Alex & Alexandra

()

Al geruime tijd heb ik zin om eens iets te schrijven, puur fantasie, buiten de gebaande paadjes. Ik schrijf over het onderwerp zonder enige praktische ervaring, het is dus mogelijk dat ik detailfouten maak. Hoe dan ook lijkt hetgeen ik schrijf geil genoeg om hier een plaatsje te krijgen.

Alexandra werkte in een striptease tent in Antwerpen. Ze was een prachtige vrouw en met haar volle borsten, lange benen en welgevormd kontje, kon ze in elke striptent aan de slag die ze maar wilde. Degene waar ze in werkte was een niet zo grote en ook een niet zo bekende, maar toch was ze vanaf het begin enthousiast geweest en wel omdat S-Male, zo heette de striptease tent, de enige in Antwerpen was, waar een transseksueel kon optreden en Alexandra was een transseksueel van de eerste orde! Vroeger toen ze Alex heette, was ze niet echt ongelukkig met haar lichaam, maar toch was er iets dat ze miste en al snel in haar nog jonge leven liet ze zich opereren.

Dat was de meest ingrijpende periode in haar leven geweest, maar achteraf was ze blij dat ze het had gedaan, want als vrouw voelde ze zich pas echt als een vis in het water. Avond aan avond stond ze haar show te doen; ze was dan gekleed in een sexy korte rok met netkousen, jarretel en hoge hakken en als ze zich op de opwindende muziek langzaam voor tientallen mannen ontkleedde tot op haar slipje, steeg haar geilheid even snel mee. Het moment dat ze haar broekje uiteindelijk uitdeed en de verbaasde blikken van al die kerels, was voor haar het hoogtepunt van de avond.

Al enige tijd merkte ze dat elke avond steeds een en dezelfde man naar haar show kwam kijken. Hij keek Alexandra al maar aan en ze kon aan zijn ogen zien, dat hij ervan genoot. Op een avond besloot ze na de show de bar in te gaan en de man aan te spreken. Hij bleek Jacques te heten en was vertegenwoordiger van landbouwmachines van een bedrijf uit Gent. Ze raakten geanimeerd in gesprek en uiteindelijk wees alles erop, dat ze hem meenam naar haar appartement, want Jacques was bepaald een aantrekkelijke vent en ze was die avond weer zo geil geworden van haar eigen show. Deze keer had ze geen zin om alleen te zijn in bed en daarom besloot ze Jacques mee te nemen. Hij wist dat ze transseksueel was, dus die barrière was al genomen. Jacques maakte het zich gemakkelijk op de grote bank van Alexandra en hij wachtte vol ongeduld op haar.

Ze had hem verteld dat ze zich even zou omkleden en ieder man wist wat dat in deze situaties betekende. Hij verheugde zich er op om Alexandra in geile lingerie te zien en hij werd daarin niet teleurgesteld; Alexandra droeg een zachtroze babydolletje met idem broekje eronder aan. Ze liep naar hem toe en ging naast hem zitten, sloeg haar benen over elkaar en drukte zich tegen hem aan. Jacques beantwoordde haar geknuffel met een hete tongzoen en al snel lagen ze dicht tegen elkaar aan te vrijen. Alexandra was een hete en ervaren vrouw en Jacques was al niet veel anders. Ze hoefden elkaar niets wijs te maken of te leren en al snel had Jacques Alexandra ontdaan van haar kleine slipje. Hij boog zich naar voren en Alexandra’s lul sprong uitdagend naar zijn gezicht. Hij liet zijn gulzige mond er langzaam overheen glijden en voelde tegelijkertijd, dat ook Alexandra zich niet onbetuigd liet, want zonder dat hij er veel van merkte had ze zijn broek open gemaakt en zijn dikke penis uit zijn onderbroek getoverd. Beiden lagen nu in standje 69 elkaar heet te pijpen en het spermavocht liep langs hun vochtige lippen. Jacques pijpte zijn Alexandra vol overgave en Alexandra deed al niet veel anders.

Op een gegeven moment besloot Jacques Alexandra van achteren te nemen en Alexandra ging al voorover op haar knieën op de bank zitten om Jacques ’s dikke lul te ontvangen. Hij maakte zijn vingers nat en wreef sexy over haar bilnaad, zodat deze lekker glad werd. Alexandra kreunde het al uit van genot en ze vroeg zich af hoe dat zou zijn als ze eenmaal Jacques in zich. Even later voelde de eikel van Jacques tegen haar mooie ronde rozetje en meteen daarop drong hij van achteren bij haar naar binnen. Er trok een geweldig fijne tinteling door haar lichaam en ze kreunde van puur genot. Ook Jacques deed dat, want hij voelde haar warme anus helemaal om zijn pik heen. Hij begon haar nu langzaam maar zeker steeds sneller te naaien en wild schokten beide lichamen tegen elkaar aan. Jacques voelde zijn orgasme al snel opkomen, maar hij wist dat Alexandra nog veel langer wilde genieten van zijn geneuk. Daarom hield hij zich steeds even in, totdat het opkomende orgasme was weggetrokken, maar daarna begon hij wederom als een bezetene te neuken. Alexandra zat nog steeds op haar knieën voor hem en voelde zijn handen zich om haar mooie ronde heupen sluiten. Dit was vaak het teken, dat mannen gingen klaarkomen, want ze hielden het nu niet langer meer tegen en Jacques was daarop geen uitzondering. Hij wilde zijn lul uit haar gaatje halen, maar dat hield ze meet een beweging van haar hoofd en een licht gekreun tegen; Jacques mocht, ja moest in haar klaarkomen, dat wilde ze!

Jacques liet zich dat geen twee keer zeggen en ging nu als een dolle hond te keer in haar zalige kontje. Zijn orgasme voelde ze plotseling komen en de golven sperma spoten diep bij haar naar binnen. Jacques kreunde het uit van genot en hijgde zwaar. Toen hij de laatste druppel uit zijn lul bij Alexandra naar binnen had geloodst, trok hij zijn steeds slapper wordende pik uit haar kontje en ging hijgend op de bank liggen. Alexandra liet hem echter geen moment met rust, want nu was zij aan de beurt. Ze ging bovenop hem zitten en bracht haar lul naar Jacques ‘s mond en liet hem eraan zuigen. Jacques nam de zware speer van Alexandra in beide handen en begon haar langzaam te pijpen. Hij genoot van die warme speer in zijn mond terwijl er verder een warme en opwindende vrouw bovenop hem zat. Alexandra zat nu te kreunen en begon Jacques langzaam in zijn mond te neuken. Jacques pakte haar bij haar mooie ronde kontje en wreef en kneep er wellustig in. Hij raakte opgewonden van deze prachtige bilpartij in zijn handen. Alexandra begon nu steeds zwaarder te hijgen en te kreunen en het was Jacques duidelijk dat zijn bedgenoot zou gaan klaarkomen en hij besloot, dat Alexandra in zijn mond zou mogen klaarkomen; hij was immers ook bij haar binnen klaargekomen. Toen het orgasme van Alexandra kwam, voelde Jacques de warme stroom sperma zijn mond binnen worden gespoten en hij dwong Alexandra om in zijn mond te blijven spuiten door haar kontje van achteren beet te pakken en stevig naar voren te drukken.

Die nacht zouden ze beiden nog een keer klaarkomen en het flatje van Alexandra werd de vaste tussenstop van Jacques als hij op weg was door de Vlaamse en Zeeuwse polders.

Jaap van der Lul

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *