Poging tot samen koken

()

Zaterdagavond. Ik had mezelf weer eens een hoop werk gegeven door hapjes te maken voor een feestje. Hij staat mee in de keuken om te helpen.

“Wat maken we?” Vraagt hij.

“We maken hapjes voor het feestje.” Ik heb een lange schort aan met daaronder een topje en een short. Hij draagt een T-shirts en een korte broek. Hij helpt me even met alles klaar te maken, maar kan het niet laten om toch al even te proeven. Ik sla speels op zijn hand.

“Awel, afblijven.” Ik ga even naar de badkamer en kom terug zonder short aan.

“Auw!” Hij wrijft speels met zijn ene hand over de andere. Terwijl ik naar de badkamer ging heeft dat hapje toch opgegeten. Als ik terug binnenkom, maakt hij aanstalten om een zoen te geven. Ik duik speels weg en kijk naar de schotel hapjes. Met een gespeelde boze blik kijk ik hem aan. Oeps. Betrapt. Maar hij speelt de vermoorde onschuld en kijkt speels links en rechts over zijn schouder.

“Nee, er is niemand anders. En dan nog kusjes vragen. Phuh!” Mijn ogen staan op wraak. Hij trekt een pruillipje en zegt op een smekende toon. “Zeg maar wat ik moet doen om het goed te maken?”

“Niks.” En gespeeld boos draai ik mijn rug naar hem. Hij kijkt stiekem naar mijn kont en komt dichtbij. Hij legt een hand op mijn kont. Ik schud mijn hoofd.

“Alleen kijken.” Ik blijf voor hem staan en trek het topje ook uit. “Oeps, geen beha meer aan”. Nu luistert hij wel en hij houd zijn handjes braaf achter zijn lichaam. Alsof er niets aan de hand is, kook ik verder. Maar op het ritme van de muziek beweegt mijn kont. Mijn wraak is zeer zoet. Hij houdt nog steeds zijn handjes braaf thuis, maar dat wordt steeds moeilijker. Hij wil mijn borsten voelen. En proeven ook. Zijn erectie wordt stilaan zichtbaar in zijn broek. Ik ga hem nog even laten lijden. Ik doe de ijskast open en haal helemaal onderaan iets uit de ijskast dat ik eigenlijk niet nodig heb.

“Mmm, wat een sexy zicht.” Zijn ogen weten niet waar eerst te kijken. Hij kan het echt niet laten om me een speelse klets op mijn kont te geven. Ik duw je zachtjes achteruit, kijk je aan en steek mijn vingers achter mijn string. Deze valt zo op de grond. Ik stap er uit en gooi deze opzij. Hij leunt nu tegen het aanrecht en kijkt me aan met een brede smile. Hij doet zijn short uit waardoor hij nu nog enkel een boxershort en een T-shirt draagt.

“Is dat alles wat je uitdoet? Mag ik niets van jou zien? Jij hebt nog iets goed te maken hé.” Eerst trekt hij zijn T-shirt over zijn hoofd. Hij kijkt me speels aan en ziet dat ik nog meer wil. Hij draait zich om en laat langzaam zijn boxershort op de grond zakken. Hij blijft met zijn kont in mijn richting staan. Ik kom naar hem toe en trek de blinddoek over zijn ogen.

“Omdraaien” beveel ik al fluisterend in zijn oor. Hij ziet niets meer en gehoorzaamt me ‘blindelings’. Mijn handen gaan op ontdekkingstocht. Ze strelen zijn gezicht, borst, buik, zijn heupen, kont, benen, tot in zijn lies. Mijn lippen geven een klein kusje ter hoogte van zijn navel. Dit geeft echt tintelingen in heel zijn lichaam. Zalig om zo gestreeld en gekust te worden. Ik geef kusjes over zijn borst waarbij ik zachtjes aan zijn tepels lik. Mijn weg vervolgt zich naar beneden samen met mijn handen. Alles krijgt aandacht behalve zijn stijve. Hij geniet volop van de likjes aan zijn tepels. Terwijl ik hem overal streel en lik, wordt hij mega geil. Mijn handen blijven rond zijn stijve strelen terwijl ik heel zachtjes mijn lippen bijna niet voelbaar op de zijne plaats.

Ik verras hem compleet. Zalig om zijn lippen te proeven. Automatisch opent hij zijn mond een beetje. Ik trek mijn mond terug en kus in zijn nek en bijt in zijn oorlel. Mijn weg gaat weer meer naar beneden. Hij kreunt lichtjes, zo hard geniet hij. Zijn lichaam kan hij amper stil houden. Nog even, en hij smeekt me om zijn pik te verwennen. Ik geef één klein likje aan zijn pik en geef weer kusjes op zijn heupen en benen. ‘Mmm, eindelijk raakt ze mijn pik aan,’ denkt hij. Maar ook die kusjes op de heupen en benen vindt hij zalig. Hij kan het niet laten om toch met een hand naar zijn stijve te grijpen. Ik neem zijn hand vast en verwijder deze.

“Jij blijft overal af”. Als straf blijf ik nog een beetje rond zijn pik kusjes geven en streel met mijn handen langs zijn lies en aan de binnenkant van zijn benen. Ik hoor hem zachtjes zuchten en kreunen.

“Verdomme” hoor ik hem zeggen. Weer geef ik één likje over zijn pik. Dit is voor hem teveel. “Please, ik ben genoeg gestraft.” Daar heeft hij wel gelijk in en quasi onmiddellijk sluit ik mijn mond om zijn stijve en zuig deze naar binnen. Een kreun van genot en opluchting gaat door de keuken. Meteen voel ik twee handen in mijn haar. Ik blijf zuigen zonder mijn handen te gebruiken. Ik voel dat hij niet veel meer nodig heeft om klaar te komen. Ik pijp nog even verder en gebruik mijn tong voor de gevoeligste delen van zijn pik. Vlak voor hij gaat klaar komen, stop ik met pijpen. Ik zie aan zijn gezicht dat hij hier niet blij mee is.

“Rustig schattie, nog even geduld.” Zachtjes streel ik over zijn armen en neem hem mee tot aan de zetel. Vlak voor de zetel blijven we staan. Ik doe de schort uit en sta nu volledig naakt voor hem, maar dat weet hij nog niet. Ik leg zijn twee handen op mijn borsten en ontdek een lachje op zijn gezicht. Hij doet een stap dichterbij en streelt mijn borsten. Met twee vingers beroert hij mijn tepels. Door het pijpen ben ik al bloedgeil geworden. Door de aanrakingen kreun ik zachtjes. Zijn handen verplaatsen zich naar onder en hij voelt dat mijn kutje drijfnat is.

“Mm…, ik wil je neuken” fluistert hij hees en geil in mijn oor.

“Waar wil je me? In de zetel of op de keukentafel?” Antwoord ik. Hij antwoordt niet meer, maar trekt de blinddoek van zijn gezicht, tilt me op zodat mijn benen rond zijn middel klemmen en zet me op de rand van de keukentafel. Ik kijk hem lachend aan. Zijn ogen zitten vol van verlangen en zin in mij. Ik voel zijn pik tegen mijn kutje duwen en laat dit gewillig naar binnen glijden. We slaken allebei een zucht van genot. Stilaan neukt hij me, terwijl mijn armen om zijn middel rusten. Nu het tempo nog zachtjes gaat, vraag ik om een zoen.

Hij slaat een hand om mijn gezicht en kust me eerst teder om me dan van zijn tong te laten proeven. Onze lippen lossen en het neuktempo gaat omhoog. De kamer vult zich met gekreun en gezucht. Mijn lichaam vult zich met tintelingen en uit het niets giert er een zalig orgasme door mijn lijf. En niet alleen bij mij. Ik voel hoe zijn pik opzwelt en tenslotte in mijn kutje klaarkomt. Hij slaat zijn armen om me heen en zegt. “Jij bent gek”.

Met een brede lach antwoord ik. “Ja, op jou”.

In Love

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *