Zomer

()

Het was een zwoele zomerdag. De hitte hield al enkele dagen aan, maar de lucht was vochtig en een zomeronweer zou niet lang op zich laten wachten. Niettegenstaande ik wel van de hitte en de brandende zomerzon op mijn naakte huid houd was ik toch even verkoeling gaan zoeken. Een frisse douche doet wel deugd en net zoals ik kan genieten van de brandende zomerzon kan ik minstens even hard genieten van een ijskoude douche op mijn naakte lichaam. Ik hield mijn hoofd naar achter en liet de koude waterstralen over mijn lange blonde haren en mijn naakte lichaam lopen. De plotse temperatuurwisseling deed mijn lichaam op een aangename manier verschieten en de koude waterstralen deden mijn tepels hard worden. Ik voelde het koude water over mijn rug en mijn billen lopen. Met mijn handen wreef ik over mijn lichaam alsof ik mezelf aan het inzepen was.

Ik genoot ervan mezelf aan te raken. Mijn vingers over mijn stijve tepels te wrijven en er zachtjes in te nijpen. Mijn handen gleden verder over mijn lichaam. Mijn, schouders, mijn bovenarmen, over mijn borsten en mijn vlakke buik. Het water liep over mijn dijen, net zoals mijn handen me ook daar streelden. Elke keer iets dichter in de buurt van mijn naakt geschoren kutje. Ik voelde enkele stoppeltjes en dacht aan Maarten. Hij was gaan fietsen met enkele vrienden en zoals dat meestal was zal hij waarschijnlijk ook straks zin hebben in een ander ritje dan op zijn fiets. Ik besloot om mezelf terug lekker glad te maken. Maarten houdt wel van een lekker kaal poesje en zelf word ik ook niet graag geneukt door iemand met stoppels rond zijn penis.

Ik zette de warmwaterkraan open en het koude water werd snel lauw. Het was nog altijd te warm om een stomende douche te nemen, maar het lauwe water is wel veel beter om mijn kutje te scheren. Ik deed een klein stapje opzij zodat ik niet meer onder de douche stond en zeepte mijn kutje in met speciale zeep voor ‘de intieme zone’. Ik kon het niet nalaten om met mijn vinger even tussen mijn lipjes te gaan tot aan mijn sterretje en de spanning in mijn lichaam nog verder op te bouwen.

Zachtjes gleed het scherpe scheermesje alle stoppeltjes weg en het overige schuim spoelde ik weg met de handdouche. Met de straal op massagestand verwende ik mijn klitje, maar zodra ik een orgasme voelde komen zette ik de kraan terug op ijskoud. Deze meid moest even terug afkoelen en haar energie bewaren voor vanavond. Voor Maarten.

Ik stapte uit de douche en droogde mijn lichaam af met een grote handdoek. Daarna wikkelde ik mijn lange blonde haren in de handdoek op mijn hoofd en stapte verder naakt de badkamer uit. Mijn lichaam was al terug goed opgewarmd, maar mijn tepeltjes stonden nog steeds fier stijf vooruit. Niet van de koude dus. Door het open raam op de hal kon ik buiten tot in de tuin van de buren kijken. Daar zag ik de buurjongen het gras afrijden. Sinds hij afgestudeerd is, was hij terug thuis komen wonen. Nog even profiteren van ‘hotel mama&papa’ om ondertussen een job te zoeken. Een lekker knul van een jaar of vierentwintig die zichzelf goed verzorgde. En dat was er wel aan te zien.

Zijn naakte bovenlichaam was goed gespierd en vanonder zijn short kwamen stevige kuiten. Ik was even aan het dagdromen voor het open venster en zag plots dat de buurjongen naar mij stond te kijken. Mijn eerste reactie was om even te zwaaien en toen ik dat deed realiseerde ik mij dat ik poedelnaakt voor het open venster stond. Ik bedekte snel mijn borsten en ging weg van de raamopening terwijl ik de buurjongen de grasmachine terug in gang hoorde duwen. Niet dat ik me moet schamen voor mijn lichaam. En al helemaal niet omdat ik een verlegen vrouw zou zijn. Dat is zeker niet zo. Ik lig wel vaker in de tuin topless te zonnen en er is niet veel heerlijker dan lekker naakt te zwemmen in je eigen zwembad in de tuin. Gelukkig hebben we een goede relatie met de buren en geen schaamte voor ons lichaam. We zijn toch allemaal naakt geboren, nietwaar. Die schaamte wordt ons later pas aangeleerd. En ik heb die ook terug afgeleerd…

Ik ben ondertussen in de slaapkamer en voel de hitte in de kamer hangen. Dat is toch nog iets anders dan de hitte direct in de zon. Ik voel me al terug een beetje loom worden en ik leg me neer op mijn zij aan de rechterkant van het bed. De handdoek haal ik van mijn hoofd en mijn nog klamme haren leg ik een beetje achter me zodat ze verder kunnen drogen. Mijn linkerarm ligt gestrekt voor me, in de richting van het kopkussen van Maarten. Mijn rechterarm ligt gebogen waardoor mijn hand tegen mijn borsten leunt. Mijn linkerbeen ligt gestrekt en mijn rechterbeen heb ik opgetrokken. Als er nu iemand de kamer zou binnenkomen dan heeft die persoon een mooi zicht op mijn naakte lichaam en vooral op mijn net geschoren lipjes. Maar ik ben alleen en ik voel de warmte zich meester maken van mijn lichaam en langzaam dommel ik weg.

Ik weet niet hoelang ik geslapen heb, maar ik word stilletjes wakker. Het lijkt alsof er nog iemand in de kamer is en ik durf me haast niet te bewegen. Ik doe voorzichtig mijn ogen een klein beetje open en ik hoor duidelijk iemand ademen. Vlakbij me, achter me, met een volledig zicht op mijn naakte billen en omdat ik nog steeds met één been opgetrokken lig ook met een volledig zicht op mijn naakte kutje.

In de weerspiegeling van de wekkerradio van Maarten zie ik hem. Het is niet heel duidelijk, maar ik herken de buurjongen. Meer nog; ik herken de buurjongen volledig naakt, rustig zijn stijve penis aan het aftrekken. En voor zover ik dit kan zien in de weerspiegeling mag die er best wel zijn. Het beeld van die vierentwintigjarige hengst die zichzelf aan het bevredigen is op zijn naakte buurvrouw doet al snel de spanning in mijn lichaam terugkeren. Het is helemaal niet laat in de namiddag dus ik moet maar voor eventjes zijn weggedoezeld. Maarten is nog wel enkele uren weg en ik heb mezelf onder de douche al zodanig opgegeild dat ik waarschijnlijk meer dan genoeg energie heb om twee lullen aan te kunnen. Ik doe alsof ik nog slaap en houd ondertussen stiekem de buurjongen in de gaten. Hij trekt zichzelf af aan een rustig tempo. Duidelijk genietend van het zicht en met een langzame opbouw naar een orgasme.

Zonder al te bruusk te bewegen draai ik me op mijn rug en grijp met mijn rechterhand in één beweging zijn stevige lul en blijf hem af trekken. Nu ik op mijn rug lig, mijn vingers rond zijn stijve penis, hem diep in de ogen kijkend en ondertussen met mijn tong even geil over mijn lippen lik weet hij even niet wat er gebeurt. Maar al snel heeft hij door dat er hier meer te genieten kan zijn dan enkel zichzelf te bevredigen.

“Zo jongen, sta jij jezelf hier af te trekken op het naakte lichaam van je buurvrouw?” Vraag ik hem met zachte stem terwijl ik met mijn linkerhand aan mijn tepels trek, ondertussen rustig verder sjorrend aan zijn stijve lul. En wat een lul. Makkelijk een kanjer van vijfentwintig centimeter met een dikke schacht en nog dikkere paarse eikel waar druppels voorvocht uitkomen.

“Wel buurvrouw, het feit dat je zonder me iets te vragen een handje helpt doet me vermoeden dat je dat helemaal niet erg vindt”. Nog zelfzeker ook, die knul.

En dat klopt. Ik vind dat helemaal niet erg. Ik ben immers zo geil dat ik zijn lul wil zien spuiten. Ik wil zijn zaad op mijn naakte lichaam voelen. Ik wil dat hij me helemaal onderschiet. Mijn buik, mijn borsten, mijn gezicht. Ik trek hem verder af. Iets sneller nu en iets harder zodat ik zijn eikel overal goed kan voelen. Zijn orgasme kondigt zich aan door zijn zwaardere ademhaling en zijn ballen die zich wat samentrekken. Hij lost een eerste schot sperma en direct daarna een tweede en een derde. Mijn naakte bovenlichaam wordt bedekt met zijn zaad dat nog steeds uit zijn kloppende eikel blijft vloeien terwijl ik hem langzaam blijf aftrekken.

“Wel buurjongen, dat was blijkbaar nodig hè?” Zei ik hem waarop hij instemmend knikte. “Maar nu heb ik ook iets nodig.”

Ik liet zijn half-stijve na-druipende lul los en nam hem hard bij zijn balzak vast. Met een korte ruk trok ik hem op zijn knieën naast het bed en liet zijn ballen los. Ik draaide snel mijn lichaam een kwartslag en legde mijn benen op zijn schouders met zijn hoofd tussen mijn dijen. Die kon niet direct weg. Daar lag ik dan, mijn naakte bovenlichaam nog op het bed, ondergespoten met zijn zaad en zijn hoofd vlakbij mijn naakte kutje. Ik wist dat ik waarschijnlijk al heel nat was. Ik wist ook dat mijn lippen lekker opgezwollen waren van de opwinding en ik voelde mijn klitje hunkeren naar een zuigende mond. ‘Nu is het aan jou,’ dacht ik en ik duwde zijn gezicht in de richting van mijn gloeiendhete kut. Veel duwen moest ik niet doen, want hij had de opdracht duidelijk begrepen.

Geen omwegen met zachte kusjes langs de binnenkant van mijn dijen, wat ik anders wel graag heb, maar recht op mijn natte kut. Met zijn vingers duwde hij mijn buitenste lippen wat uit elkaar en in één stoot duwde hij zijn tong bij mij binnen. Niet alleen had hij een stevige lul, maar ook zijn tong was duidelijk een buitenmaat. Zo diep had ik nog nooit een tong in mij gevoeld. Maar, al snel gleed zijn tong terug uit mij en hij likte met grote halen mijn kut van onder naar boven. Telkens hij bovenaan kwam speelde hij even met het puntje van zijn tong tegen mijn klit. Ik ging zelf even voelen met mijn vingers en ik voelde dat mijn klit stevig opgezwollen was en fier rechtop stond.

Hij bleef me langzaam likken. Zijn hele tong wreef over mijn lippen en ik voelde mijn sappen lustig stromen tot in mijn bilnaad. Hij volgde het spoor en gleed met zijn tong ook over mijn sterretje. Zo verspreidde hij mijn sappen en maakte me overal lekker nat. Met het puntje van zijn tong duwde hij op mijn sterretje, maar dat stond nog te strak. Hij ging terug naar mijn kutje en gebruikte nu ook zijn vingers. Twee, drie vingers gleden in en uit mijn kut terwijl zijn lippen zich eindelijk hadden vastgezogen op mijn klit. Ik voelde zijn duim op mijn sterretje duwen. Met al het geil dat uit mijn kut liep koste het hem niet veel moeite om zijn duim diep in mijn anus te laten glijden.

Daar lag ik dan. Naakt op bed. Mijn buik en borsten vol zaad. Mijn naakte benen op de schouders van de buurjongen. Zijn lippen op mijn klit. Zijn vingers in mijn kut. Zijn duim in mijn poepje. Hij gleed sneller en sneller in en uit. Ondertussen zuigend en smakkend met zijn mond en af en toe likkend over mijn klit. Toen voelde ik zijn vingers uit mijn kut glijden en een beetje zakken. Hij stak één vinger in mijn sterretje. Dat was geen probleem want dat was al goed opgerekt door zijn duim. Dan stak hij er nog een tweede vinger bij die zonder al teveel moeite binnengleed. Ondertussen nog steeds mijn kutje aan het verwennen met zijn mond. Dan een derde vinger. Ik voelde mijn poepgaatje wat spannen, maar het deed helemaal niet zeer.

Ondertussen was ik zo geil geworden dat ik meer van hem in me wou voelen. Het kon me niet schelen wat en waar, als ik hem maar snel in mij kreeg. Ik greep met mijn hand zijn pols en duwde hem harder tegen mijn achterste. Ondertussen had ik met mijn andere hand hem bij zijn haar genomen en ik duwde zijn gezicht hard tegen mijn kletsnatte kut. Ik wou meer! Sneller! Harder! En vooral nu!

Hij duwde een vierde vinger in mijn sterretje en voor ik doorhad wat er gebeurde ook zijn duim. Hij zat nu met vijf vingers in mijn poepgaatje en voor zover ik kon voelen tot aan zijn knokkels. Dit had ik nog nooit gevoeld. Ondertussen ging zij tong nog tekeer op, over en in mijn kut waar hij ook twee vingers van zijn andere hand had ingestoken. Ik duwde mijn onderlichaam tegen zijn gezicht.

“Meer! Harder! Dieper!” schreeuwde ik. Een korte hevige pijnscheut, een kreet ontsnapte me. Hij had zijn hele vuist in mijn poepgaatje geduwd. Zijn hele vuist! Ik wist niet dat dit kon. Even deed het pijn, maar al snel voelde ik mij gevuld zoals ik nog nooit gevuld was. En dat hij ondertussen al vier vingers in mijn opengesperde kut had geramd terwijl zijn mond overal tegelijk was bracht me heel snel terug op weg naar een hoogtepunt. En daar kwam zijn duim. Zijn andere hand ging hij nu ook helemaal in mijn kut steken.

“Niet verschieten”, mompelde hij, en voor ik het wist zat zijn hele hand in mijn kut. Zijn andere hand in mijn poepgaatje. Zijn tong likte mijn klitje. En ik, ik kon me niet meer bedwingen. Wild schokkend kwam ik klaar. Zijn hand pompte in en uit mijn kut terwijl zijn andere hand in mijn poep bleef zitten. Ik spoot een hele straal over zijn gezicht. Een tweede straal in zijn gezicht. En hij bleef maar pompen. Ik voelde me helemaal open getrokken en nog had ik niet genoeg. Zijn tong ging weer naar mijn klit en ik voelde een nieuw orgasme naderen. Het vorige was nog maar amper voorbij. In golven vloeide het orgasme door mijn lichaam. Ik kon mijn lichaam nauwelijks bedwingen en met luide kreten kwam ik nogmaals klaar.

Mijn lichaam zakte uitgeput neer op bed en mijn benen hingen slap op zijn schouders. Hij had zachtjes zijn hand uit mijn anus gehaald en zijn andere hand uit mijn kutje. Ik voelde mijn klitje nog wat kloppen. Zo hard was ik nog nooit klaargekomen. En spuiten had ik ook nog nooit gedaan. Plots realiseerde ik me wat we gedaan hadden, wat ik gedaan had. Ik keek op en zag zijn ondeugende blik met een lichte grijns eronder.

“Dag buurvrouw”, zei hij, “tot de volgende keer.”

Honey.

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of persoonlijke mail. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *