Zusterliefde 2.2

()

Jacob slaap voor het eerst bij zijn vriendin thuis zonder dat haar ouders thuis zijn. Haar zus echter is geen katje om… te douchen. ’s Avonds zaten Monique en ik tv te kijken, terwijl Claudia door de nieuwe Yes zat te bladeren. “Ha, een nieuwe test. Zin om m in te vullen?” Vroeg ze aan mij.

“Waar gaat hij over?” Antwoordde ik voorzichtig.

“Over of je seksueel bij elkaar past” was het uitdagende antwoord. Monique moest lachen. “Dat lijkt me wel interessant ja,” zei ze nog steeds met een glimlach op haar gezicht. “Dan doen wij ‘m daarna ook en kunnen we zien of je de juiste zus als vriendin heb.” Dus pen en papier werden erbij gepakt en Monique las de vragen voor. “Wel eerlijk antwoorden he!…”

De eerste vragen waren vrij algemeen.

“Ben je wel eens met iemand naar bed geweest?”

“Hoe belangrijk vind je seks in een relatie?”

“Hoe vaak heb je zin in seks.”

“Denk je dat je vriend (ik maakte daar maar vriendin van) het lekker vindt als jullie seks hebben?”

Soms keek ik even op naar Monique of Claudia en moest dan wel glimlachen. Maar na een paar vragen, werden de vragen plotseling wat specifieker.

“Heb je een vriend wel eens met je mond bevredigd?”

“Wanneer heb jij voor het laatst zin in seks gehad? En heb je toen ook seks gehad?”

Bij deze vragen keek Monique me strak aan om vervolgens haar blik af te wenden naar Claudia.

“Eerlijk antwoorden he…”

Enigszins ongemakkelijk schreef ik mijn antwoorden op.

“Ok, pennen neer,” klonk het van onze spelleidster.

De antwoorden werden vergeleken en bij de eerste vragen liepen onze antwoorden nogal uit elkaar. Nee, had Claudia geantwoord bij de vraag of ze wel eens met iemand naar bed was geweest. Hoe belangrijke vindt je seks? Zeer belangrijk was het antwoord. Monique glimlachte en Claudia kreeg een rode kleur… Regelmatig had ze zin in seks en ze dacht wel dat haar vriend het lekker vond als ze seks hadden. Terwijl Monique de antwoorden voorlas en de punten noteerde, keek Claudia mij aan en gaf me een knipoog.

Net op het moment dat de specifiekere vragen aan de beurt waren, ging de telefoon en Monique stond op om op te nemen. Niets bijzonders, een vriendin die even wilde babbelen en toen ze na een half uurtje de hoorn neerlegde was ze alweer vergeten dat ze met die test bezig was.

Claudia en ik zeiden niets en nadat het tv programma was afgelopen gingen we op weg naar bed. Claudia ging naar haar kamer op de eerste verdieping, terwijl Monique en ik onze kleren uittrokken in haar kamer op zolder. Beide meiden sliepen het liefst naakt, maar omdat ik erbij was hadden ze allebei een nachthemd aangetrokken toen we onze tanden gingen poetsen. Plotseling opperde Monique tegen Claudia, “En wie moet je nou instoppen, nu pa en ma er niet zijn?”

Claudia keek via de spiegel mij aan en zei, ” dat moet de oudste van jullie dan maar doen.” Monique glimlachte, spoelde haar mond en zei, “Dan ga ik ons bed maar vast opmaken. Wel nog even een verhaaltje voorlezen hè, anders kan ze niet slapen.” Claudia moest lachen en de spetters tandpasta vlogen tegen de spiegel. Terwijl Monique de badkamer verliet en de trap naar zolder op liep, pakte ik een handdoek om de tandpasta van de spiegel af te halen.

Claudia boog voorover om haar mond te spoelen waardoor haar nachthemd een klein stukje omhoog kroop en haar naakte billen zichtbaar werden. Het was duidelijk dat ze inderdaad het liefst geen lingerie aanhad als ze ging slapen, want onder haar nachthemd was geen slipje te zien. Enigszins afgeleid door dit schitterende schouwspel, greep ik mis naar de handdoek en verloor bijna mijn evenwicht. In een uiterste poging om te blijven staan sloeg ik mijn armen uit en een van mijn handen lande precies op de rechterbil van Claudia. Zonder te schrikken keek ze even op, waarna ze weer verder ging met het spoelen van haar mond. Ik pakte alsnog de handdoek en begon de spiegel schoon te maken.

“Ik kruip vast in bed hoor,” hoorde ik Claudia zeggen.”Verzin jij vast een leuk verhaaltje.” En ze liep de badkamer uit.

In gedachte verzonken keek ik hoe haar billen langzaam op en neer bewogen onder haar nachthemd terwijl ze de gang doorliep naar haar kamer. Misschien was het mijn inbeelding, maar deed ze nu extra haar best om haar heupen sensueel te bewegen? Als ze het al probeerde, dan lukte het haar erg goed, want de kriebel in mijn onderbuik verraadde dat ze me nog steeds opwond. Daar staand in de badkamer in alleen mijn strakke onderbroek bleek maar weer eens duidelijk wat het effect van vrouwelijke schoonheid op mij was. Mijn onderbroek bolde weer op en mijn gedachten dwaalden af naar vanmiddag. Snel maakte ik de spiegel verder schoon, hing de handdoek op en verliet de badkamer.

Claudia lag al in bed met het dekbed opgetrokken tot haar kin. Haar nachthemd lag midden in de kamer en een glimlach verscheen op haar gezicht toen ze mij er naar zag kijken. “Dat vind je toch niet erg?” Vroeg ze met een blik op mijn kruis. Ik nam plaats op de rand van het bed en stopte het dekbed tussen haar naakte lichaam en het matras. “Nu heb ik het wel koud,” zei ze. “Kan je me niet even opwarmen?” Terwijl ze het dekbed aan een kant open sloeg en haar naakte lichaam in het schemerdonker van haar kamer aan mij toonde. “Maak je maar geen zorgen over Monique’ zei Claudia “die weet dat een verhaaltje wel even kan duren…”

Ik kroop dicht tegen haar aan en voelde hoe haar lichaam zich tegen dat van mij drukte. Haar zachte warme borsten tegen mijn borstkas, haar buik tegen die van mij. Haar benen om mijn benen heen geslagen en haar heupen tegen mijn harde lul aan gedrukt. Met haar handen streelde ze m’n rug, soms even haar nagels in mijn vlees drukkend. Langzaam daalde haar handen af naar mijn billen en verdwenen soepel onder mijn onderbroek. Met haar vingertoppen wreef ze over mijn billen, soms er eentje tussen door halend en voorzichtig de korte haartjes rond mijn gaatje kietelend. Haar ademhaling begon onregelmatig te worden, terwijl haar vingers steeds duidelijker mijn gaatje opzoekend. Ik legde mijn ene been wat opzij zodat mijn billen wat uit elkaar gingen staan. De hint duidelijk begrijpend duwde ze met haar wijsvinger wat tegen mijn gaatje. Nog nooit beroerd, bleek het gaatje toch wel enigszins nauw te zijn, maar na haar vinger even nat gemaakt te hebben, duwde ze hem toch naar binnen.

Een zachte zucht ontsnapte aan mijn lippen toen Claudia haar vinger verder en verder naar binnen duwde. Nu was haar vinger volledig in mijn gaatje verdwenen en in kleine cirkels bewoog ze hem in mij rond. Een vreselijk geil gevoel maakte dat ik nog maar aan een ding kon denken en dat was dat ik haar wilde. Ik wilde in haar komen en haar verwennen zoals ze nog nooit verwend was.

Waarschijnlijk las ze mijn gedachte, want op dat moment opende de ze met haar vrije hand de lade van haar nachtkastje en haalde er een condoom uit. Ze trok haar vinger uit mijn gaatje en met een handige beweging trok ze m’n onderbroek uit. Allebei volledig naakt lagen we daar, met alleen mijn hard kloppende lul tussen ons in. Ze scheurde de verpakking van het condoom open en haalde het eruit. Onhandig probeerde ze het over mijn lul te schuiven en met wat hulp van mij rolde ze het af tot mijn ballen. Toen ging ze op haar rug liggen en keek mij vragend aan.

“Weet je het zeker?” Vroeg ik nog.

“Al 3 jaar …” Was het antwoord. Ik ging bovenop haar liggen en plaatste mijn eikel zachtjes tussen haar lipjes. Ze sloot haar ogen en langzaam liet ik mij zakken. Haar vreselijk nauwe kutje probeerde nog te voorkomen dat ik in haar zou komen, maar langzaam voerde ik de druk op. Claudia kreunde zachtjes toen mijn eikel in haar doosje verdween. Even verscheen er een pijnlijke grimas op haar gezicht, maar al gauw veranderde die weer in een glimlach toen ik verder en verder zakte. Mijn stijve lul vulde langzaam haar hele kutje en uiteindelijk voelde ik haar baarmoeder tegen mijn eikel aan.

“Dieper,” vroeg ze “dieper…”

Ik duwde verder en terwijl mijn ballen tegen haar heupen aan kwamen begon ze steeds harder te kreunen. Langzaam trok ik mijn lul weer terug om daarna met een snelle stoot weer in haar te komen. Ze genoot er duidelijk van en haar gehijg werd steeds duidelijker hoorbaar.

“Sneller, alsjeblieft, sneller…” smeekte ze.

Het tempo opvoerend stootte ik steeds harder en dieper in haar supernauwe kutje. Bij iedere stoot voelde ik mijn huid over mijn eikel heen en weer gaan en mijn lul langer en harder worden. Soppende geluiden kwamen tussen haar lippen en mijn lul vandaan en haar gehijg werd harder en sneller. Mijn heupen maakten een kletsend geluid iedere keer dat ze tegen die van haar aan kwamen en ik voelde hoe mijn eerste vocht langzaam uit mijn eikel begon te druppelen.

“Harder, harder!”

Ik neukte haar zo hard en diep als ik kon en haar gekreun maakte duidelijk dat het niet lang meer zou duren…

‘Ja, ja, ja, ha, ja, ha, ja, ja. Ho! Ja, ja…” Ze schreeuwde het uit en al schokkend en trillend kwam ze klaar. “Ga door! Nog, ga door!”

Ik ramde mijn lul nog dieper in haar kut en kneep hard in haar borsten. Hijgend en steunend bewoog ze haar hoofd van links naar rechts over haar kussen. Haar nagels dreven diep in mijn rug en al haar spieren in haar lichaam trokken zich samen. Nog eens voelde ik haar kut samentrekken, zo hard dat mijn lul bijna fijn werd geplet. Daarna ontspande ze zich en keek mij lachend aan.

Plotseling voelde ik een tweede paar handen over mijn rug en mijn billen glijden en toch wel enigszins geschrokken keek ik om, recht in het lachende gezicht van Monique. Met een dikke kus op m’n mond maakte ze duidelijk dat ze het helemaal niet erg vond. Claudia had het verhaal van die middag al verteld en eigenlijk vond ze het wel heel opwindend. Ik wilde mijn lul uit het lekkere warme kutje van Claudia trekken, maar Monique hield me tegen.

“Ga maar lekker verder, ik wil nog wel even kijken…”

Dit hoefde ze maar een keer te zeggen en met een harde stoot duwde ik m’n nog steeds kloppende lid weer terug. Claudia keek even naar Monique om vervolgens aanstalten te maken om op haar buik te gaan liggen. Alsnog haalde ik mijn lul tussen haar lippen vandaan en wachtte tot ze op haar buik was gaan liggen. Ze tilde haar billen wat op zodat ik makkelijker bij haar kutje kon komen en met een vloeiende beweging kwam ik weer in haar. Ik ging op mijn knieën zitten en duwde mijn lul stevig tussen haar benen. Claudia begon direct weer te hijgen en duwde haar hoofd diep in haar kussen. Nu had ik vrij zicht op haar vreselijk mooie billen en mijn handen gingen daar dan ook lustig over heen. Ze waren zo mooi en zacht… Ik kneep er in, duwde ze omhoog en speelde ermee.

Monique vond het duidelijk ook opwindend, want achter mij hoorde ik haar zachtjes kreunen. Langzaam begon ik mijn lul weer heen en weer te bewegen en dit was duidelijk een zeer opwinden standje voor Claudia, want binnen de kortste keren begon ze weer hevig te kreunen. Met forse stoten neukte ik haar, terwijl de beweging van haar billen me nog extra op wonden. Ook Monique begon te hijgen en wilde duidelijk een wat beter beeld, want ze kwam ook op bed zitten, naast het hoofd van Claudia.

Ook zij was volledig naakt en had duidelijk al even met zichzelf zitten spelen, want haar kaalgeschoren kutjes glom van het vocht dat eruit gekomen was. Met 2 vingers vingerde ze zichzelf terwijl ze met haar andere hand haar klitje beroerde. Dit schouwspel was de druppel en binnen enkele harde stoten voelde ik mijn spieren samentrekken en spoot ik de condoom vol. Claudia voelde dit duidelijke ook en vond de gedachte blijkbaar zo opwindend dat ze met een paar enorme kreunen opnieuw klaar kwam.

Terwijl wij even pauze namen, speelde Monique verder met zichzelf. De 2 vingers waren er ondertussen 3 geworden en haar hele onderbuik was vochtig van de opwinding. Ze bewoog haar vingers soms langzaam, soms snel, in en uit haar natte doos en met haar andere hand duwde ze hard tegen haar knopje. Claudia leek dit duidelijk wel een leuk idee en nam plaats naast Monique. Nu had ik uitzicht op 2 zussen die uitgebreid met zichzelf aan het spelen waren en ik voelde dat mijn slap geworden lul al weer wakker begon te worden. Ik ging zitten met m’n gezicht naar de twee meiden, haalde de condoom van m’n lul en pakte hem stevig beet. Al snel werd hij weer stijf en al kijkend naar de twee masturberende meiden begon ik mezelf af te trekken.

Alle drie raakten we steeds opgewondener en het gekreun en gehijg werd dan ook steeds luider. Natuurlijk had Monique een behoorlijke voorsprong opgebouwd en zij kwam dan ook als eerste klaar. Vanuit mijn oogpunt kon ik duidelijk haar kutje zien samentrekken, haar bovenbenen zien aanspannen en het vocht tussen haar lippen uit zien komen.

Uitgespeeld met haarzelf draaide Monique zich richting haar zus om haar even te helpen. Terwijl Claudia met haar vingers tussen haar lippen speelde, pakte Monique haar borsten beet en begon er zachtjes aan te sabbelen. Met haar tong draaide ze kleine rondjes rond de tepels van Claudia, terwijl ze met haar handen de borsten bij elkaar duwde.

Daarna daalde haar handen af om zich bezig te gaan houden met het knopje van Claudia. Een paar harde duwtjes op haar knopje en een paar kneepjes in haar lipjes waren genoeg om Claudia voor de 5e keer die dag schreeuwend tot een hoogtepunt te brengen.

Met een knipoog naar Monique en een lichte hoofdbeweging richting mij, maakte Claudia duidelijk wat ze van plan was. Met z’n tweeën kwamen ze naar mij toe en legde me op m’n zij. Claudia kwam aan de voorkant van mij liggen met haar hoofd tussen mijn benen en haar natte kutje bij m’n gezicht, terwijl Monique haar geschoren doosje tegen mijn billen aan drukte en haar borsten tegen m’n rug. Met mijn handen pakte ik Claudia d’r billen beet en duwde mijn gezicht diep in haar onderbuik. Tegelijkertijd voelde ik hoe de mond van Claudia om mijn stijve lul heen ging en Monique haar natte vinger in mijn gaatje boorde.

Dit triootje overtrof mijn stoutste dromen. Ik befte Claudia alsof mijn leven er vanaf hing, terwijl zij mijn lul probeerde los te zuigen.

Ondertussen duwde Monique eerst een en daarna twee vingers mijn nauwe gaatje in en speelde ze met haar andere hand met mijn billen. Binnen de kortste keren voelde ik de spanning in mijn onderbuik al weer toenemen en na nog een paar stevige bewegingen van Claudia trok ik mijn lul uit haar mond en rolde op mijn rug.

Op dat moment spoot het laatste beetje sperma dat ik nog had uit m’n pik en lande op mijn buik. Beide meiden kropen er naartoe en likten net zo lang tot ieder druppeltje in hun mond was verdwenen.

Voldaan en gelukkig lagen we daar met z’n drieën op het bed van Claudia.

Van ons mochten hun ouders wel vaker een avondje weg…

Jacob

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *