Lieve buurvrouw

()

Ik was een jaar of achttien toen ik mijn rechterbeen brak. Ik heb drie maanden in het gips gezeten. Later, ik was al weer aan de helende hand moest ik veel lopen om mijn been weer gangbaar te krijgen. Dat lukte aardig, ik liep nog een klein beetje mank. Op een mooie voorjaarsmiddag liep ik door de brandgang achter onze huizen op weg naar het centrum van het dorp. Ik hoopte dat daar wat te beleven zou zijn want ik verveelde me. Toen ik het laatste huis van ons blok naderde zag ik dat een buurvrouw in de tuin aan het werk was. Nou ja, buurvrouw, ze woonde wel tien woningen van ons af. De huizenblokken waren in die tijd heel wat langer dan nu. Toen ik haar passeerde keek ze toevallig op.

“Hallo. Hoe gaat het met je been geneest dat al weer?” Ik zei dat ik al weer behoorlijk kon lopen. Ze legde haar gereedschap neer en kwam naar mijn toe. Ze begon te kwebbelen zoals vrouwen dat wel meer doen. Ik stond daar met mijn stomme puberkop maar een beetje ja en nee te balken want meer wist ik ook niet te zeggen. Ze was een goed uitziende blonde vrouw. Voor mij was ze al behoorlijk oud. Nu ik zo terug ga in mijn herinnering was ze minstens vijfendertig en getrouwd met een verzekeringsagent. Ik voelde mij een beetje onwennig in gezelschap van vrouwen en zeker van mij onbekenden. Op een geven moment zei ze: “ik stond net op het punt om thee te zetten, drink je een kopje mee?”

Ik durfde niet keihard nee te zeggen maar eigenlijk zou ik wel weg willen. Met mijn vrienden in het dorp leek mij veel leuker. Maar ja? Ik liep mee naar binnen. Toen we bijna binnen waren zag ik vanuit mijn rechter ooghoek zachtjes het gordijn bewegen bij de buurvrouw die naast haar woonde. Dat was een wat slank eveneens blond vrouwtje dat was getrouwd met een politieman. Nogal een nieuwsgierig typetje zeker. Ik wist wel dat die beide vrouwen veel bij elkaar over de vloer kwamen. Ik had ze meerdere keren samen in de tuin gezien Ze was wel een stuk jonger dan de vrouw bij wie ik nu thee ging drinken.

“Loop maar door naar de kamer dan zet ik even water op en trek mijn werkkleren uit. Trouwens mijn naam is Els jij heet Joris niet?”

Ik liep door naar de kamer en ging daar op de bank zitten. Ik dacht wat moet ze nou met andere kleren? Ze is nog niet eens klaar in de tuin. Er mankeert toch niets aan de kleren die ze nu aan heeft? Ik begon te lezen in de Panorama die op de tafel lag. Ik hoorde dat de fluitketel aan de kook raakte. Els kwam de trap af en liep door de gang naar de keuken. Ik hoorde dat zij de achterdeur open deed. Ik kon ook nog net horen dat ze met de buurvrouw praatte.

“Kom over een half uurtje maar langs.” Daarna deed ze de achterdeur weer dicht.

Toen ze de kamer binnenkwam met het dienblad keek ik op uit het weekblad en zag dat ze nu gekleed was in een strakke roze rok en een druk gekleurde blouse. Een blouse met een nogal diepe V hals, omdat ze een aantal knoopjes niet had dichtgemaakt. Op dat moment kreeg ik het gevoel dat ze me binnen gelokt had met een bepaald doel voor ogen. Dit gevoel werd bevestigd toen ze ook nog de luxaflex dicht draaide.

“Anders verschiet de vloerbedekking zo door de zon”

Ondanks haar leeftijd zag ze er uit om op te vreten. Ik zag haar billen trillen onder het strakke rokje. Ze leek wel een filmster. Doordat die knopen van haar blouse niet allemaal dicht zaten, kon ik de aanzet van haar borsten zien. Dat zag je in die tijd nooit. Het kwam alleen voor op die plaatjes van filmsterren, bij de kauwgum. Toen ze het dienblad op de salontafel zette en de thee begon in te schenken moest ze voorover bukken. Daardoor kon ik echt in haar blouse kijken. Ik zag haar flinke borsten hangen in haar BH met witte kant. Mijn lul die al een tijdje lag te broeien, steigerde spontaan overeind. Dit had ik nog nooit gezien. Ik kreeg het benauwd. Een paar weken geleden was ik spontaan in mijn broek klaargekomen omdat ik vanuit mijn slaapkamer naar onze eigen buurvrouw had gekeken, die met mijn moeder stond te praten. Ook toen kon ik van boven uit mijn raam in haar bloesje kijken. Ik kwam klaar, alleen maar omdat ik gefantaseerd had hoe het zou zijn om haar uit te kleden en haar borsten te betasten. Dat zal me toch niet weer gebeuren? Ik had niet het flauwste besef hoe een vrouw er zonder kleren uitzag. En nu stond er een vrouw gebukt voor me en ik keek zo tussen haar borsten. Mijn ogen fixeerden zich op het gladde blanke vlees. Nadat ze klaar was met het inschenken van de thee, ging ze in de lage bank zitten. Daarbij schoof haar rok wat omhoog waardoor een gedeelte van haar dijbenen bloot kwam. Het zweet brak mij uit want mijn lul zat niet lekker in mijn broek, hij raakte klem. Terwijl zij de koektrommel pakte en open maakte zag ik kans om even met mijn hand naar mijn kruis te gaan en mijn lul recht te zetten. Intussen hield ik haar benen in het oog. Doordat ze naar de koektrommel reikte en daarbij wat voorover neigde, kon ik even haar tussen de benen kijken. Ik zag in een flits de boorden van haar kousen met daarboven een strookje blank vlees.

“Een koekje Joris?” vroeg ze. Toen ik opkeek, keek ik recht in haar lachende ogen. Ik had niet in de gaten gehad dat zij mij constant had zitten observeren. Mijn ogen waren gefixeerd op haar kruis. Haar groenige ogen keken mij met een geamuseerde blik aan. Het was wel duidelijk dat dit haar bedoeling was geweest.

“Vind je het spannend, wat je ziet onder mijn rok?”

 Spontaan vloog het schaamrood mij naar de kaken.

“Toe schaam je maar niet. Vind je mijn benen mooi?” Ik knikte. Ik kon geen woord uitbrengen. Ik voelde mij vreselijk betrapt. Waarschijnlijk had ik te lang zitten kijken. Ik had een oudere vrouw in haar kruis zitten gluren.

“Maak je maar niet druk, een vrouw vindt het prettig als een man haar bewondert.” Inwendig slaakte ik een zucht van verlichting. Zij vond het niet erg dat ik had zitten gluren. Ze vroeg zelfs of ik haar benen mooi vond. En ze ging verder.

“Ik zie al een tijdje dat er een behoorlijke bult in je broek is gekomen. Ik word daar ook vreselijk opgewonden van weet je dat wel?” Ze schoof haar rok nog een eindje omhoog. Daardoor kwam een flink gedeelte van haar dijen in zicht. Ik kon zelfs een klein gedeelte van haar witte onderbroek zien. Ondertussen keek ze mij met glanzende ogen aan. Ik voelde een hete gloed in mijn kruis opwellen. Toen stond ze op. Haar rok viel weer naar beneden. Ze kwam naar mij toe en ging naast mijn stoel staan. Ik voelde de uitstraling van haar lichaamswarmte. Misschien was het verbeelding maar ik voelde haar. Bovendien kon ik haar ruiken. Een lichte geur van parfum, maar ook iets wat mij vreselijk opwond. Mijn lul stond werkelijk op springen. Ik hield mijn hart vast. Toen bukte zij zich voorover ze nam mijn gezicht tussen haar handen. Ze keek me recht in de ogen.

“Zou je niet eens lekker onder mijn rok willen voelen?” Ze kuste mij licht op mijn mond. Daarna legde ze haar handen op mijn schouders.

“Ik geniet er echt van dat jij zo geil van mij wordt. Kom eens hier met je hand”

Ondertussen was ze recht voor mij komen staan terwijl ze daarbij haar benen iets uit elkaar zette. Ze pakte mijn hand en leidde hem onder haar rok die daardoor omhoog schoof. Ze stond iets gebukt met haar ogen dicht zag ik. Ze begon zacht te hijgen en ik rook haar adem. Die geur wond mij nog meer op. Ik voelde de warme gladde binnenzijde van haar naakte dijbenen boven haar kousen. De spanning gierde door mijn strot.

“Is dat niet lekker of niet? Ik vind van wel hoor!”

Ze liet mijn hand los en wreef over de bult in mijn broek. Ik wist niet beter te doen dan mij vast te grijpen in het vlees aan de binnenzijde van haar dij. “Toe maar, voel maar hoger tussen mijn benen, streel me.”

Ondertussen bleef ze met één hand in mijn kruis rommelen. Toen voelde ik dat ze de knopen van mijn gulp begon los te maken. De andere hand bleef op mijn schouder, ze leunde daar zwaar op.

“Ga maar naar boven met je hand. Voel maar aan mijn kutje.”

Ik schoof mijn hand naar boven en voelde een nog warmere vochtige, zachte plek tegen de rug van mijn hand. Dit moest haar kut zijn. Mijn hart bonkte tegen mijn ribben. Dit was hét, hier leefde ik naartoe. Sinds ik die eerste fantasie bij mijzelf had waargenomen. Die nieuwsgierigheid naar het vrouwelijke lichaam. De nieuwsgierigheid die mij, al sinds misschien mijn achtste jaar, er toe drong onder rokken van vrouwen te gluren. Bij tantes, mijn schooljuffrouw, buurvrouwen, ga maar door, ik wist dat er onder die rokken iets moest zijn voor mij. Ik wist nog niet wat. Met de jaren werd het duidelijker. Maar ik had dat wezen nog nooit aanschouwt. En nu, nu was het zover. Ik stond op springen. Ik verbaasde mij, dat er voor mijn gevoel een band begon te groeien met deze vrouw. Een gevoel dat men bij elkaar hoort. Een band waardoor het normale schaamtegevoel ondergeschikt werd gemaakt aan de beleving van de lust. Ik voelde een enorme drang om haar steeds dichter bij mij te hebben. Ik nam iets waar in de lucht, ik weet het niet, maar de spanning was om te snijden. Mijn onderbuik voelde aan alsof er een paar atmosfeer druk op stond. Het zou mij trouwens niet verbazen. Ik had tijdens zelfbevredigingen mijn zaad wel een meter zien wegspuiten. Ik had nog nooit een kut gezien laat staan gevoeld. Nu ik haar kut aanraakte schokte haar lichaam, haar hand kneep in mijn schouder. Ik hoorde dat zij haar adem inhield. Ik dacht dat het van de schrik was. Nu zo veel later weet ik dit de pure geiligheid was. Het automatisch reageren van gevoelszenuwen op aanraking door een ander wezen. De bereidheid van het lichaam tot paren. Ik draaide mijn hand zodat het warme kutje als een vogeltje in mijn hand lag. Zacht betaste ik het warme vlees met mijn vingers. Ik zweefde weg. Mijn lul deed gewoon zeer, zo hard was hij. Zij had nu de knopen van mijn gulp los en ze begon in mijn broek te graaien. Ik voelde, de zachte warmte van haar hand rond mijn lul. Toen kwam ze in mijn onderbroek. Ze nam mijn lul in haar hand. Ze pakte mijn harde lul beet en haalde hem naar buiten.

“Kom,” zei ze.

Ze liep achterwaarts naar de bank, mij intussen voorzichtig aan mijn lul meeslepend. Ze liet mij even los, daarna trok ze haar rok omhoog tot haar middel. Ze ging op de bank zitten, ze zakte ze wat onderuit en spreidde haar benen. Met haar linkerhand streelde ze zichzelf over haar broekje. Terwijl ze met haar rechterhand mijn lul en zak streelde. Ik zag haar hand heen en weer gaan over de bult in haar slipje. Haar middelvinger gleed hierbij door de gleuf die midden in de bult liep. Ik stond daar met een onwijs harde lul die als een speer uit mijn broek stak.

“Kom maar bij me en trek mijn broekje maar uit.” Ze liet mijn lul los en tilde haar kontje vrij van de bank. Ik kon nu donkerblonde haren hoog tussen haar benen uit de pijpen van haar broekje zien kringelen. Ik zag die bult, met een verticale gleuf, waarin de stof van haar broekje in verzonken lag. Haar kut! Ik stond nog voor haar, ik denk dat mijn ogen uitpuilden. Ik zakte door de knieën streelde haar warme gladde blanke dijen en pakte de bovenzijde het broekje met beide handen beet. Voorzichtig schoof ik het naar beneden. Langzaam zag ik het donkerblonde haar van haar poesje tevoorschijn komen. Even later zag ik haar kut verschijnen. Ik zag de rimpelige donkere schaamlippen en kon het niet nalaten er even aan te voelen. Ik voelde de fluwelige zachtheid en vooral de vochtigheid van haar vlees. Haar geur die mij tegemoet kwam bedwelmde mij. Hierna trok ik het broekje langs haar benen naar beneden tot het op de grond viel. Ze bukte wat naar voren zodat ik weer tussen haar borsten moest kijken. Ze pakte mijn lul weer en schoof mijn voorhuid naar achter zodat mijn eikel bloot kwam. Het zweet stroomde van mijn gezicht.

“Ga eens rechtop staan.”

Daarna deed ze iets onvoorstelbaars. Ze nam mijn eikel in haar mond en met haar tong streelde ze hem. Dit was voor mij teveel, ik kwam gigantisch klaar en begon te spuiten. Hier schrok zij kennelijk toch even van, want even trok ze haar hoofd terug. Ik spoot haar midden in haar gezicht. Ik zag mijn zaad langs haar wangen naar beneden lopen. Snel stak zij mijn lul weer in haar mond. Ze zoog er op. Het is met geen pen te beschrijven welk een genot er door mijn lichaam raasde. Hier stond ik, met mijn lul in de mond van een volwassen vrouw, als een idioot te spuiten. Er leek geen eind aan te komen. Bij elke ejaculatie schokte ik naar voren. Ik voelde haar tanden over mijn eikel glijden. Ik zag mijn kwakje over haar lippen en uit haar mondhoeken naar haar kin lopen toen ze mijn lul uit haar mond haalde. Daarna zag ik dat mijn zaad op haar dijen drupte. Ik was nog nooit zo lang en zo lekker klaargekomen.

“Lieve, lieve jongen. Wat heerlijk dat zoete zaad van jou.”

Ze nam mijn lul weer in haar mond en daarna likte ze hem helemaal schoon. Ze veegde daarna haar mond en gezicht af met haar slipje. Ze maakte mijn broek nu helemaal los en schoof hem naar beneden. Ze nam gelijk mijn onderbroek mee. Ze legde haar hand onder mijn zak en masseerde mijn ballen.

“Ik hoop niet dat je al je kruit al verschoten hebt.”

Mijn lul die even was terug gezakt sprong gelijk weer overeind. Ze liet mij nu even met rust terwijl ze de overige knopen van haar blouse losmaakte. Nadat ze haar blouse had uitgetrokken bukte zij zich voorover, “maak mijn BH maar los.”

Wat een heerlijk gevoel, dat warme blanke en gladde vrouwenvlees. Met trillende vingers maakte ik het haakje los en ontblote haar tieten. Ik voelde haar gezicht en het kriebelende haar in mijn kruis. Toen ze weer overeind kwam zag ik voor het eerst de blote borsten van een vrouw. Ik raakte zo opgewonden dat ik dacht dat mijn hart zou exploderen.

“Kom maar, raak mijn borsten maar aan.”

Ik pakte met elke hand een borst. Wat waren ze zacht en warm. Toen ik haar tepels aanraakte, zag ik, dat ze opzwollen. Ik wist niet eens dat dit kon. Ze kwam overeind uit de bank deed haar schouders naar achteren en showde haar gespannen borsten.

“Hoe vind je ze?” Vroeg ze.

Ondertussen schoof ze haar rok naar beneden en liet hem op de grond vallen. Ze draaide ze met haar onderlichaam. Ik kon geen woord uitbrengen. Ze drukte haar borsten tegen mijn gezicht. Toen mijn neus tussen die warme bollen zat rook ik een typische lucht. Intussen maakte ze een paar vreselijk opwindende heupbewegingen. Ik zag nu een bijna naakte vrouw. Ze droeg alleen een paar witkleurige kousen.

“Ga eens op de bank zitten,” zei ze terwijl ze mijn bovenkleding uittrok. Ze stond in al haar schoonheid voor me. Ik rook haar warmte.

“Hoe vind je me?” Ze vroeg het weer met een smekende stem.

“Ik vind je hartstikke mooi” Ik hoorde mijn stem trillen. Ik kon nauwelijks een woord uitbrengen. Mijn ogen waren gefixeerd op het blanke vlees van haar licht bollende buikje met die donkere poes er onder. Ik was duizelig van opwinding. Ze ging kort voor me staan met haar benen iets gespreid.

“Durf je mijn poesje een kus te geven?”

Toen ik dat deed kwam me een geur tegemoet die ik al flauw had waargenomen maar die nu in sterkte toenam. Het was bedwelmend. Ik stak mijn tong uit en likte aan het warme vlees. Ik zag nu haar kut van dichtbij. De gerimpelde vormen. Ik nam die zachte gerimpelde lippen tussen mijn tanden en beet er heel voorzichtig op. Ik zag boven tussen de schaamlippen een bleek roze knobbeltje. Wat het was wist ik niet. Maar toen ik het met mijn tong aanraakte drukte ze haar onderlijf tegen me aan. Ze greep mijn hoofd en drukte dat tegen haar kruis. Ze begon nu te kreunen en te zuchten. Ik werd nu tegen haar kut aangedrukt. Ze begon bewegingen met haar onderlijf te maken waardoor mijn mond bij herhaling langs haar kut schoof. Ik hoorde haar snakken naar adem. Ik voelde en proefde een vloeistof die uit haar kutje liep en over mijn mond droop. Het smaakte goed en wond me vreselijk op. Intussen hielp ze mij met één hand de rest van mijn kleren uit te doen.

“Ik kom op je zitten.”

Ze spreidde haar benen en toen ze met haar knieën op de bank zat liet ze zich op mijn schoot zakken. Ik voelde haar warme zachte dijen aan weerszijden van mij. Met haar handen trok ze mij aan mijn heupen wat onderuit.

“We gaan nu neuken. Dat heb je nog nooit gedaan. Daarom wil ik dat jij mij recht in mijn ogen kijkt als je zo meteen in mij komt. Ik wil dat jij ziet wat ik voel en ik wil zien wat er met jou gebeurt, als je voor het eerst mijn kutje in glijd.”

Ze stak een hand tussen ons in en nam mijn lul in haar hand even later voelde ik iets warm en nattigs om mijn eikel, ze bewoog hem heen en weer. Ik keek naar haar gezicht en zag een wazige blik in haar ogen ze hield haar hoofd wat schuin achterover en haar mond hing open. Haar tong bewoog zich langs haar tanden. Het topje van mijn eikel streelde langs haar warme natte vlees. Ik ervoer gevoelens die met geen pen te beschrijven zijn. Even later voelde ik die natte warmte om mijn hele eikel. Zacht voelde ik mijn hele lul haar onderlichaam binnen glibberen. Haar ogen waren nu wijd open.

“Je zit nu helemaal in mij. Dit is nu neuken. Je bent nu geen jongen meer, maar een man.”

Ik zat voor het eerst in mijn leven in een vrouw, onvoorstelbaar. Ik voelde een behoefte opkomen om achter mijn lul aan, in haar te kruipen. Ze begon nu op en neer te gaan met lange halen. Het gaf mij een onvoorstelbaar lekker gevoel dat ik niet kan omschrijven. De hemel kan nauwelijks mooier zijn. Ze werd steeds wilder, ze begon te draaien met haar kont. Hierdoor voelde ik allemaal onvatbaar heerlijke dingen aan mijn eikel. Even ging ze niet meer op en neer en drukte ze zich helemaal naar beneden. Ze spreidde haar dijen nog meer. Het was net of er iets aan het puntje van mijn eikel sabbelde. Els begon nu steeds harder te kreunen en maakte slechts kleine schuivende beweginkjes. Ik greep haar warme dijen beet en streelde ze. Op het laatst slaakte zij een gil. Ze probeerde zich nog verder op mijn lul te drukken. Haar hele lichaam verstrakte terwijl zij zich achterover boog. Haar toch al grote borsten leken wel opgezwollen. Terwijl haar tepels wel twee centimeter groot waren. Ik zag haar buik opbollen en zacht trillen. Ze bleef doodstil zitten en gilde zachtjes. Oh…mijn god ik kom klaar. Terwijl ik haar kut om mijn lul voelde krampen. Even later kwam ze omhoog en terwijl ze haar benen strekte, voelde en hoorde ik mijn lul uit haar kut floepen. Als ze even later opgestaan was had ik mij in haar leeggespoten.

“We doen het nog een keer anders. Jullie jonge knapen kunnen best een hele dag neuken. Als een gemotiveerde vrouw jullie maar actief houd. ‘Weet je wel Joris dat ik nog nooit van mijn leven zo diep ben klaar gekomen?”

Zij ging nu in de crapaud zitten ze trok haar benen op tot haar knieën tegen haar borsten rusten. Daarna deed ze haar dijen zo ver mogelijk open. Ik had nu het volle uitzicht op haar kutje waarvan de schaamlippen wijd open stonden. Ik keek zo in haar vagina die glanzend rood was van binnen. Ik zag er een spoortje vocht uit lopen.

“Kom, schuif je jonge leuter er maar in. Mijn kutje het is er weer aan toe.” Het was maar goed dat ik al een keer in haar mond was klaargekomen anders had ik dit aanzicht niet droog doorstaan. Ik ging voor haar staan leunde met mijn handen op haar armen. Zij stuurde met één hand mijn lul voor haar gaatje en ik liet mij in haar zakken. Wat een goddelijke gewaarwording. Je piemel zo bewust in het vrouwelijke orgaan te drukken. In deze houding was haar kutje nauwer. Ik ervoer het heen en weer gaan in haar kut op een formidabele wijze. Het uitzicht op haar grote schuddende borsten en vooral de genietende blik in haar ogen gaf mij een extra kick. Als een wilde begon ik nu in haar onderlichaam te stoten. Na een paar stoten voelde ik mijn zaad borrelen in mijn lichaam. Het perste zich naar buiten en spoot diep in haar kut. Ik had er geen controle meer over. Door een kramp aangejaagd boorde ik mij bij iedere ejaculatie dieper in haar kut. Ik had het weer, het gevoel dat er iets aan de top van mijn lul knabbelde. Het werd mij duister voor mijn ogen. Ook Els begon nu te kreunen. Ik zag dat zij haar tanden stijf op elkaar klemde en dat zij haar lippen terug trok. Ze gromde nu binnensmonds, als een dier. Ze maakte kleine bewegingen met haar onderlijf. We kwamen gelijktijdig klaar!

Els lag met haar hoofd tegen mijn borst nog zachtjes te kreunen.

“Oh lieve jongen, oh lieve jongen wat was dat lekker.”

Deze woorden heb ik later nog dikwijls gehoord en niet alleen van Els.

Joris

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *