Vijf keer meer genieten 1.5

()

Op een koude zaterdagavond, zou ze de stoute schoenen aantrekken.

Het begon 4 jaar geleden toen Els vrijgezel werd. Ze had in haar relatie niet veel genegenheid gehad, en de seks draaide alleen maar om hem, haar ex-vriend. Een echt orgasme had ze nog nooit bereikt met hem, ze fakete altijd, voor zijn ego. Maar dat alles was voorbij. Ze leefde haar eigen leven nu, en ze was gelukkig. Ze had een eigen bedrijf opgezet, in het geven van presentatieavonden thuis bij mensen. Ze verkocht dan dingen die op dat moment “HOT” waren. Alleen in de liefde kwam het niet echt op gang. Tot 2 jaar geleden.

Ze kwam op een avond bij Chantal, een leuke vlotte meid van rond de 30, dus haar leeftijd. Het was een gezellige presentatieavond. Na de presentatieavond, nog even nagezeten en geborreld. Sindsdien, zijn er nog vele avonden geweest bij Chantal, en ze werden steeds gezelliger. Bij Chantal voelde Els zich veilig, maar ook onrustig, en het kon aan haar liggen, maar Chantal werd steeds vrijer in het omgaan met haar, alsof ze Els probeerde te versieren. Dat was vast verbeelding. Maar goed genoeg gemijmerd.

Die zaterdagavond was er weer een presentatieavond bij Chantal, en via whatsapp had Chantal al laten doorschemeren, dat ze er heel veel zin in had, en dat het wat haar betreft, wel heel laat kon worden. Vlinders maakte zich meester van haar buik, maar ook haar intiemste plekje begon te tintelen. Terwijl ze zich lekker ging douchen, kon ze de verleiding niet weerstaan om even te voelen, of de tintelingen effect hadden. Nou dat hadden ze, haar kutje was heerlijk nat, en haar clitoris heerlijk gevoelig, zou ze toch maar even, nee daar was geen tijd voor. Ze moest opschieten.

Zo stond ze precies om 20 uur bij Chantal aan de deur. Toen Chantal de deur opende, kwam de warmte haar tegemoet. Oh wat zag ze er mooi uit, net alsof ze wilde laten zien, hier ben ik, en neem me. Al kussend liep Els de gang in.

“Zal ik je jas even uitdoen”; zei Chantal.

“Ja graag” antwoordde Els. Teder werd haar jas uitgedaan en wat Els al hoopte gebeurde, Chantal raakte licht haar borsten aan, en haar nagel schuurde langs haar tepel, terwijl Chantal teder Els haar nek kuste. Zie het was geen verbeelding. Het was geen verbeelding meer, alle signalen zeiden, jij gaat de verwend worden vanavond. Iets waar ze al sinds de eerste ontmoeting 2 jaar geleden, naar smachtte. Oh wat begon ze geil te worden, ze voelde haar bovenbenen nat worden, had ze nou maar wel een onderbroekje aangedaan, maar ja daar was het nu te laat voor.

Els zag bij binnenkomst in de kamer 4 dames zitten, waar ze Bea en Judith direct herkende, vrolijk liep ze op ze af, en begroette ze met 3 kussen, de andere 2 gaf ze een hand en stelde zich voor. Op de een of andere manier voelde ze zich extra bekeken, zeker toen ze alles ging klaar zetten. Chantal had het vanavond wel heel knus gemaakt in huis, de open haard brandde lekker, alle lampen waren gedimd en er brandden heel veel kaarsen. Het was gezellig maar eerst moest er gewerkt worden. Dus Els wachtte op Chantal die met de koffie zo wel zou komen, om te beginnen.

Daar kwam Chantal al aan, maar in plaats van koffie, kwam er heerlijke geurende warme chocolademelk, met een toef slagroom. Dit had Els niet verwacht, maar ‘daar krijg ik het ook wel warm van’ dacht ze. Ze wist alleen toen nog niet hoe warm, of heet het zou worden. Langzaam drinkend van de chocolademelk, was ze aan het kijken hoe ze de presentatie het beste kon aankleden om ervoor te zorgen dat ze wat ging verkopen.

Goh, wat was die chocolademelk melk heerlijk, ze kreeg het er warm van, eigenlijk best wel behoorlijk warm, en de open haard deed zijn werk ook goed. Wat was ze blij dat ze nog even gedoucht had en heerlijk de lotion heeft laten vloeien over haar hele lichaam. Ze begon het zo warm te krijgen dat ze heel subtiel de bovenste knoopjes van blouse open deed, voordat ze toch maar haar colbertje van haar mantelpakje uitdeed. De vijf dames waren in een diepgaand gesprek, waarbij ze zijdelings haar heel intens aankeken. Els wist niet wat er speelde, maar dat het een andere avond zou worden dan anders dat was zeker, maar hoe anders daar had ze nog geen weet van.

Els stond op om de presentatie te beginnen. Bij het opstaan voelde ze zich wat licht in haar hoofd, ze zal wel te snel opgestaan zijn dacht ze nog, maar haar hart ging te keer, en het tintelde door haar hele lichaam, en oh wat werd ze geil. Haar vocht liep in een straaltje langs haar linkerbeen naar beneden, Els hoopte maar dat de dames het niet zouden zien. Met een luide kuch, probeerde ze de aandacht te krijgen van de dames, om de avond te beginnen. Snel draaide Els zich nog even om, zodat ze toch nog even een knoopje kon open doen van haar blouse, want wat was ze heet. Ze bleef even zo staan om op adem te komen, want wat gebeurde er met haar. Was het de warmte van de open haard, de sfeer van de kaarsen of was het toch het verlangen naar Chantal, echt stabiel stond ze niet op haar benen, en ze had zo’n dorst, toch eerst maar even de chocolademelk opdrinken, dan zal het wel beter gaan. Els keek bewust even niet achterom, en merkte door haar gedachten ook niet dat het achter haar stiller begon te worden.

Toen Els alle moed verzameld had om te beginnen, draaide ze zich om. Maar alles wat ze zag waren 5 lege bekers, en een hele lege bank. Waar zijn Chantal en de gasten nu gebleven. Oh gelukkig daar was Chantal, die kwam uit de keuken, maar wat had ze nu aan, dit waren niet de kleding die ze bij binnenkomst aanhad. Een zwarte lange kamerjas, hing heerlijk vlottend om haar lichaam, en een knalroze lingerie set sierde in het midden, verhullend wat zij zo graag wilde.

“Gaat het wel goed met je”; vraagt Chantal. Els knikt instemmend, terwijl ze haar benen wat dichter tegen elkaar aandrukte, want ze had het idee, dat haar kutje leegliep, zo nat en geil is ze, bij het zien van Chantal.

“Ga je mee naar boven, of was je echt van plan je presentatie te geven.”; fluisterde Chantal. Els knikte, maar bedacht zich even, waar waren de andere dames, maar het boeide haar nu even niet, ze mocht mee met Chantal, en haar liefde en gevoelens uitten, en heerlijk vrijen met de vrouw waar ze heimelijk al 2 jaar verliefd op is, en waar ze tijdens vele zelfbevrediging-sessies, over gefantaseerd had. Een beetje wankel gaf ze Chantal toch maar een hand, en liep gedwee achter haar aan de trap op. Ze had het idee dat haar kop barst van de hitte, en dat kutje, ja dat kutje, stond in brand, dat nodig geblust moest worden. Goh wat is dan een trap lang.

Boven was het heerlijk koel, zo koel zelfs dat haar tepels nog harder werden. Els werd naar een kamer geleid waar het aarde donker was. Lief en teder legde Chantal haar op bed, en ze streelde heel zacht over haar harde maar oh zo gevoelige tepels. Kronkelend van genot ging Els liggen. Hopend, smachtend, verlangend wat er nu ging gebeuren. Heel zacht voelt Els dat Chantal haar linker pols pakte en die met een satijnen doek vast maakte. Dan loopt Chantal om het bed en ook haar rechter pols was aan de beurt. Heel langzaam aaide Chantal van Els haar rechterhand, langs haar arm, over haar borst en buik, naar haar hongerige poesje. Maar Chantal ging net langs alles om verder te gaan met haar been, en als Chantal beneden is, werd ook haar rechterbeen vast gebonden, en zo moest ook haar linkerbeen er aan geloven. Wat gebeurde er met haar, ze werd gek. De gedachte wat Chantal allemaal bij haar ging doen, maakte haar onstuimig en wild. In een ruk werden haar blouse en bh kapot getrokken, en daar lag ze open bloot, met alleen haar rokje, die haar poesje bedekte.

Op dat moment gaan de lampen aan, het wordt even donker voor Els haar ogen, zo moest ze wennen aan het felle licht. Ze hoorde ook ineens een behoorlijk gegiechel, dat volgens haar niet alleen van Chantal kon zijn. Ze wilde haar hand voor haar ogen houden, maar die zat echt vast. Wat gebeurde er! Langzaam wende ze aan het licht en haar ogen schieten naar het gegiechel, en daar stonden Chantal, Bea en Judith. Maar hoe zagen ze er uit. Bea, staat helemaal naakt en ze heeft een voorbinddildo aan, Judith heeft een pakje van leer aan, met haar borsten en poesje open en bloot. Chantal heeft een zweepje in de hand, en kijkt heel streng op haar neer. Dit overstemde haar stoutste gedachtes, dit was niet wat ze verwacht had, maar echt tegenvallen deed het ook niet, en echt tegenstribbelen kon ze niet, gezien haar positie. Dan kon ze er maar beter van genieten. Alleen waar waren de 2 nieuwe dames, die zag ze nergens, totdat ze ineens Chantal zag knikken en van achter het bed kwamen de 2 dames, helemaal naakt, maar met de handen gebonden en hun monden gesnoerd. Chantal commandeerde de 2 dames 1 voor 1 op Els te gaan zitten. De een op haar mond, en de ander op haar kletsnatte poesje. Els wist niet wat haar overkwam, en eigenlijk wist ze niet wat te doen, alleen dat het uitzicht prachtig was, zo dichtbij een heerlijk gladgeschoren poesje voor het grijpen, of eigenlijk voor het likken, en dat is wat ze dan direct begon te doen. Terwijl ze heerlijk de vrouw aan het beffen was, ging de andere schuren met haar poesje over die van Els, wat een hemels gevoel was dat, en omdat ze toch al zo opgewonden was, voelde ze het alleen maar beter. Zo veel geiligheid, had ze nog nooit gevoeld, waar kwam dit weg. Het beffen had ze viezer ingeschat, wat was dat lekker zeg, heel langzaam ging ze met haar tong naar binnen, en ze proefde de sappen die geleidelijk steeds meer werden, die via haar tong haar mond inliepen. Het proefde zoet, en lekker, de schaamlippen werden dikker en na een beetje te hebben rond gevoeld met haar tong, vond Els met het puntje van tong de clitoris, bij de lichte aanraking, voelde ze de vrouw schokken boven haar, en een onderdrukte “mm…” hoorde ze ver boven haar, wetende dat ze goed zat.

Ineens hoorde ze de stem van Chantal bij haar oor.

“En bevalt het, had je dit gehoopt?”. Els kon niet anders dan knikken, waarbij ze haar tong door liet werken en de vrouw boven haar, beantwoordde deze beweging met een enorm gekronkel en gekreun. Els wilde de vrouw helpen, want ze voelde door de overvloed van sap, dat het hoogtepunt naderde, maar ineens begon Els haar poesje ook zwaar te tintelen. Dat verdraaide mantelpakje zat nu erg in de weg, en Chantal had het door, met een schaar werd het rokje open geknipt, en blij was de reactie bij Chantal te zien dat Els geen onderbroekje aanhad.

“Goed zo meisje, je was dus voorbereid!”. De andere vrouw ging weer zitten op haar poesje, en Chantal commandeerde de vrouw sneller heen en weer te gaan. Wat een gevoel was dat 2 kale poesjes schurend over elkaar, ze voelde iets opkomen wat ze nog nooit zo beleeft had, een ander persoon dan zichzelf wist haar naar een hoogtepunt te brengen. Hierdoor ging ze nog harder likken, en de vrouw boven haar, begon nog meer te kreunen en te kronkelen. Ook de vrouw op haar poesje begon te kronkelen en te kreunen. Toen Chantal een trillend eitje tussen Els haar clitoris en die van de vrouw legde, wist ze niet meer hoe ze het had, ze liet zich helemaal gaan, ze likte als een bezetene, en voelde de vrouw boven haar klaarkomen, ook de vrouw op haar poesje schokte helemaal en ze voelde een straal kutsap tussen haar benen doorglijden. Ze hield het niet meer, schokkend en spuitend kwam ze klaar. Dit had ze nog nooit gevoeld, ook niet als ze met zich zelf speelde. Verdooft en uitgeput, lag ze samen met 2 onbekende dames de nacht van haar leven te beleven. Niet wetende dat de nacht nog maar koud was begonnen, want door het alleen kijken naar dit geweldige genot, waren de drie andere dames, Chantal, Bea en Judith, enorm geil geworden. En die wisten wel wat er nog ging komen. En die gedachtes maakten hun alleen maar geiler, Els zou leren niet te begeren voor ze wist wat het inhield. Dit was voor hen nog maar voorspel.

Uit haar waas van genot ontwaakte Els even later, door het gebrom van iets. Heel langzaam zag ze Bea op haar aflopen, en het gebrom werd luider. De voorbinddildo, trilde een draaide lustig er op los, en bij elke stap die Bea deed, leek het alsof de dildo steeds groter werd. Zonder een woord te wisselen, werd de enorme knots, in de mond van Els gedrukt, en Bea liet haar heupen het pompende werk doen, alsof gepijpt wilde worden. Met een nog natte mond van alle sappen van de bef-beurt die ze net weggegeven had, slikte en likte Els de dildo alsof haar leven er van afhing. En het voelde ook zo, want wat duwde Bea de dildo ver haar keel in, ze moest bijna overgeven. Kokhalzend en snakkend naar adem, deed ze haar uiterste best om het immense gevaarte in haar mond te nemen. Bea begon haar liefkozend te strelen over haar hals, borsten en buik, hierdoor werd Els rustiger, en ging het pijpen ook beter. Wat kon ze hem nu ver in haar keel krijgen zonder misselijk te worden. Dit was toch duidelijk een verschil met haar ex-vriend, die haar dit ook altijd dwong te doen, en waar ze zwaar misselijk moest stoppen, omdat het anders fout ging. Waarna hij als een pot chagrijn naar beneden ging om een sigaret te roken. Heerlijk was dit gevoel van hard maar toch sensueler te worden gebruikt.

Abrupt werd dildo uit Els haar mond getrokken, en Bea schoof naar beneden met een gladde harde paal, langs de borsten van Els waarbij haar borsten even stevig tegen elkaar aangedrukt werden, op het moment dat de dildo er precies tussen is. Heel even een gevoel van rust maakt zich meester van Els, totdat Bea 2 keer hard tegen de tepels aantikte van Els. Een grom ontsnapte uit Els haar mond, pijn en verrukking gierden door haar lichaam, zeker toen er ineens 2 trillende klemmen op haar tepels werden gezet. Gek, ja Gek werd ze van dit gevoel. Het gevoel dat het toppunt van genot en pijn haar in een extase bracht, die haar deed zweven van geluk. Tranen liepen uit haar ogen, en ze snapte niet waarom, maar oh wat een genot is dit, ze wil meer, en ze wil…

Wat eigenlijk, ze heeft niets te willen. Het zijn Chantal, Bea en Judith die bepalen. Wat zouden ze noch meer in petto voor haar hebben. Maar lang tijd om daarover na te denken had ze niet. Want ineens wordt ze bruut genomen door Bea. Met lange halen, en luid geschreeuw, ziet ze Bea, haar porren in haar zo gevoelige poesje, alsof ze wilde laten zien dat zij dit beter kon dan welke man dan ook. Wat ging ze hard, en wat ging die dildo diep. Els voelde zich openscheuren, zo leek het, zo diep was nog geen man bij haar geweest. Woest kronkelend lag Els daar, waardoor haar tepels nog meer gepijnigd werden, want de klemmen zaten met kettingen vast aan het plafond, en door haar bewegingen werden de kettingen strak getrokken. Wat elke keer een pijnscheut door haar lichaam heen gaf. Ze voelde een golf van uit haar tenen en hoofd samenkomen in haar kutje, dat een explosie gaf, die ervoor zorgde dat ze nog uitzinniger en heftiger klaarkwam dan nog geen half uur geleden. Ze dacht dat het niet heftiger kon, maar ze voelde dat dit haar naar weer een nieuwe level van verrukking had gebracht. Het kon niet op vanavond, beter dan dit was er toch niet? Maar ze was nog niet klaar, want Bea maakte plaats voor Judith. Els dacht dat ze niet meer kon, maar toen begon Judith.

Als een tijgerin sloop ze om Els heen, hunkerend, kwijlend, soppend. Met haar leren pak, rolde ze over Els heen, en liet de stroefheid van het pak zijn werk doen. Het lichaam van Els werd meegetrokken naar waar Judith heen ging. Ze rolde van links naar rechts en weer terug, en nog steeds zaten haar tepels vastgeketend aan de klemmen. Pijnscheuten gierden door haar lichaam maar in deze fase van het spel, was het een prikkel om weer actiever te worden, want zoveel en zo heftig klaarkomen, putte Els echt wel uit.

Ze was af en toe even aan het wegdromen, maar nu niet meer. Judith bleef rollen, en ondertussen was ze aan het voelen hoe het met het poesje van Els was. Of die nog wel opgewonden was. Els snakte naar wat drinken. Nog voordat ze het kon vragen, stond Chantal al klaar met een koud glas drinken. Het was water maar met een bittere nasmaak, maar alles was beter dan die droge lippen. Ze lag even na te smakken van het water, om haar lippen weer goed vochtig te maken. Met haar tong likte ze langs haar lippen, en zwoel was ze aan het rond draaien. Dat toen Judith dit zag, ze meteen alert werd, en ophield met rollen.

“Dus je lippen en tong zijn weer paraat? Dan wordt tijd dat er weer gewerkt word!” Zonder het antwoord af te wachten draaide ze zich in positie 69, en zei; ”ik wil gelikt worden van voor naar achter, en maak me gek, je hebt zo straks kunnen oefenen, ik wil voelen, dat je nu weet wat je moet doen.”

Els wilde beginnen, maar ineens kreeg ze weer het gevoel dat ze in de kamer beneden ook al voelde. Ze werd duizelig, terwijl ze nu toch gewoon lag. Ze kreeg het ineens weer bloedheet, en ze werd weer super-geil. Oh wat voelde ze zich geil. Niet alleen van het uitzicht een lekker vrouw, met een leren pak en een kale kut. Maar er was meer. Zou het dan, dat het drankje wat ze net van Chantal gekregen had… Ze keek langs Judith naar Chantal, die lachte heel geheimzinnig. Chantal keek naar het kutje van Els, en zag de schaamlippen opzwellen, het grotje begon weer te glimmen van de sappen, en de clitoris was weer grote vormen aan het aannemen. Ze liep heel rustig naar Els toe. “En schatje, smaakt het een beetje? Het begint in ieder geval te werken.”. Els keek haar aan, met een vragend gezicht.

“Nee, Els je kunt beter straks vragen stellen, nu eerst genieten en werken, want anders wordt er geen geld verdiend.” Meer hoorde Els ook niet, want haar geiligheid won het van haar concentratie.

Judith had namelijk ook door dat haar kutje weer in brand stond. Dus daar werd hard aan gewerkt, nou ja gelikt en gezogen. Nog nooit was Els gebeft. Laat staan door een vrouw. Nu hield ze niet meer, ze wilde likken, zuigen, neuken en bijten, maakte niet uit wat, maar ze wilde het. Heftig ging ze met de tong heen en weer, van neukgrotje, tot poepgaatje en weer terug. Ze kon er geen genoeg van krijgen. Drie keer begon Judith te grommen, telkens als Els langs Judith ’s clitoris, neukgrotje en poepgaatje ging. De grommen werden steeds sterker. Ook Els weet de grommen niet te onderdrukken, wat ging Judith te keer op haar poesje. Ze likte eerst heel subtiel met het puntje van haar tong, daarna met lange halen van voor naar achter. Oh ze voelde zich zo geil, zeker als Judith over haar poepgaatje ging, dat is iets wat ze niet verwachtte. Daar wilde ze nooit iets van weten, met haar ex-vriend. Hij wilde altijd zo graag anaal, maar zij vond dat altijd maar vies. Maar, nu Judith zo bezig was, genoot ze met volle teugen en ze wilde eigenlijk wel meer. Nog een plekje op haar lichaam hunkerde dus naar genot. Dit was weer iets nieuws wat ze leerde. Plotseling ging Judith met het puntje van haar tong, haar poepgaatje binnen. Oh wat een hemelse ervaring was dat, Els kreunde het uit. Als een uitzinnig veulen, kronkelde en draaide ze zich op het bed. Niet lettend op de pijn in haar tepels.

Wat was dit een ervaring. Ze schreeuwde; ”meer, geef me meer, meer, ik wil meer, neem me, pak me, ik wil alles voelen.”

“Likken jij,” snauwde Judith. “Wij bepalen of je meer krijgt of niet. Wil je meer, dan doen wij dat wanneer wij willen.” Els likte als een bezetene, alles wat Judith bij haar deed, probeerde ze na te doen, en het liefst nog beter. Heel diep drong ze met haar tong in het over-natte kutje van Judith. Al het geil van Judith droop over haar gezicht, waardoor Judith nog makkelijker over haar mond heen gleed. Toen zag Els haar kans schoon, het poepgaatje van Judith kwam juist voorbij, en Els strekt haar tong en stak hem hard in Judith, die met een gil even rechtop ging zitten.

Terwijl Judith even bij haar positieven kwam, liep Chantal naar Els. “Zo meisje, dat heeft nog niemand gepresteerd, om Judith ’s ogen draaiende te krijgen van een anaal-kus. Jij hebt een sterke en lenige tong, die behoorlijk ver kan komen.” Glunderend van trots, ging Els verder met het verwennen van Judith, die enigszins gepikeerd, zich weer stort op het overactieve en gevulde grotje van Els, peinzend wat ze moest doen om Els terug te pakken. Recht voor haar ogen stond Chantal, die de prikkels van Judith begreep, klaar met een buttplug in haar hand. Haar ogen begonnen te glinsteren.

“Dat is mijn zoete wraak. Els jij wilt meer, dan krijg je meer.”

Chantal spoot op de buttplug een goede laag glijmiddel, ook op Els haar billen spoot ze een beste laag. Het was behoorlijk koud, want het kwam uit de koelkast, dus Els schrok enigszins op, als ze de glijmiddel op haar billen voelde. Angstig kijkt ze rond, wat gaat er nu gebeuren, maar Judith drukt zo hard met haar poesje op Els haar mond, dat ze van schrik weer begon te likken. Genietend van het lekker poesje van Judith, en het vingeren van Judith bij haar, laten Els weer even zweven.

“Ah…” schreeuwt ze het uit. Haar ogen tolden, haar hart bonkt door het hele lichaam, en de pijn van haar tepels worden overschreeuwd door pijn in haar poepgaatje. Wat was dat. Wat voelde ze daar, dat is pijnlijk, dat is raar, dat is vreemd, dat is eigenlijk best wel lekker, dat is heerlijk, dat is verrukkelijk, dat is, dat is, maakt niet uit wat het is maar ga door. Judith likte Els haar clitoris, vingerde haar neukgrotje en ramde haar poepgaatje tegelijk. Oh dit was verder dan hemels, Ze dacht dat ze alles al gehad had vanavond, maar dit bracht haar nog verder dan ze ooit gedacht had.

Intussen voelde ze dat Judith haar hoogtepunt naderde, haar lichaam schokte, haar benen trokken zich samen en de het vocht uit Judith ’s kutje nam grotere hoeveelheden aan. Net voor Judith kwam, stak Els haar tong helemaal in Judith ’s poepgaatje, met enorme oerbrul kwam Judith klaar, zoals ze nog nooit gekomen was. Wat was die Els goed, dat was een aanwinst voor het team. Judith kwam terug tot de werkelijkheid, en ging verder Els verwennen, want iemand die haar zo liet komen, moest verwent worden en niet meer gepijnigd. Hard likkend, vingerend en penetrerend was ze Els naar hoogtepunt aan het brengen die ongekend was. Chantal stond gebukt te kijken naar het hele tafereel en kon nog net wegspringen voor Els met ferme stralen haar hoogtepunt beleefde. Schokkend, trillend en enigszins afwezig lag Els op het bed, bij te komen. Wat maakte zij allemaal mee. Dit overtrof haar stoutste dromen. Het was al 3 keer genieten, en de ene hoogtepunt nog harder en beter dan de andere. Waar hield dit op, was er geen maximum. Dit kon toch niet nog erger worden. Ze had alles wel gehad, dacht ze. Maar haar lichaam schreeuwde om meer. Nog meer, terwijl haar hoofd verdoofd tolde.

Plotseling werd het bed gekanteld, een heel zwaar brommend geluid, kwam van onder haar. Els sloeg haar ogen op zag net nog dat Chantal een zwaar apparaat onder haar neerzette, met een enorme dildo er op, die al pompend en draaiend, leek te graaien naar haar kutje. Heel rustig werd het onderste gedeelte van het bed losgekoppeld en verwijderd, zodat ze vanaf haar onderrug geen ondersteuning meer voelde. Heel zachtjes werd Els met bed tot boven het apparaat gereden en toen lieten ze het bed zover zakken dat de dildo, net in haar neukgrotje kon komen, wat was dit gemeen, ze voelde de dildo net naar binnen glippen, en zich weer terug trekken. Ze werd helemaal wild, smekend keek ze in het rond. Alle 5 de dames stonden te kijken. Els zag dat Chantal zich ook aan het uitkleden was. Eindelijk, Chantal. Hier was het allemaal om begonnen. Chantal. Ze wilde haar helemaal voor zichzelf. Zou het dan nu eindelijk gebeuren. Was zij de kers op de taart?

Maar het ging toch anders dan verwacht. Chantal trok ook een voorbinddildo aan. Wat ging er nu gebeuren. Een van de dames ging voor Els op de knieën, en begon haar te beffen. Achter de dame ging Bea op de knieën, en die begon de dame enorm te nemen met haar imitatie-lul. Judith hees zich in een paar beugels aan het plafond, zodat haar kutje vlak voor de mond van Els bevond. De andere dame kwam op een hoge stoel bij Els haar hand zitten en Chantal, die liet Els nog verder zakken over de enorme pompende en draaiende dildo, die gelijk ook een standje hoger werd gezet. Chantal liep daarna om het bed heen, en hees zich in een beugel-set onder het bed, zodat ze achter Els met haar harde dildo tegen het kontje van Els drukte. Els zag het allemaal gebeuren en kon iedereen zien, of rechtstreeks of via spiegels.

“Nu ga je het maximale van jezelf geven, Els, je wordt geneukt door een machine, gebeft door een vrouw, die zelf weer geneukt wordt door Bea, je gaat de vrouw naast je vingeren tot ze klaarkomt, Judith wil nog een keer zo overheerlijk door jou gebeft worden en ik, ik ga je poepgaatje bewerken, tot te niet meer kunt. Is dat goed begrepen?”

Els kon alleen maar knikken, want de angst sloeg haar om het hart. Dit is nog erger nog heftiger dan alles daarvoor. En die machine draaide op topsnelheid, ze voelde al dat ze ging komen. Ze had gevoeld hoe diep Bea net bij naar binnen ging. Dat was nog niets vergeleken wat deze machine voor reikwijdte had. Ze voelde hem bijna in haar buik. Oh met een gil kwam ze klaar, en op dat moment werd ze genomen door Chantal. De dame naast haar ging op haar hand zitten, zachtjes drukte zij een vinger in haar, en soppend voelde ze dat er ruimte genoeg was voor meer vingers. Na de tweede, derde en vierde vinger, kreunde de vrouw dat ze nog meer wilde. Zou het dan echt dat een vrouw een hele hand… Ja, baby’s kunnen er ook door. Dit was te waanzinnig. De dame voor haar, begon haar te beffen, terwijl Bea als een bezetene begon te rijden op haar voorgangster. Likken dat is het enige wat Els kon en dat deed ze, wat een emoties kwamen er bij haar boven. Haar kontje werd bijna opengereten, maar wat was het heerlijk.

Dit had ze toch wel eerder willen voelen, maar ze was nooit te oud om te leren, haar kutje verkrampte alweer en ja hoor daar kwam ze alweer. Ze wist niet waar ze het zoeken moest. Ze likte, ze zoog uit alle macht, ze vingerde er lustig op los met haar tong. En haar clitoris verried alweer een naderend hoogtepunt. Wat gebeurde er met haar. Zeker toen ze Chantal ook hoorde hijgen, samen met Judith, was het ze helemaal los gegaan. Ze draaide met haar hoofd, likte en sabbelde op alles waar ze bij kon bij Judith. De machine bleef onafgebroken stampen, ze dacht dat het wel zou stoppen, maar nee hoor een nog heftiger orgasme verliet haar weer. Ze was bijna niet meer op deze wereld, ze waande zich dronken, gelukkig, maar vooral geil. Een tik op haar tepels brachten haar weer bij haar positieven. Ze hoorde dat zowel, Judith, Bea, de beide vrouwen maar vooral Chantal, steeds zwaarder begonnen te hijgen en ze hoorde dat ze ook gingen komen, en ook haar lichaam spande zich voor de laatste keer samen en perste ook nog 1 orgasme uit. Met 5 oerschreeuwen kwamen ze allemaal tegelijk klaar. Dit was dus het maximum.

Alle vrouwen kwamen van hun posities, en hielpen eindelijk Els uit de benarde positie. Op de benen staan was niet mogelijk, al haar krachten waren uit haar ledematen weg. Ze voelde zich slap, maar zo gelukkig, ze probeerde met haar laatste krachten, te glimlachen naar iedereen. Maar ze zakte echt weg, recht in de armen van Chantal die haar liefdevol opving. Zachtjes en vol bewondering in haar stem fluisterde ze.

”Je hebt het goed gedaan Els, je bent geslaagd, welkom in de club. Nu ben je een van ons. De volgende is voor jou.”

Els hoort het wel maar wil nu maar 1 ding en dat is slapen, en dromen over hetgeen haar was overkomen. Of zou ze nu morgen wakker worden, en was dit alles een droom.

Hete Peter

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Of per mail.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *