Vlaamse meiden

()

Het was de eerste keer dat Hendrik de Vos in Vlaanderen kwam. Hij moest voor zijn baas drie dagen naar Gent en logeerde in een kraakzindelijk klein hotel in de buurt van het station. Na de zakelijke afspraken had hij ruimschoots de tijd om de binnenstad te verkennen. De eerste avond kwam hij bij toeval in ‘Glazen straatje’ terecht. Hendrik had dikwijls horen vertellen dat de Vlaamse vrouwen enorm sexy waren, maar in Gent had hij daar nog niet veel van gemerkt. In ‘Het glazen straatje’ zag hij wel vrouwen die best de moeite waard waren maar in principe wilde hij niet voor een nummertje betalen. Hij besloot naar de bar van het hotel te gaan om nog wat te drinken. Daar ontmoette hij al snel twee joviale barmeisjes, Rosa en Sien. Zij hadden een kamer in het hotel. Hendrik begon een praatje en merkte al snel dat de meisjes op hem gesteld waren. De verdere avond praten en dronken ze wat en aan het eind van de avond vroeg Hendrik de meisjes naar zijn kamer. Sien, moest nog even iets doen maar Rosa ging alvast met hem mee. Op de trap greep Hendrik Rosa bij haar billen. Rosa giechelde en keek hem uitdagend aan.

“Je laat er geen gras over groeien, he?”

“Rosa, lieve meid, als je niet snel naar mijn kamer wilt komen, dan neem ik je hier op de trap!”

“Ik heb er altijd zin in, maar niet hier op de trap,” zei het meisje en zoende hem lekker op de mond. Nu wist Hendrik zeker dat hij haar kon krijgen en dus trok hij haar rok omhoog en schoof haar slipje naar beneden. Ze giechelde hitsig en voelde aan zijn pik die mooi rechtop stond. “O vlug dan,” zei ze gejaagd. “Als je zo graag wilt neuken, zeg ik geen nee!” Hij streelde haar gladde blote billen en liet een vinger in het warme dal ertussen afdalen. “Mm… wat ben je lekker,” zei Hendrik. Ze scheen zijn strelende handen wel te kunnen waarderen, want ze bleef rustig staan en trok zelfs haar slipje uit. “Je kunt er wat van,” zei Rosa en maakte zijn gulp los. “Je maakt mij heet met je gefriemel en dat ding van jou is zo groot, daar moeten we iets aan doen.” Hij streelde haar soepele billen en heupen, liet een hand aan de voorkant tussen haar stevige dijen glijden en legde zijn handpalm op haar poesje. Hij streelde haar knopje en hoorde haar zacht kreunen.

“Wat zijn jullie aan het doen!” Riep Sien die van boven kwam en er langs wilde. “Foei, de trap is om op te lopen. Rosa, je slipje, daar ligt het op de trap.”

“Dat weet ik, ik heb het zelf uitgetrokken. Hendrik streelt mij heel fijn. Als je haast hebt, ga er dan langs of spring erover heen en anders moet je wachten en toekijken.”

“Of meedoen” zei Hendrik. “Met twee dames gaat het ook wel” In een oogwenk hadden de dames de kleren uitgetrokken en om Hendrik te gerieven was niets gek of teveel. Rosa bewerkte zijn pik met haar tong. Hij liet zich lekker pijpen en streelde het wulpse lichaam van de blonde Rosa. Sien stond nog en hij keek precies tegen haar donkere kut. “Sien, kom een tree naar beneden, dan lik ik je poesje.”

“Sien is nog maagd, “zei Rosa.

“Gemeen om dat te zeggen,” barstte Sien los. “Maar ik durf evenveel als jij, dat zal ik laten zien!.” “Heerlijk,” zei Hendrik en hij stopte zijn hoofd tussen haar heerlijke warme dijen. Sien had meer haar op haar kut dan Rosa en dat zij nog maagd was stond hem wel aan. Ze spreidde haar benen en hikte van schrik toen Hendrik zijn tong tussen haar schaamlipjes boorde en haar openmaakte. Dit was de eerste keer dat zij gelikt werd en toen zij de tong van Hendrik langs en tussen haar lippen voelde glippen huiverde zij van wellust. Zelf maakte zij zich van tijd tot tijd klaar door haar schaamlippen en kittelaartje te strelen. Dat ging altijd heel fijn maar zij verlangde de laatste tijd steeds heviger naar een man. Ze was 24 en had er de leeftijd wel voor. Sien werd zowaar een beetje verliefd op Hendrik. Ze wist echter dat Rosa ook een oogje op hem had. ‘Ik wil beter zijn dan Rosa,’ dacht ze. ‘En ik wil zijn zaad in mijn mond voelen of in mijn poesje.’

“Lekker?” Vroeg Rosa.

“Heerlijk, net een zoute haring” zei Hendrik en perste zich diep in de wollige kut van de steunende Sien. Hij verkende haar billen en wat er tussen zat, probeerde een vinger in haar schede te steken en ontmoette nogal wat tegenstand.

“Oei,” zei Sien. “Ik ben nog niet geopend, oei!”

“Nee, haar deurtje is nog dicht, “zei Rosa lachend. “Maar wat zou je ervan zeggen als je eerst bij mij naar binnen ging? Mijn kut is gastvrij, ik laat je genieten en meteen wordt je pik dan lekker slijmerig en glad, zodat hij makkelijker bij Sien naar binnen zal glijden Kom, neuk mij eens lekker!”

“Nee,” zei Sien. “Ik heb nog nooit een man gehad, gun mij hem nu, Rosa.” Rosa streelde zijn lul en Hendrik werd er hitsig van. “Goed, je mag hem hebben Sien, maar maak hem niet leeg met je enge kutje” Zich aan de leuning vasthoudend ging Sien hijgend op de snikkel van Hendrik zitten en boorde zich met een pijnlijke kreet vast op zijn eikel. Met veel moeite wist ze hem in haar kutje te krijgen. Ze bloedde een beetje, maar Rosa veegde het weg met haar slipje.

“Oei, wat een groot ding heb ik in mijn buik, ik kan mij niet voorstellen dat daar een kind in kan groeien.” Hendrik lag tussen de heerlijke stevige dijen van de geile Rosa en nam haar tieten in zijn handen, likte haar harde tepels en zoog er als een baby aan. Het bezorgde Rosa enorme wellust-prikkels en kreunend gaf ze zich over aan het genot van haar eerste orgasme. Hendrik wist al hoe laat het was en greep haar natte kut, kneep er masserend in en boorde een vinger in haar schede. “Oh!” Kreunde Rosa slechts en schokte met haar buik. Hendrik zoog haar dikke tepels en maakte haar genietend klaar. Zijn lul zat lekker in de nauwe kut van de geil hijgende en zuchtende Sien, die hem neukte alsof haar leven ervan afhing.

“Wat is dit heerlijk! Ik geloof dat jij klaar bent gekomen, Rosa,” zei ze opgewonden en voelde hoe diep de lul van Hendrik tussen haar schaamlippen zat. “Mm…, dat heb je goed gezien,” zei Rosa en haar buik schokte voor de laatste keer. Toen was het orgasme weg. “Wil jij hem nu hebben?” Vroeg Sien. “Ik wil van dichtbij zien hoe hij er bij jou lekker in beukt. “Goed,” zei Rosa, die vlot twee keer achter elkaar een orgasme kon hebben. Ze wisselden. Rosa ging met haar billen op de schoot van Hendrik zitten en Sien nam zijn lul en stopte die tussen de schaamlippen van Rosa. Rosa liet zich zakken en voelde de dikke lul in haar kut boren. Het was een zalig gevoel en zacht ging ze op en neer. Sien die was door alles heen geil en zat tussen haar benen naar pik en kut te kijken. Ze begon te likken aan de kut van Rosa en liet hijgend haar lippen en tong over de ballen van Hendrik glijden, zoende het stukje van de lul dat telkens naar buiten kwam en streelde de schaamlippen van Rosa. “Dat is heerlijk,” steunde Rosa. “Door twee tegelijk bedient worden, ik weet niet wat mij overkomt.” “Ik ook niet,” zei Hendrik en keek naar de likkende en zoenende Sien. “Oh… wat is dit heerlijk Sien, je hebt een lekker tongetje!” Sien likte naar hartenlust en haalde nu en dan de grote lul uit de kut van haar vriendin die dit maar half kon waarderen. Ze nam dan de pik tussen haar lippen en begon hem met wild strelende tong af te likken. Hendrik waardeerde alles en toen Sien door kreeg dat Rosa het niet zo leuk vond zoende zij haar kut extra lekker en schoof twee vingers heel diep in haar vagina. Ze vond het heerlijk om haar vriendin te gerieven en zoog zich kreunend aan dat lekkere ding tussen haar dijen vast. Nu kreunde ook Rosa en toen Sien haar kittelaar zalig bewerkte kwam ze met een diepe zucht klaar. “Oh, ik ben er” riep ze uit. “Sien, je maakt mij klaar met je tong!”

“Mm… “kreunde Sien. “Ik kom er zelf ook van klaar. Oh, wat een zalig gevoel en zo lekker warm van binnen.” Toen de kutjes van de dames weer rustig waren geworden stopte Sien de nog grote en stijve lul van Hendrik opnieuw in de vagina van Rosa. Zo wisselde ze het af. Als Rosa bijna aan een orgasme toe was kreeg Sien de harde staaf tussen haar benen en neukte er lustig op los. Hendrik profiteerde flink van de hem geboden gelegenheid en zoende de meiden overal waar hij maar bij kon. Ze zoende hem lekker terug en hij kwam tot de conclusie dat deze Vlaamse meisjes het einde waren. Ze deden alles om het hem, en zichzelf, naar de zin te maken. Hun kutjes waren strak en warm, herhaaldelijk was hij dicht bij een orgasme. Tijdens het neuken en likken stegen ze wel eens een treetje, gingen dan weer zitten of liggen, gleden in het vuur van het spel drie treden naar beneden en begonnen dan weer aan de klim. Maar eindelijk zaten ze op de bovenste tree en toen had Rosa, die wel super-heet was, de eikel van Hendrik in haar mond. Sien zoende zijn ballen en beet in zijn billen, masturbeerde zijn pik en stak een vinger in de mond van Rosa om aan zijn lul te voelen.

“Wat is dit heerlijk, ik zou de hele nacht zo wel willen doorgaan, als ik niet zo moe was, “zei Rosa tussen het zuigen door. Sien nam het nog een keer van haar over en wist zo geraffineerd te strelen met tong en lippen dat Hendrik het paradijs ingleed en snikkend zijn zaad in haar zuigende mond perste. Het genot dat de strelende tong van Sien hem bezorgde was zo geweldig groot dat hij het uitschreeuwde en haar snuivend en grommend betastte terwijl de hete gloed door zijn onderlichaam schoot.

“Zo, we zijn tot de hoogste tree gestegen en onze lust ook,” zei Rosa en zoende het ronde kontje van Sien.

“Mm…, nog meer,” zei Sien en zoog extra hard lekker aan de pik van Hendrik om er de laatste druppels uit te zuigen. Hij voelde de zuiging tot diep in zijn ballen doordringen. “Jammer dat ik niet in jullie kutjes heb gespoten,” zei Hendrik. Hij hijgde als een karrenpaard en streelde de lieve meisjes een voor een “Gaan jullie met mij mee naar bed?,” vroeg Hendrik. “Zullen we het doen Sien?” vroeg Rosa. Ik heb de smaak te pakken en wil hem best eens in mijn neukgaatje klaar voelen komen” zei Sien en legde een hand onder zijn ballen. “Dan ik ook” zei Rosa. “Met ons drieën in één bed. Dat zal dat lekker wezen. “Wat zijn jullie lief en heet, hoe is het mogelijk,” zei Hendrik. “In Vlaanderen is alles mogelijk, “zei Rosa. Hendrik gaf haar een hete tongkus en liet zich aftrekken. In de hand van Rosa werd zijn lul weer onmiddellijk stijf. Hij nam haar kut in de volle vuist en kneep en masseerde, stopte een vinger in het gaatje en voelde de schede al krampen.

“Wat een lekker kutje, Rosa, hij zuigt mijn vinger gewoon naar binnen.” Rosa lachte en zette haar kutje helemaal open, waarna ze pas goed hard begon te zuigen. Zijn pik werd met kracht tot aan zijn kruis haar kutje binnengezogen. Nu begon ze hem hard leeg te zuigen. Langzaam maar zeker werd hij tot op de bodem leeggezogen. Toen hij leeg was, zat ze zo stevig aan hem vastgezogen, dat hij de grootste moeite had om aan haar zuigende kut te ontsnappen. “Mm… ik ben heet. ’t Is maar goed dat je pik zo dik en hard is, anders had mijn kutje hem er allang afgebeten. De meisjes trokken hun kleren aan en gingen zich beneden afmelden. Toen voegden ze zich bij Hendrik en trokken de kleren weer uit, sprongen bij hem in bed en begonnen aan de verwen-toer. Die nacht werd er geneukt dat de vloer van het hotel ervan kraakte. Het behang op de muren verschoot zelfs van kleur. En dat wil wat zeggen, want in Vlaanderen wordt er heel wat geneukt.

Johan van der Lul

Graag Uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *