Milf of NM

()

Lars een vriend van mij, die ik al jaren ken, heeft thuis problemen met de vriend van zijn moeder Lanny. De ouders van Lars zijn vijftien jaar geleden gescheiden en al snel had Lanny weer een vriend. Echt gelukkig en blij zijn de twee niet als je de verhalen zo hoort maar ja, lullig gezegd is dat niet mijn probleem. Lars heeft of had er wel problemen mee. Om die reden is hij na, ik denk toch te lang thuis wonen eindelijk op zichzelf gaan wonen. Gisteren sprak ik Lars nog op de sportschool waar wij trainen en hoorde ik dat Lanny weer eens ruzie had met Steff, haar vriend. Lars had mij gevraagd of ik niet wat spullen in mijn auto wilde zetten. Gezien ik op een kleine honderd meter van Lanny woon en toch vrij ben op die dag. Ik had een sleutel meegekregen zodat ik niet hoefde te wachten of iemand thuis zou zijn. Door de jaren heen ben ik kind aan huis geworden en kan ik zelf de gevraagde spullen vinden. Zo stap ik dus het huis van Lanny binnen.

“Ed, hoor ik Lanny van bovenaf roepen. Ben jij dat?”

“Nee Lanny, roep ik terug onderaan het trapgat. Ik ben het! Serge!”

“Oh! Hoi Serge,” roep ze terug. “Ik ben me aan het aankleden maar ik kom eraan hoor! Schenk maar wat drinken in!”

“Oké wil je ook wat,” roep ik terug!”

“Koffie,” is het antwoord!

Ik loop de kamer door naar de keuken en schenk een kopje koffie in. Voor mezelf heb ik ook maar koffie gepakt en zit op de bank te wachten. De trap kraakt als Lanny naar beneden komt.

“Hoi goedemorgen,” zegt Lanny die mij een zoen op mijn wang geeft. “Hoe is het met jou?!” Na wat uitleg hoe het gaat en wat ik kom doen staat Lanny op om nog een kopje koffie te pakken. “Wil jij ook nog,” vraagt ze wanneer ze mijn kopje oppakt. “Of ga je eerst de spullen pakken?”

“Schenk maar in! Ik ga wel vast de spullen pakken en in de auto zetten,” zeg ik, terwijl ik opsta en naar de trap loop.

“Zal ik even helpen, vraagt Lanny vanaf onderaan de trap?”

“Nee, dat hoeft niet,” roep ik terug. “Het lukt me alleen wel!” Mijn oog valt op een stukje stof. Natuurlijk weet en zie ik dat het een stukje van een slipje van Lanny is. Toch moet ik even het stukje stof pakken en een soort bevestiging krijg als ik inderdaad een mooi bewerkt slipje in mijn handen heb. Gelijk leg ik het weer terug en hoor ik achter me de trap kraken. Ik schrik en pak snel een doos op en draai me om. “Oh, hoi,” zeg ik met volgens mij een kop als een boei. “Kom je toch helpen!”

“Dat hoefde toch niet,” zegt Lanny die langs me afloopt haar slaapkamer in. “Maar ik help je wel. Eerst even een raam openzetten.” Ik loop snel weg met een grote doos om na een minuut weer terug te komen.

“Eigenlijk wilde ik de was opvouwen,” zegt Lanny die een doos optilt. “Maar dat doe ik zo wel! Of wil jij dat misschien ook doen!” Vreemd kijk ik haar aan als ze lacht en het slipje goed legt. “Wat is er Serge,” vraagt Lanny?

“Nee niets,” zeg ik snel terwijl ik weer een doos oppak! Na een paar minuten staat mijn auto vol en zitten we weer aan de koffie die inmiddels al koud is geworden.

Twee dagen later ga ik weer het huis van Lanny in.

“Hoi Serge,” zegt ze en ze staat gelijk op. “Koffie?!”

“Ja lekker” zeg ik en geef Lanny een zoen op haar wang geeft. “Ik kom weer wat spullen ophalen!”

“Je weet de weg he,” zegt Lanny die mij een zoen terug geeft op mijn wang. “Ik zat van de week te denken hoe lang je eigenlijk hier al komt. Maar dat is ook al een jaar of twintig! Toch?”

“Ja, iets in die richting,” zeg ik. “Ik kende Lars al een jaar of vijf voordat je ging scheiden. Daarna zijn we gaan trainen en dat is nu ook al een jaar of vijftien!”

“Zoiets had ik ook gedacht,” zegt Lanny die een kopje dampende koffie neerzet. “Zo nu is het nog lekker heet. Maar trainen jullie alweer vijftien jaar?”

“Ja, en ik probeer nog steeds drie keer per week te gaan!”

“Dat lukt toch goed. Ik bedoel… Je heb geen vaste relatie, je bent vrij om te gaan en te staan waar jij wil!”

“Dat klopt als een bus,” zeg ik en neem voorzichtig een slokje. “Nog te heet!”

“Hoe heter hoe beter” zegt Lanny lachend om de gekke bek die ik trek!”

“Ook dat klopt,” zeg ik!

“Ook met de dames,” vraagt Lanny ineens?”

“uh… ja, nee, ligt eraan,” zeg ik. “Hoezo?”

“Nee, zomaar,” zegt Lanny en staat op. Zag ik het nu goed of had ze tranen in haar ogen.

“Lanny? Heb ik iets verkeerd gezegd?”

“Nee joh,” zeg ze gemaakt lachend en ze blijft met haar gezicht richting de keukenkastjes staan! “Ik had weer eens ruzie met Steff,” zegt ze na een tijdje voor zich uit te hebben gestaard naar de tegels of wat er te zien is op het stukje muur. “Gewoon weer eens om hetzelfde. Zoals als altijd!” Ze begint te huilen en met schokkende schouders blijft ze tegen het aanrecht staan. Ik leg mijn handen op haar schouders en draai haar om.

“Kom,” zeg ik zacht en trek Lanny tegen me aan. Met schokkende schouders en een hoop gesnotter brult Lanny met haar hoofd tegen mijn borst uit. Ik hoor hele verhalen over wat er speelt tussen Steff en Lars. En nu Lars het huis uit gaat begint Steff weer tegen Lanny te zeiken. Ze is te dik, ze kleedt zich te ordinair, ze heeft haar zoon niet fatsoenlijk opgevoed en ga zo maar door. Snotterend vertelt ze daar weer alles over. Troostend en wrijvend krijg ik Lanny na een tijdje weer wat kalmer. “Dank je,” zegt ze nog wat snikkend en mij een zoen op mijn mond geeft. “Ik wist me even niet meer in te houden!” Weer geeft ze me een zoen op mijn mond en kijkt me aan.

Niet dat ik er vreemd van opkijkt dat Lanny op mijn mond kust. Op feesten of iets dergelijks gebeurt het wel vaker dat ze me op mijn mond kust. Eigenlijk kan je het niet eens een kus of zoen noemen. Het is meer de lippen tegen elkaar duwen.

“Maar wat vindt jij nu van mij,” vraagt Lanny met nog wat gesnotter?

“Ik,” zeg ik; strek mijn armen en bekijk haar van top tot teen. “Ik vind je een leuke vrouw. Netjes gekleed en ik vind je altijd aardig.”

“Dank je,” zegt ze en geeft me weer een zoen op mijn mond. “Dat had ik nodig!” Ze geeft me gelijk nog een zoen maar nu voel ik ineens dat ze haar mond iets open heeft en het puntje van haar tong voel.

“Lanny,” roep ik en duw haar van me af.

“Sorry,” snottert ze. “Ik… ik… ik liet me even gaan. Ik… heu… jij. Ik bedoel heu… Ik weet niet hoe…!”

“Zeg gewoon wat je wil zeggen,” zeg ik op mijn beurt nog een beetje verbaasd. “Ik neem aan dat je even in de war ben!”

“Heu… ja, nee,” snottert Lanny nog een beetje.

“Ja, nee,” zeg ik vragend en geef haar geef een glas water. “Wat bedoel je Lanny?!”

“Nou ik heu,” begint ze na haar neus gesnoten te hebben!

“Ja,” zeg ik weer!

“Je traint al een tijdje met Ed,” zegt Lanny terwijl ik ja knik. “Daarna douchen jullie. En Lars heeft weleens verteld dat…”

“Ja dat wat,” vraag ik?

“Hij vertelde dat jouw heu… piemel groot is.”

Vreemd kijk ik naar Lanny die met een roodhoofd voor me staat. Als een klein kind die wat moet opbiechten staat ze aan haar blouse te frummelen.

“Nou ja groter dan die van hem,” gaat Lanny verder nadat ik haar vraag om verder te gaan. Ik heb die van Lars per ongeluk ook weleens gezien. En dat die van jouw groter is gaf mij ineens een vreemd gevoel. Nu moet je ook weten dat Steff ook niet zo.” Ze wijst omlaag en kijkt me even vluchtig aan. Op feesten zie ik je dan in nette kleding, gaat ze verder, en de verbeelding wat er achter jouw rits zit. Dat geeft mij een heu… tja, ik heu!” “Lanny,” vraag ik dan als ik het verhaal ineens begrijp. “Loop jij te geilen op mij?”

“Nee joh,” roept ze hardop. “Heu… ja… eigenlijk wel! Ik merk dat ik een beetje nat wordt van je. Ik heb zoals je gemerkt heb de laatste tijden zo min mogelijk contact gezocht met je. Als jij kwam voor Lars dan probeerde ik weg te zijn. De laatste weken lukt het niet echt met het verhuizen en alles rond zijn vertrek. Ik merk dat ik dan gewoon weer in herhaling val. Nu, met steeds die ruzies, komt er van seks helemaal niets van. En het was al niet zo denderend. Dus…”

“Oei… Lanny toch,” zeg ik na een paar minuten stilte en flink nadenken. Opnieuw pak ik een glas water, alleen nu voor mezelf. Wat een bekentenis. “Ik vind het in ieder geval erg dapper van je. Ik ben gecharmeerd. Dank u!” Ik hef mijn glas op om het daarna in een teug leeg te drinken.

“Dank je Serge,” zegt Lanny met een glimlach. “Het kostte me echt heel veel moeite. Maar nu ben ik toch wel opgelucht.”

“Nou dat is mooi,” zeg ik terwijl ik Lanny beetpak en tegen me aantrek! Zo staan we een tijdje tegen elkaar aan zonder iets te zeggen of te doen.

“Serge,” zegt Lanny op een gegeven moment half vragend. “Wat jij daarnet zei over dat je mij aardig vindt en leuk. Is dat waar?”

“Ja natuurlijk,” zeg ik. “Heb ik ooit gelogen tegen een van jullie?”

“Nee,” antwoordt ze met een diepe zucht.”

“Je bent lief en leuk,” zeg ik nog eens. “Ik snap niet wat Steff loopt te zeuren. Misschien moet je maar eens goed nadenken wat je wilt. Ik bedoel, je heb zo geen leven. Of wel?” “Nee, je hebt gelijk,” zegt Lanny weer. “Alleen het doen is makkelijker gezegd dan gedaan.”

“Wat wil je dan,” vraag ik en neem wat afstand. Het blijft een tijd stil en we kijken elkaar recht in de ogen. “Kom op, zeg ik. Daarnet was je ook eerlijk en dapper. Wat wil je doen.” Weer valt er een grote stilte.

“Ik heb weleens wat gefantaseerd,” zegt Lanny die weer blosjes op haar wangen krijgt. “Over wat,” vraag ik nieuwsgierig.” Weer is het stil.

“Ach…” zegt ze ineens. “Krijg ook ‘t schijt. Ik heb wel eens gefantaseerd over jou!”

“Over mij,” roep ik verbaasd! “Nu maak je me echt nieuwsgierig. “Kom, vertel op!”

“Ho… ik bega nu een fout” zegt Lanny na even nagedacht te hebben. Ze kijkt me nu heel doordringend aan. “Nou vooruit dan,” zegt ze. “Ik lig in bed en dan komt Steff binnen.” “Ja en… zeg ik vragend. Dat is toch niets bijzonders of zo.”

“Jawel,” zegt Lanny hard lachend van de zenuwen. “Ik lig met jou in bed en Steff komt binnen terwijl ik over jouw grote piemel lig te glijden,” zegt ze dan ineens heel snel.” “Wat,” roep ik verbaasd.” Mijn mond valt ver open en Lanny gaat langzaam van haar zenuwen lachje over in stilte. “Lanny,” zeg ik weer hersteld en pak haar beet. “We… heu…”

“Nee Serge,” huilt ze. “Ik had het niet mogen zeggen. Ik… ik…”

“Lanny,” zeg ik. Ik trek haar strak tegen me aan en geef haar een zoen op de wang. “Ik ben niet bang voor Steff of zo… maar wat gebeurt er nadat hij het ziet. Hoe gaat je fantasie verder?”

“Eerlijk gezegd,” zegt Lanny. “Weet ik niet hoe het verder gaat. Ik… heu… ik… ik moet dan… heu… Nou ja ik…!”

“Je ligt dan te soppen,” roep ik hard lachend!”

“Ja, lach maar,” zegt Lanny. “Oh ik schaam me kapot!”

“Lanny,” zeg ik weer. “Ik… eh… ik…” Ik trek haar tegen me aan en geef haar een dikke pakkerd in haar hals!

“Oh… Serge,” zucht Lanny. “Niet doen!” Zegt ze op een toon van ‘ga asjeblieft door’ wat ik ook doe.

Na al een tijdje geen relatie te hebben is bij mij de nood ook hoog. Ook ik heb weleens gefantaseerd dat ik Lanny een beurt geef. Lanny is dan wel de moeder van een vriend en het had inderdaad mijn moeder kunnen zijn. Maar dat is ze niet. Dus. Daarbij ziet Lanny er ook goed uit. Blond haar tot net op haar schouders, slank figuur. Persoonlijk zou ze van mij zelfs nog wel wat mogen aankomen. Ze is altijd netjes gekleed in een rokje of jurk met iets leuks erop of eronder. Ik snap die Steff dan ook totaal niet! Voor mij is Lanny altijd al een MILF geweest. En nu hoor ik dat Lanny ook over mij fantaseert.

“Oh… Serge,” zucht Lanny. “Dit kan niet joh. Hou op! Straks komt Steff binnen!”

“Dat wil je toch,” zeg ik en kneed haar stevig in de billen. “Lars gelooft het toch niet wat Steff zal zeggen. Ik denk dat Lars zelfs Steff nog een dreun zal verkopen dan hem te geloven.”

“Oh Serge, zucht Lanny terwijl ze me aan mijn haren naar de andere kant van haar hals stuurt. Wat doen we toch. Ik…Wij…Hoe moeten we dit ooit uitleggen?! Oh… Serge,” zegt ze terwijl ze haar hand in mijn broek duwt. “Hij is groot. Ik… ik… Ik wil hem zien.”

Ze duwt me van zich af. Met beide handen maakt ze mijn broek open en trekt hem bijna gelijk met mijn boxershort omlaag. “Oh! Lars had gelijk,” zegt ze, terwijl ze door haar knieën zakt. “Hij is inderdaad lekker groot!” Voordat ik het weet heeft ze mijn stijve lul beet en zakt met haar mond open over mijn eikel.

“Oh… Lanny,” kreun ik. “Wat lekker! Oh… Ja… ah… ha!”

“Oh… Serge,” zucht Lanny die met haar hand in haar kruis wrijft. “Ik ga je klaar pijpen. Maar jij erna mij!”

“Snel Lanny, ik zit op hoog zaad!” Zonder antwoordt af te wachten zuigt ze mijn eikel ver haar mond in. Met lange halen en een geweldig likken en zuigen pijpt Lanny mij. Zuigend aan mijn zak en eikel, knedend in mijn billen en tussendoor flink trekkend aan mijn paal kom ik klaar. Al mijn sperma houdt ze in haar mond terwijl ze flink en hard door blijft zuigen. Als ik echt niets meer kan geven komt ze omhoog en laat ze duidelijk zien dat ze slikt. De moeder van een vriend, mijn MILF, slikt mijn zaadjes.

Je slikt! Wat geil is dat,” roep ik.”

“Ja, en nu ik,” zegt Lanny die mijn verslappende pik beetpakt. “Of is het bekeken?”

“Nee hoor,” zeg ik en kus haar op de mond.”

Ik proef mezelf nog een beetje als ze mijn tong haar mond inzuigt. Tongend en knedend sta ik Lanny tegen het aanrecht aan te berijden. Op haar beurt kneedt ze mijn billen en krab ze over mijn rug en borst. Kussend en zuigend ga ik over haar wangen richting haar oorlelletje en dan verder afzakkend naar haar schouders. Ik maak een paar knoopjes open van haar blouse en even snel wrijvend over de aanzet van haar borst wrijf ik richting haar schouder om ruimte te maken voor het kussen. Haar bh bandje zit in de weg en die schuif ik opzij. Kussend van haar schouder naar haar hals en weer door naar de andere schouder maak ik haar blouse verder open. Mijn hemd is inmiddels ook open en valt om mijn armen omlaag. Lanny trekt mijn hem verder omlaag en dan sta ik met een blote borst en mijn broek onder mijn billen voor haar. Even kijkt ze me aan en dan naar de tattoo op mijn borst. Ze kust het plakplaatje zoals ik mijn tattoo altijd noem en bijt even vlug en zacht in mijn tepel. Mijn handen glijden over haar buik omhoog over de kanten stof van haar zwarte bh naar haar schouders. Met een simpele beweging glijden de bh-bandjes van haar schouders en kus ik haar weer. Van haar hals naar haar borst en dan weer terug naar haar nek. Ik pak een borst en kneed zacht in het heerlijk zachte vlees. Een zucht, en ze werpt haar hoofd achterover als ik vlak onder haar kin kom met kussen. Ik trek haar hoofd aan haar haren zacht opzij. Gelijk draait ze zich helemaal om en kus ik ineens haar schouder. Ik heb haar borst niet los gelaten en trek haar nu tegen me aan. Ik voel hoe ze achter haar rug mijn pik kneed terwijl ik haar aan haar borsten tegen me aan houd. Kussend en likkend langs haar oor naar haar nek. Rustig trek ze mijn pik weer stijf terwijl ik haar tepels zacht rol tussen mijn vinger en duim. Met een hand maak ik de bh-sluiting los en laat haar bh vallen. Ik draai Lanny weer om en plaats mijn hand op haar heup terwijl ik iets door mijn knieën zak om een van de twee harde tepels in mijn mond te nemen.

“Oh… Serge, wat is dit lekker.”

“Geniet dan,” zeg ik en zuig haar andere tepels naar binnen. Mijn handen glijden over haar lijf van boven naar beneden en van voren naar achteren. Ik trek langzaam haar rok omhoog totdat ik met mijn hand de rand van haar panty en eronder haar slip voel. Met een beetje moeite krijg ik haar panty en slip in een keer omlaag. Ver genoeg in ieder geval om, met een diepe zucht van Lanny te voelen dat haar kutje kaal en vochtig is. Ze draait weer om en sleurt mij bijna mee omdat ik mijn hand niet snel genoeg uit haar panty en slip kan krijgen.

“Sorry,” zegt ze zacht en wrijft over mijn stijve pik terwijl ze zelf voorover buigt. Ik trek haar panty en slip nog wat lager zodat ik haar roomwitte billen kan kussen. Haar rok valt weer omlaag en ik trek het vervelende stuk stof omhoog. Lanny duwt gelijk iets naar achteren en ik voel hoe mijn eikel tussen haar kutlipjes in komt. “Kom,” hijgt Lanny en grijpt achterom naar mijn billen.” Met een beweging duw ik mijn stijve bij Lanny naar binnen. “Ah…” hijgt Lanny. “Ja… oh… ho… oh… lekker!” Even geniet ik van het zachte, warme en vochtige gevoel rond mijn stijve. Dan voel ik hoe Lanny staat te rijden. Ik pak haar bij haar middel beet en met lange halen neuk ik haar. Het pletsen van onze lichamen als die tegen elkaar aan stoten, gehijg en gekreun van ons, bij ieder beweging galmen door de keuken de woonkamer in. Ik voel hoe ineens een vochtige stroom langs mijn pik en ballen stroomt en dan dat Lanny terugtrekt. Niet stil maar ook met niet meer gekreun of gehijg is ze klaargekomen.

“Sorry Serge,” hijgt ze nog na. “Ik was ook hoog nodig toe aan een beurt. Sorry, dat ik je niet nog een keer heb laten komen!”

“Hou op Lanny,” zeg ik terwijl ik haar omdraai en een zoen geef. “De volgende keer beter!” We fatsoeneren onze kleren en drinken nog een kop koffie. “Is je fantasie een beetje in vervuld,” vraag ik al ik op sta om te vertrekken.”

“Ja!” Zegt Lanny en geeft mij nog een zoen. “Het was kort en krachtig. Maar echt heerlijk! Serge! Zie ik je nog?”

“Ja, natuurlijk,” zeg ik. “Lars heeft nog niet alles overgebracht. Dus wie weet.”

Enkele weken erna hebben we nog een paar keer seks. Steeds even vluggertjes, kop koffie en weer weg met spullen voor Lars. Die steeds vraagt waarom er niet meer in de kofferbak past dan een paar dingetjes. En of ik het zo gezellig bij zijn moeder en Steff heb.

Maanden later is Lars toch over en heeft hij een soort open huis. Ik zit allang als Steff en Lanny binnenkomen. Steff zit al snel te praten met andere vrienden die overigens verder van niets weten over de situatie van Lars, Lanny en Steff. Lanny loopt gelijk rond met drinken en na een poosje komt ze op mijn knie zitten.

“Bij gebrek aan stoelen, zoek ik maar een knie van een leuke knul.” Ik kijk haar aan en ze geeft me knipoog terug. “Kan jij zo even helpen,” vraagt Lanny. “Er moet wat uit de kelderbox gehaald worden.”

“Wat dan,” vraag ik.

“Oh… ik loop wel even mee,” antwoordt Lanny en staat weer en op. “Ik hoor wel wanneer je zo ver ben.”

“Ja, ik loop zo wel mee,” zeg ik en kijk Lanny na als ze wegloopt naar de keuken.”

“Pff… zo he”, zegt een onbekende man naast me. “Met zo’n vrouw zou ik niet alleen mee willen lopen. Ook he… Je weet wel!” Ik kijk hem aan en stel me voor. Het blijkt Rob te zijn. Een nieuwe vriend van een van onze vriendinnen. “Ja, joh je heb gelijk,” zeg ik tegen Rob en stoot hem aan als Lanny weer voorbij gelopen komt. “Het is alleen jammer dat het de moeder van Lars is.”

“Pff…” proest Rob zijn cola weer uit en iedereen kijkt hem aan. “Wat een mooie moeder heeft hij dan. En wat een mazzelpik is die persoon die dan zo vrouw mag ketsen!”

“Pas op je woorden he,” zeg ik als waarschuwing voor zijn loslippigheid. “Je kan te ver gaan. Een beetje respect!”

Na een paar minuten loop ik met Lanny naar beneden en ik vertel haar mijn gesprekje met Rob. In de box aangekomen vraag ik wat ik moest opzoeken.

“Oh hier om de hoek,” zegt Lanny wijzend naar een schoenendoos en een tas. “Ik moest toch wat verzinnen.”

“Hoe bedoel je,” vraag ik.” Als antwoordt pakt ze me bij mijn kruis en kust met haar tong tussen mijn lippen duwend.

“Om dit,” zegt ze en duwt mijn hand onder haar rok. “Ik wil je voelen!” Mijn handen glijden verder omhoog terwijl mijn pik al stijver wordt. Over de nylonstof om haar benen, een rand en een blote huid erboven. Dan ineens voel ik de rand van haar rok rond haar middel. “Niets he,” zegt ze gniffelend en kust mij nog heftiger. “Kom even snel.” Ze trekt haar rok omhoog en slaat gelijk haar been om mijn bovenbeen en duwt haar tong in mijn mond. Ik trek mijn broek open en zonder moeite komt mijn eikel tegen haar kutje. Lanny laat zich iets zakken en glijdt over mijn pik verder. Ze pakt een haak boven ons beet en slaat haar andere been ook om mij heen. Hangend met haar handen aan de haak en steunend op mijn bovenbenen schuift ze met kleine heupbewegingen over mijn stijve op en neer. Ik hou haar beet en zo staan we te neuken in de berging van Ed. Ze komt snel klaar en laat zich van me af glijden. “Sorry schat, maar, morgen mag je me afstraffen. Wacht maar op mijn sms.” Ze loopt weg mij achterlatend met een stijve die nog na druipt van haar geil. Weer bovengekomen ben ik gelijk de wc ingedoken en heb mezelf van mijn stijve afgeholpen.

De volgende dag, mijn vrije dag loop ik het huis van Lanny weer binnen. Ze had me een sms gestuurd dat ze over vijf minuten gereed was voor de afstraffing. En daar sta ik dan. Doodse stilte in huis.

“Lanny ben je boven” roep ik onderaan de trap.

“Ja, kom maar naar boven,” hoor ik haar giechelend roepen! Ik loop de trap op en loop de slaapkamer in. “Mooi,” vraagt ze terwijl ze het licht aan doet. Daar staat Lanny. Ze heeft een witte kanten bh aan met een witte kanten soort boxerbroekje, een tanga noemen ze dat krijg ik later uitgelegd. Een wit jarretelgordeltje met dunne witte kousen met een brede kanten rand. “En? Vraag ze.”

“Jezus, Lanny,” zeg ik en draai haar rond. “Lars heeft een mooie en geile moeder. Maar jammer dat ik je eerst moet straffen voor gisteren.”

“Ja, sorry Serge,” zegt Lanny die gelijk mijn hemd losknoopt. “Ik was zo geil gisteren. Ik hield het niet meer. Ik moest je pik voelen. Maar nu mag jij alles doen wat je wilt.”

“Dat zal ik onthouden,” zeg ik. Ik pak haar beet en leg haar achterover op het bed en ga over haar heen liggen. Kussend knedend en wrijvend waar ik kan schuif ik omlaag. Ik lik door de kanten stof over haar tepels en kutlipjes. Ik probeer overal mijn tong tussen de randjes van het kanten setje door te duwen.

“Hm…” hijgt Lanny, lekker!” Ik schuif verder omlaag langs haar benen en blijf kussen waar ik kan. Dan ga ik weer omhoog om het spel nog een paar keer te herhalen. Lanny gaat steeds zwaarder hijgen en meer kronkelen. Af en toe denk ik dat ze de vellen van mijn rug krabt of de haren uit mijn hoofd trekt. “Oh…ha… ah… Ja… ah Serge! Ga door,” hijgt Lanny zwaar en ze kneed ook haar eigen tepels en kutje. Mijn hand zoekt de harde tepels terwijl ik met mijn ander hand over haar benen of kutje wrijf. “Oh… ho… Serge ik ga zo komen,” hijgt ze weer. Ik stop, ga naast haar hoofd zitten en trek mijn lul uit mijn broek. “Trek me,” zeg ik terwijl ik mijn stijve aanbiedt. Gelijk pakt me mijn stijve en wil me pijpen. “Eu… heu, alleen trekken!” Ze kijkt me vreemd aan en lacht als ze begrijpt dat dit haar straf is. “Oh ja… ha… Lanny,” hijg ik na een paar seconde. “Ga door!”

“Neuk je me nog niet,” vraagt Lanny terwijl ze blijft trekken. “Ik wil je in me voelen!”

“Oh… nee,” hijg ik en spuit dikke klodders op haar gezicht en tieten.

“Oh! Ja… wat lekker!” Ik laat me omrollen en zie hoe haar bh en gezicht onder de vlekken zit. “Nu ik,” zegt Lanny weer en kruipt bovenop me terwijl ze haar gezicht met een klein handdoekje schoon veegt.”

“Dat dacht ik van niet,” zeg ik en duw haar weer weg. “Dit is je straf! Ik wil een ontbijt!” “Ontbijt?” Vraagt ze en staat op. “Het is bijna elf uur! Maar oké! Jij bepaald vandaag!” Ze pakt haar ochtendjas en wil weg lopen.

“Had ik gezegd dat je iets mocht omdoen,” zeg ik op een boze toon.”

“Nee, maar de gordijnen zijn open,” zegt Lanny “en de postbode komt zo meteen ook!” “Ja en? Zeg ik weer. “De eerste keer had je er ook geen moeite mee, met de open gordijnen. Doe er ook maar een glaasje jus bij! Lekker sletje van me,” zeg ik lachend. Lanny kijkt me aan en begint te lachen.

“Oké, u wens wordt vervuld,” zegt ze en weg is ze.

Na een kwartiertje komt ze terug naar boven. “Nou de postbode heeft ook zijn dag,” zegt ze en zet een dienblad neer.

“Nou, jij ook,” zeg ik en laat een roze vibrator zien. “Die zag ik net liggen toen jij het doekje pakte!”

“Ik mag toch ook aan mijn genot komen als jij er niet ben. Of als Steff er weer niets van bakt.”

“Natuurlijk,” zeg ik. “Kan je me nu pijpen?”

“Wat moet ik je nu alweer laten klaarkomen,” vraagt ze beduusd.

“Luister,” zeg ik. “Vandaag was het mijn dag zei je gisteren bij de voordeur.”

“Ja, dat klopt” antwoordt Lanny. “Bijna had Steff alles gehoord! Sorry.”

“Dus je mag me nu hard maken en pijpen,” zeg ik en wijs naar mijn slappe piemel. “Maar pas op voor mijn drinken! Anders moet je weer naar beneden! En heel misschien moet je dan met nog minder!” Zonder verder antwoordt te geven of nadenken gaat ze glimlachend met mijn pik aan de slag. Binnen enkele tellen heeft ze hem weer stijf en glijdt slurpend en zuigend met haar mond over mijn lul.

“Ho! Stop even,” zeg ik en houd haar tegen. “Even het blad opzij zetten.” Met een hand zet ik het blad op de grond en duw met mijn andere hand gelijk Lanny weer in mijn kruis. “Pijp me!” Gelijk zuigt Lanny mijn lul weer diep haar mond in. Ik trek haar onderuit en zie hoe mijn lul in en uit haar mond glijdt. Tranen springen in haar ogen als ik haar hoofd wat verder omlaag duw. “Sorry Lanny, zeg ik gelijk. Dat wil ik ook niet!”

“ Pfff,” hijgt Lanny. “Dat gaat ook niet Serge. Je pik is iets te groot voor me!”

“Kom,” zeg ik en trek haar aan haar middel nog iets verder onderuit. “Ik doe mee.” Ik laat me opzij rollen en trek het stukje kant tussen haar kutlipjes vandaan. Even stopt ze met pijpen en gaat direct verder als ze mijn tong over haar been voelt. Ze is al behoorlijk nat en weer lekker kaal. Ze spreidt haar benen zodat ik nog makkelijker haar kutje kan likken. Ik draai verder door en in standje 69 liggen we elkaar te likken en te zuigen.

“Mm…,” hijgt Lanny als ik merk dat ze gaat klaarkomen. “Mm… oh… ho… Hm… arch… ik ga… oh… ho kommen!” Met een pijnlijk gevoel laat ze mijn stijve uit haar mond tegen mijn onderbuik schieten.

“Kom verder,” kreun ik met een rot gevoel in mijn kloten. Ik draai Lanny op haar rug en stoot mijn pik in haar soppende kut.

“Ah… ah… ha… ja… ah,” kreunt Lanny gelijk. “Vul me… ah… ja… kutje met die… oh… dikke pik. Kom… oh… diep in me! Oh… oh… ah… ja… ah, kom, kom ja… ah… ah… ja… ah!” Ik voel snel mijn hoogtepunt komen en alsof het uit mijn tenen moet komen spuit ik toch diep in haar soppende kutje. Beide blijven we liggen en vallen in slaap.

Ik word in de middag wakker door een vreemd gebrom en een trillend geluid. Ik zoek half suf waar het vandaan komt en naast me zie ik Lanny ook wakker worden. “Shit Steff, roept ze als ze haar telefoon pakt.”

“Oh” zeg ik lachend. “Je telefoon. Ik dacht dat je met die vibrator aan het spelen was.” “Nou stil,” zeg ze lachend. Geeft mij een stomp en neemt de telefoon op.”

Ik hoor het gesprek half aan en mijn oog val ineens weer op de roze genotsknots van Lanny. Ik pak de dildo en zet hem aan. Lanny kijkt verschrikt om en lacht als ze ziet dat ik haar speeltje heb aangezet. Wild trilt dat ding en de kop draait kleine cirkels. Ik til een been van Lanny omhoog. Lanny schud nee en maakt een gebaar van hou op. Lachend zet ik de dildo tegen haar lies.

“Nee,” zegt ze ineens vinnig. “Neen, dat doe ik niet Steff.” Terwijl ze dit zegt slaat ze me en ze duwt me weg. “Ik begin er niet aan,” zegt Lanny weer die zogenaamd boos naar me kijkt.

“Ik ben de baas vandaag,” zeg ik zacht en lachend. Ik steek een vinger in haar inmiddels weer natte kutje.

“Oh nee,” hijgt Lanny. Nu niet. Ik doe het niet Steff.”

“Wat doe je nou Lanny,” hoor ik Steff ineens zeggen. “Je klinkt ineens anders.” Ik schrik even en Lanny lacht.

“Niets Steff,” antwoordt ze lachend terug “ik heb je op handsfree gezet!”

Ik ga achter Lanny zitten en steek zo de draaide kop van haar dildo in haar soppende kut. “Dat is weer een straf,” zeg ik vlakbij haar oor terwijl ze zo goed mogelijk het gesprek met Steff probeert aan te houden. “Ik ga ophangen,” weet Lanny er redelijk goed uit te krijgen en gelijk drukt ze het gesprek weg. “Jij vuile kwal ik… ik…”

“Ik vind het lekker,” maak ik haar zin af en mijn inmiddels keiharde stijve in haar stoot!

“Ja… ho… oh… ho, ook en hoe,” hijgt ze.”

Allebei zijn we vanochtend door elkaar uitgemolken en zo kunnen we nu lang volhouden. Tijdens de wisselde standjes en zodoende ook weer kleine pauze praten we rustig met elkaar. Zo kom ik er achter dat ze dit witte sexy setje expres had gekocht. Iedere keer weer als mijn dikke pik in haar zat voelde ze alsof ze ontmaagd werd. Alleen wel op een lekkere manier. Zo kwam er nog een stukje fantasie erbij. Zich te laten suf neuken door mij in een maagdelijk wit setje. Voor mij is het setje ook erg opwindend dat zo lekker wijf als Lanny het natuurlijk aanheeft.

Uiteindelijk komt er van het neuken en praten niets meer terecht. Vol pure seks rijden we elkaar het zweet uit de poriën. Het bed wordt langzaam aan steeds rommeliger en vochtiger. Van rustig gecontroleerd neuken is niets meer te vinden. Als twee doorgedraaide, neuken we elkaar helemaal gek. Lanny gaat op handen en knieën zitten en gilt om van achteren genomen te worden. Haar knieën ver uiteen en met haar tieten drukkend in het matras wacht ze op me tot ik achter haar zit.

“Neuk me klaar,” gilt ze. “Neuk me hard.” Met een stoot zit ik met mijn volle lengte in haar. “Ah… Ja… ja… ja… ja… ah… ja… ja… ah… ah! Gilt Lanny hard. Ze probeert grip op het bed te krijgen maar bij iedere stoot glijdt ze weer iets vooruit richting het voeteneind. “Oh… ja… Serge er in met die paal,” gilt ze als ze eindelijk steun op het voeteind heeft gevonden. “Oh… Ja… ah… neuk me! Neuk me hard Serge!” Minuscule plasjes zweet komen tussen haar schouderblad om direct te verdwijnen. Met een hoog en hard tempo glijdt mijn nu nog groter lijkende pik diep in en uit de kut van Lanny. Inmiddels is Lanny geen MILF meer maar een NM, om in de trend van afkortingen te blijven. Ze is een Neukende Moeder geworden. Volop in haar stotend en zwaar hijgend neuk ik haar hard achterlangs. Het bed staat te klappen tegen de muur. Daardoor hebben we te laat door dat Steff ineens boven aan de trap staat. Steff kijkt recht in mijn ogen en dan naar die van Lanny.

“Ah… ja… heerlijk,” kreunt Lanny hard en lachend. “Ik ga… ah… kom… oh… ja… Harder met je pik. Ik… ga… komen. Dit is neuken! Ah… ah… ha…!” Voldaan valt ze voorover over het voeteneind heen op de grond en blijft met de benen half gespreid liggen. Ons geil loopt uit haar kutje. Steff verdwijnt met een roodhoofd.

Een harde klap van de deur is het laatste wat wij hebben gehoord van Steff.

Jaap van der Lul

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *