Ochtenstonde

()

Het is zaterdagochtend, rond half acht. Zijn vrouw ligt nog te slapen, maar Bruno is klaarwakker en besluit zachtjes uit bed te klimmen. Hij trekt een trainingsbroek en een T-shirt over zijn blote lijf, doet de slaapkamerdeur voorzichtig dicht en gaat koffie zetten. Hij kijkt naar buiten, het ziet er niet koud uit, dus besluit hij met slechts twee kledingstukken aan de krant te gaan halen.

Bruno woont op de tiende etage in een mooi appartement, maar het nadeel is dat hij ’s ochtends altijd helemaal naar beneden moet om het nieuws op te halen. Hij drukt op het knopje en ziet dat de lift net op de twaalfde is gestopt. Even blijft die daar staan en dan verandert het cijfer in een elf en een tien. De deur schuift open en Bruno wil snel naar binnen lopen, maar houdt ineens in. Tegen de achterwand geleund staat een van zijn bovenbuurvrouwen. Hij ziet haar wel eens, maar spreekt haar nauwelijks en kent haar naam niet eens. Ze is ergens in de dertig en hij weet dat ze twee kinderen heeft. Meer niet.

Als de deur achter hem dicht schuift, ziet hij haar pas goed. Zijn blik glijdt van haar voeten over haar lichaam naar haar gezicht. Ze staat op blote voeten en heeft een witte badjas om zich heen geslagen die wordt dichtgehouden met een losse ceintuur. “Goedemorgen,” zegt ze lachend. Bruno murmelt iets terug wat daar op lijkt, maar pijnigt intussen zijn hersens met de vraag of ze iets onder die jas een zou hebben. Ze glimlacht nog steeds en ze volgt zijn blik. Als hun ogen elkaar kruizen, kijken ze elkaar even strak aan. De spanning is te snijden, de sfeer voelt heel sensueel aan, maar geen van beiden zegt iets.

Met een schokje stopt de lift op de begane grond en Bruno doet een stap opzij om haar voor te laten gaan. Ze schuift op nog geen tien centimeter langs hem en hij ruikt haar natuurlijke lichaamsgeur. Dan lopen ze achter elkaar naar de postbussen. Bruno kijkt naar haar wiebelende kontje onder de witte achterpanden van de badjas. Zij was hem nooit zo erg opgevallen, ze is niet echt mooi, vrij klein en een beetje mollig. Als hij haar tegenkwam, was ze wel vaak vrolijk en zei ze vriendelijk gedag. Ze draaien beiden de sleutel van de postbussen om. Zij pakt de krant, maar Bruno treft een lege bus aan.

“Shit,” zegt hij, “kom ik daarvoor mijn bed uit, de krant is er nog niet.” Ze lacht weer en biedt aan dat hij de hare wel mag lezen als ze hem uit heeft, ze komt hem wel even langsbrengen. Ze moeten even wachten, want de lift is weer naar boven vertrokken en ze zien dat die stopt op de achtste. Bruno is iets groter dan zij en hij staat schuin naast haar, maar kan niet door de halsuitsnijding zien of ze iets aan heeft. Ze kijkt opzij, ziet zijn puilende ogen en zegt, alsof ze zijn gedachten kan raden.

“Nee, ik heb hieronder niets aan. En jij ook niet, geloof ik.” Haar blik gaat naar zijn kruis, waar een kleine uitstulping zichtbaar is, hoewel hij nog geen volledige erectie heeft.

Het cijfer boven de lift verandert net van een 2 in een 1 en ze doen samen een stap naar achteren. Daardoor raakt ze met haar linkerarm Bruno ‘s rechterzij, maar ze doet geen moeite die arm weg te halen. Even staan ze zo, dicht tegen elkaar aan, tot de deur open gaat en een van de andere buren de lift uit stapt. De drie wisselen snel de ochtendformaliteiten uit, de buurman loopt naar buiten en met zijn tweeën stappen ze de lift weer in. Zij drukt op twaalf en gaat met haar rug tegen de zijwand staan, terwijl de lift zich in beweging zet. Bruno vergeet in zijn opwinding op de tien te drukken.

Weer snellen zijn ogen langs haar lichaam, haar blote voeten (iets te groot voor haar lengte), de enigszins bolle kuiten, de verborgen verleidingen onder de witte stof en haar alledaagse, vrolijke gezicht met de krullende donkerblonde haren. Hij voelt zijn pik langzaam maar zeker omhoog komen. Hun ogen ontmoeten elkaar weer en hij bespeurt een uitdagende blik erin, die hem nog geiler maakt dan hij al is. Ze staan een halve meter van elkaar en hij wil een stap vooruit doen als de lift ineens met een schokje stopt. De deuren schuiven open en vertwijfeld kijkt Bruno naar het cijfer 12.

“Wat aardig van je dat je me helemaal naar boven wil begeleiden,” zegt ze weer lachend.

Ze stapt niet uit de lift, maar blijft hem lachend aankijken met diezelfde blik als daarnet. Langzaam schuiven de deuren weer dicht, maar de lift blijft staan op de twaalfde verdieping. Dan doet hij toch die stap naar voren en trekt met een snelle beweging de ceintuur van haar badjas los. De jas valt open en hij schuift zijn armen tussen de jas en haar naakte lichaam. Ze doet niets om hem tegen te houden als hij haar tegen zich aan drukt. De krant hangt losjes in haar ene hand, terwijl haar andere arm zich naar zijn kruis beweegt. Door de stof van de trainingsbroek voelt ze dat Bruno nu een volle erectie heeft. Hij kust haar in haar hals en met zijn rechterhand streelt hij over een van haar volle borsten. Hij voelt dat haar tepel heel hard geworden is.

Snel drukt hij op het knopje -1, de etage onder de begane grond waar de garage zich bevindt. De lift komt weer in beweging en even blijven ze dicht tegen elkaar aan gedrukt staan, in spanning of er onderweg niet gestopt zal worden, maar nergens gaat een lampje branden. Ze masseert zijn harde pik een beetje en hij schuift zijn T-shirt ophoog, zodat zijn borst tegen haar borsten drukt. Ze laat de krant vallen en haar, nu vrije hand, schuift onder zijn broek en begint zijn billen te kneden. Als de lift tussen de begane grond en de garage is, drukt Bruno snel op het STOP knopje. Ze hangen nu tussen twee etages in.

“Als er iemand naar boven of beneden wil, nemen ze de andere lift maar,” fluistert hij in haar oor.

Snel trekt hij de badjas langs naar schouders naar beneden en bewondert haar volle borsten en het keurige plukje donkerblond schaamhaar boven haar grote schaamlipjes die iets naar buiten staan. Zij trekt zijn broek naar beneden en begint snel maar geroutineerd aan zijn pik te trekken. Zijn handen glijden over haar lichaam en belanden tussen haar benen, die ze iets uit elkaar gedaan heeft. Hij strijkt met een vinger door haar spleetje en voelt dat ze drijfnat is. Ze rilt als hij langs haar klitje komt en begint nog sneller aan zijn pik te trekken.

Dan draait ze zich ineens om en gaat met haar handen geleund op de steun aan de achterkant van de lift voorovergebogen staan met haar benen nu wijd uit elkaar.

“Snel, anders komen er mensen, ik wil nu klaarkomen.” Bruno gaat achter haar staan, neemt zijn paal in zijn hand, trekt de voorhuid naar achteren en zet zijn kloppende eikel tegen haar kutje aan. Met een hand houdt ze haar schaamlippen open, zodat hij probleemloos naar binnen glijdt. Hij drukt zich tegen haar kont aan en pakt haar borsten beet, die voorover hangen en daardoor nog groter en langer lijken. Met een paar vingers wrijft ze heftig over haar klitje, terwijl hij soepel in haar natte opening heen en weer gaat.

Ze hebben geen notie van tijd, maar voor hun gevoel doen ze er niet langer dan een minuut over om vrijwel tegelijkertijd, zacht kreunend, klaar te komen. Even hangt Bruno over haar heen, dan trekt hij zijn lul uit haar opening. Ze richt zich op en draait zich naar hem om en ze geven elkaar een heerlijke tongzoen. Dan trekt ze haar badjas weer aan en alsof het de gewoonste zaak van de wereld is, haalt ze een pakje zakdoekjes uit haar jaszak en geeft er één aan Bruno. Met de ander veegt ze zoveel mogelijk sperma van haar dijen en uit haar spleetje, terwijl Bruno zijn pik schoonveegt.

Hij haalt de lift van de blokkering af en als ze bij de garage zijn drukt hij op de knopjes 10 en 12. Er stapt verder niemand in, maar als ze bij het tiende zijn beland, laat hij de deuren open en dicht gaan en lift weer mee naar de twaalfde. Daar gaat hij tussen de deuren staan, zodat die niet meer dicht kunnen. Ze geven elkaar weer een kus en zij zegt, dat ze al vreselijk geil was, toen ze uit bed kwam. Haar man sliep nog en ze besloot alleen een badjas aan te trekken terwijl ze krant ging halen. Toen hij binnenstapte, werd ze daar erg opgewonden van en ze had gemerkt dat hij die spanning ook voelde. Ze geven elkaar nog een snelle kus en Bruno drukt weer op 10. De deuren schuiven dicht en openen zich weer op zijn eigen etage.

Jaap van der Lul

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *