Lore, Hilde en Joris

()

Hallo. Mijn naam is Joris, 33 jaar, ondernemer en woonachtig in de Dilbeek. Ik ben nu 9 jaar getrouwd met mijn aller eerste vriendinnetje Lore die ik nu dus mijn vrouw mag noemen en dat dan ook vol trots doe omdat ik geweldig veel van haar hou. Lore is 31, donkerblond, slank, geweldig mooie groene ogen, strak lichaam, cup B en een paar mooie billen. Qua karakter is het de liefste vrouw die ik ken, maar tevens kan ze ook van zich af bijten, zowel tegen mij maar ook tegen anderen. Ons seksleven is eigenlijk altijd wel goed geweest. Wij zitten gezien de laatste cijfers, boven het Belgische gemiddelde als het gaat om hoe vaak wij het doen, al houden wij ook erg van strelen en kussen voor het slapen gaan, zonder dat we het dus altijd doen. Wij hebben niks te klagen als het gaat over seks.

Gezamenlijk hebben Lore en ik al een lange tijd de wens om eens het bed te delen met een ander meisje. Lore is biseksueel en heeft toen ze wat jonger was wel eens wat gedaan met een vriendin, al was dat volgens haar erg onschuldig. Ze zou nu graag een stapje verder willen, samen met mij, wat mij in het begin wel eens verbaasde aangezien ze jaloers is aangelegd. Toen ik haar hierover aansprak zei ze dat zolang ze er bij is, het haar juist wel spannend leek met zijn drietjes. Elke man hoopt op zo’n instelling van zijn vrouw dus vond ik het ook wel erg leuk te horen, al spraken we wel af dat Lore degene zou zijn die op zoek zou gaan omdat ze toch ergens wel bang was dat ik tijdens het zoeken een andere vrouw leuker zou vinden dan haar.

Dit vond ik prima en zo begon Lore haar zoektocht naar een leuke meid. Andere stellen zullen het vast herkennen dat zo’n zoektocht erg moeizaam is. Lore probeerde het eigenlijk uitsluitend via chat en op dat soort sites schijnen toch helaas een hele hoop aan bluffers te zitten. Zo af en toe polste ik haar hoe de zoektocht ging, of gingen we samen op internet kijken. Maar nooit zat er echt iemand bij waarbij Lore een goed gevoel kreeg.

Tot een maand of drie geleden, toen Lore via een website een meisje leerde kennen dat net als wij op zoek was naar een ander meisje. Lore en Hilde, zo heette het meisje, hadden een leuk eerst gesprek en zonder dat ze wat van elkaar verwachtten voegden ze elkaar toe op MSN, waar volgens Lore vele gezellige en leuke chat gesprekken volgden. Lore was erg enthousiast over dit meisje en baalde er stiekem wel een beetje van dat ze een vriendje had, maar ze liet mij na een tijdje via MSN kennis maken met dit meisje. Ook ik kon het erg goed vinden met Hilde die erg volwassen klonk ondanks haar jonge leeftijd en vond het ook een erg aantrekkelijk meisje. Ik begreep van Lore dat Hilde en Lore geregeld stoute gesprekken voerde waarin ze geen geheimen voor elkaar kenden en zo voor het slapen gaan vertelde Lore me soms wat details waardoor we eigenlijk alle twee alleen maar enthousiaster werden om dit meisje.

Een week of twee geleden stuurde Hilde Lore een sms’je met de vraag of ze online wilde komen aangezien ze graag met haar wilde chatten. Lore kroop snel achter de PC en vond daar een meisje die getroost diende te worden. Het vriendje van Hilde was namelijk vreemd gegaan en dat was aanleiding geweest voor haar om het uit te maken. Enigszins wat verward moest ze haar gevoelens kwijt en door alle gesprekken bleek Lore hier een ideaal doelwit voor te zijn, die het overigens helemaal niet erg vond aangezien ze Hilde graag wilde troosten omdat ze haar toch een beetje als vriendin zag.

Puur vanuit een troosthouding nodigde Lore Hilde uit bij ons thuis, wanneer ze maar wilde, zodat ze elkaar nu eens echt konden ontmoeten maar meteen ook haar een beetje kon troosten. Hilde hield logischerwijs de boot een beetje af en na een urenlange chat ging ze naar bed. Lore leefde echt met haar mee en terwijl we in bed lagen, was ze ergens enorm boos op het bedriegende ex-vriendje. Ik beken eerlijk dat ik nu ook wel een beetje meeleefde maar toch eerlijk ook wel andere gedachtes had. Ik durfde deze nu niet uit te spreken gezien de felheid van Lore.

Twee dagen later troffen Lore en Hilde elkaar weer op MSN en ondanks dat Hilde nog erg veel verdriet leek te hebben van haar ex, was ze toch al weer wat opgefleurd en kwam ze zelf ineens terug op de uitnodiging die Lore haar twee dagen eerder had gedaan. Lore zei dat deze nog steeds openstond en dat ze altijd welkom was, zonder enige bedoelingen, waarop Hilde spontaan zei dat ze daar wel gebruik van wilde maken omdat ze Lore nu wel eens echt wilde ontmoeten. Beide dames hebben toen de agenda gepakt en spraken af voor afgelopen vrijdag rond drie uur, een dag dat Lore overdag vrij is en Hilde vrij had van school, ik moest gewoon werken. Lore had vrijdagochtend erg veel zin in de ontmoeting met Hilde en ook ik was wel nieuwsgierig naar haar al zou ik haar waarschijnlijk pas ontmoeten na mijn werk.

Rond een uur of drie was Hilde er en volgens Lore was het erg gezellig. Totaal geen gespannen sfeer en snaterend maakten de dames de tijd vol alsof ze elkaar al jaren kenden. Rond half zes kwam ik thuis en zag bij binnenkomst de dames gezellig op de bank hangen pratend over schaatsen. Lore deed het vroeger Hilde nog steeds, ik weet er niets van. Lore stelde mij netjes voor aan Hilde, en de drie bijgaande zoenen op de wang van Hilde was ook voor mij ijsbrekend alsof ik haar allang kende. Ik had haar natuurlijk al even bekeken en kon niet anders constateren dat ze nog mooier was dan op de foto’s en camcorder. Een klein meisje, brunette, ietwat getint, bruine ogen, mooi slank, een goede bilpartij die goed te zien was door haar strakke spijkerbroek en grote, volle borsten, die ook duidelijk zichtbaar waren door haar topje met diep decolleté. Na de kennismaking en het inschenken van een drankje ging ik bij de dames zitten en probeerde mee te praten, maar zoals ik al zei weet ik helemaal niets van schaatsen dus liet de discussie grotendeels aan mij voorbij gaan.

Na de discussie van de schaatsen, wat op een gegeven moment sport in het algemeen werd, werd het gespreksstof tussen de dames ineens haar ex, waar ze dus blijkbaar nog niet over gesproken hadden. Zelf begon Hilde ineens over het feit dat ze de seks toch wel erg mistte, aangezien ze wel een passievol seksleven hadden, zo zei ze. Wat grappend, redelijk ondoordacht, zei ik dat ze de seks niet hoeft te missen hoor, waarna ik eigenlijk me direct schaamde voor mijn opmerking en ook meteen een klap kreeg van Lore die het ook geen geweldige opmerking vond. Ik verontschuldigde mij meteen maar Hilde was eigenlijk net zoals op de chat en reageerde direct dat ik me niet hoefde te verontschuldigen en vroeg meteen wat ik bedoelde met mijn opmerking.

Ik voelde de spanning stijgen en dacht dat dit mijn kans was. Dus zei ik openhartig tegen haar dat er in dit huis genoeg mensen waren die haar van het “gebrek aan seks” probleem konden verhelpen. Lore keek wat blozend weg terwijl Hilde uitdagend terug vroeg.

“Is dat zo?”

Ik antwoordde met een volmondig ja, waarna Hilde de vraag nog eens stelde.

“Is dat echt zo, Lore?”

De altijd praatgrage Lore was al enige tijd stil maar keek mij eerst aan, vol geilheid in haar ogen, en knikte vervolgens instemmend naar Hilde. Ik trok nu de stoute schoenen aan en vroeg aan Hilde of het haar wat zou lijken met ons. Ik voelde mijn hart flink bonken en voelde ook dat het tegen mij aanleunende lijf van Lore zenuwachtig was, maar dat bleek al snel nergens voor nodig, gezien de reactie van de op het oog ontspannen Hilde.

“Waar wachten we dan nog op?” Ik kon mijn oren bijna niet geloven en zag Hilde opstaan uit de bank en onze richting uit lopen. Ze ging naast Lore zitten, keek haar diep in de ogen aan, waarna beide meiden elkaars lippen kuste. Lore met haar ogen dicht, Hilde met haar ogen uitdagend naar mij kijkend. Ik werd enorm opgewonden want ik droomde stiekem al zo lang om mijn vrouw met een andere te zien en nu zoende deze twee mooie vrouwen elkaar.

Hilde stopte de zoen, leunde wat over Lore heen en zocht nu naar mijn mond, waarna ik haar zoende, tongen met elkaar spelend, terwijl ik zag dat Lore Hilde op haar wang zoende. Dit voelde goed, maar op het moment dat ik me dat bedacht, stopte de initiatief hebbende Hilde de zoen, waarna ze Lore ’s hoofd naar de mijne duwde, bijna zeggende van: jullie moeten elkaar ook kussen, wat we dan ook maar deden, terwijl Hilde ons bekeek. Na de zoen zei ik.

“Dames, mag ik jullie vragen om mee naar boven te gaan, aangezien iedereen hier ons kan zien,” waarna ik mijn beide handen uitstak en een hand kreeg van deze twee beauty’s. Vol geil liepen we met zijn drietjes naar onze slaapkamer waarna ik de beide dames afzette op ons bed. Terwijl ik nog stond waren de meiden al weer hevig aan het zoenen, totaal geen oog meer hebbend voor mij, wat ik wel even prima vond zodat ik kon kijken naar dit mooie schouwspel.

Ze begonnen zittend met zoenen, maar al snel vielen ze om, waarna mijn mooie Lore op haar rug op bed lag, terwijl Hilde op haar lag, nog altijd zoenend. Ik keek naar de handen van Lore die over de spijkerbroek streelde van de op haar liggende Hilde, die met haar handen door de mooie blonde lokken van mijn vrouw gingen. Ik voelde mijn lul groeien en kon mijn ogen niet afhouden van de twee mooie vrouwen op mijn bed. Na de innige hevige zoen, ging Hilde een beetje op Lore zitten, waarna Lore haar heupen streelde. Hilde glimlachte wat en pakte met haar handen de onderkant van haar topje en trok die langzaam plagend over haar hoofd heen en gooide deze naar mij toe, ongeveer op een meter afstand naar de dames kijkend. Hilde was nu van boven slechts gehuld in een mooie witte beha waarna het helemaal duidelijk werd dat ze enorme borsten had, wat mij nog geiler maakte. Zoals te verwachten kon het truitje van Lore niet achterblijven en wederom was het Hilde die een kledingsstuk vasthad. Daar waar ze haar eigen topje langzaam uit deed, trok ze het bovenlichaam van Lore iets omhoog en trok bijna in één beweging haar topje uit, zodat zij de tweede dame was met alleen een beha.

De borsten van mijn vrouw ken ik als geen ander en een snelle blik naar haar beha deed mij al vermoeden wat ik hoopte. Ze was geil. Ik zag haar tepels bijna door haar beha heen priemen. Daar waar Hilde haar eigen truitje nog gericht naar mij gooide, had Hilde nu even geen oog voor mij en leek zich alleen te focussen op de priemende tepels van mijn vrouw waardoor ze het shirt van Lore gewoon op het bed gooide.

Ik vond het een heerlijk zicht om deze vrouwen zo samen te zien spelen, en bij elke beweging voelde ik mijn lul wat harder tegen mijn broek drukken, iets waar de dames geen oog voor hadden aangezien ze alleen maar oog voor elkaar hadden. Gespannen keek ik het schouwspel aan, wachtende op de volgende beweging van één van de dames.

Nu was het Lore die omhoog kwam met haar bovenlichaam om wederom met haar zachte lippen, de lippen van haar nieuwe vriendinnetje te kussen, waardoor de dames body to body tegen elkaar drukten, met enkel nog de dunne stof van beha’s die hun blote lichamen van elkaar deden scheiden. Tijdens de zoen gleden de handen van Lore over de rug van Hilde, die in navolging van Lore, hetzelfde deed. Beiden vrouwen zochten kort naar de sluitingen van elkanders beha, en wisten deze redelijk snel van elkaar te vinden, waarna eerst de sluiting van de beha van Hilde het moest ontgelden, kort gevolgd door de sluiting van de beha van mijn vrouw.

Doordat de dames nog steeds body to body aan het zoenden, kreeg ik nog geen blik op de blote borsten, waar ik niet op kon wachten. Bijna gedachten lezende leken de vrouwen mijn verlangen op te vangen en beëindigden de lange innige kus.

De mooie sexy vrouwenlichamen splitsten van elkaar, nieuwsgierig naar elkaars bijna ontblote bovenlichaam. De beha van Lore gleed meteen af waardoor Hilde en ik meteen goed zicht hadden op de harde tepels van mijn vrouw. Omdat de borsten van Hilde iets groter waren dan die van Lore, bleef de beha van Hilde op haar borsten hangen. Door oplettendheid van Lore, werd ook dit probleem opgelost doordat Lore de beha uittrok en deze op het bed liet vallen. Ik keek nu naar twee voor mij bekende opgewonden borsten/tepels en twee nieuwe grote, aangename en onbekende borsten waarvan het tepelhof een stukje groter was dan die van mijn vrouw, met twee enorm harde tepels, die ook de geilheid van Hilde verraadde. Dat Lore al opgewonden was, was me al eerder duidelijk, maar na de ontboezeming van Hilde, nam voor het eerst Lore het initiatief.

De handen van mijn vrouw bewogen zich naar mooie gebruinde ronde borsten van Hilde en de vingers van Lore speelden met de harde tepels van Hilde, die geil toekeek wat Lore allemaal met haar deed. Terwijl Lore haar ogen niet weg kon nemen van haar nieuwste veroveringen. Al snel volgde Hilde het voorbeeld van Lore, en plaatste haar beide handen op de kleinere, maar fraaie borsten van mijn vrouw en nu zat ik dus te kijken naar twee vrouwen die met hun beide handen de borsten van de ander ontdekte, wat een geweldig mooi gezicht is voor iemand als ik.

Lore had blijkbaar de smaak goed te pakken en keek na enig oogcontact tussen haar en Hilde, met haar hoofd richting de borsten van haar vriendinnetje, die haar borsten vol aanbood aan mijn vrouw door wat achterover te leunen waardoor Lore ’s hoofd op dezelfde hoogte was als de borsten van Hilde. Voor het eerst sinds lange tijd, keek na deze beweging Lore weer eens naar mij, vragend voor goedkeuring. Zonder dat ik iets zei of deed, keek ze al weer terug naar Hilde en kuste haar beide tepels met haar mond terwijl ze blijvend met haar handen over de borst en tepel gleed. Hilde liet haar hoofd wat naar achteren hangen bij de eerste aanraking tussen haar tepel en de mond van Hilde. Ze sloot tegelijkertijd haar ogen en leek zich zodoende compleet over te geven aan mijn vrouw die na de voorzichtige kusjes nu ook al met haar tong en plagende tanden over de tepels heen bewoog. Het geweldige schouwspel zette zich voort toen tijdens de verwenning aan haar borsten. Hilde liet zich achterover vallen, zodoende lag ze met haar rug op bed, met Lore half over haar heen hangend. Lore zette haar ontdekkingstocht verder, door middel van steeds lager met haar mond te gaan. Na de enorme borsten, ging haar onschuldige, aantrekkelijke gezicht naar beneden richting de navel van Hilde, om vervolgens nog zuidelijker te gaan waar ze werd gestopt door een stuk textiel in de vorm van een spijkerrokje.

Terwijl Hilde nog steeds haar ogen dicht had en met haar rechter hand over haar eigen borsten streelde, ontdeed mijn vrouw in speertempo Hilde van haar rokje en liet dit op het bed vallen. Onze gaste, die nog steeds haar eigen borsten verwende, lag nu in alleen een witte, niets verhullende string, op ons bed. Ik kon mijn ogen niet van dit mooie meisje afhouden, met haar getinte lichaam, en bedacht me dat alles tot nu toe perfect was gegaan. Lore streelde met haar rechterhand over de dunne stof van de witte string van Hilde, en hing met haar hoofd vlak boven de nog bedekte venusheuvel van Hilde, op slechts enkele centimeters. Ik kon door de stof van de string zien dat Hilde ’s lipjes wat naar buiten stonden en dat de string niet helemaal droog meer was. Na de strelingen met haar hand, kuste Lore nu het stof van de string op de hoogte van de vagina. Blijkbaar wilde ze de vagina van Hilde dichterbij voelen, waardoor het niet lang duurde voor ze met haar beide handen de string van Hilde uitdeed, zodat onze verovering helemaal naakt op bed lag. Ik keek meteen naar het jonge meiden poesje van Hilde dat er nog strak uitzag, lipjes wat naar buiten getuit, iets lichtere huid rondom de vaginastreek dan de rest van haar lichaam en een kale, goed verzorgde, geschoren schaamstreek.

Het zien van deze blote kut bereikte mijn toppunt van geilheid, en ik moest me er tegen verzetten om niet meteen mijn megastijve lul uit mijn broek te halen en hem bij Hilde naar binnen te duwen. In de plaats daarvan besloot ik te genieten van het schouwspel wat voor me gebeurde, want zoals te verwachten, ging dit mooi verder, doordat Lore nu met haar hoofd van heel dicht bij de venusheuvel van Hilde wilde ontdekken. Ze kuste zachtjes en voorzichtig op haar lipjes, en rond haar lipjes en al snel zag ik haar tong uit de mond komen om plagerig over haar lipjes te likken.

Hilde kreunde zachtjes bij elke beweging van de tong van Lore en had nu haar ogen open gedaan om eens goed te kijken welke schoonheid tussen haar benen lag te spelen met haar poes. Hilde keek vervolgens mij aan vanuit haar ooghoek, en leek bijna een beetje te schrikken. Even was ik bang dat tijdens dit spel met Lore, ze was vergeten dat er ook nog een man in de kamer was. Gelukkig bleek deze angst nergens op gebaseerd, doordat ze oogcontact met me maakte en tussen het lichte kreunen door, mij verzocht om naar het bed te lopen, wat ik gehoorzaam deed.

Bij het bed keek ik nog eens goed naar het berengeile lichaam van dit jonge mooie meisje en zag tevens dat Lore zich niet had kunnen inhouden en dit strakke kutje vol overgave aan het beffen was. Ik keek vervolgens in de ogen van Hilde die wat harder begon te kreunen en zag pure geilheid in haar ogen. Aangezien ik blijkbaar niet dichtbij genoeg stond voor haar trok ze me aan mijn broek dichter naar haar toe en begon vervolgens te friemelen met mijn knoop van mijn broek. Ze probeerde mijn knoop los te maken, maar had hier moeite mee, waardoor ik besloot zelf de knoop los maakte. Terwijl ik dat deed streelde ze over mijn dikke bobbel in mijn broek en haar ogen verraadde dat ze mijn geilheid wel kon waarderen. Na de knoop, ritste Hilde mijn rits naar beneden en trok langzaam mijn broek naar beneden, zodat mijn stijve lul gehuld in mijn strakke boxers, eindelijk bevrijd was van mijn broek, wat een erg fijn gevoel was.

Het was een kwestie van seconden voordat deze geile slet ook mijn boxers naar beneden trok, waardoor mijn Janneman tevoorschijn werd getoverd. Mijn vrouw leek hier totaal geen oog voor te hebben omdat ze heerlijk aan het beffen was. Hilde pakte mijn dikke lul meteen vast en streelde over mijn ballen en harde stam. Vervolgens pakte ze mijn lul wat harder vast en trok hem als het ware als een stok, dichter naar haar hoofd toe. Ik stond nu voor haar met mijn keiharde lul op oog, en belangrijker, mondhoogte waardoor Hilde de tweede vrouw was vandaag die zin leek te hebben in orale seks. Ze kuste mijn geschoren ballen, gaf een plagend kusje op mijn eikel, en stopte vervolgens mijn lul in haar mooie Indonesische pijpmondje en begon me heerlijk te pijpen.

Wat was dit lekker bedacht ik me, terwijl ik met mijn rechterhand naar de linkerborst van Hilde ging om nu eindelijk eens kennis te maken met deze heerlijke heuvels. Ik gleed over haar zachte borst en nam haar harde tepel tussen mijn duim en wijsvinger. Hierdoor ging Hilde nog meer kreunen, waardoor Lore even opkeek wat er allemaal gebeurde. Ik zag dat ze keek naar de mond van Hilde die om mijn lul heen zat. Ze keek mij vervolgens aan met een enorme uitdagende grijns op haar poezelige gezicht, waardoor ik zeker wist dat dit goed was en niet achteraf zou uitmonden in een ruzie. De tijdelijke befpauze beviel Hilde blijkbaar niet, want met mijn lul in haar mond, greep ze naar Lore ’s hoofd en duwde deze weer tegen haar natte kutje aan. Lore begreep de hint en ging haar beffen en duwde ook af en toe plagend een vinger in het kutje van Hilde. Hilde ging steeds harder kreunen en ik voelde dat Lore haar naar een orgasme aan het beffen en vingeren was. Ik nam zodoende mijn lul uit haar mond, zodat ik het jonge meisje lekker hard kon horen kreunen. Terwijl Hilde echt harder en sneller ging kreunen, deed ik mijn shirt uit, zodat ik net als Hilde ook helemaal naakt was, en zakte door mijn knieën op borsthoogte van Hilde. Ik wilde zo graag deze harde spenen in mijn mond hebben en deed dat dan ook. Het was voor het eerst in mijn leven dat ik zulke grote borsten ter  beschikking had en ik verwende ze dan ook zoals ze verwende diende te worden.

Hilde riep nu uit dat we niet moesten stoppen met wat we deden en dat ze zo ging klaarkomen. Dat was uiteraard een sein voor mij en Lore om nog beter ons best te doen. Die inspanning leidde al snel naar een orgasme van onze gaste, wiens lichaam samentrok en piep geluidjes uitkraamde. Hilde kon niks anders uit haar mond brengen dan een geil “oh” en “ah” waarna ik mijn vrouw wilde belonen door middel van haar te zoenen.

Ik zakte wat af en op de hoogte van de natte poes van Hilde kuste ik mijn vrouw. Ik kuste daarna het kutje van Hilde, likte haar vocht en zoende daarna mijn vrouw weer. De ogen van mijn vrouw waren vol trots want dit was pas de eerste keer dat ze iemand gebeft had, en ze had het meteen voor elkaar gekregen om haar eerste verovering meteen klaar te laten komen.

Lore wilde na mijn zoen, Hilde kussen en klom naar Hilde, die bij aan het komen was van haar orgasme, waarna de twee vrouwen elkaar zoende. Tot mijn grote verbazing had Lore nog steeds haar broek aan. Terwijl ze aan het zoenen was met Hilde, nam ik de taak op me, om Lore als laatste van ons drie ook naakt te krijgen. Ik trok haar broek en string tegelijkertijd uit en zag de meiden wat giechelen terwijl ik dat deed. Hilde, die inmiddels wat bekomen was, zei nu tegen Lore, met haar heerlijke blozende wangetjes, dat ze mijn lul klaar voor gebruik had gepijpt en leek bijna te zeggen, nu is het jullie beurt.

Lore keek Hilde vragend aan, maar leek de hint wel te begrijpen. Ze rolde van Hilde af zodat de dames zij aan zij op bed lagen.

Ik snapte de hint ook direct en verplaatste me naar mijn vrouw. Ik tilde haar beide benen in de lucht, zodat ik goede ingang kreeg voor mijn harde staaf om naar binnen te gaan in dit goed verzorgde kale poesje. Terwijl ik mijn dikke lul zachtjes en geleidelijk in de natte poes van mijn vrouw duwde, zag ik dat Hilde op haar zij ging liggen. Met haar linkerborst leunende ze op het lichaam van Lore waarna ze met haar rechterhand over linkerborst van Lore gleed en haar tegelijkertijd waar innig zoende. Terwijl de meisjes lekker met elkaar bezig waren, was ik mijn vrouw heerlijk aan het neuken. Doordat de dames zo in elkaar verstrengeld waren, zag ik bij elke stoot van mij, vier borsten heen en weer schudden. Wat me op mijn beurt, weer extra geil maakte. Ik neukte Lore flink hard, wat ze lekker vind, en zodoende was Lore de tweede meid vandaag die ik lekker zou horen kreunen.

Hilde was ondertussen afgezakt naar de borsten van Lore die ze vol genot aan het verwennen was. Mooie Lore genoot bij alles wat Hilde en ik met haar deden. Na enkele tijd flink hard neuken, merkte ik dat Lore zich moeilijk staande kon houden met twee mensen die haar verwende en voelde dat ook haar orgasme naderde.

Ik pompte nog flink door en voelde de lipjes van mijn vrouw dichttrekken, waarna een kreun van genot door de kamer galmde, waardoor ik wist dat ik Lore naar haar orgasme had geneukt.

Hilde beloonde Lore ’s orgasme met een dikke zoen, waarna ik langzaam mijn nog altijd keiharde lul uit de zeiknatte poes van mijn vrouw haalde. Na de kus met Lore, kreeg ik ook een zachte warme kus van Hilde, die op haar beurt weer bijgekomen leek van haar eerdere orgasme een kwartier of wat geleden. Hilde was blijkbaar weer danig op stoom gekomen. Na onze kus, dook ze meteen naar mijn lul, die smachtte om ook lekker klaar te komen. Ze nam hem snel in de mond en ging gewoon verder waar ze enige tijd geleden mee was gestopt. Ze begon lekker te zuigen aan mijn neukstaaf.

Ik keek naar mijn vrouw die alles op een halve meter aan het bekijken was en zag dat ze er totaal geen probleem mee had dat ik werd gepijpt door een ander meisje. Sterker nog, haar ogen straalde enorme geilheid uit, alsof ze het me leek te gunnen. Terwijl Hilde zonder aandacht voor Lore, mij pijpte, leek Lore wat aangesterkt. Klaar om mij te bevredigen zoals we openlijk wel eens over gefantaseerd hadden: door twee vrouwen gepijpt worden.

Lore ging naast Hilde zitten, die mijn lul meteen uit haar mond nam en in de mond van Lore duwde, terwijl ze zelf aan mijn ballen begon te zuigen. Twee geile meiden die gezamenlijk mijn lul in de mond hadden en hun hete hangende ietwat bezwete borsten maakte me in razend snel tempo zo megageil dat ook ik voelde dat mijn zaadlozing nabij was. Ik waarschuwde de dames dat ik bijna zou spuiten, aangezien ik niet wist of Hilde hier van gediend was. Alsof ze het niet wilde horen, pijpten de twee heerlijk door. Terwijl Lore aan mijn eikel zoog, spoot ik mijn eerste spermastraal in de warme mond van Hilde.

Ik trok mijn lul uit de mond van Hilde en mikte op het hoofd van Lore, die met stralende ogen zat te verlangen naar zaad op haar gezicht. Na ook wat zaad gespoten te hebben op mijn vrouw, mikte ik weer op ons nieuwe vriendinnetje dat echt een zaadsletje leek te zijn doordat ze mijn lul weer in de mond nam en mijn zaad er echt uit leek te zuigen.

Terwijl ik echt genoot van dit heerlijke gevoel en mijn lul al voelde verslappen, likte Lore de sperma rond de mond van Hilde af, die daarna hetzelfde deed bij Lore. De twee vrouwen likten elkaars engelgezichten af, en daarna klommen ze omhoog.

De meiden zoende voor mijn neus elkaar nog eens, en om de beurt zoende ze mij, waarna ik de twee dames tegen me aan drukte en nagenoot van het gevoel van vier warme harde tepels tegen mijn buik.

Nadien bedankte ik de dames voor het lekkerste wat me ooit is overkomen. De dames giebelde nog wat na, waarna Lore aanbood.

“Zullen we met zijn drieën lekker gaan douchen om na te genieten?”

Onder de douche hebben we een after party gehouden waarna Lore Hilde aanbood om bij ons te blijven slapen, wat ze ook gedaan heeft en waar we nog een klein feestje gehouden hebben.

Het was een geweldig avontuur en belooft veel goeds voor de toekomst!

Joris

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *