Op de golfbaan

()

We rijden door een bosrijk gebied. Leonie, mijn vrouw, kijkt een beetje rond. We zijn onderweg naar de golfbaan. We hebben afgesproken met Ingrid en haar vriend om een rondje te gaan golfen. De golfclub ligt midden in een bosrijk gebied. Dat is lekker want het is bijzonder zonnig vandaag en we kunnen dus ook af en toe de schaduw opzoeken.

Ik parkeer onze auto op de ruime parkeerplaats. Aan de andere kant zie ik de SUV van Ingrid. Ze zijn dus al aanwezig. We pakken onze golfclubs en lopen naar het clubhuis. In de hoek van het restaurant zie ik Ingrid en haar vriend al zitten. Ingrid zwaait naar ons en wij lopen naar het tafeltje. Ingrid heeft een nieuwe, knappe vriend waarmee we nog geen kennis hebben gemaakt. Hij staat op, geeft ons een hand en stelt zich voor als Henk. Ik begroet Ingrid met een kus op beide wangen. Ook Leonie en Ingrid omhelzen elkaar.

Ingrid is lekker zomers gekleed in een dun jurkje. Niet echt kleding om te gaan golfen, maar in deze golfclub maakt niemand zich daar druk om. Ook Leonie heeft een zomers jurkje aan. We bestellen wat te drinken en praten wat over het weer en de komende vakantieperiode. Na een klein half uurtje stelt Henk voor om een rondje te gaan golfen.

“Ik stel voor dat de mannen een koppel vormen en de vrouwen het andere koppel.”. Hij kijkt vragend rond.

“Ik heb een ander voorstel,”, zegt Ingrid, “Laten we erom gaan loten wie met wie gaat golfen.”. Ze kijkt rond en ziet geen bezwaren. Ze pakt een luciferdoosje en pakt er een paar lucifers uit. Van twee breekt ze er een stukje af.

“De twee korte spelen met elkaar net zoals de twee lange.”, legt ze uit. Ze houdt de lucifers tussen haar vingers zo dat we alleen de rode kopjes zien. Leonie pakt er eentje, een lange. Ingrid houdt nu haar hand bij mij. Ik pak er een, een korte. Dus Leonie en ik spelen in ieder geval niet samen. Dan pakt Henk een van de twee overgebleven lucifers. Het is een lange. Leonie moet dus met Henk samen spelen en ik met Ingrid. Ik zie aan Leonie dat ze het niet erg vindt om met zo’n knappe man als Henk te gaan spelen. Ik krijg wel een beetje het gevoel dat Ingrid de loting een beetje heeft gemanipuleerd, maar ik vind het ook niet erg om met knappe Ingrid een rondje te doen. We drinken onze glazen leeg, pakken dan de golfclubs en gaan dan op weg naar onze eerste hole. Afgesproken is dat Leonie en Henk een hole verder beginnen.

Al op de eerste hole neemt Ingrid een kleine voorsprong op mij. We lopen rustig naar de afslag voor de volgende hole. Het is een bosrijke golfbaan, Leonie en Henk zijn niet meer te zien. Ingrid legt de bal op de tee en kiest haar club. Ze slaat.

“Shit,”, vloekt ze, “Die verdwijnt helemaal in het bos!”. Dit wordt mijn kans om gelijk weer in te lopen. Het gaat echter helemaal mis en mijn bal verdwijnt in hetzelfde bos. We pakken onze clubs en lopen naar de bosrand. Samen lopen we het bos in, maar kunnen de balletjes niet gelijk vinden. Dan horen we gekreun. Zachtjes lopen we door. Een stukje verder zie we Leonie en Henk. Ze liggen kussend op de grond. Ik zie de hand van Henk onder de jurk van Leonie. Ik schrik. We laten elkaar geheel vrij in onze relaties, maar om haar zo te zien gaat mij toch een beetje te ver. Ik wil naar ze toe stappen, maar dan pakt Ingrid mij beet.

“Laat ze toch eventjes”. Ze kijkt mij aan. “Het kan toch geen kwaad.”. Ze trekt aan mijn arm en we lopen een stukje terug. We staan midden in het bos. Dan pakt Ingrid mij stevig vast en begint mij te kussen. Even beantwoord ik de kus niet, mijn gedachtes zitten een stukje verder. Ingrid trekt mij nog steviger tegen haar aan. Ik voel dat ze onder de jurk geen bh aan heeft. Weer kust ze mij. Nu beantwoord ik de kus wel. Ingrid zakt op de grond. Ze pakt mij hand en trekt mij omlaag. Ik lig vlak naast haar en ze kust mij weer. Ze legt haar hand op mijn broek en begint er over te wrijven. Even aarzel ik nog, maar dan gaat mijn hand onder haar jurk. Langzaam ga ik omhoog totdat ik bij haar slipje ben. Voorzichtig gaat mijn vinger onder het slipje. Ik merk dat ze al een beetje geil aan het worden is. Ze begint wat te kreunen en ze trekt mijn poloshirt omhoog. Ze wrijft over mijn naakte rug. Ik pak haar slipje vast en schuif die omlaag. Ingrid pakt mijn broek vast en maak die los. Even zijn we los van elkaar. Snel trek ik mijn kleding uit. Ingrid trekt haar jurk uit. Zoals ik al dacht heeft ze geen bh aan.

Ik kus haar mooie borsten. Ingrid pakt mijn hard geworden penis vast en knijpt er in. Dan gaat mijn penis richting Ingrid ’s kletsnatte kutje. Mijn penis schuift probleemloos naar binnen. Rustig ga ik op en neer. Ik voel de nagels van Ingrid op mijn rug. Ik hoop wel dat ze geen zichtbare sporen achter laat anders heb ik Leonie wat te verklaren. Hoewel zij ook wat uit te leggen heeft. Ik voel dat ik ga klaarkomen en ga nu sneller op en neer. Even later kom ik spuitend klaar, maar ook bij Ingrid merk ik dat ze klaar komt. Uitgeput liggen we op onze rug. Eventjes blijven we zo liggen. Ik aai zachtjes de harde tepels van Ingrid. Zij legt haar hand op mijn inmiddels slap geworden penis.

Dan staan we op en kleden ons weer aan. We vinden onze ballen en leggen die aan de rand van het bos neer. We spelen verder of er niets is gebeurd. Op een gegeven moment zie we in de verte Leonie en Henk ook bezig met hun hole. Een uurtje later zijn we klaar. Ingrid heeft van mij gewonnen, maar ik vind het vandaag niet zo erg. We horen even later dat Leonie van Henk heeft gewonnen. Ik kijk Leonie diep aan. Ik zie niets aan haar gezichtsuitdrukking. Ik besluit om maar niets te zeggen. Ik kus haar en knijp in haar kontje. Ze glimlacht. In het clubhuis drinken we nog wat en gaan dan we weer naar huis.

Hans Woudstra

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Of direct contact met mail. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *