over zijn schouder naar Jack, en geeft hem een knipoog.

Jack probeert te slikken, maar dat ding in zijn mond voorkomt dat. Het kwijl loopt het hem nu letterlijk uit zijn mond. Het is niet tegen te houden. Het haalt wel zijn ergste dorst weg.

Jack ziet Denzel steeds verlekkerd naar hem kijken. Ineens hoort hij hem praten.

“Zou zijn mond al nat genoeg zijn? Want hij is mooi stil dus hij heeft wel wat warms verdiend.”

De dames lachen en kijken naar Jack.

“Volgens mij is hij er bijna klaar voor. Wij zullen hem even prepareren voor zijn maaltijd.”

De vrouw die door Els Judith genoemd werd staat op en loopt naar hem toe. Ze loopt hem voorbij en begint achter hem wat te doen met zijn boeien, want hij voelt zijn armen heen en weer bewegen. Ineens voelt hij zijn armen naar beneden gaan. Hierdoor wordt ook hij gedwongen naar beneden te buigen. Door het lange staan voelen zijn knieën als gel, en zakt hij zo naar beneden. Judith heeft de grootst mogelijke moeite om hem recht te houden. Als Jack doorheeft dat hij niet meer zakt, kijkt hij op. Hij had niet in de gaten dat de andere dames om hem heen staan. Met in het midden een plekje open. Daar komt Denzel aangelopen. Hij loopt anders. Zijn armen zijn bezig met iets, en des te dichter hij bij komt, des te meer ziet Jack. Denzel is aan zijn pik aan het sjorren.

Jack begint ineens te beseffen wat de bedoeling is. Hij probeert zijn hoofd weg te draaien, maar hij voelt zijn hoofd strak tegen de wand getrokken worden. Zijn mondhoeken doen pijn van de ruk die Judith geeft. Ook voelt hij een band om zijn voorhoofd gaan. Hij ziet in zijn ooghoeken Els de band om zijn hoofd plaatsen. Zij kijkt hem even aan en fluistert.

“Geniet er van, je diner is gearriveerd.”

Jack kijkt Els vragend en smekend aan, totdat hij zijn mond gevuld voelt worden met de enorme slurf van Denzel. Nog nooit heeft hij een lul in zijn mond gehad, hij wil happen, bijten, wegdraaien maar niets van dat alles lukt. Dat ding in zijn mond houdt alles tegen, behalve die grote dikke lul van Denzel. Jack ziet dat Denzel zijn ritme te pakken heeft. Zijn heupen gaan in een rustig ritme heen weer, en Jack voelt de lul in en uit zijn mond gaan. Af en toe voelt hij de lul tegen zijn keel aantikken. Een gevoel van walging en de diepe penetratie van zijn mond, doen hem af toe kokhalzen, hierdoor wordt zijn kwijlproductie nog hoger. Dit zorgt ervoor dat Denzel nog makkelijker en soepeler naar binnen kan. Hierdoor gaat het ritme steeds hoger.

Twee handen scharen zich achter Jacks hoofd, en met enige druk wordt zijn hoofd naar voren gedrukt. Hierdoor wordt de kracht waarmee Denzel zijn steeds groter wordende pik, steeds forser. Hierdoor wordt de diepte steeds dieper. Af en toe voelt Jack de pik in zijn keel. Hij probeert dan rustig door zijn neus te ademen. Hierdoor nemen de kokhals neigingen af. Hij hoort Denzel steeds zwaarder hijgen. Jack probeert uit alle macht om niet na te denken bij dit geheel. Hij walgt van zichzelf, hij voelt zich vies, leeg en moe.

Jack voelt het ritme van Denzel naar een hele snelle en korter ritme gaan. Ook voelt hij de pik aardig kloppen in zijn keel. Hij voelt eens met zijn tong de dikke pik van Denzel. Hierdoor streelt hij de toch al vollopende pik van Denzel.

“We zijn er bijna, en geniet, want ik heb een week gespaard voor jou. Want dit is genieten.”

Denzel buigt zich iets voorover als hij dit zegt, en gaat weer rechtop staan om het ritme nog een versnelling hoger te zetten.

Met ferme stralen wordt de mond en keel gevuld van Jack. Hij weet niet wat hij er mee moet. Uitspugen kan hij niet, hij kan alleen maar slikken. Met moeite slikt hij door. De hoeveelheid is immens. Die Denzel die heeft een behoorlijke voorraad. Hij voelt dat de pik van Denzel verslapt in zijn mond, en Denzel trekt hem naar buiten. De dames kijken hem aan en genieten ondertussen van een heerlijke vinger tussen hun natte lipjes. Jack ziet nog net hoe ze de één naar de andere met een diepe zucht klaarkomen.

“Warmer en meer kan ik nu even niet opdienen, dus ik hoop dat je even genoeg hebt.” Denzel kijk hem Jack aan. Jack kan alleen maar knikken, en buigt zijn hoofd. Hij is kapot, hij is geknakt. Hij wil niet meer. Hij is vernederd tot op het bot. De eens zo’n stoere onaantastbare Jack, is niet meer. Hij heeft dingen moeten ondergaan, die hij nog niet eens uitsprak laat staan moeten slikken.

Jack voelt de handboeien losgaan, hij is te willoos om van de gelegenheid gebruik te maken. Hij zakt nog verder door zijn benen, en ligt laveloos op de grond. Het enige wat nog stijf is zijn, zijn spieren. Van de onnatuurlijke houding voor een lange tijd. De vier dames tillen hem met Denzel op en leggen hem op tafel. Dat mondding wordt verwijderd, en de boeien worden weer vastgemaakt. Een rietje raakt Jacks lippen, en in reflex begint hij te drinken. De dorst en de smaak van alle sperma weg te spoelen.

Weer krijgt Jack het warm, en wordt hij draaierig. De geiligheid begint weer in kracht toe te nemen. Hij voelt zijn pik weer kloppen. Het drankje begint al te werken. Jack wil het niet meer. Hij is er klaar mee. Maar hij weet dat hij niet kan vechten tegen dit middeltje. De hele avond bepalen de dames wanneer hij geil is. Hij voelt zijn pik in vol ornaat weer omhoog staan.

Denzel heeft zich intussen ontdaan van de doorschijnende gedeelte van zijn billen. Open en bloot pronken nu 2 getrainde bruine billen in het licht van de kelder. De dames kunnen het niet laten om er even aan te zitten. Denzel lacht alleen maar. Dat is niet waar hij op gewacht heeft, dus ze mogen het wel even doen. Maar dat is niet de kick waar hij voor komt. Het eerste gedeelte heeft hij al gehad. Hij heeft een stoere macho mogen neuken in zijn mond, en dan ook nog onder dwang, en nu mag hij zijn eigen laten neuken door diezelfde macho. Alleen ziet hij er niet meer echt macho uit. Denzel klimt op tafel. Hij smeert nog wat glijmiddel op zijn anus en laat zich langzaam zakken op die harde pik van Jack. Het drankje werkt heel goed, want het is een behoorlijk gevaarte waar hij over moet heen zakken. Langzaam voel Denzel zijn sterretje open gedrukt worden, en steeds verder opgerekt worden. Met een zucht laat hij zich helemaal zakken. Hij gaat nog twee keer voorzichtig op en neer, om daarna het ritme te verhogen. Het is niet de eerste keer dat hij anaal genomen wordt, maar het blijft altijd even rustig beginnen om dan vol gas te gaan. Ondertussen voelt hij zijn pik ook al weer groeien. Hij is er rustig mee aan het trekken, terwijl hij Jack aan het berijden is.

Jacks wil om tegen te stribbelen is er niet meer. Zijn geiligheid door het drankje bepaalt dat hij maar wat graag wil neuken en klaarkomen, en het maakt nu even niet uit waar en met wie, als het maar gebeurt. Jack probeert zover de kettingen het toelaten in het ritme van Denzel mee te gaan. Hij voelt zijn ballen alweer vullen en voelt zijn pik weer kloppen. Hij ziet die grote Denzel hem berijden. Met zijn leren pak, en zijn open billen, waar Jack zijn pik tussen zit, om diep in de kont van Denzel te porren. Zijn geiligheid neemt toe als hij er zo over nadenkt. Hij voelt zijn orgasme naderen. Ook Denzel weet het hijgen niet meer te stoppen. Hij stopt en springt van Jack en de tafel af. Zonder dat Jack het door had waren zijn benen losgemaakt van de boeien. Denzel draait zich om en gooit Jack zijn benen in de lucht, drukt die dikke paal die ook op springen staat in een beweging zo de anus van Jack naar binnen. In een hoog tempo begint Denzel Jack in zijn kont te neuken. Ondertussen trekt Denzel hem af. Hij voelt zijn pik steeds harder kloppen, en met een grom van Denzel en Jack komen ze allebei klaar. Jack voelt zijn darmen en kont gevuld worden met het warme zaad van Denzel. Jack zijn zaad spuit zo over zijn eigen buik, borst en mond. Kleine beetjes druipen via zijn lippen in zijn mond. Denzel had zijn pik bij het komen van het orgasme omhoog gedrukt. Hij proeft zichzelf. Wat een loser is hij geworden. Hij is twee keer gekomen vandaag. En hij heeft nog geen gat ermee gevuld. Zelfs niet die van een homo. Hij is gebruikt, misbruikt en verslonden zoals hij zo vaak bij anderen deed. Dit was niet het leven wat hij verder wilde.

De dames keken hem aan, hij boog zijn hoofd, sloot zijn ogen, en viel in een diepe slaap. Jack was gebroken. De wraak was zoet en geslaagd. De eens zo’n fiere man, lag als een hoopje ellende op tafel, besmeurd met zijn eigen sperma. Zoals hij zo vaak over vrouwen had gespoten. De straf was hard en meedogenloos.

Ze maakten hem los voor het laatste stukje straf. Ze tilden hem de trap op naar boven en toen naar buiten. Daar legden ze hem in een bushokje neer poedelnaakt. Met een briefje. ”Neem me maar, ik moet veel teruggeven wat ik van anderen heb afgepakt.”

Hete Peter

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *