Schoolmaatjes

()

Zondag ochtend 10 uur gaan mijn ogen open en na mezelf gedoucht te hebben en bij een bakje koffie lees ik het plaatselijke nieuws in het dorpsblad waar ik vroeger woonde en wat door mijn zus altijd trouw naar mij toegezonden word. Opeens valt mijn oog op een door mijn zus rood omlijnde advertentie van een schoolreünie. We hadden maar een basis school in het dorp waar ik woonde en besluit om er naar toe te gaan. Aanmelden via internet en even later valt er een e-mail met een bedankje voor aanmelding en leuk om je weer eens te zien in de digitale brievenbus.

Twee maanden later is het zover en ik ben benieuwd of ik nog mensen herken. In die tijd waren Petra en Paula mijn beste vriendinnen, we waren altijd samen en omdat we in de zelfde straat woonden kwamen we ook altijd samen naar school. De anderen noemde ons altijd de zusjes PIP, wat stond voor Paula, Ilse en Petra. Bij de school aangekomen, werden we begroet door juffen en meester van die tijd. Ook mijn favoriete juf Hannie was er. Niet dat ze me direct herkende, maar na wat gepraat te hebben kwamen er toch bepaalde herinneringen bij haar boven.

Plots werden mijn ogen bedekt en een stem zei “ra ra wie ben ik. Ik had natuurlijk kunnen gokken maar bleef het antwoord schuldig, werd omgedraaid en stond oog in oog met Petra. We omhelsden elkaar en gaven een kus op de wangen en voor we los hadden gelaten hoorde we iemand onze namen roepen. We keken om en zagen Paula hard op ons af lopen en ons omhelzen. We hadden heel wat te bepraten en voor we het wisten was de dag weer voorbij, wisselde telefoon nummers uit en spraken af dat we eens bij elkaar zouden komen. Op Paula ’s idee van dit te doen in een bekend huisjes park werd enthousiast gereageerd. Paula zou alles regelen en een paar weken later was het zover.

Vrijdag op pad en in het park aangekomen maakte we een planning wat we deze week gingen doen. Besloten werd om elke dag te gaan wandelen op de Veluwe, Ons een uurtje te vermaken in het zwemparadijs en een spelletje te doen zoals we dat vroeger ook deden. Touwtje springen, knikkeren, op het klimrek, de schommel, verstoppertje, tikkertje en nog veel meer spelletjes kwamen er in de week voorbij. Op woensdag gingen we in de morgen eerst weer wandelen maar de lucht was dreigend en werd besloten om na een uur weer terug te gaan naar het huisje. Nog voor dat we terug waren barste de bui los en kwamen we als drie verzopen katjes bij de woning aan. Droogde me af en met de badjas aan ging ik lekker bij de open haard zitten om op te warmen. Later kwamen Petra en Paula bij me zitten en met een glas wijn voelde we ons snel weer behaaglijk warm.

“Wat zullen we nu gaan doen” vroeg Paula nadat we een tijdje stil in het vuur hadden zitten kijken.

“Doktertje spelen” hoorde we Petra zacht fluisteren, Paula reageerde meteen enthousiast en ik had zo mijn bedenkingen maar wilde het plezier bij de meiden niet ontnemen. Ik zou het maar over me heen laten komen en afwachten wat er ging gebeuren. We maakten briefjes met kwalen die we konden verzinnen en met het dokter, zuster of patiënt zijn.

Petra was patiënt nummer 1 en ik begon als zuster en de klacht was schouder pijn. Petra werd verzocht om haar shirtje uit te trekken en haar bh af te doen, twee wonderschone borstjes werden aan mijn ogen blootgesteld. De tafel werd behandel en onderzoekstafel en aan Petra werd verzocht om plaats te nemen.

Na grondig onderzoek door dokter Paula moest massage de oplossing bieden. Tijdens mijn massage had de dokter in het dossier gezien dat het ook tijd was voor borst onderzoek en hiermee was eigenlijk de toon voor de rest van de middag gezet. Beide moesten we ons oordeel geven over het borst onderzoek en beide kneden we de borstjes van Petra en trokken we aan de tepeltjes. Petra was patiënt af en kwam met rode wangen van de tafel en had een blik in de ogen die voor de volgende betekende dat ook deze flink onderhanden zou worden genomen.

Paula pikte het briefje lage rug pijn uit de pot en ik was de dokter. Paula trok haar jogging broek uit en met alleen haar broekje aan nam ze plaats op de tafel om onderzocht te worden. Ik liet haar op handen en knieën zitten om haar rug bij de aanzet van haar billen te onderzoeken en dwaalde af en toe af naar haar kontje. Ik keek wat Petra aan het doen was maar die was al met het borst onderzoek bezig zodat Paula opgewonden met haar heupen begon te draaien. Ik wist niet hoever de meiden wilde gaan dus beperkte ik me tot het kneden en strelen van het kontje van Paula. Ook Paula was patiënt af en was het mijn beurt. Ik grabbelde in de pot en haalde er buikpijn uit en werd verzocht om mijn badjas uit te doen. Waar ik niet bij stil had gestaan was dat ik daaronder niets aan had en ik ging lichtjes opgewonden naakt op de tafel zitten.

“Leg je maar op de rug” zei dokter Petra “dan zullen we je buikje eens goed onderzoeken.” Terwijl de dokter mijn buik onderzocht ging Paula aan mijn borst onderzoek beginnen. De handen op mijn buik gingen steeds lager en kwamen op mijn venusheuvel terecht.

“Ik geloof niet dat het aan de buitenkant te voelen is dus zal ik het binnenwaarts moeten proberen” en direct stak ze twee vingers bij me naar binnen en omdat mijn grotje al vochtig was van de eerdere handelingen ging dit vrij gemakkelijk. Een diepe zucht verliet mijn mond en de mond van Paula sloot zich om mijn stijve tepels. Ik kon het niet laten en streelde en kneden alles wat binnen mijn handbereik lag. Zo kreeg ik de billen van Petra en de borst van Paula te pakken terwijl ik nu gewoon gevingerd werd.

Opeens besluiten we om de behandeling op het bed verder af te werken, en even later liggen we op een hoop te likken en te kussen overal waar we maar bij kunnen tot we allen bevredigt en uitgeput op ons rug lagen uit te rusten. Het laatste woord is aan Petra als ze zegt “volgens mij deden we dit spelletje nooit toen we nog op school zaten.”

Ilse

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *