Axelle 3.5

()

Hoofdstuk: Mijn ontvangst op het kasteel.

Ook ik stapte uit de wagen, en trok zo snel mogelijk mijn vilten rok naar beneden, daar de bediende niet zou gezien hebben hoe ik in de wagen gezeten had. Meneer zei tegen de bediende “controleer even de zetel van onze chauffeur.”

Ik wist niet waar ik het had. De bediende boog naar meneer en kwam direct naar mijn plaats. Ik kon door de grond zinken. Maar veel tijd om te zinken had ik niet, de bediende wreef bijna onmiddellijk met zijn witte handschoenen over de zitting van de zetel, ik zag de witte kleur van zijn handschoenen veranderen van kleur, zo nat was de zetel, meneer grijnslachte naar mij. Meneer vroeg wat hij voelde. De bediende hield zijn hand naar boven en zei “mijn hand is nat meneer.”

Meneer zei tot hem; ”is het water?”

De bediende rook even aan zijn handschoen en zij “neen.”

Meneer vroeg “wat is het dan wel, de bediende zei “het is misschien wel urine.”

“Laat mij ruiken” zei meneer. De bediende bood de handschoen aan en meneer zijn ogen fonkelden, “het is geil” fluisterde hij mij toe.

Ik was al tevreden dat hij het niet luidop zei maar toch was ik eerder beschaamd, maar de bediende gaf mij geen blik. Samen gingen we dan de trap op naar de ingang van de deur. Mijn hakjes verbraken de stilte, het leek wel een seconde wijzer van een horloge die tikte. Ik moest alle moeite doen om de ‘‘Wa Ba’’ ballen in te houden. Ik klemde mijn dijen heel sterk tegen elkaar en voelde het vocht langs de binnenzijde van mijn billen lopen. Om de trappen te bestijgen was dit heel moeilijk maar ik wilde toch niet in het bijzijn van derden die ballen verliezen. Intussen waren we aangekomen in een grote hal met een marmeren trap (vermoedelijk Venetiaanse marmer) naar boven die elegant afgebietst was met een heel mooi smeedijzeren hek. Het smeedijzeren hek moet een fortuin gekost hebben, want het was voorzien van heel veel tierlantijntjes. Op de trap lag een rode traploper, die de marmer nog mooier deed lijken. Aan de muren ging papier met heel mooie bloemmotieven. Af en toe hing er ook een schilderij dat met mooie halfnaakte mannen en vrouwen beschilderd was in dansposes. Verschillende grote stenen kruiken vulden de indrukwekkende hal, het leken kruiken uit de Griekse tijd (of kopijen). Ik stond perplex van zoveel schoonheid en elegantie. Boven aan de trap stond mevrouw te kijken naar het schouwspel hoe ik binnen kwam. Ze gaf een discreet knikje naar meneer.

Die zei beleefd tegen mij, “we gaan eerst de eerste sollicitatie van jou afnemen volg mij maar.” Naast de indrukwekkende trap was een gang die eerder duister leek, maar toen we de gang ingingen sprongen de lichten aan, vermoedelijk een bewegingscensor die voor automatisch licht in en uitschakeling zorgt. De gang was lang, ik kan moeilijk schatten hoe lang maar mij leek hij zeker 50 m. Er waren ook heel veel deuren, die waren in eik gemaakt en leken heel dik. De deurstijlen waren breed en die aan de linker kant hadden allemaal zeer grote bogen met kunstmotieven. Deze aan de rechter kant waren breed maar veel soberder. Mijn hakken tikten op de marmeren vloer en gaven mij een kik van spanning. Het voelde kil aan, terwijl het toch buiten eerder warm was. Nog altijd zaten de ‘‘Wa Ba’’ ballen in mij en ik kon niet lopen op een natuurlijk manier, ik zette mijn voeten bij iedere stap voor de andere. Dat zorgde ervoor dat mijn heupen op en neer deinden, gelukkig liep niemand achter mij (dat vermoede ik ten minste) en kon niemand mijn wulpse bewegingen zien. Tijdens het lopen hoorde ik alleen mijn hakken tikken en meneer keek zelf niet om, om te zien of ik nog volgde.

Hoofdstuk: In het bureel

Nadat we enkele deuren gepasseerd waren, klopte hij op een deur en stak die direct open. De deur woog zwaar dat kon je zien door de kracht die hij moest gebruiken om ze te openen. De deurscharnieren piepten een heel klein beetje en gaven een luguber geluid. Hij betrad de ruimte en deed teken dat ik hem moest volgen. Het leek een soort bureel te zijn, zeer groot met op het einde zeer ruime vensters die me lieten kijken in de duisternis. Ongeveer midden in de ruimte stonden een bureel en bureelstoel. Het bureel was gemaakt van een donkere houtsoort, waarvan ik de naam niet ken. Op het bureelblad lag een glazen plaat, om het bovenblad niet te bevuilen. De bureelstoel was eerder hoog en in een wit leder uitgevoerd met heel ruime armsteunen en een groot hoofdsteun. Langs de muren stonden allemaal boekenkasten met naar ‘k vermoede oude boeken. De meeste hadden een lederen kaft. De vloer was gemaakt van een visgraat motief parket en hij kraakte als je erop liep. De ruimte rook naar boenwas. De luchter was erom groot en bevatte wel honderd glazen kegeltjes die over de ganse oppervlakte symmetrisch verdeeld waren. Meneer zette zich achter het bureel op de zetel. Keek me even aan en zei, “ga nu maar naar de deur om ze te dicht doen, als je ergens een lokaal binnen gaat sluit je steeds de deur, begrepen.”

Ik knikte en begaf me naar de deur om die vast te maken. Het lopen beviel me nog steeds niet goed en nu voelde ik dat ik bekeken werd langs achter, ik ging eerder traag en statisch met rechte rug en maakte nog meer heup bewegingen dan nodig waren om de “‘Wa Ba’” ballen binnen te houden. Toen ik bij de deur kwam en ze sloot wilde ik me omdraaien. Maar meneer zei: “blijf staan.”

Ik had hem nog niet veel horen spreken en de stem drong door merg en been, het was eerder een bevel dan een vraag. Ik probeerde stokstijf te staan, hopende dat hij daar tevreden mee zou zijn. Aanvankelijk was dat ook zo, ik hoorde geen verdere bevelen. Ik stond zeker 2 min zo en dat leek een eeuwigheid te duren, er schoten allerlei gedachten door mijn brein en wist niet wat ik moest denken.

Na een aantal minuten sprak hij op een rustige toon, “doe nu maar je jas af en hang hem aan de kapstok.”

Ik keek even rond en zag inderdaad in de rechtse hoek een Satan kapstok staan. Ik deed mijn jasje elegant uit en stapte toen op de kapstok af. Ik ging mijn jasje aan een van de haken, daarvoor moest ik even op de tippen van mijn tenen staan om eraan te kunnen. De ‘Wa Ba’ ballen wilden eruit maar ik kneep uit alle macht mijn benen toe en voelde dat dit lukte om ze binnen te houden. Nadat ik mijn jas opgehangen had draaide ik me om, en wilde naar het bureel lopen. Maar meneer gaf het bevel te stoppen.

“Je voert hier maar iets uit als je het gevraagd wordt” zei hij nog op een bitsige toon. Ik kreeg kippenvel van deze opmerking.

“Plaats nu je handen achter je lichaam, maar breng alvast eerst je bloesje op orde.” Ik dacht terug mijn knopjes toe te doen, maar al heel vlug begreep ik dat het dit niet was. Ik plooide mijn kolletje van mijn openstaande bloes helemaal open en wreef met mijn handen de stof tegen mijn bh en lichaam. Toen mijn handen beneden waren legde ik ze op mijn rug. Gaf een rechte rug zodat mijn borsten fier vooruit staken en ze mooi naar voor kwamen, de rest deed de push van mijn bh. Maar ik wist dat ik mij niet hoefde te schamen over mijn borsten. Ik zag hem geil kijken naar mijn mooie vooruitgestoken borsten en ik voelde mij nu toch een beetje fier. Hij bleef aandachtig kijken naar mij en ik ademende rustig in en uit, (misschien overdreef ik hier wat door de omstandigheden) waardoor mijn borsten met de ademhaling op en neer gingen. Ik vermoed dat het voor een man een mooi spektakel was, daar ik ook geen moeite deed om mijn borsten te verbergen want vermoedelijk had dit geen zin.

“Axelle,” zei hij rustig en beheerst “je bekoord mij.” Ik straalde, “je bent nog mooier dan de foto die je me toestuurde toen we nog met elkaar op de chat zaten.”

Ik wist niet meer welke foto ik hem toegestuurd had maar nu was hij tevreden en dat was voorlopig het voornaamste. Hij liet me tot voor zijn bureel komen, ik stapte met heel kleine stapjes op het bureel af en fixeerde zoveel mogelijk zijn uitdrukkingen op zijn gezicht. Het gaf hem een stralende glimlach op zijn gezicht. Toen ik voor zijn bureel stond vroeg hij mij om mij voorover te buigen en mijn handen op zijn bureel te leggen. Ik wist waarom hij dat deed, hij wilde uitvoerig in mijn bloes kunnen kijken. Ik aarzelde niet om te doen wat hij vroeg. Groot was mijn verbazing dat hij niet alleen keek maar ook zijn beide handen gebruikte om de boven randen van mijn bh naar beneden te halen zodat hij mijn tepels kon zien. Hij deed het subtiel en aaide ook mijn borstjes terwijl hij dat deed. Dat miste zijn uitwerking niet en mijn tepels werden nog stijver dan ze al waren. Ik had geen grote tepels maar toch waren ze nu zeker anderhalve cm hoog en ze werden nog donkerder dan ze al waren. Mijn donkere tepels waren hard als steen vermoede ik, door de opwinding waren ze ook behoorlijk verkleurd en waren duidelijker bruiner dan gewoonlijk mijn tepelhoven waren eerder groot en hadden een veel lichtere tint van bruin. Het waren grote cirkels van ruim vier cm doorsnede. Ook die waren nu behoorlijk doorbloed en hadden een donker roze kleur in plaats van het licht bruine. Deze kleurschakeringen tegen mijn blanke borsten zouden geen man onberoerd gelaten hebben vermoede ik.

Daar ik voorover gebogen zat met mijn armen op het bureel waren mijn borsten toch wat naar beneden en eindigden in priemende topjes. De welvingen werden nog verder naar voor en naar beneden gedrukt omdat de randen van de bovenkant van mijn bh drukten op de onderkant van mijn maagdelijke borsten. Normaal zouden ze nog dieper gehangen hebben maar de bh omsluitingen voorkwamen dat. Ik vermoed dat dit een sensuele uitwerking op hem had maar het bureaublad onttrok zijn geslacht volledig aan mijn gezichtsveld. Ik kon enkel zijn bovenlichaam en gezicht zien, maar dat stond wel stralend. Hij raakte beide tepels aan met zijn duimen en wijsvingers en kneep er heel even in, maar pijn deed het helemaal niet. Vervolgens streelde hij mijn tepelhoven door rondjes te draaien, dat duurde zeker 10 rondjes en ik voelde het vocht tussen mijn benen terug opborrelen want ik had erg gevoelige tepelhoven die vermoedelijk direct in verbinding stonden met een zenuwbundel naar mijn vagina.

De balletjes waren nu een welgekomen partner die ervoor zorgden dat er toch tenminste geen vocht uit mij lekte. Toen hij voldoende gestreeld had keek hij nog een tijdje, zeer aandachtig naar mijn half-bedekte borsten. Hij keek er niet alleen naar het was eerder staren. Het bleef maar duren en ik werd er zowaar ongedurig door en moest een beter houding zoeken. Daarom bewoog ik even mijn voeten en plaatste die wat verder uiteen zodat ik minder gespannen stond of moet ik hier schrijven minder voorover hing.

Dit was het sein om zijn stoel achteruit te schuiven en uit zijn bureelstoel te komen. Ik wilde ook recht komen maar dat verbood hij mij. Met een rustige maar bevelende stem zei hij dat ik zo moest blijven staan(liggen). Ik probeerde een glimp op te vangen van zijn kruis maar dat lukte maar half, toch meende ik te zien dat er een bult in zijn broek stond. Was ‘t fantasie of werkelijkheid ik zal het nooit weten.

Intussen liep hij rond het bureel tot hij achter mij stond. Zijn ogen branden op mijn rug en mijn kont. Hij duwde met een voet mijn benen verder uit elkaar, eerst een beetje maar dan steeds verder, het werd ongemakkelijk staan. Ik vermoede dat mijn voeten zeker anderhalve meter uit elkaar stonden en dat was een heel klein beetje teveel om nog comfortabel te staan gelukkig had ik steun van mijn armen op het bureel blad. Hij bleef kijken hoe ver ik mijn benen uit elkaar kon zetten en toen ik ook mijn armen moest herpositioneren, stopte hij met tegen de binnenkant van mijn laarzen te drukken. Mijn benen stonden nu zo ver uiteen dat mijn vilten grijze rok een heel stuk naar boven geschoven was en hij een heel deel van de achterkant van mijn dijen kon zien. Dat bleek niet voldoende en hij stroopte mijn rok nu op tot in mijn lenden.

Ik vermoed dat hij nu uitkijk had op mijn kont en mijn gevulde vagina. Maar het bleef natuurlijk bij vermoedens daar ik het zelf niet zag. Door de houding die ik nu had, had ik minder controle over mijn bekkenbodemspieren en kon mijn benen ook niet meer dicht knijpen en had moeite om de ‘Ben Wa’ ballen’ binnen te houden, ik vermoedde dat hij al de onderkant zag van de laatste bal. Terwijl ik zo stond streelde hij eerst mijn bips. Dat deed hij met de nodige finesse die voor een opwelling van vocht zorgde in mijn kut. Ik produceerde zoveel vocht dat het eerste balletje mijn vagina verliet, en de neerwaartse druk was zo hevig dat het met alle hevigheid trok aan tweede, ik had alle kracht nodig om ook dit niet te verliezen.

Intussen trok hij met beide handen mijn billen van elkaar en wreef met zijn duimen over de ingang van mijn poepgaatje, hij deed dat zeer zacht en ik verwachte ieder ogen blik een druk op mijn anus, maar hij bleef spelen met de randen van het ding, de uitgang was gerimpeld en hij bewoog zijn duimen over deze gerimpelde uitgang van mijn anus. Het voelde goed aan. Veel ervaring met anale seks had ik niet en was dan ook bevreesd dat hij mij daar zou penetreren. Maar buiten aanrakingen en een heel lichte druk tegen mijn anusspier kwam het niet. Intussen greep hij het balletje tussen mijn benen vast en trok het laatste balletje uit mijn vagina.

Ik hoorde hem zeggen “je bent mooi geschoren en je ingang blijft mooi open na het verwijderen van de balletjes.” Ik voelde nu de koude lucht mijn vagina binnen stromen en het vocht die in mijn opening was zorgde voor de afkoeling, maar veel tijd om daar over te denken had ik niet want hij streelde eerst mijn kleine buitenste vagina lipjes van onder naar boven zonder het kapseltje aan te raken. Hij deed dat diverse keren en ik voelde het bloed naar deze lippen vloeien en voelde dat ze dik werden, dat had zeker voor gevolg dat mijn opening kleiner werd en mijn binnenste lippen verborgen werden. Maar dat vond hij blijkbaar niet goed en hij zocht mijn kleine schaamlipjes die door het overtollig vocht zeer gevoelig geworden waren. Ook die onderwierp hij aan een keurige behandeling. Vervolgens maakte hij het kapseltje vrij boven aan mijn vagina en hij streelde mijn meest gevoelige knopje. Ik genoot van zijn aanrakingen. Ook mijn klitje deelde in de vreugde en werd steeds groter, hij voelde aan het ding en streelde er hevig rond en bewerkte zo de binnenkant van mijn genotsknop die door de aanrakingen steeds gevoeliger werd. Hij stopte plots als ik begon te zuchten en zei zeer gedecideerd “je bent hier niet voor jouw genot maar voor het onze.”

Hij trok zijn masserende handen en vinger weg van mij en gaf me twee pletsende klappen op mijn bips, het deed geen pijn maar de klets was toch zo hevig dat het een hevig geluid maakte. Nu stroopte hij mijn rokje terug over mijn gloeiende bipsen van boven naar beneden over mijn benen en zei dat ik recht mocht staan. Hij rook nog eens aan de ‘Ben Wa’ ballen en proefde toen ook even heel subtiel met het tipje van zijn tong aan één van de balletjes.

“Heerlijk” zij hij. Ik voelde me vooral fier met zijn complimenten.

Hoofdstuk: De eerste drink

Ik bleef nu recht staan voor het bureel en wist niet goed wat ik met mijn armen en handen moest doen, maar hij zag mijn onervarenheid en besluiteloosheid en zei “we zullen het daar straks nog over hebben maar als je niets in je handen hebt doe je steeds je armen achter je rug en je handen samen.” Wat ik ook deed.

Hij haalde uit het bureel twee champagne glazen en plaatste die op het bureelblad, één langs de ene kant en het andere naar de ander kant. Vervolgens legde hij de “Ben Wa’ ballen in één glas het dichts bij hem. Hij opende een schuif en toverde een fles champagne uit zijn bureel, bleek dat het bureel uitgerust was met een frigo. Door de koude fles en de warmte in het bureel ontstond er direct condensaat op de groene fles die blijkbaar toch al open was. Hij graaide nogmaals in het laden kastje van het bureel en haalde er twee balletjes ijs uit. Deze deed hij in het andere glas. Vervolgens deed hij beide glazen vol met de spuitende vloeistof, hij moest dit subtiel doen anders liepen ze over maar hij kende zijn vak en zorgde ervoor dat hij geen edel vocht morste. Toen beide glazen gevuld waren haalde hij één ijsbol uit het tweede glas en kwam op mij toe.

Mijn bloes stond nog steeds open en mijn borsten werden nog naar voor en naar boven geduwd daar mijn bh die nog steeds niet de volledige borsten omsloot. Hij wreef de bol tegen mijn rechter tepel en ik was zo verrast dat ik mijn borst even weg trok, hij lachte nu en zei: ze zijn nog gevoelig maar daar komt verandering in. (Ik wist toen nog niet wat hij daarmee bedoelde en had niet veel tijd om daarover na te denken) Intussen liet ik hem mijn tepel en tepelhof bewerken met de ijsbol, ik kreeg er kippenvel van, maar mijn tepels priemden als dit al kon nog sterker naar voor. Ook mijn linker werd met ijs bewerkt, het ijs smolt en het water liep op de stof van mijn bh en bloes maar dat kon mij niet deren, ik drukte afwisselt mijn borsten tegen het ijsblokje en dat gaf hem voldoening.

“Axelle je ben een vrouw naar mijn hart” zie hij nog. Toen hij het ijsblokje bijna niet meer kon vasthouden deponeerde hij het terug in het glas. Vervolgens gaf hij mij het glas en nam het andere. Ik nam het glas aan en we proosten. Het tikken van het glas gaf een fijne heldere klank en de CO2 belletjes parelden als een fonteintje uit onze beide glazen. Ik dronk een klein slokje van het glas. Toen ik het vocht doorgeslikt had, nam hij ook een slokje van zijn glas en kwam met zijn mond zo dicht bij die van mij en deponeerde dit vocht in mijn mond nadat hij had gezegd dat ik het moest aannemen. Het vocht smaakte anders dan mijn eerste slokje en hij wist dat en zei dat in nu champagne met nectar dronk. Ik kreeg een kleur, mijn sappen werden nog nooit vergeleken met nectar. Maar hij stelde mij gerust en zei “iedere vrouw heeft zijn eigen smaak, zoals bij de bijen, hun honing smaakt ook naar de bloemen die ze bezochten.”

Vervolgens nam hij nog een slok van zijn glas en zei: “je smaakt heerlijk als je geil bent en daar zal nog aan gewerkt worden, ten minste als je dat wil.”

Intussen dronken we ons glas uit bij iedere slok van zijn glas likte meneer subtiel zijn lippen af. Ondertussen bracht hij het gesprek op gang. Hij zei dat de speeltijd nu voorbij was en dat we nu een sollicitatiegesprek zouden hebben. Hij zei dat ik mijn bh goed mocht doen en mijn bloes terug sluiten. Mijn bh goed brengen lukte nog met één hand maar de knopjes van mijn bloes terug dicht doen was een ander huzarenstukje. Beide kledingstukken waren door het ijswater nat en voelden klam aan. Toen hij zag dat het moeilijk was mijn bloes dicht te knopen nam hij mijn glas uit de handen en vulde het bij. Nu ging het knopen veel gemakkelijker, hij zei “als je iets niet kunt is het jou taak dit te zeggen,” dat was voor mij een hele ruststelling.

De gekoelde champagne streelde mijn smaakpapillen en ik was dol op champagne, niet dat ik er al veel gedronken had maar bij een bijzondere gebeurtenis kwam dit goede vocht van onze aardbodem regelmatig op tafel. Natuurlijk was de kwaliteit niet zo goed als deze, zo wist ik dat het een champagne moest zijn van een zeer gerenommeerd merk. Dit fruitsap beviel me zeer goed. Hij bleek ieder jaar naar de streek van Reims te gaan waar hij dan enkele kelders bezocht en dan een paar kistjes van de beste meebracht en ik moet toegeven hij had een goede smaak. Al pratende ging hij naar een kast en opende de deur, ik kon niet goed zien wat er allemaal in zat maar hij haalde er alvast een zwartlederen baarkruk uit die hij voor het bureel plaatste. Verder nodigde hij mij uit op die kruk te zitten. Ik was niet gewend om op barkrukken te zitten en het opstappen met mijn vilten rokje was zeker niet gemakkelijk. Maar na enkele pogingen kon ik mij toch elegant op de barkruk zetten.

Hoofdstuk: Het sollicitatie gesprek

Meneer ging terug achter zijn bureel zitten en nam een dossier. Eerst bekeek hij het dossier heel aandachtig. Hij las een aantal regels en keek toen naar mij, je sollicitatiebrief is heel nauwkeurig opgesteld en keurig geschreven zei hij. Zo heb ik het graag. Hier en daar vroeg hij nog een verduidelijking en maakte aantekeningen.

Uiteindelijk zei hij; “je weet toch voor wat je hier bent. Ik knikte instemmend.

“Je zult hier vooral huishoudelijke taken uitvoeren en ons dienen,” zij meneer.

Ik onderstreepte dat ik het wist. Toch schoof ik wat onderuit op de barkruk en was nerveus om wat er nog zou volgen.

“Voor we overgaan tot het definitief tekenen van het contract zullen we het eens zorgvuldig samen lezen. Ben je daarmee akkoord Axelle.”

Ik kon eigenlijk niet anders dan ja zeggen maar het was iets die ik zeker wilde. Toen ging hij over tot het plechtig lezen van het contract.

Artikel I – Algemene voorwaarden

 • De slavin onderwerpt zich totaal aan de Meesteres of Meester, uit vrije wil en zonder dwang.
 • De slavin zal Meesteres en Meester aanspreken met “Meesteres” of “Meester” in privé en in het bijzijn van gelijkgestemden, doch niet in het bijzijn van vrienden en al diegene die niet bekend zijn met de rolverdeling tussen de meesteres/meester en hun slavin
 • De slavin zal naakt zijn, wanneer alleen met de Meesteres en Meester, tenzij anders bevolen.
 • De slavin zal de Meesteres of Meester begroeten door te knielen en haar of zijn  linkervoet te kussen, als de omstandigheden dat toelaten.
 • De slavin zal geen nieuwe slaven of slavinnen werven voor de Meesteres of Meester zonder toestemming van de Meesteres of Meester.
 • De slavin zal niet spreken met ander dominanten en of andere onderdanige zonder toestemming.
 • De Meesteres of Meester hoeft na ondertekening van dit contract, de slavin niet langer inzage te geven in enige correspondentie.
 • In alle spel correspondentie, zal de slavin betiteld worden als slavin of sub.
 • De Meesteres of Meester behouden het recht om iedereen te informeren omtrent de status van de slavin.
 • De Meesteres of Meester gaan akkoord met het feit dat zij sensuele en opwindende kleding zal dragen, als de omgeving dit toestaat.
 • De slavin is verboden om ondergoed te dragen, behalve strings, tenzij anders bevolen door de Meesteres of Meester.
 • De slavin zal gewillig en gehoorzaam haar straf ondergaan.

Artikel II. – Financiële en juridische voorwaarden

 • De slavin gaat akkoord met het feit dat zij haar naam zal veranderen als de Meesteres dit wil, bij verandering van werk.
 • De slavin krijgt kost en inwoon gratis aangeboden; bonussen moeten verdiend worden en zullen steeds in onderling overleg gemaakt worden en gehonoreerd.

Artikel III. Huiselijk gedrag

De slavin is verantwoordelijk voor onderstaande huishoudtaken.

 • Prullenbakken legen van de keuken, de badkamer en de slaapkamer.
 • Eens per week schoonmaken van de badkamer.
 • Het wassen van haar kleding en die van de Meesteres en Meester minstens eens per week.
 • De Meesteres gaat akkoord, met als doel, de slavin minstens een maal per dag te straffen.
 • De Meesteres of Meester gaan akkoord dat zij de slavin zal straffen op een manier die haar of hem uitkomt, waar en wanneer zij het willen.

Artikel IV. De seksuele verantwoordelijkheden van de slavin

 • De slavin zal haar diensten aanbieden op bevel van haar Meesteres of Meester.
 • De slavin zal haar geslachtsdelen minstens 1 keer per week te scheren, harsen of  ontharen.
 • De slavin mag niet klaarkomen zonder toestemming.
 • De slavin zal ten alle tijden het kontgaatje van de meesteres of meester  met haar tong reinigen indien gewenst.
 • Het is de slavin verboden seks te hebben met andere personen dan de Meesteres of Meester.
 • De slavin gaat akkoord met het eventuele aannemen van andere cyberslaven of slavinnen door haar Meesteres of Meester.

Artikel V. De seksuele verantwoordelijkheden en rechten van de Meesteres of Meester

 • De Meesteres of Meester hebben het recht om seksuele diensten van de slavin te krijgen op bevel, op elk tijdstip of plaats.
 • De Meesteres of Meester gaan akkoord met het vastbinden en blinddoeken van de slavin, minimaal een uur, minstens eens per week, of zoals het de Meesteres of Meester uitkomen.
 • De Meesteres gaat akkoord met het neuken van haar slavin met een (voorbind) dildo, minstens eens per week, of zoals het haar uitkomt.
 • De meesteres zal de slavin toestemming geven om met haar tong haar kontgaatje en liefdeskanaal te reinigen zo vaak als het haar uitkomt.
 • De Meesteres gaat akkoord met het plaatsen van tepelklemmen op de slavin totdat zij daarin volleerd is.

Artikel VI. Beperkingen

De volgende gebieden zijn niet bespreekbaar voor zowel slaaf als Meesteres en Meester:

 • Geen kinderen.
 • Geen dieren.
 • Geen drugs.
 • Geen fecaliën
 • Geen open vuur.
 • Geen blijvend letsel.
 • Geen verstikkingsspelletjes
 • De slavin niet langer dan 10 minuten ondersteboven te hangen
 • Binnen deze beperkingen en alleen als de Meesteres of Meester aan het spelen zijn met de slavin, ziet de slavin af van safe-woorden.

Algemeen:

De volledige overgave duurt 24 uur per dag. Mijn lichaam en mijn geest zijn het volledige bezit van mijn Doms. Zij en Hij kunnen daarom op elk moment van de dag beschikken over mij op elke manier die zij/ Hij wenst. Ik zal me met hart en ziel volledig overgeven aan mijn Doms en zonder terughouding alles doen om Hem te behagen.

Uiterlijk:

 • Binnenshuis draag ik altijd de kledij die mijn Doms vragen. Slipjes worden binnenshuis niet gedragen.
 • Buitenshuis draag ik altijd uitsluitend rokjes en schoenen met hoge hakken. Hierboven draag ik een strak truitje of topje. Soms draag je ook een zijden bloes. Ik draag geen slip tenzij mijn Dom anders bepaalt.
 • Afhankelijk van de omstandigheden kan mijn Dom bepalen dat er van deze regels wordt afgeweken.
 • Met ingang van de overeenkomst scheer ik elke week mijn kutje, oksels en benen. Soms zal mijn Dom vragen dit vroeger te doen en dan moet ik dat uitvoeren.
 • Ik verzorg mijn haren en nagels zo goed mogelijk. Ik maak mij elke dag op en zorg er voor dat ik hierbij een sexy uiterlijk heb.

Uiterlijke onderdanigheden

 • Ik loop, sta en zit altijd zo recht mogelijk. Ik zorg ervoor dat mijn rug recht is, mijn schouders naar achteren zijn en mijn bekken naar voren gekanteld. Mijn hoofd is altijd recht en mijn blik is altijd trots.
 • Als ik sta zijn mijn voeten minstens 20 centimeter uit elkaar.
 • Als ik zit zijn mijn knieën minstens 20 centimeter uit elkaar.
 • Ik neem elke houding aan die mijn Dom mij oplegt. Ik blijf deze houding aanhouden tot Hij aangeeft dat het genoeg is.
 • Ik spreek mijn Dom altijd aan met ‘Meester’ of ‘Meneer’. Indien er andere personen bij zijn doe ik dit uitsluitend indien Hij mij met een onderdanige titel (sub, slavin, slet) of met mijn sub-naam aanspreekt.
 • Ik loop altijd naast of achter mijn Dom, maar nooit voor Hem uit.
 • Mijn Dom is eigenaar van mijn lichaam. Als hij bepaalt dat ik mijn lichaam moet laten zien aan anderen dan voer ik dat direct uit. Ik schaam mij niet voor de wensen van mijn Dom.

Onderdanigheid

 • Ik bedank mijn Dom altijd voor de aandacht die hij aan mij heeft willen schenken.
 • Als mijn Dom na afwezigheid thuis komt stel ik mij direct op voor inspectie. Hiertoe plaats ik mijn vlakke handen tegen een muur, spreid mijn benen en duw mijn kontje in de lucht. Mijn hoofd leg ik in mijn nek. Ik kijk niet op of om. Ik wacht net zo lang tot het mijn Dom behaagt de inspectie uit te voeren.
 • Als ik mijn Dom iets aanbiedt zal ik dit altijd op zo onderdanig mogelijke wijze uitvoeren.

Seksualiteit

 • Ik draag er zorg voor dat mijn lichaam de gehele dag gemakkelijk toegankelijk is voor mijn Dom.
 • Ik erken dat mijn biseksuele gevoelens versterkt moeten worden. Ik draag in woord en daad bij aan het uiten van dergelijke gevoelens. Biseksuele handelingen voer ik zonder schaamte uit op zodanige wijze dat het mijn Dom opwindt.
 • Indien mijn Dom dit wenst bied ik mijn lichaam voor gebruik aan anderen aan. Ik zal er op zulke momenten door mijn gedrag actief aan bijdragen dat die anderen mij zo heftig mogelijk ‘gebruiken’.
 • Ik kom uitsluitend klaar indien mijn Dom hiertoe opdracht of toestemming geeft.
 • Teneinde de toegankelijkheid van mijn kontje te vergroten draag ik elke dag minstens een half uur een butt-plug. De 1e week is dat de kleine plug, de 2e week de medium plug.
 • Dit contract mag, na ondertekening, enkel en alleen door de Meesteres of Meester opgezegd worden.

“Zoals ik het nu lees zie je dat er een Meesteres is en een Meester die je moet dienen maar het zal ik zijn die voor je opleiding zorg. Ieder ondertekend dit contract en is opgemaakt in drievoud en elk heeft er eentje van ontvangen. Axelle je hoeft het nu nog niet te onder tekenen je kan er gerust nog een nachtje over slapen. Maar vooraf zal je nog een medische keuring moeten ondergaan. We kunnen het ons niet veroorloven een zieke persoon in dienst te nemen.

José Vingers

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *