Passionele liefde

()

Het is vrijdagavond en mijn liefste en ik zijn een avond alleen thuis. Hij had al de hele week lieve dingen gedaan en zat nu onderuitgezakt in de zetel naar voetbal te kijken, dus werd het tijd om hem eens te verwennen en uit te dagen. Ik loop rond in een zwarte, kanten string met zijn voetbaltruitje. In de keuken haal ik een glas wijn en begeef me naar de living waar ik mijn glas niet toevallig naast de tv neerzet.

“Wat zijn we van plan?” vraagt hij lachend. Zonder iets te zeggen kruip ik naar hem toe en ontdoe hem van zijn broek en onderbroek. Ook doe ik zijn trui en T-shirt ook uit en begin een beetje voor zijn neus paraderen, een beetje opgeilen. Het stoute meisje uithangen. Dat opgeilen lukt goed.

“Ik hou van die zalige ondeugendheid” zegt hij. Hij kijkt naar me met glinsterende oogjes. Zijn groeiende pik verraadt dat ik hem geil maakt. Ik negeer hem, maar komt wel dichterbij. Ik laat expres iets vallen en raap het weer op. ‘Ik krijg een leuk zicht op je sexy kont cadeau’ zie ik hem denken. Hij wordt steeds geiler en kan het niet laten om met één hand zijn pik vast te grijpen. Ik blijf hem plagen en negeren. Maar word zelf ook geiler. Mijn tepels staan ondertussen ook stijf in het truitje.

Hij verlangt naar me, wil me voelen. Hij stapt naar me toe en legt zijn handen op mijn heupen. Hij neemt het truitje vast, klaar om het uit te trekken. ‘Mmm, als ik nog zou plagen, zou ik dan straf krijgen?’ vraag ik mezelf af. Ik duw mijn heupen naar achter en plaag hem nog met mijn kont. Zijn handen op mijn lichaam voelen hemels.

“Mm… stoute prinses”. Fluistert hij. Hij geeft een klets op mijn kont en komt achter me staan. Zijn hand glijdt nu onder het truitje en grijpt mijn borst. Terwijl zijn vingers met de tepel spelen, krijg ik door zijn andere hand opnieuw een klets op mijn kont. Ik kreun zachtjes en leg mijn hoofd tegen zijn schouder.

“Is dat de enige straf?” ik kreun in zijn oor en probeer me los te maken om hem nog verder te plagen. De ondeugende blik zegt genoeg. Hij laat me los en wandelt naar het nachtkastje. Daar neemt hij een paar handboeien en stapt op me af.

“Ik heb hier iets voor stoute meisjes” zegt hij op een speelse toon en grijpt mijn hand vast.

“Ik stout?” vraag ik met een onschuldige stem. Maar ik laat alles gewillig toe. Die string raakt steeds natter. Maar ik probeer te verstoppen dat ik geil ben. Hij doet de handboeien om achter mijn rug en gaat achter me staan. Hij geeft mij kusjes in mijn nek. Zijn handen gaan onder het shirt en spelen met mijn borsten. Zijn stijve raakt mijn vastgebonden handen. Met mijn vingertoppen begin ik zijn stijve te strelen. Mijn tepels worden harder. Ik geniet van zijn aanrakingen. Eén van zijn handen glijdt nu zachtjes naar beneden. Langs mijn buik steeds lager en zo tussen mijn benen. Hij begint zachtjes over mijn kutje te strelen. Zijn stijve wordt steeds harder. Ik probeer die stijve vast te grijpen en ermee te spelen. Mijn ogen sluiten automatisch.

Verbergen dat ik geil ben, kan nu niet meer. Plots zet hij een stap opzij en geeft me een klets op mijn kont. “Ik heb je toch niet gezegd dat je daar al mag mee spelen”. Hij kom nu voor me staan. Terwijl hij ondeugend in mijn ogen kijkt, glijdt zijn hand in mijn string en langzaam verdwijnt een vinger in het kletsnatte kutje. Ik wil een pruillip trekken, omdat ik niet meer met zijn lul mag spelen. Maar door die vinger in mijn kutje kreun ik zachtjes. Ik bijt op mijn lip en sluit opnieuw mijn ogen. Langzaam duwt hij een tweede vinger in mijn kutje en laat die langzaam op en neer bewegen. Hij voert het tempo al snel op en iets later gaat hij op zijn knieën zitten en geeft kusjes net boven mijn klitje. Die zachte kreuntjes maken plaats voor harder gekreun. Mijn benen beginnen stilaan te verslappen. Het feit dat ik hem niet kan vasthouden maakt me gek en nog geiler.

Nu begint hij me ook met zijn tong verwennen. Hij voert het tempo steeds op. Door al dat plagen en de vastgebonden handen zal dat klaarkomen niet lang duren. Ik kreun enkel: “Liefje, nog, zalig, bijna.” “Fuck, wat doet dit goed”: gaat er door mijn hoofd. Zijn vingers blijven op en neer gaan en zijn tong likt en zuigt aan mijn klitje. Wat is dit lekker. En zalig om zo te genieten. Ik bijt op mijn lip, knijp in mijn handen. Net niet gillend kom ik klaar. Het orgasme is zo overweldigend dat ik niet meer op mijn benen kan staan en er dus doorzak. Hij zet zich op zijn knieën naast mij en maakt de handboeien los. Ik krijg een zachte, liefdevolle kus op mijn lippen. Ik beantwoord zijn kus met mijn armen om hem heen. Stevig trek ik hem tegen me aan. Onze zoen wordt een tongzoen. Mijn handen strelen in zijn nek, over zijn buik, naar zijn stijve pik. Zachtjes begin ik ermee te spelen. Ik fluister in zijn oor dat mijn honger nog is gestild. Ik wil hem voelen. Ik wil geneukt worden.

“Ik wil je ook neuken”: fluistert hij me toe. “Ik ben mega geil”. Hij trekt het truitje uit over mijn hoofd. “Doe maar wat je wil, neuk me zoals je wil.” Ik ga op zijn schoot zitten en sla mijn armen om zijn nek. Doordat ik zo geil ben, schuift mijn kutje makkelijk over zijn stijve. Ik beweeg zachtjes heen en weer. Met mijn handen masseer ik mijn borsten vlak voor zijn neus. “Speel maar met je borsten, dat maakt mij nóg geiler dan ik al ben”: is zijn reactie. Hij legt zijn handen op mijn kont en geniet volop. Mijn heupen bewegen sneller. Een tweede orgasme is niet veraf. Ik kreun, adem sneller, begin stilaan de controle te verliezen. Ook zijn pik wordt steeds gevoeliger. Kreuntjes ontsnappen hem. Hij bijt op zijn lippen van genot. Af en toe geeft hij me een speelse klets op die sexy kont. Die klets op mijn kont was er teveel aan.

Ik kom al kreunend en bibberend klaar. God, wat is seks met hem toch zalig. Zijn pik is gewoon te gevoelig geworden en samen met mij krijgt hij een zalig orgasme. Hij trekt me naar zich toe en zoent me passioneel. Ik hou hem stevig vast en fluister dat ik van hem hou! Maar ik kan niet beloven dat ik lang van hem zal kunnen afblijven. “Hopelijk niet”: antwoordt hij met een smile op zijn gezicht. Ik hou ook van jou, liefste!

In Love

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *