Jong geleerd II

()

Zoals ik beloofde volgt hier de rest van mijn verhaal “Jong geleerd”

Ik was naar huis gefietst en daar stond inderdaad mijn oudere vriendin (50+) Delilah op mij te wachten. “Waar bleef je nou” vroeg ze verontwaardigd. (soms kan ze als een zeuren als een schoonmoeder) “Oh ja, ik heb een lekke band gehad en een heel aardig echtpaar heeft mij weer op weg geholpen. Dus ik ben blij dat ik er nu al ben.”

“Ja,” zeurde Delilah, “in dat geval wel.”

“Gaan we vanavond nog iets doen,” vroeg ik. “Neen. Ik heb nergens zin in, ik maakte me ongerust.”

“Zucht. Ik begrijp het liefje het is al goed.”

We ploften in de bank en zaten suf naar de tv te kijken. Op eens vroeg Delilah. “Wat was dat voor een stel die jou hebben geholpen?”

“Nou een man en een vrouw van een jaar of 35 heel sympathiek en heel aardig. En die stoppen zomaar om te helpen? Dat komt omdat hij ook fietst.”

“O, zo ja.”

“Ze hebben gevraagd of we zaterdag wat komen drinken.”

“Hoezo? Ik ken die mensen niet eens.”

“Neen, maar ze zijn heel aardig en hebben een brede interesse. En zij is net als jij ook gek van paarden.”

“Hebben zij ook een paard?

” Ik geloof het wel.” (Delilah rijd ook maar alleen in de manege).

Ik merkte aan Delilah dat ze er al iets meer voor voelde.

“Waarom ook niet we hebben toch niets te verliezen?”

“Nee dat vindt ik ook.”

De hele week was ik onrustig. Ik had gelogen tegen Delilah dat ze gek van paarden was en dat ze misschien wel een paard heeft. Misschien weet Carla niet eens hoe een paard eruit ziet. Ik besloot Carla te bellen en haar te zeggen wat ik verteld heb. Mijn mond viel open want alles klopte wat ik had verteld. Ze heeft een blauwe schimmel en zij is helemaal gek van paarden. Nou de avond zou niet meer kapot kunnen.

Zaterdagavond togen we om 20.00 uur richting het opgegeven adres. Wat doe jij toch nerveus vroeg Delilah.

“Neen hoor, ik zou niet weten waarom, nou een beetje misschien. Ik ken die mensen ook nauwelijks vandaar.” Dat ik er niet bij verteld had dat mijn lief een oude zeurpruim was durfde ik niet te berde brengen. Liefde laat zich niet dwingen.

We belden aan en Carla deed open.

“Hallo!! (even slikken) Euh… gezelschap, wat leuk dat jullie er zijn.” Ze gaf Delilah direct een paar kussen op haar wang. Delilah schrok daarvan.

“Je hoeft niet te schrikken hoor, ik doe dat altijd om het ijs wat te breken en dan is het ook niet meer zo formeel.” Ook ik kreeg een paar kussen en de laatste was een geniepige. Razend snel ging ze met haar tong langs mijn lippen. Guitig lachte ze naar me en gaf een knipoog.

We gingen de kamer in en daar zaten twee mannen en nog een vrouw.

“Dit is John, m’n man.” Ook ik kende hem niet, dus stelde ik mij ook aan hem voor. “Dit is Frank, m’n zwager.”

“Hallo Dirk.”

 “Hallo Frank.”

“En dit is Manon m’n zus. Zij kwamen onverwachts ook langs en wij zeggen altijd hoe meer zielen hoe meer vreugde.”

Delilah zeurde dadelijk fluisterend.

“Wie ben jij nou tegen gekomen want Carla haar man ken jij ook niet?”

“Nou ik dacht dat het haar man was.”

“O nou snap ik het.”  Jullie hebben een heerlijk en mooi huis zeg.

Ja, we zijn er erg blij mee zei John, straks na de koffie zal ik het huis laten zien.

“En heb jij je paard hier ook staan?”

“Ja, die staat achter in de stallen.”

 “Stallen?”

“Ja, we hebben vier paarden, en goede vrienden mogen er ook op rijden en soms gaan we met een groepje een tocht in het bos maken.”

“Leuk” riep Delilah over enthousiast en duidelijk stik jaloers. Carla lacht.

“We gaan binnen kort wel een tocht maken.”

“Ja? Ja, euh… leuk. Mag ik de paarden even zien?”

“We gaan straks even kijken.”

“Je moet wel geduld hebben Delilah,” zei ik.

“Ja sorry.”

Geeft niets riep iedereen. We dronken onze koffie en er werd muziek op gezet. Na de koffie kwam natuurlijk de borrel Delilah nam grote slokken zo opgewonden was zij geworden van die paarden. Maar Carla en Frank bleven het uitstellen. Later zou ik begrijpen waarom. Ze hadden bij Delilah iets in haar drankje gedaan er daar werd ze op een gegeven moment bloedgeil van. Ze fluisterde in m’n oor.

“We moeten straks weg.”

“Waarom” zei ik?

“Ik weet niet hoe het komt maar ik ben bloedgeil en ik moet klaarkomen.”

Carla raadde wat Delilah fluisterde en wat er loos was. Zij zette een zwoele dans plaat op en begon met Frank te dansen. Ze reden tegen elkaar op en zoende elkaar hevig. Delilah zag dat en zei.

“”Verrek zie je dat! Die staat met haar zwager te rotzooien.”

“O, zei John “daar doen we niet moeilijk over hoor.”

“Kom we gaan ook even dansen.” Delilah keek me vragend aan, ik knikte en ze stond op en ging met John dansen.

Ik stond nu ook op en liep naar Manon.

“Zullen wij ook even?”

“Ja leuk.” Ze sprong op, ze sloeg haar armen om mijn nek en ik voelde direct een been tussen die van mij. Ze had net als haar zus een paar heerlijke grote tieten die tegen mij aan drukte. Echt een heerlijke vrouw voor haar leeftijd ik denk echt wel begin 40.

Ik keek af en toe naar Delilah, maar die had alleen nog oog voor John. Ze lachte en giebelde en ook zij had inmiddels haar armen om z’n nek geslagen en zijn handen rusten op haar kont. En dat hoeft normaal niemand te flikken.

Ik bedacht, nu zit het wel goed. En voor ik er zelf erg in had stond ik nu ook hevig met Manon te tongzoenen. Haar hand streelde mijn haar en onze tongen worstelde een wild en vurig spel. In m’n ooghoek zag ik dat Delilah heel verbaasd stond te kijken. Ik dacht nu moet je door zetten. En ik begon terwijl Delilah keek de tieten van Manon te kneden. Deze beantwoorde dit door haar hand in mijn broek te laten verdwijnen.

Ik zag dat John in haar oor stond te fluisteren. Delilah draaide zich naar hem toe, sloeg haar armen om z’n nek en toen was de beer los.

Ze begonnen te zoenen waar iedereen bloedgeil van zou worden. Ze streelde zijn kruis en hij kneedde haar tieten. Manon en ik gingen op de bank zitten en begonnen daar gewoon ongegeneerd te vrijen. Onze tongen gingen als wilden te keer en we streelden elkaar. Ze haalde mijn lul te voorschijn en mijn vinger had ook haar lipjes gevonden. Deze waren drijfnat.

“Wat ben jij een lekker jong ding zeg.”

“Nou jij bent een lekker wijf.”

“Je hebt mijn zus lekker geneukt hè?”

“Ja, dat was ook perfect.” Manon boog zich voorover en nam mijn lul in haar mond en begon geweldig te zuigen.

Nu zag ik dat Carla Frank aan het pijpen was. En dat beviel hem. Maar het meest verbaasde ik mij over Delilah, die zat op haar knieën en had die enorme lul van John in haar mond.

Frank stond nu op en liep ook naar Delilah. Hij pakte haar in haar middel en zei dat ze moest blijven pijpen. Hij trok haar omhoog en nu stond zij voorover John te pijpen. En zonder een waarschuwing ramde hij z’n lul in eens in haar heerlijke strakke kutje. Ze gilde het uit. Ik weet niet van pijn of genot want ik hoorde alleen maar… “Oo. Ja Ho. Ja. Ja…O…O!…O,ja! Ja! Neen! O! Ga door!. Verder! Nog! O! Ja! Ja.Ja. Oo! Ja! O! Ja!”

Toen ging hij heel zacht in en uit en zij kreunde nu echt van genot en beet John af en toe ongenadig in z’n lul. Zodat deze ook een kreet gaf. Terwijl Manon mij aan het pijpen was kwam Carla naast mij zitten en bood mij haar mond en nu was mijn tong in een heerlijk gevecht gewikkeld met die van Carla. Heerlijk zoals zij kon zoenen zeg. Opeens stond Manon op en zei.

“Nou jongen, nu wil ik wel eens voelen of jij net zo lekker neukt als Carla zegt. En zij liet zich met een zucht over mijn lul heen zakken.

Terwijl Carla en ik nog steeds aan het zoenen waren. Carla stopte nu met zoenen en ging nu ook door haar knieën en begon mijn ballen te likken en af en toe nam ze er een in haar mond en zoog erop. Ik dacht dat ik gek werd. Maar toen Carla daarna weer opstond en Manon, haar bloed eigen zus zo ongelooflijk lekker begon te tongzoenen en haar tieten kneden, dacht ik echt dat dit een droom was.

Manon reed op mijn pik met een heel hoog tempo en ze kreunde en steunde dat het een lieve lust was. Opeens zei Carla.

“Manon sta nu eens op, want nu wil ik even.”

Manon stond op en Carla ging op de grond liggen. Ik liet mij over haar heen vallen en dreef mijn lul in haar kut. Als een losgeslagen hengst begon ik op haar in te rijden. Ze kreunde en gilde het uit. Het gegil werd snel gesmoord omdat onze monden en onze tongen elkaar weer hadden gevonden. Ondertussen hoorde ik dat Delilah het ook erg naar haar zin had. Ze kreunde en kermde als een gewond dier. Toen ik naar haar opkeek viel ik helemaal om van verbazing. Delilah zat te rijden op de pik van Frank en Manon was op zijn gezicht gaan zitten.

Ondertussen hadden de vrouwen hun armen om elkaars nek geslagen, zoenden elkaar en speelden met elkaars tieten.

Dit had ik nog nooit achter Delilah gezocht.

Dirk had nu z’n lul in de mond van Carla gestoken waar zij hard op zoog. Toen ik dit alles zag werd het mij te veel en spoot met veel herrie en bombarie mijn zak leeg in de kut van Carla.

Ook Dirk spoot op dat moment zijn zak leeg in de mond van Carla. Manon en Delilah gilde ook dat zij klaar kwamen en Frank liet zich ook niet onbetuigd.

Hijgend viel iedereen over elkaar heen en kwam bij van deze overdadige orgasmen. We hebben ons de hele avond prima met elkaar vermaakt en het was onwijs gezellig. Toen we om ongeveer drie uur weg gingen werd er uitgebreid afscheid van elkaar genomen.

Om beurten stond ik wild en langdurig te tongzoenen.

Bij Delilah duurde het afscheid nog langer, zij stond zowel met de mannen als de vrouwen te tongzoenen.

We spraken af om binnen kort deze avond nog eens te herhalen.

JohanT

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *