Axelle 2.5

()

Hoofdstuk: Op weg naar hun woonst.

Het navigatiesysteem toont waar ik nu ben en duid aan dat ik rechtdoor moet rijden. Ik start de Volvo bekijk even de instrumenten plaats de bestuurders zetel op mijn positie en vertrek in eerste versnelling. In de omgeving van het station is het druk en ik moet alle aandacht houden op de weg. Toch voel ik dat er naar mij gekeken word. Eenmaal uit de stad toonde de gps dat ik de autosnelweg op moest. Op de autosnelweg was het veel rustiger en kon ik even via de achteruitkijkspiegel kijken naar mijn passagiers. Ik kon zien dat de vrouw duidelijk haar hand legde op de schoot van de man. Ik had zelf de indruk dat ze zijn penis vast had. Maar die gedachte zette ik uit mijn hoofd en keek terug naar de weg. Toch was mijn aandacht niet helemaal op mijn rijgedrag gefocust.

Enkele jaren geleden had ik een vriend die van auto-seks hield.  Toen we eens van een feestje kwamen wilde hij dat ik zijn penis masturbeerde terwijl we aan het rijden waren. Ik had toen nog niet veel ervaring en hield eerst de boot af maar hij bleef maar aandringen. Hij nam zelf mijn hand en legde hem op zijn erectie. Ik wist niet goed hoe ik me moest gedragen. Het was wel nacht maar toch was er nog veel verkeer op de weg. Hij zei; ”niemand ziet het en het zal mij ontspannen. We hebben een mooie avond gehad en ik wil wel een apotheose.”

Ik pruttelde nog wat tegen maar hij werd kwaad. Hem kennende wist ik dat ik er toch niet onderuit zou kunnen en begon zijn harde penis met mijn hand te bewerken. Ik voelde hoe zij instrument nog harder werd onder mijn aanrakingen. Hij schoof een heel klein beetje onderuit op zijn zetel zodat ik beter mijn opdracht kon vervullen. Als ik eerlijk mag zijn, ik vond het fijn om met mijn hand zijn geslacht aan te raken en was fier als vrouw dat het op hem een mannelijke uitwerking had. Ik schoof mijn hand van boven naar beneden over het stijve ding. Hij keek me aan met een zeer mooie glimlach en zag er tevreden uit. Ik kneep in zijn paal als ik stopte met bewegen met mijn hand en hij knorde als een klein varkentje die het naar zijn zin had. Afwisselend streelde ik zijn pik en kneep erin erop lettend dat ik het niet altijd op de zelfde plaats deed. Volgens mij werd de penis bij iedere kneep groter? Maar zien kon ik het niet. Hij bewoog onrustig over de zetel bij mijn aanrakingen en als ik naar zijn gezicht keek stond er een gelukzalige glimlach op zijn gezicht. Hij reed kalmer en moest al zijn aandacht op de weg houden want er was al een wagen die getoeterd had toen hij teveel over de middenlijn van de weg reed. Hij probeerde zijn aandacht op mij en de weg te houden en dat lukte wonderbaarlijk (zeg nu nog dat een man geen twee dingen tegelijk kan). Toen ik zeker 10 min bezig was, vroeg hij “doe a.u.b. mij rits open”.

Dit vond ik zeker geen slecht idee want ik wilde ook wel eens zien wat voor uitwerking ik had met mijn manipulatie. Ik had het moeilijk om de rits naar beneden te schuiven omdat de penis in erectie zo groot was en er weinig ruimte was om de rits te openen. Met wat hulp van mijn tweede hand lukte het dan toch en er verscheen een witte tent uit zijn broek, ik stak mijn hand in de opening en haalde zijn geslacht naar voor. Ik schrok van de grote, hij was zeker 20 cm lang en de gezwollen aders maakten hem nog monsterlijker, het flauwe licht van de straat en de voorbij rijdende wagens gaven het ding een gevaarlijke indruk. Ik bewoog de voorhuid iets naar beneden en er kwamen twee grote kwabben van zijn enorme eikel te voorschijn. Met in het midden een kleine opening, deze glinsterde een weinig in het flauwe licht en dat gaf aan dat hij zeker al wat voorvocht had geproduceerd. Dit stimuleerde mij om de voorhuid nog wat verder naar beneden te schuiven en nu zag ik duidelijk een rode eikel die gekneld zat boven zijn achteruit geschoven voorhuid. Ik voelde vlinders in mijn buik van het zien van zoveel schoonheid.

Ik wreef zacht over de monsterlijke eikel en kneep zacht in de top. Dat was voor mijn toenmalige vriend het einde want er kwamen vele stralen witte suspensie uit de opening die met zulke kracht naar voor schoten dat het goedje tegen de voorruit en het dashboard kleefden. Ik wilde nog meer van het witte spul zien maar helaas was de uitstoot zo krachtig geweest dat het bij drie enorme golven stopte. Ik wreef de rest van de vloeistof die uit zijn gaatje bleef na-druipen over zijn eikel en hij krulde in zijn zetel. De eikel was na dit spektakel zo gevoelig dat hij toch liever had dat ik stopte. De penis werd nu snel kleiner, hij bleef zuchten en zei dat het heerlijk was dat ik magische handen had en ik voelde me op dit ogenblik een gelukkige vrouw.

Intussen waren we aanbeland aan mijn klein appartementje. Ik gaf hem nog een geile zoen op de mond en verdween in de duisternis. Ik keek nog even om en zag dat hij nog niet direct vertrok. Moe maar voldaan in gedachten ontgrendelde ik mijn deur en stapte mijn appartement binnen. Nog de zelfde nacht kreeg ik een sms met de melding dat ik een geweldige vrouw was en dat dit voor herhaling vatbaar was.

Mijn gedachten werden verbroken door de vrouw, die zei dat ik de radio moest aanzetten op radio 2. Ik moest even kijken naar de knopjes en vond tamelijk snel de gevraagde zender. De muziek die nu de wagen vulde was van André Hazes, ik vermoede dat het, het liedje ‘Laat me nooit alleen’ was. Ik keek in de achteruitkijkspiegel en zag ze naar mij kijken ten teken dat het in orde was. Toch richtte ik mijn blik even op de schoot van de man en zag dat zijn gulp open stond, maar door de snelle blik zag ik geen vlees naar buiten piepen. Was er dan niets te zien? Mijn aandacht en gedachten waren verwarrend en ik kon niet laten om enkele ogenblikken terug te kijken. Ik zag de vrouw met haar hand in de broek van de man maar zag verder niets en ik moet toegeven dat was toch een beetje een ontgoocheling. Ik reed rustig verder en zag de bewegingen die de vrouw maakte in mijn achteruitkijkspiegel in de broek en moet toegeven dat dit me terug deed denken aan mijn avontuur met mijn vroegere vriend. Dit bleef zo even doorgaan. Ik zag dat de vrouw regelmatig ook naar mij keek maar ik deed of ik er geen erg in had.

Na een halfuurtje rijden op de autosnelweg vroeg ze mij om te stoppen bij het volgende benzinestation en mij te parkeren op een rustige plaats.

Hoofdstuk Op de parking.

Benzinestation afrit zie ik snel opdoemen. Ze kenen hier blijkbaar de weg. Ik zoek een parking plaats maar dat is helemaal niet gemakkelijk er is veel volk die vermoedelijk een snelle hap komt halen voor ze thuis zijn. Een rustige plaats vinden is zo onmogelijk ik doe nog een toertje op de parking en vind niet wat ik zoek. De vrouw zegt neem de volgende plaats maar, ik zie een plaats naast een witte Mercedes C 200 en bestuur onze wagen naast deze wagen. In de wagen zit een man met een pak die vermoedelijk aan het gsm-en is. Aan zijn uitdrukkingen en bewegingen te zien is hij druk bezig met een gesprek. Ik vermoed dat mijn passagiers ook iets willen eten en stap keurig uit om het portier te openen om te de wagen te laten verlaten. Maar als ik het portier van de heer wil open zie ik dat hij nog steeds met zijn gulp popen zit. Hij maakt geen aanstalten om uit te stappen en de vrouw zegt “wij stappen hier nog niet uit. Wij zouden nu willen dat je twee knopjes van je blouse opent.”

Dat lijkt me geen moeilijke opdracht en ik doe gezwind wat mij gevraagd wordt. Eenmaal mijn knopjes open zijn zegt de vrouw; “je hebt een mooie push up bh aan daar houd mijn man van.”

Ik kleur zeker rood op mijn wangen en blij dat ik toch wat make-up op gedaan heb dan valt dit toch minder op. Ik ben fier over mijn kledij en weet dat ik mooie borsten heb en ze nu mooier zijn door dit kledingstuk. Vervolgens vraagt ze mij mijn hold-ups uit te doen, daar ik laarzen draag is dit een veel moeilijker opdracht. Ik maak haar daar attent op en ze zegt; “dat is voor ons geen probleem”.

Eerst doe ik mijn laarzen uit, tot daar ging het goed. Ik kwam wel met mijn voeten op de korrelige asfalt terecht en dat prikte wat, maar beet door. Ik moest voorover buigen en zo hadden ze beiden een mooie inkijk op mijn borsten en dat had gevolgen uit de gulp van de man zag ik wat vlees tevoorschijn komen. Sensueel stroopte ik mijn rokje een beetje op en verwijderde één voor één mijn hold-ups met naad. Mijn blote voeten stonden nu op de met steentjes bezaaide grond en dat voelde pijnlijk aan, ik wilde ze weg vegen maar dat werd me verboden. Ik wilde de kousen op de bestuurders zetel werpen maar er werd mij gevraagd ze af te geven aan meneer. Toen hij de raagfijne kousen in zijn handen had zag ik nog meer vlees uit zijn gulp verschijnen maar durfde er niet goed naar kijken. Ik mocht mijn laarzen terug aandoen maar dat ging zonder kousen niet echt vlot en mijn borsten gingen vlot op en neer bij het aantrekken van die dingen. Beiden keken geamuseerd toe.

Dat had gevolgen voor de erectie van meneer die nu duidelijk zeker een paar centimeter uit zijn broek kwam ik wilde niet kijken maar de dwang in mijn hoofd was zo erg dat ik niet anders kon. De vrouw zag dit en zei; “je moet niet verlegen zijn, mijn man is gezond en heeft een mooi apparaat”.

Ik kleurde nog meer maar probeerde dat zoveel mogelijk te verbergen. Terwijl ik mijn laarzen terug mooi rond mijn benen deed aansluiten maakte de vrouw de eikel vrij onder de voorhuid. Ik zag een rode eikel die zeker niet klein was met twee gelijke kwabben die de opening mooi omsloten. Ik was gefascineerd door wat ik zag. Graag had ik ook de rest van het ding gezien maar de broek sloot nog voldoende aan om dit aan mijn gezichtsveld bloot te geven. De vrouw moet zeker gezien hebben dat ik met veel belangstelling naar de eikel keek en ze stroopte de voorhuid terug over het roze ding. Verder hield ze haar hand op de hulp en ik zag niets meer. Intussen had ik terug mijn laarzen aangetrokken en ze gefatsoeneerd. Ook bracht ik met mijn handen de grijze vilten rok terug naar beneden en deed hem goed rond mijn lichaam aansluiten vanaf mijn buik tot aan de zoom van mijn rok. Ik bleef zo even staan en wist niet goed wat ik verder moest doen. De vrouw rook aan de bovenkant van mijn hold-upkousen die ik verwijderd had en zei toen; ”je ruikt lekker naar vrouw zijn Axelle”. Ik kreeg een rode kleur en wist zeker niet wat te zeggen.

Ze lachte naar mij en zei; “zo hebben we het graag Axelle,” wat mij toch wat meer vertrouwen gaf. Ik wilde het portier terug dicht doen, maar toen ze dit zagen vroeg vrouw; ”draai even om je as Axelle maar heel langzaam.” Ik voerde die opdracht keurig uit en toen ik terug op mijn begin positie was beland werd ik van boven tot beneden bekeken. Ze fixeerden mijn gezicht en dan dwaalden de ogen af naar mijn openstaande bloes die wat van de welvingen van mijn mooi gevormde 75 b cup bloot gaf. De push-up deed de rest dacht ik, zelf vond ik dat ik mooie natuurlijke borsten had. Maar zonder bh durfde ik mij toch niet in het openbaar begeven. Ze deinsden teveel bij het lopen en gaven mij een onbehaaglijk gevoel.

Ik had dit wel al een paar keer geprobeerd maar echt goed voelde ik mij er niet bij. Een vroeger vriendje van mij had dit dikwijls gevraagd en toen ik het toch eens deed waren er teveel blikken op mij gericht, er waren zelf jonge mannen die mij erover aanspraken en schunnige opmerkingen maakten die mij meer dan verlegen maakten, ook mijn tepels voelden hard aan toen ze tegen de weefsels van mijn boven kledij wreven. Intussen bekeken ze ook mijn buik en benen die vermoedelijk mooi uitkwamen onder mijn rok. Ik had blanke benen en het contrast met de laarzen zal wel zijn effect niet gemist hebben maar deze gedachten kon ik niet lang volgen. De vrouw vroeg me mijn slip uit te trekken. Ik vroeg “hier mevrouw”?

Ze bekeek me of ze het zag donderen in Köln. Meneer bekeek me en zei; “doe nu niet zo preuts meid”. Ik voelde dat ik geen keus had en deed verlegen mijn handen onder mijn grijze viltenrok en probeerde zo laag mogelijk mijn slip vast te grijpen maar dat lukte maar gedeeltelijk. De fijne stof wilde niet over mijn heupen dus zat er niets anders op dan mijn rok hoog op te schorren en mijn elastiek van mijn slip naar beneden te halen. Door alle gedoe was mij poes heel nat en mijn kruis van de witte slip plakte aan mijn schaamlippen. Ik moest hard trekken om het ding naar beneden te krijgen gelukkig viel de rok vlug terug naar beneden en konden ze vermoedelijk niet veel zicht krijgen op mijn vrouwelijkheid. (dat hoopte ik althans) Ze zaten wel veel lager in de Volvo V 70 zodat ze eigenlijk keken op mijn kruis, maar alles was wel heel snel gegaan. Mijn witte slip met zwart strikje belande niet zomaar op het asfalt, mijn laarzen zorgden ervoor dat ik echt moest bukken om het kleine broekje naar beneden te krijgen. Dat had terug gevolgen voor de inkijk op mijn boezem. Meneer zijn ogen vielen bijna uit zijn oogkasten. Daar was ik toch fier over dat dit deel van mijn lichaam hem niet koud liet.

Mevrouw volgde gepassioneerd al mijn bewegingen. Toen ik na veel wringen toch mijn witte slip uit had stak ze gewoon haar hand uit. Ik legde het niemendalletje op haar hand, ze bekeek het heel aandachtig en ik streek mijn grijze vilten rok terug glad. Toen ze het voldoende bekeken had rolde ze het door haar hand en bracht hem onder haar neus, ze rook diverse keren op verschillen de plaatsen en vouwde het toen open om zeer uitgebreid aan het kruis te ruiken. Dit duwde ze onder de neus van meneer en die zijn ogen werden nog groter, er volgde geen commentaar en ik stond daar voor de zijdeur van de wagen in mijn blote kont weliswaar met mijn rok erboven maar de frisse wind gaf toch afkoeling aan mijn natte poes. Dat gaf bij mij een heel eigenaardig gevoel.

“We willen je even bekijken. Ga eens netjes staan. Handen op je rug. Rug recht. Benen netjes iets uit elkaar. Zoals ik reed eerder schreef. Dit is waar ik op wachtte”. Gehoorzamen aan de grillen van mijn meneer en mevrouw. Meteen sta ik recht. Ik voel mijn kleine ronde tepels al hard worden. Gelukkig priemen ze niet meteen tegen de dunne stof van mijn blouse, maar weerhoudt mijn bh dat vooralsnog.

Intussen was de chauffeur in de wagen naast ons uitgestapt, ik had hem uit het oog verloren en voelde nu zijn ogen branden op mijn rug. Hij had vermoedelijk de show gezien, maar hoeveel daarvan, daar had ik het raden naar. Mevrouw had dit ook gezien en vroeg zonder omwegen of hij het opwindend vond wat hij zag. Hij antwoordde bevestigend en zei; “ik wil zeker nog meer zien.”

Mevrouw lachte en zei; “ze is van ons als je zulke dingen wilt meemaken zoek je maar zelf een sletje.”

Het woord sletje gaf mij een boest en ik voelde mij daarbij goed. De man maakte aanstalten om dichterbij te komen maar mevrouw gaf de opdracht de autodeur dicht te doen. Ik stond nu oog in oog met de chauffeur van de Mercedes en zag dat hij ongegeneerd in mijn decolleté keek. Ik passeerde hem en ontweek zijn grijparm en begaf me terug naar het bestuurdersportier, het tikken van de naaldhakken op het plaveisel gaven het een griezelige en ook wel een beetje erotische tint.

Ik opende het portier en wilde gaan zitten, maar dat mocht niet ik moest eerst mijn rok naar omhoog doen en moest dan met mijn blote kont op het leer van de passagierszetel gaan zitten. De vrouw voegde eraan toe dat ze niet wou dat mijn rokje vuil werd. Ik kreeg vermoedelijk een hoofd als een rode pompoen maar voerde heel snel de opdracht uit zodat de chauffeur van de Mercedes niets kon zien. Toen ik me op het leer van de wagen plofte voelde dit heel onwennig aan mijn kontje en mijn vagina, het koude leer gaf een impuls tot binnen in mijn buik. Gelukkig ging dit snel over en nam het leer de warmte van mijn lichaam over en verdween die sensatie.

Ik mocht terug mijn weg vervolgen. Ik startte de wagen en zag dat mijn rok die rond mijn lenden zat een heel deel van mijn benen bloot liet, en gezien ik mijn benen wijt moest zetten om de voetpedalen te bedienen moet dit zeker en sensueel aanzicht geweest zijn voor de mede passagiers. Ook vreesde ik dat de vrachtwagenbestuurders (die veel hoger zitten in hun wagens) nu een goede kijk zouden hebben op mijn lange dijen die niet al te veel verborgen. Veel tijd om daar over na te denken had ik niet, want ik moest me echt concentreren op de drukke autosnelweg.

 Josee Vingers

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *