Geile zussen

()

Omdat Veerle aan de andere kant van België studeert, ziet ze mij en haar familie maar weinig, dus regelmatig brengen we een weekendje door bij haar ouders in Ieper.

Samen met haar ouders en haar jongere zusje kijken we dan tv of spelen we een spelletje risk.

Zo ook afgelopen weekend. Veerle was zaterdag thuis gekomen en nadat ze gebeld had, ben ik in de auto gestapt en naar haar “t huis gereden. Veerle was bezig met het eten klaar maken, want haar ouders waren een avondje weg en haar zusje zat in de kelder een video te kijken.

Omdat ik in de keuken niet echt handig ben, liep ik de trap af naar de kelder om haar zusje maar even te gaan plagen. Zonder lawaai te maken kwam ik beneden en zachtjes duwde ik de deur open naar de hobbyruimte.

Net op het moment dat ik met veel kabaal naar binnen wilde springen, zag ik dat Hilde met haar hand wat aan de rand van haar spijkerbroek zat te friemelen. Geïnteresseerd wachtte ik nog even om binnen te gaan en sloeg ik haar gade door de kier tussen de deur.

Vanuit mijn positie kon ik haar precies over de rand van de bank languit zien liggen met haar voeten op een bankje. Haar strakke spijkerbroek sloot nauw om haar mooie strakke billen. Door haar iets te kleine topje tekende zich duidelijk 2 harde tepeltjes af en haar halflange donkerblonde haar hing soepel over haar blote schouders.

Met de vingertoppen van haar ene hand speelde ze wat met de knopen van haar broek terwijl haar andere hand langzaam over haar borsten en door het blonde lange haar streek. Langzaam knoopte ze haar spijkerbroek los en duwde hem wat naar beneden. Een mooi wit slipje kwam tevoorschijn.

Nu had ik haar al vaker in haar ondergoed gezien, maar het idee dat zij niet wist dat ik naar haar stond te kijken maakte dat er de bobbel in mijn broek langzaam begon te groeien.

Hilde speelde nog wat met het elastiek van haar slipje, waarna ze haar vingers een voor een liet verdwijnen achter de strakke witte stof.

Ze streelde haar kort geschoren haartjes en wreef over haar heuveltje. Ze had het duidelijk naar haar zin, want een zacht kreunend geluid ontsnapte aan haar mond.

Haar andere hand was ondertussen onder haar topje verdwenen en ik kon duidelijk zien hoe ze over haar borsten streelde en soms even in haar tepels kneep. Omdat het topje toch wel in de weg zat, schoof ze het omhoog en verschenen haar mooi gevormde kleine borstjes in mijn zicht.

In mijn fantasie had ik ze wel eens gezien, maar nu ik ze in het echt zag waren ze nog mooier dan ik me had voor kunnen stellen. Twee mooie ronde vormen, stevig vooruit staand met twee zacht roze, harde tepeltjes.

Terwijl mijn spijkerbroek pijn begon te doen van de druk die mijn lid er in veroorzaakte, duwde ze haar eerste vinger tussen haar lippen naar binnen. Weer ontsnapte er een zachte kreun aan haar lippen en ze sloot haar ogen.

Dat was voor mij het teken om zachtjes de deur wat verder op te doen en wat dichter bij te komen. Ik was nu tot op nog geen twee meter genaderd zonder dat ze wist dat ik haar aanschouwde.

Haar vinger bewoog langzaam op en neer tussen haar schaamlipjes en bij iedere beweging kreunde ze zachtjes. Nog steeds met haar ogen dicht bewoog ze haar andere hand naar de rand van haar slipje en schoof deze ook verder naar beneden.

Nu had ik uitgebreid zicht op heuveltje en haar vinger die half verdwenen was tussen haar mooie kleine schaamlipjes.

Wat gerommel in de keuken deed Hilde haar ogen openen en zag mij daar staan. Geschrokken trok ze haar vinger terug en probeerde met haar handen haar borsten en haar kutje te bedekken. Toen dwaalde haar ogen af naar de enorme bult in mijn spijkerbroek en verscheen er een glimlach op haar gezicht.

“Hoe lang sta je hier al?” vroeg ze.

“Lang genoeg om er goed van genoten te hebben” antwoordde ik.

“O….” Met een onhandige beweging probeerde ze haar slipje omhoog te trekken, maar met één hand lukte dat niet. Enige twijfel maakte zich van haar meester en vragend keek ze me aan.

“Wil je even omdraaien?”

Met enige tegenzin gaf ik gehoor aan het verzoek en achter me hoorde ik wat gerommel.

Net op het moment dat ik wilde vragen of ze weer netjes aangekleed was voelde ik een arm om mij heen en bleef haar hand op de enorme bobbel in mijn broek rusten.

“Helaas was dat het voor nu?” Fluisterde ze in mijn oor, terwijl ze met stevig in mijn lul kneep. Het geluid van Veerle die van de trap af kwam, bracht me terug in de werkelijkheid en terwijl Hilde vast naar boven ging, bleef ik nog een moment vertwijfeld achter.

Eigenlijk had ik na dit alles weinig zin in eten en ik kreeg dan ook geen hap door mijn keel. Iedere keer zag ik haar weer voor me. Haar mooie ronde borsten, haar strakke billen en haar supergeile doosje. Beide zussen glimlachte naar me en ik moest mijn best doen om niet gek te worden.

Na het eten ging Hilde even douchen en samen met Veerle deed ik de afwas.

Plots klonk er een gil van boven. Veerle liet de afwasborstel vallen en rende de gang in.

“Wat is er?” Riep ze naar boven en Hilde antwoordde: “Er komt alleen maar koud water uit de douche!”

“Wacht maar,” zei ik ”ik ga wel even kijken.”

Veerle ging terug naar de keuken en ik liep de trap op en de badkamer in.

Maar in plaats van dat ze rillend stond te wachten, stond Hilde zich net in te zepen onder de douche. Met langzame bewegingen van de spons bracht ze het schuim aan op haar borsten, terwijl het warme water het verder naar beneden bracht.

Via haar strakke buik omlaag, over haar geschoren onderbuik, tot het bleef hangen op haar kort geschoren schaamhaartje.

“Het water was toch koud?” Vroeg ik, terwijl ik de glimlach op mijn gezicht niet kon onderdrukken.

“Het werd plotseling weer warm” antwoordde ze “Voel maar.” En ze stapte naar voren, pakte mijn hand en legde hem op haar linker borst.

De aanraking bracht een siddering door mijn hele lichaam en mijn langzaam harder wordende lul, stond binnen een seconde weer op vol vermogen.

“Voel je wel?” zei Hilde plagend “het water is weer lekker warm” terwijl ze mijn hand over haar borsten heen en weer bewoog.

“Ja.” Stamelde ik, “het is inderdaad lekker zacht, he… warm” en ik voelde dat ik rood werd.

“Volgens mij heb jij het ook warm.” Vervolgde Hilde en nadat ze mijn hand los had gelaten, legde ze haar hand op mijn wang.

“Misschien zou een koude douche wel een goed idee zijn.” En ze glimlachte terwijl ze langzaam dichterbij kwam.

“Dit kan ik niet maken.” Dacht ik nog, “je zus is mijn vriendin…”.

Toen duwde ze haar lippen tegen die van mij en de warmte van haar kus brak mijn verzet. Lust maakte zich van mij meester en opgewonden zoende ik haar terug. Mijn handen vlogen over haar lichaam, door de lange haren, over haar borsten, haar buik, haar billen. Ik trok haar tegen mij aan, mijn heupen tegen die van haar drukkend.

Ondertussen hadden haar handen ook mijn billen gevonden en kneep ze er hard in.

Ik liet haar mond met rust en zakte al zoenend langzaam door mijn knieën. Ik kuste haar nek, schouders, borsten en buik, langzaam op weg naar haar kutje.

Licht kreunend liet ze me mijn gang gaan, duidelijk makend dat het precies was wat ze wilde. Mijn tong speelde met haar korte haartjes, terwijl mijn handen kleine rondjes maakten op haar billen.

Toen ik voor het eerst haar knopje met mijn tong beroerde, voelde ik haar verstijven en met een plotselinge beweging duwde ze haar heupen in mijn gezicht.

Ik voelde hoe haar kutje tegen mijn gezicht werd gedrukt en proefde haar geile warme vocht op mijn lippen. De geur van haar doosje, vermengt met het restje badschuim dat er nog zat, trok in mijn neus en maakte me zo mogelijk nog opgewondener dan ik al was. Met snelle bewegingen begon ik haar te beffen en iedere lik van mijn tong tussen haar lippen door en over haar klitje deed haar trillen.

Haar gekreun werd steeds harder, maar gelukkig overstemde de douche het geluid. Plots verstijfde ze en met een enorme gil kwam ze klaar. Mijn gezicht werd nat van het vocht dat uit haar kutje stroomde en al likkend keek ik omhoog. Haar borsten waren hard en rond en haar tepels staken als kleine, harde puntjes naar voren. Haar ogen waren nog gesloten en haar nog natte haar van de douche hing over haar schouders. Dit beeld maakte me zo geil dat ik voelde dat mijn lul ieder moment kon gaan ontploffen.

“Lukt het allemaal daar boven?” hoorde ik Veerle roepen.

Hilde sloeg haar ogen op.

“Ja hoor, tenminste, dat denk ik?”

“Nou, nog niet helemaal.” Riep ik, “maar ik denk dat ik weet waar het aan ligt.”

“Goed, ik ga even koffie zetten”

Langzaam stond ik op en zoende Hilde nog eens uitvoerig.

“Dat was lekker,” zei ze. “Maar heb jij er wel van genoten?”

Met twee handen greep ze de rand van mijn spijkerbroek en met een paar vlugge bewegingen waren de knoop en de rits open. De plotselinge ruimte deed mijn onderbroek uitbollen en nadat ze die met moeite over mijn lul naar beneden had geschoven, stond ik daar met mijn broek op mijn knieën en mijn lul keihard recht vooruit tegenover de naakte zus van mijn vriendin.

Enigszins geschrokken van de afmetingen deinsde ze wat achteruit, maar de schrik was gauw voorbij en een glimlach verscheen weer op haar gezicht.

Dit keer was zij het die door haar knieën zakte en zachtjes kusjes op mijn borstkas en buik plaatste. Aangekomen bij mijn stijve lul, nam ze deze tussen haar lippen en met haar handen pakte ze mijn ballen. Terwijl ze deze tussen haar vingers door liet rollen, sabbelde ze zachtjes op mijn eikel en duwde met haar lippen de huid naar achteren.

Nog voor ze goed en wel mijn lul in haar mond had, kon ik het niet meer houden en kreunend spoot ik mijn sperma in haar mond.

Een moment aarzelde ze, maar toen ze de warmte van mijn vocht voelde en de lekkere smaak proefde, begon ze zo hard als ze kon te zuigen.

Alle spanning die zich had opgebouwd in de afgelopen uren kwam eruit en de hoeveelheid sperma die ik spoot was gewoon te veel voor haar.

De witte druppels liepen langs haar mondhoeken naar beneden, over haar kin en vielen op haar borsten.

Nadat ik alles gegeven had wat ik in me had, hielp ik haar overeind en likte de restjes van haar lichaam. Na een vluchtige kus trok ze mijn onderbroek omhoog, knoopte mijn spijkerbroek dicht en draaide zich, om weer te gaan douchen.

Enigszins verbouwereerd keek ik hoe ze zich afspoelde en zichzelf begon te wassen.

“Ga nou maar,” zei ze. “Dit vervolgen we nog wel een andere keer.”

S’ Avonds zaten Veerle en ik tv te kijken, terwijl Hilde door de nieuwe Ché zat te bladeren.

“Ha, een nieuwe test. Zin om in te vullen?” vroeg ze aan mij.

“Waar gaat hij over?” vroeg ik.

“ Of je seksueel bij elkaar past” was het antwoord.

Veerle moest lachen: “Dat lijkt me wel interessant ja” zei ze nog steeds met een glimlach op haar gezicht.

“Dan doen wij hem daarna ook en kunnen we zien of je de juiste zus als vriendin heb”.

Dus pen en papier werden erbij gepakt en Veerle las de vragen voor.

“Wel eerlijk antwoorden hè.”

De eerste vragen waren vrij algemeen.

“Ben je wel eens met iemand naar bed geweest?”

“Hoe belangrijk vind je seks in een relatie?”

“Hoe vaak heb je zin in seks?”

“Denk je dat zij het lekker vindt als jullie seks hebben?”

Soms keek ik even op naar Veerle of Hilde en moest dan wel glimlachen.

Maar na een paar vragen, werden de vragen plotseling wat specifieker.

“Heb je uw vriend wel eens met je mond bevredigd?”

“Wanneer heb jij voor het laatst zin in seks gehad?” en “Heb je toen ook seks gehad?”.

Bij deze vragen keek Veerle me strak aan om vervolgens haar blik af te wenden naar Hilde.

“Eerlijk antwoorden hè.”

Enigszins ongemakkelijk schreef ik mijn antwoorden op.

“Stop, pennen neer” klonk het van onze spelleidster.

De antwoorden werden vergeleken en bij de eerste vragen liepen onze antwoorden nogal uit elkaar. Nee, had Hilde geantwoord bij de vraag of ze wel eens met iemand naar bed was geweest. Hoe belangrijke vindt je seks? Zeer belangrijk was het antwoord. Veerle glimlachte en Hilde kreeg een rode kleur. Regelmatig had ze zin in seks en ze dacht wel dat haar vriend het lekker vond als ze seks hadden. Terwijl Veerle de antwoorden voorlas en de punten noteerde, keek Hilde mij aan en gaf me een knipoog.

Net op het moment dat de specifiekere vragen aan de beurt waren, ging de telefoon en Veerle stond op om m op te nemen. Niets bijzonders, een vriendin die even wilde kletsen en toen ze na een half uurtje de hoorn neerlegde was ze alweer vergeten dat ze met die test bezig was.

Hilde en ik zeiden niets en nadat het tv programma was afgelopen gingen we op weg naar bed.

Hilde ging naar haar kamer op de eerste verdieping, terwijl Veerle en ik onze kleren uittrokken in haar kamer op zolder. Beide meiden sliepen het liefst naakt, maar omdat ik erbij was hadden ze allebei een nachthemd aangetrokken toen we onze tanden gingen poetsen. Plotseling zei Veerle

“En wie moet je nou instoppen, nu pa en ma er niet zijn?”

Hilde keek via de spiegel mij aan en zei. “Dat moet de oudste van jullie dan maar doen”.

Veerle glimlachte, spoelde haar mond, “Dan ga ik ons bed maar vast opmaken”.

“Wel nog even een verhaaltje voorlezen hè, anders kan ze niet slapen”

Hilde moest lachen en de spetters tandpasta vlogen tegen de spiegel.

Terwijl Veerle de badkamer verliet en de trap naar zolder op liep, pakte ik een handdoek om de tandpasta van de spiegel af te halen.

Hilde boog voorover om haar mond te spoelen waardoor haar nachthemd een klein stukje omhoog kroop en haar naakte billen zichtbaar werden.

Het was duidelijk dat ze inderdaad het liefst geen lingerie aanhad als ze ging slapen, want onder haar nachthemd was geen slipje te zien. Enigszins afgeleid door dit schitterende schouwspel, greep ik mis naar de handdoek en verloor bijna mijn evenwicht. In een uiterste poging om te blijven staan sloeg ik mijn armen uit en een van mijn handen landde precies op de rechterbil van Hilde. Zonder te schrikken keek ze even op, waarna ze weer verder ging met het spoelen van haar mond.

Ik pakte alsnog de handdoek en begon de spiegel schoon te maken.

“Ik kruip vast in bed hoor.” Hoorde ik Hilde zeggen.

“Verzin jij vast een leuk verhaaltje?” En ze liep de badkamer uit.

In gedachte verzonken keek ik hoe haar billen langzaam op en neer bewogen onder haar nachthemd terwijl ze de gang doorliep naar haar kamer.

Misschien was het mijn inbeelding, maar deed ze nu extra haar best om haar heupen sensueel te bewegen?

Als ze het al probeerde, dan lukte het haar erg goed, want de kriebel in mijn onderbuik verraadde dat ze me nog steeds opwond.

Daar staand in de badkamer in alleen mijn strakke onderbroek bleek maar weer eens duidelijk wat het effect van vrouwelijke schoonheid op mij was.

Al gauw bolde mijn onderbroek weer op. Dwaalden mijn gedachte af naar vanmiddag.

Snel maakte ik de spiegel verder schoon, hing de handdoek op en verliet de badkamer.

Hilde lag al in bed met het dekbed opgetrokken tot haar kin. Haar nachthemd lag midden in de kamer en een glimlach verscheen op haar gezicht toen ze mij er naar zag kijken.

“Dat vind je toch niet erg?” vroeg ze met een blik op mijn kruis.

Ik nam plaats op de rand van het bed en stopte het dekbed tussen haar naakte lichaam en het matras.

“Nu heb ik het wel koud.” Zei ze.

“Kan je me niet even opwarmen?” Terwijl ze het dekbed aan een kant open sloeg en haar naakte lichaam in het schemerdonker van haar kamer aan mij toonde.

“Maak je maar geen zorgen over Veerle.” zei Hilde. “Die weet dat een verhaaltje wel even kan duren.”

Ik kroop dicht tegen haar aan en voelde hoe haar lichaam zich tegen dat van mij drukte.

Haar zachte warme borsten tegen mijn borstkas, haar buik tegen die van mij.

Haar benen om mijn benen heen geslagen en haar heupen tegen mijn harde lul aan gedrukt. Met haar handen streelde ze mijn rug, soms even haar nagels in mijn vlees drukkend. Langzaam daalde haar handen af naar mijn billen en verdwenen soepel onder mijn onderbroek. Met haar vingertoppen wreef ze over mijn billen, soms er eentje tussen door halend en voorzichtig de korte haartjes rond mijn gaatje kietelend. Haar ademhaling begon onregelmatig te worden, terwijl haar vingers steeds duidelijker mijn gaatje opzochten.

Ik legde mijn ene been wat opzij zodat mijn billen wat uit elkaar gingen staan. De hint duidelijk begrijpend duwde ze met haar wijsvinger wat tegen mijn gaatje. Nog nooit beroerd, bleek het gaatje toch wel enigszins nauw te zijn, maar na haar vinger even nat gemaakt te hebben, duwde ze hem toch naar binnen.

Een zachte zucht ontsnapte aan mijn lippen toen Hilde haar vinger verder en verder naar binnen duwde. Nu was haar vinger volledig in mijn gaatje verdwenen en in kleine cirkels bewoog ze hem in mij rond. Een vreselijk geil gevoel maakte dat ik nog maar aan een ding kon denken en dat was dat ik haar wilde. Ik wilde in haar komen en haar verwennen zoals ze nog nooit verwend was.

Waarschijnlijk las ze mijn gedachte, want op dat moment opende ze met haar vrije hand de lade van haar nachtkastje en haalde er een condoom uit.

Ze trok haar vinger uit mijn gaatje en met een handige beweging trok ze mijn onderbroek uit. Allebei volledig naakt lagen we daar, met alleen mijn hard kloppende lul tussen ons in. Ze scheurde de verpakking van het condoom open en haalde het eruit.

Onhandig probeerde ze het over mijn lul te schuiven en met wat hulp van mij rolde ze het af tot mijn ballen. Toen ging ze op haar rug liggen en keek mij vragend aan.

“Weet je het zeker?” vroeg ik nog.

“Al drie jaar.” Was het verrassende antwoord.

Ik ging bovenop haar liggen en plaatste mijn eikel zachtjes tussen haar lipjes. Ze sloot haar ogen en langzaam liet ik mij zakken. Haar vreselijk nauwe kutje probeerde nog te voorkomen dat ik in haar zou komen, maar langzaam voerde ik de druk op.

Hilde kreunde zachtjes toen mijn eikel in haar doosje verdween. Even verscheen er een pijnlijke grimas op haar gezicht, maar al gauw veranderde die weer in een glimlach toen ik verder en verder zakte. Mijn stijve lul vulde langzaam haar hele kutje en uiteindelijk voelde ik haar baarmoeder tegen mijn eikel aan.

“Dieper,” vroeg ze. “Dieper.”

Ik duwde verder en terwijl mijn ballen tegen haar heupen aan kwamen begon ze steeds harder te kreunen. Langzaam trok ik mijn lul weet terug om daarna met een snelle stoot weer in haar te komen.

Ze genoot er duidelijk van en haar gehijg werd steeds duidelijker hoorbaar.

“Sneller, alsjeblieft, sneller.” Smeekte ze.

Het tempo opvoerend stootte ik steeds harder en dieper in haar supernauwe kutje. Bij iedere stoot voelde ik mijn huid over mijn eikel heen en weer gaan en mijn lul langer en harder worden.

Soppende geluiden kwamen tussen haar lippen en mijn lul vandaan en haar gehijg werd harder en sneller. Mijn heupen maakten een kletsend geluid iedere keer dat ze tegen die van haar aan kwamen en ik voelde hoe mijn eerste vocht langzaam uit mijn eikel begon te druppelen.

“Harder, harder!” Ik neukte haar zo hard en diep als ik kon en haar gekreun maakte duidelijk dat het niet lang meer zou duren.

“Ja, ja! Ja! Ja! Ja!” ze schreeuwde het uit en al schokkend en trillend kwam ze klaar.

“Ga door, ga door!” “Nog”

Ik ramde mijn lul nog dieper in haar kut en kneep hard in haar borsten. Hijgend en steunend bewoog ze haar hoofd van links naar rechts over haar kussen. Haar nagels dreven diep in mijn rug en al haar spieren in haar lichaam trokken zich samen. Weer voelde ik haar kut samentrekken, zo hard dat mijn lul bijna fijn werd geplet. Daarna ontspande ze zich met een lange zucht die van erg diep kwam. Ze keek mij lachend aan.

Plotseling voelde ik een tweede paar handen over mijn rug en mijn billen glijden en toch wel enigszins geschrokken keek ik om, recht in het lachende gezicht van Veerle.

Met een dikke kus op mijn mond maakte ze duidelijk dat ze het helemaal niet erg vond.

Hilde had het verhaal van die middag al verteld en eigenlijk vond ze het wel heel opwindend.

Ik wilde mijn lul uit het lekkere warme kutje van Hilde trekken, maar Veerle hield me tegen.

“Ga maar lekker verder” zei ze. “Ik wil nog wel even kijken.”

Dit hoefde ze maar een keer te zeggen en met een harde stoot duwde ik mijn nog steeds kloppende lid weer terug. Hilde keek even naar Veerle om vervolgens aanstalten te maken om op haar buik te gaan liggen.

Alsnog haalde ik mijn lul tussen haar lippen vandaan tot ze op haar buik lag.

Ze tilde haar billen wat op zodat ik makkelijker bij haar kutje kon komen en met een vloeiende beweging kwam ik weer in haar. Ik ging op mijn knieën zitten en duwde mijn lul stevig tussen haar benen. Hilde begon direct weer te hijgen en duwde haar hoofd diep in haar kussen. Nu had ik vrij zicht op haar vreselijk mooie billen en mijn handen gingen daar dan ook lustig over heen. Ze waren zo mooi en zacht. Ik kneep er in, duwde ze omhoog en speelde ermee.

Veerle vond het duidelijk ook opwindend, want achter mij hoorde ik haar zachtjes kreunen.

Langzaam begon ik mijn lul weer heen en weer te bewegen en dit was duidelijk een zeer opwinden standje voor Hilde, want binnen de kortste keren begon ze weer hevig te kreunen. Met forse stoten neukte ik haar, terwijl de beweging van haar billen me nog extra opwonden. Ook Veerle begon te hijgen en wilde duidelijk een wat beter beeld, want ze kwam ook op bed zitten, naast het hoofd van Hilde.

Ook zij was volledig naakt en had duidelijk al even met zichzelf zitten spelen, want haar kaalgeschoren kutjes glom van het vocht. Met twee vingers vingerde ze zichzelf terwijl ze met haar andere hand haar klitje beroerde.

Dit schouwspel was de druppel en binnen enkele harde stoten voelde ik mijn spieren samentrekken en spoot ik het condoom vol.

Hilde voelde dit duidelijke ook en vond de gedachte blijkbaar zo opwindend dat ze met een paar enorme kreunen opnieuw klaar kwam.

Terwijl wij even pauze namen, speelde Veerle verder met zichzelf.

De twee vingers waren er ondertussen 3 geworden en haar hele onderbuik was vochtig van de opwinding. Ze bewoog haar vingers soms langzaam, soms snel, in en uit haar natte doos en met haar andere hand duwde ze hard tegen haar knopje.

Hilde leek dit duidelijk wel een leuk idee en nam plaats naast Veerle. Nu had ik uitzicht op twee zussen die uitgebreid met zichzelf aan het spelen waren en ik voelde dat mijn slap geworden lul al weer wakker begon te worden.

Ik ging zitten met mijn gezicht naar de twee meiden, haalde het condoom van mijn lul en pakte hem stevig beet. Al snel werd hij weer stijf en al kijkend naar de twee masturberende meiden begon ik mezelf af te trekken.

Alle drie raakten we steeds opgewondener en het gekreun en gehijg werd dan ook steeds luider. Natuurlijk had Veerle een behoorlijke voorsprong opgebouwd en zij kwam dan ook als eerste klaar. Vanuit mijn oogpunt kon ik duidelijk haar kutje zien samentrekken, haar bovenbenen zien aanspannen en het vocht tussen haar lippen uit zien komen.

Uitgespeeld met zichzelf draaide Veerle zich richting haar zus om haar even te helpen.

Terwijl Hilde met haar vingers tussen haar lippen speelde, pakte Veerle haar borsten beet en begon er zachtjes aan te sabbelen.

Met haar tong draaide ze kleine rondjes rond de tepels van Hilde, terwijl ze met haar handen de borsten bij elkaar duwde. Daarna daalde haar handen af om zich bezig te gaan houden met het knopje van Hilde. Een paar harde duwtjes op haar knopje en een paar kneepjes in haar lipjes waren genoeg om Hilde voor de vijfde keer die dag schreeuwend tot een hoogtepunt te brengen.

Met een knipoog naar Veerle en een lichte hoofdbeweging richting mij, maakte Hilde duidelijk wat ze van plan was. Met twee kwamen ze naar mij toe en legde me op mijn zij.

Hilde kwam aan de voorkant van mij liggen met haar hoofd tussen mijn benen en haar natte kutje bij mijn gezicht, terwijl Veerle haar geschoren doosje tegen mijn billen aan drukte en haar borsten tegen mijn rug.

Met mijn handen pakte ik Hilde haar billen beet en duwde mijn gezicht diep in haar onderbuik. Tegelijkertijd voelde ik hoe de mond van Hilde om mijn stijve lul heen ging en Veerle haar natte vinger in mijn gaatje boorde.

Dit triootje overtrof mijn stoutste dromen.

Ik befte Hilde alsof mijn leven er vanaf hing, terwijl zij mijn lul probeerde los te zuigen. Ondertussen duwde Veerle eerst een en daarna twee vingers mijn nauwe gaatje in en speelde ze met haar andere hand met mijn billen.

Binnen de kortste keren voelde ik de spanning in mijn onderbuik al weer toenemen en na nog een paar stevige bewegingen van Hilde trok ik mijn lul uit haar mond en rolde op mijn rug.

Op dat moment spoot het laatste beetje sperma dat ik nog had uit mijn pik en lande op mijn buik.

Beide meiden kropen er naartoe en likten net zo lang tot ieder druppeltje in hun mond was verdwenen. Voldaan en gelukkig lagen we daar met z”n drieën op het bed van Hilde.

Van ons mochten hun ouders wel vaker een avondje weg.

Joris

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Geile zussen”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *