Natuurliefhebber

()

Ik ben een groot natuurliefhebber en ik breng bijna al mijn vrije dagen door in geurige dennenwouden. Op mooie zomerse dagen, wanneer de bomen in hun fraaiste tooi gekleed gaan en de vogels een loflied zingen, voel ik mij gelukkig. Een zalig gevoel van vrijheid doortrekt mijn wezen en ik voel mij een ogenblik verlost van de spanningen, die inherent zijn aan het leven in een grote stad. Wanneer dat zo uitkomt, troon ik een meisje mee en ik kan u verzekeren, dat er niets gaat boven bedrijven van de liefde in de vrije natuur. Ik heb veel schoonheden geneukt terwijl de zon met zijn koesterende stralen op mijn kont scheen. De warmtestralen van de zon, gecombineerd met de geheimzinnige warmte van een hartstochtelijk, sidderend vrouwenlijf, vormt een extra dimensie aan het toch al zo overweldigend genot van de eenwording in het neuken. Sommige liefjes, die ik in dit bos de kracht van mijn penis liet voelen, waren wel eens een beetje bang, beloerd te worden.

Het is waarschijnlijk te danken aan een exhibitionistische trek in mijn karakter, dat deze mogelijkheid mijn zinnen zelfs enigszins opzweept en mijn neukvermogen vergroot.

Ik heb eens met een pas getrouwd vrouwtje een hele dag in het bos doorgebracht. Ik heb haar tien keer geneukt en bij de tiende keer genoot ik nog net zo hevig als bij de eerste. Ik heb zelden een wijfje meegemaakt, dat zo mateloos opging in het genot van de paring. Haar man was overigens geen partij voor haar, vandaar haar bereidheid tot het plegen van wat men noemt: ‘overspel’.

Tweemaal heb ik in deze bekoorlijke omgeving een jong meisje ontmaagd en daarmee de basis gelegd voor de rest van haar seksuele leven. Men moet met maagden overigens niet te hard van stapel lopen, dat schrikt dikwijls af.

Het grootste genot kan je putten uit seksueel ervaren vrouwen, die kijken niet zo nauw en willen nog wel eens een beetje extra hun best doen. Een vrouw hoeft bij mij niet altijd uit te blinken in schoonheid, een lelijke vrouw geeft dikwijls meer dan een mooie vrouw.

Op een warme zomermiddag wandelde ik weer in mijn geliefde omgeving. De zware dennengeur maakte me slaperig en ik zocht een rustig plaatsje uit om even een dutje te doen. Op zeker moment ontdekte ik een groep sparrenbomen, zodanig gegroepeerd, dat zich aan de binnenkant van deze bomen een soort prieeltje gevormd had, dat kon dienen als schuilplaats tegen onbescheiden blikken. Ik vleide me vermoeid neer op het geurige mos en sloot de ogen. Al gauw viel ik in slaap. Hoe lang ik geslapen had, weet ik niet. Plotseling werd ik wakker. Ik keek even versuft om me heen en moest mij even oriënteren.

Toen hoorde ik meisjesstemmen. Ik keek door een kleine opening van het bladerdak en ontdekte nog geen meter van mij vandaan twee aantrekkelijke wezentjes. Ik kon duidelijk horen waarover ze spraken.

“Ik heb een poosje verkering gehad met Hans,” zei het ene meisje, een blonde schoonheid. Het andere kind, een donkere duivelin, met een bijzonder goed ontwikkeld stel borsten, begon te lachen.

“Dan heb je wel wat moeten verduren. Hans is nogal zwaar geschapen.”

Het gesprek begon belangwekkend te worden, er zijn weinig mannen, die ooit een paar vrouwen over de liefde hoorden kletsen. Ik schuifelde een beetje naar voren, om het antwoord van het blondje te horen.

“Hoe weet jij dat, of heb je misschien ook wat met ‘m gehad?” Het zwartje knikte. “Hij heeft mij wel honderd keer geneukt, Linda. Ik had nog nooit wat met een jongen gedaan, toen ik hem leerde kennen. Lieve hemel, wat heb ik me bij hem aangesteld. Hij ging steeds verder en heeft mij dingen laten doen, die ik niet voor mogelijk hield.”

“Heb jij soms ook…?” Linda het blondje durfde de zin niet te voltooien. Haar vriendin begon te lachen. “Spreek vrijuit liefje, inderdaad, ik heb zijn dikke penis vaak in mijn mond gehad en als ik eerlijk ben, moet ik bekennen, dat ik het fijn vond.”

“Dus jij ook,” mompelde Linda, “ik dacht dat ik de enige was, Christel.”

“Och. En dan nog. Ook Sofie heeft hij zo gek gekregen.”

Ik vond het een boeiend gesprek en luisterde verder met intense belangstelling. Die Hans, waarover de meiden praatte, was kennelijk een gladde jongen. Ondertussen was mijn lul uitgegroeid tot een harde knobbel, die zich slecht liet plaatsen in de bekrompen ruimte van mijn slipje. Hij deed me zeer. Ik maakte de knopen van mijn gulp los en haalde het gevaarte naar buiten. Inmiddels gingen de meisjes verder met hetzelfde onderwerp. De warmte van de zon, de zwoele geur van de bomen en het onderwerp, waarover de liefjes spraken, werkte bepaald zinnenprikkelend op de meisjes. Als vrouwenkenner hoorde ik aan een geringe trilling in de klank van hun stemmen, dat hun kutje zich begon te roeren. Hun stemmen klonken minder onbevangen en het feit, dat ze dezelfde genotvolle herinneringen hadden met Hans, bewerkte een omkering in hun geslachtelijke voorkeur. Deze seksueel ervaren geliefde was in al zijn afwezigheid, aanwezig, in en aan de meisjes kleefde als het ware de geadoreerde Hans.

Geruime tijd lagen ze zwijgend naast elkaar. Geen van beiden durfde de eerste stap te wagen. Toen trok Christel zogenaamd onbewust haar toch al korte rokje omhoog. “Linda? Vind je dat ik mooie dijen heb?’ Linda knikte. Toen trok ze eveneens haar rok omhoog. “Ze zijn geloof ik dikker dan de mijne.”

Alsof ze het afgesproken hadden, wierpen de meisjes zich in elkaars armen en begonnen hartstochtelijk met elkaar te vrijen. Ik voelde als het ware hun borsten zich in elkaar wegdrongen en mijn geilheid nam buitensporige proporties aan. Desondanks bleef ik afwachten. Ik was nieuwsgierig hoe dit zich verder zou ontwikkelen. Ik hoefde gelukkig niet lang te wachten. Christel nam het initiatief en kuste Linda smakkend op haar blanke dijen. Haar hand gleed daarna wriemelend omhoog, naar het kruisje van haar vriendin. Linda kreunde zacht. Toen trok ze het kleine broekje van het meisje naar beneden en keek met brandende ogen naar het behaarde kutje van haar vriendin.

Reken maar, dat ik m’n best deed, niets van dit liefdesspel te missen, hoewel het mij een buitensporige inspanning kostte, mijn enorme geilheid in toom te houden. Het liefst was ik als een brullende gorilla op de meisjes toegesprongen en had ze geneukt, dat de spaanders er van af vlogen. Mijn nieuwsgierigheid won het echter van mijn geilheid. Linda wou niet achterblijven en ontdeed Christel eveneens van haar kleine broekje. Daarna begonnen de geile meiden elkaar te vingeren en ze deden dat met een dergelijk overgave, dat ze alles om zich heen vergaten. Plotseling zag ik, dat Linda haar lichaam samentrok in een spanning, die er op wees, dat ze klaar- kwam en in een weldadige zucht onderging ze het grote genot van de klimaks. Christel had wat langer nodig, doch na verloop van tijd ontsnapte ook haar een zucht van bevrediging, ten teken, dat ook zij was klaargekomen.

Toen kon ik me niet langer bedwingen. Ik duwde de takken van de bomen opzij en stond een ogenblik later voor de verschrikte meisjes. Mijn lul stond als een paal omhoog. Ik wendde mij tot beide meisjes met de bestraffende woorden.

“Foei! Meisjes, hoe komen jullie er toe, jullie dingetjes op een dergelijk onnatuurlijke wijze te misbruiken.”

Ik wees op mijn voldragen penis en, zoals een marktkoopman zijn waar aanprijst, maakte ik propaganda voor de solide kwaliteit van mijn orgaan.

Angstig hadden ze hun rokjes weer naar beneden getrokken en ze keken naar me op met een dieprode blos van schaamte.

“Laat mij een ogenblik tussen jullie in liggen, dan zal ik jullie bevredigen op een wijze, die jullie nooit meer zullen vergeten.”

De daad bij het woord voegende liet ik mijn geile lichaam neervallen tussen de twee in. Aanvankelijk waren ze wat schuw, doch al spoedig kwamen ze tot inzicht, dat ik niet van het verkrachters type was.

Ik kuste eerst Christel en daarna Linda stevig op de mond. Ik was niet verbaasd dat het ijs tussen ons spoedig gebroken was. Ik trok de rokjes weer omhoog en keek met verlangen neer op de smakelijke kutjes. Toen begon ik ze tegelijk te vingeren. Ze kreunden van wellust en, alsof ze het samen hadden afgesproken, grepen ze gelijktijdig naar mijn penis. Tot mijn genoegen, sloten ze een compromis. Linda nam mijn lul in haar kleine handje, terwijl Christel deskundig mijn ballen bewerkte. Inmiddels begon ik weer met animo in de kutjes te roeren. Tenslotte werd ik zo geil als een beer. Ik wierp me met een onderdrukte kreet op Linda en neukte haar met razende hartstocht. Er kwam een vlies voor mijn ogen, toen mijn lul haar kutje binnendrong. Christel bleef niet werkloos toezien, doch bleef uiterst geraffineerd mijn harde zak betasten. Met een paar lange, heftige stoten kwam ik klaar.

Ik liet me van haar afvallen, keerde me om en wierp me op Christel, die mij verlangend opwachtte. Ik begon het meisje hartstochtelijk te kussen, ik was immers net klaargekomen en nog niet in staat tot een volgende neukpartij. Ik wist ook drommels goed, dat ik spoedig weer even geil zou zijn als voordien.

Christel bewoog haar lichaam met soepele bewegingen heen en weer en het duurde niet lang of mijn begeerte was weer net zo intens als bij de eerste neukpartij.

Opnieuw stak ik mijn wapen in een kutje en ik merkte tot mijn genoegen, dat Christel een beetje nauwer was geschapen dan Linda. De spieren van haar vagina omsloten mijn lul en nestelden zich er omheen als een zachte wollen deken. Mijn teelballen tintelden als vanouds en al spoedig bereikte ik het eindpunt. Met een met niets te vergelijken gevoel van zaligheid plonsde mijn zak heen en weer tegen de stevige kontwangen van Christel ’s achterwerk. Het schatje knarste met haar tanden van heetheid en bewoog haar lijf in dolle extase op en neer. Als een krankzinnige stootte ik toe, al mijn krachten geconcentreerd op de verrukkelijke finale. Met uithalen van gillend genot stroomde het zaad schoksgewijs naar buiten en in vervoering onderging ik voor de tweede keer de goddelijke hoedanigheid van de klimaks.

We hebben later nog ettelijke geile spelletjes gedaan, waarbij de verbeeldingskracht van de meisjes mij prettige diensten bewees. Ook onderling speelden de wijfjes een heet spelletje, want, laten we eerlijk zijn, een seksueel capabel vrouwtje is tot veel grotere prestaties in staat, dan een man en ik had met twee uiterst talentvolle dames te maken.

Joris

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *