Tennis

()

Ik begin wat kramp te krijgen in mijn handen. Op de massagetafel heb ik een stevige vrouw liggen die een volledige ontspanningsmassage wilde hebben.

Ik ben de parttime masseur op onze tennisclub en daar maken vooral vrouwen gebruik van. Vandaag was het bijzonder druk en ik ben wel toe aan wat eigen ontspanning. Ik smeer nog wat warme massageolie op mijn handen en ga nog eventjes verder met masseren. Het is een vriendelijke vrouw op de tafel en ze kletst voortdurend hoe leuk onze club wel is. Ik beaam het. Ik wrijf de vrouw droog en geef aan dat de massage klaar is. Ze stapt van de tafel en bedankt mij.

Nu is het tijd voor wat eigen ontspanning. Ik wil wat spullen opruimen als op de deur geklopt wordt. Ik heb helemaal geen zin meer in een volgende massage. Ik kijk naar de deur en daar stapt Petra, een collega van mijn werk, naar binnen. Petra is een leuke, goedgevormde spontane vrouw waarmee ik enige tijd een relatie heb gehad. Ze blijft bij de deur staan.

“Hey Paul,” begint ze, “Heb je nog tijd voor mij?” Ze glimlacht. Even aarzel ik. Ik wilde eigenlijk naar huis, maar Petra is wel een hele mooie vrouw om als afsluiting te masseren.

“Ik was eigenlijk net van plan om af te sluiten en samen naar huis te gaan”. Ik glimlach terug. “Maar voor jou maak ik wel een uitzondering!” Petra loopt verder naar binnen en doet de deur op slot.

“Dank je wel,” zegt ze, “Ik ben wel toe aan een lekkere massage”. Ik maak een uitnodigend gebaar.

“Ik zou zeggen, ga maar liggen”.

Petra legt de wel erg grote sporttas naast de massagetafel en trekt haar schoenen en sokken uit. Met een soepele beweging maakt ze haar rokje los die dan op de grond valt. Ze heeft een minuscuul slipje aan. Ze trekt ook haar truitje uit. Een zwartkanten bh wordt zichtbaar. Ze gaat op haar buik liggen op de massagetafel. Ze maakt haar bh van achteren los en vouwt dan haar handen onder haar hoofd. Ondertussen heb ik mijn handen gewassen en de massageolie lichtjes verwarmd. Ik doe wat olie op mijn handen en begin dan met het masseren van haar onderrug. Langzaam ga ik naar boven. Mijn handen pakken nu haar schouder vast. Ik hou van stevig masseren. Petra kreunt wat. “Ja,” zeg ik, “Je kan merken dat jij daar flink gespannen ben”. Ik ga verder met masseren. Nog wat extra olie en de hele rug is gemasseerd. Dan pak ik haar voeten vast en begin daar met masseren. Langzaam ga ik naar boven en masseer haar benen. Zodra ik voorbij haar knieën ben schuift ze haar benen wat uit elkaar. Ik kom tot aan haar billen. Dan pak ik wat olie en masseer ook haar andere been. Dan legt ze haar armen langs haar lichaam. Ze pakt de rand van haar slipje vast en duwt die wat naar beneden. “Haal hem maar weg,” fluister ze zachtjes, “Dan kan je er beter bij”. Even een aarzeling bij mij. Het is ongebruikelijk dat we alle kleding uitdoen bij de massage. Toch doe ik het dit keer, ik ken haar tenslotte al langere tijd en heb ook wel seks met haar gehad. Ik ga verder met de massage van haar benen. Voorzichtig blijf ik weg bij Petra’s kutje, dat zou op dit moment ongepast zijn. Ik zit er vlakbij in de buurt als Petra ineens mijn hand vastpakt. Ze duwt hem hoger zodat mijn vingers haar kaal geschoren kutje raakt. Even verzet ik mij maar Petra duwt mijn hand nog verder. Twee vingers schuiven bij haar binnen. Ze begint wat met haar kontje te draaien zodat mijn vingers masseren bewegingen vanbinnen maakt.

“Ga maar gerust verder hoor!” Zegt ze, “Ik ben er wel aan toe”. Even protesteer ik.

“Hey dit is niet de bedoeling”. Ze lacht en kijkt naar mij.

“Ik zal het tegen niemand zeggen”. Eigenlijk heb ik geen echt bezwaar en ik begin haar kutje te masseren. Petra kreunt en doet haar ogen dicht. Ze geniet er duidelijk van. Dan voel ik dat ze met haar hand mijn broek los maakt die gelijk omlaag zakt. Dan pakt ze mijn penis, nog beschermt door een onderbroek, vast en knijpt er in. Ik stop even met masseren en schuif mijn onderbroek omlaag. Op dat moment draait Petra zich om en gaat op haar rug liggen. Ze ziet er zo geweldig uit. Ik trek mijn shirt uit. Ik doe opnieuw wat olie op mijn handen en begin dan met het masseren van haar buik en borsten. Ze heeft harde tepels die ik tussen mijn vingers klem. Ze vindt dit zichtbaar lekker. Mijn hand gaat langzaam over haar buik naar beneden. Bij haar kutje aangekomen gaan mijn vingers naar binnen. Ik laat ze snel in en uitgaan. Ondertussen knijpt Petra in mijn harde penis. Ik wil bij haar op de massagetafel klimmen, maar dan houdt ze mij tegen.

“Laten we het leuk maken.” Zegt ze. “In de tas zit wel iets wat je kunt gebruiken”. Ik schuif de tas opzij en doe hem open. Dan zie ik dat ze een aantal seks speeltjes heeft meegenomen van ons werk. Petra lacht wat.

“Ja, daar kijk je van op hé”. Ik kijk haar aan. “Je mag er best wel een paar van gebruiken hoor!” Gaat ze verder, “Ik heb de tas van Ingrid gekregen”. Ingrid is onze werkgever.

Ik kijk eens goed in de tas en pak dan een oogmasker en een paar lederen handboeien. Petra kijkt begerig naar de speeltjes. Ze doet gelijk haar handen naar voren. Zonder iets te zeggen doe ik de handboeien om haar polsen. Dan trek ik haar armen boven haar hoofd en maak snel de handboeien vast aan de poten van de massagetafel. Ze geniet er duidelijk van. Dan doe ik haar het oogmasker voor. Ze kan nu niet meer zien wat ik doe. Ik kijk verder in de tas en zie nog veel meer speeltjes. Even later heeft Petra een gag in haar mond.

“Zo,” zeg ik, “Kan je in ieder geval eventjes niets meer zeggen!” Er klinkt wat onhoorbaar gemompel. Ik pak een pinwheel uit de tas en ga daarmee voorzichtig over haar borsten. Petra begint te draaien met haar lichaam. Ik ga ermee langzaam naar beneden over haar buik tot aan haar kutje en dan ga ik weer naar boven. Aan het eind duw ik wat harder aan de pinwheel in haar borst wat tot een duidelijk pijnkreet leidt. In de tas zitten ook doorzichtige tepelzuigers. Ik zet de eerste op een van de tepels en knijpt in het bolletje. Het gevolg is dat de tepel flink wordt opgetrokken. Ook de tweede tepel krijgt deze tepelzuiger. Ik masseer zachtjes Petra’s borsten. Het is duidelijk dat dit niet de eerste keer voor Petra is. Ik pak de pinwheel nog een keer en draai rondjes over de borsten en buik.

Ik maak de tepelzuigers voorzichtig los. De tepels zijn flink opgezwollen. Ik pak een setje tepelklemmen met belletjes uit de tas. Ik pak Petra’s tepels beet met mijn mond. Ik zuig er wat aan en draait kringetjes er omheen met mijn tong. Dan knijp ik wat steviger in een tepel. Gelijk zet ik er, wel zachtjes, de tepelklem er op. Ik tik tegen de klem en hoor het belletje. Ik merk dat Petra er geen probleem mee heeft en even later zit ook de tweede tepelklem op zijn plaats. Ik haal het oogmasker weg. Petra kijkt met grote ogen naar mij. Ik haal ook de gag weg. Voorzichtig maak ik nu de tepelklemmen los. Een massage is wel nodig voor de rood geworden tepels. Ik klim tussen haar benen op de massagetafel. Petra doet haar benen zo wijd mogelijk. Mijn penis vindt eventjes later zijn weg naar binnen. Ik ga rustig op en neer. Petra trekt aan haar handboeien.

“Maak maar los.” Zegt ze. Ik leun over haar en we beginnen te kussen. Ondertussen maak ik de handboeien los. Ze omarmt mij stevig. “Ga verder,” fluister ze, “Nu!” Ik merk dat ze bijna klaar komt en ga nu steeds sneller op en neer. Niet al te lang daarna komen we beiden klaar.

Uitgeput liggen we op elkaar. Ik stap van de massagetafel en help Petra ook overeind te komen. We staan nog eventjes naakt kussend tegen elkaar. Dan gaan we ons opfrissen en kleden ons weer aan. Ze kust mij nog een keer langdurig.

“Zoals je zag heb ik nog meer speeltjes, ook waarmee we jou kunnen plezieren”. Ze kijkt mij indringend aan. “Die zijn dus voor een volgende keer!”. Ze draait zich om, pakt de speeltjes weer in de tas en loop naar de deur. Dan draait ze de deur van het slot en ze loopt naar buiten.

Even blijf ik naar de deur staren maar dan ruim ik alles op. Er komt dus een volgende keer. Ik verheug mij er nu al op.

Hans Woudstra

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Of direct contact met mail. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *