Saunapret II

()

Vanuit de kamer van Sanne liepen we naar de relax ruimte waar Megan languit op de bank tot rust kwam van de vermoeienissen, ikzelf wilde niet liggen dus ik wandelde het complex in het rond tot ik langs de deur naar het stoombad kwam en besloot daar naar binnen te gaan. Het was er aardig mistig en zoals ik kon zien verlaten. Toch besloot ik even te blijven om van de weldadige warmte te genieten.

Na een vijftal minuten ging de deur open en kwam een jonge vrouw de ruimte binnen keek in het rond en omdat ik in het donkere hoekje bij de ingang zat merkte ze mij waarschijnlijk niet op. Ze liep op de bank tegen over mij af en legde zich op haar rug neer, haar benen naar mij toegekeerd. Plots komen haar handen in beweging als ze zichzelf begint te strelen. Eerst haar buikje en grote borsten dan haar benen en vervolgens haar poesje worden door de vingers beroerd. De mist is wat opgetrokken en ik zie dan ook duidelijk dat ze zichzelf ligt te vingeren. Ook ik voel mezelf weer opgewonden raken en ook mijn vingers vinden de weg naar mijn lipjes en grotje.

Dan plots gaat de deur weer open en komt Megan de ruimte binnen en zegt “o, ben je hier” en ploft naast me op de bank.

Het vrouwtje is duidelijk geschrokken, ik knik naar haar en het is dat het warm was anders had ze nu waarschijnlijk een rode kop gekregen van schaamte. Ze mompelt iets van sorry en blijft nog even naar me kijken.

Wederom gaat de deur open, stapt Sanne de ruimte in en loopt naar het vrouwtje toe, geeft haar snel een kus en gaat naast haar zitten. Als ze de ruimte doorkijkt ziet ze ons en zwaait. “Jullie ook nog hier” zegt ze en komt nog even met ons praten. Omdat ik nog steeds opgewonden ben proef ik een mogelijkheid en vraag of we met vieren ergens kunnen gaan eten als Sanne klaar is met werken.

“Over een half uur ben ik vrij maar heb op dit moment geen klant meer en daarom kom ik even hier om bij Nancy te zijn.” Sanne stelt ons voor aan Nancy en ik knipoog naar haar maar zeg niets. We zitten nog een tijdje naast elkaar tot we besluiten om te gaan douchen en eten.

“Op loopafstand van het complex weet ik een leuk tentje” zegt Sanne en loopt samen met Megan voorop, Nancy en ik volgen op een paar meter afstand.

” Vond je het leuk om me te zien” vraagt Nancy aan me als we buiten gehoor afstand van de andere twee zijn.

“Prachtig en het was jammer dat je onderbroken werd ik had je wel willen zien klaarkomen” antwoord ik, steek mijn arm door de hare en trek haar dichter naar mij toe. Tijdens het eten zitten Nancy en ik naast elkaar en voel ik af en toe dat ze mijn been streelt. We lachen veel en drinken een glaasje wijn tot Sanne vraagt of we bij haar nog een kopje koffie willen drinken. Tijdens de wandeling naar het huis vraag ik of Sanne en Nancy een stelletje zijn, waarop Nancy laat weten dat ze wel seks hebben en samen wonen maar dat ze niet verliefd zijn of zo. Als Sanne koffie gaat zetten loopt Megan met haar mee naar de keuken en neemt Nancy naast mij plaats op de leuning van de bank. Met mijn arm achter haar streel ik zachtjes onder het rokje haar kontje en dat blijf ik doen als de anderen met koffie uit de keuken terug komen.Megan heeft behoorlijk rode wangetjes en gaat ook op de leuning bij Sanne op de stoel zitten. Ik zie dat daar zich ongeveer het zelfde tafereel ontwikkeld. Wanneer ik het initiatief neem door te zeggen dat we volgens mij allemaal naar seks verlangen gaat er een zucht door de kamer.

Plots komen we allen in beweging en worden er kledingstukken uit getrokken en komen de heerlijk grote borsten van Nancy weer in mijn gezichtsveld, bijna naakt drinken we eerst nog even de koffie op. Sanne en Megan gaan naar boven en Nancy en ik blijven op de bank en strelen en kussen elkaar tot we uitgehongerd naar poes in stand 69 aan elkaars schaamlippen en klitje liggen te likken. Na elkaar te hebben bevredigd besluiten we om stiekem even boven te gaan kijken en zien hoe Megan zich voorovergebogen ontfermd over het kutje van Sanne en omdat ze met haar kont omhoog staat neemt Nancy van de gelegenheid gebruik om aan het vers geschoren haarloze kutje te gaan sabbelen.

Ik kijk het tafereel even aan tot Sanne mij ziet en wenkt om bij haar te komen, als ik vraag wat ze wil moet ik op haar gezicht komen zitten zodat ze mijn grotje kan verwennen. Dit laat ik mij geen twee keer zeggen en neem plaats, als ik mij laat zakken voel ik de mond van Sanne bezit nemen van mijn kutje. Na een tijdje en een aantal malen de rollen omgedraaid te hebben vallen we vermoeid en voldaan op het bed neer.

Wanneer we later afscheid nemen van Sanne en Nancy lopen we samen terug naar de auto en wanneer we bij mij thuis aan komen belt Megan naar Vincent om te vragen of hij er een probleem mee heeft dat ze bij mij blijft slapen. Wanneer we samen in bed liggen legt Megan haar had op mijn buik en bedankt me met een haal tussen mijn lipjes door voor deze heerlijke dag.

Het is dat ik te moe ben anders had ik haar nog één maal de sterren willen laten zien maar dat is misschien iets voor morgen vroeg.

Ilse

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onderaan het verhaal.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *