De straat vegen

()

Gedwongen door de immense hitte van de eerste tropische dag van het jaar stond Vera boven in haar slaapkamer voor haar kledingkast. De kleding de haar bevallige lichaam deels had bedekt lag op het bed en had plaatsgemaakt voor een kort rokje en een strak laag uitgesneden shirtje dat door een eenvoudig drukknoopje in haar nek werd bijeengehouden. Ondergoed droeg ze niet. De zwoele wind die soms onder haar rokje door woei liet haar huiveren en koelde haar enigszins af. Doordat ze geen BH droeg waren haar donkere tepels in de dunne lichte stof vaag zichtbaar. Haar zelfverzekerde houding en kleding maakte haar tot een vrouw waar menig man zijn hoofd voor zou draaien.

Vera keek met een zwoele blik naar buiten. Drie stratenmakers stonden met onbloot bovenlichaam in de brandende zon voor haar deur hun werk te doen. Door de transpiratie waren hun rollende spieren op hun gebronsde lichamen duidelijk zichtbaar. Door de vakantie leek de straat uitgestorven. De mensen die niet op vakantie waren hadden zich in de koelte teruggetrokken. Haar kinderen, normaal een drukte van belang, waren uit logeren bij hun oma. Vera kon zich de tijd niet heugen dat ze het huis voor zich alleen had gehad. De ongemakkelijke warmte had op Vera altijd een bijkomend effect. Met de temperatuur steeg ook haar temperament. De normaal al hete vrouw was op dit soort dagen niet te houden. Na haar scheiding kwam ze voor haar doen te kort.

Met een zucht keerde ze zich van het raam af. Ze ruimde haar kleding van het bed af en keek weer naar buiten. Eer ze het zich zelf had gerealiseerd riep ze de zwoegende mannen aan.

“Mannen, wat drinken?”

“Graag schoonheid,” sprak de kleinste, die waarschijnlijk de brutaalste van de drie was. Ze liep naar beneden en opende de voordeur. De mannen stapte vriendelijk groetend binnen en liepen achter haar aan de kamer binnen.

“Ga zitten,” sprak ze vriendelijk terwijl ze naar de keuken liep. De drie mannen keken de mooie donkerharige vrouw na, die heupwiegend wegliep. Vera pakte drie koude pilsjes uit de koelkast en liep weer naar binnen. Onnadenkend bukte ze zich naar voren en plaatste de flesjes voor de mannen op tafel.

Haar rokje kroop zover omhoog dat de mannen die op de bank zaten haar ronde kontje in volle glorie konden bewonderen. Vooral haar zorgvuldig geschoren kutje dat glom van haar sap kreeg veel aandacht. De mannen zagen aan haar kutje dat ze opgewonden was. De mannen stootte elkaar aan. De korte blik was voldoende om het vuur bij de mannen te laten ontbranden.

De kleinste, inderdaad de brutaalste, stak zijn hand uit en streelde over haar rokje heen over haar kontje. Het enige dat hem kon overkomen, was dat hij voor zijn brutaliteit met een klap in zijn gezicht bestraft zou worden.

Ineens realiseerde ze zich dat ze geen slipje droeg en dat de mannen haar kale kutje konden bewonderen. In een reflex duwde ze verschrikt haar heupen naar voren er zo voor zorgend dat de hand van haar kont afgleed. Terwijl ze dat deed werd ze zich bewust van de opwinding die door haar lichaam heen joeg. Bijna ogenblikkelijk drukte ze haar kontje dan ook weer naar achteren.

De man begreep de woordeloze uitnodiging en begon haar kontje te strelen. Al snel voelde een tweede hand tussen haar benen. Strelend gleed de ruwe hand langs de zachte gevoelige binnenzijde van haar romige dijen omhoog. Toen de hand haar natte kutje raakte kon ze een gesmoord gekreun niet onder drukken. Met een zachtheid die haar verbaasde opende zijn vingers haar natte kutje. Ze slaakte een kreetje toen één van zijn lange vingers onder haar soppende grotje binnen gleed.

“Jezus! Meid je hebt een zeiknatte kut,” gromde de man. “Moeten we stoppen, of zullen we je lekker pakken?” Vroeg hij geil.

“Oh… ja pak me maar,” kreunde ze zwoel alsof er enige twijfel bestond.

De man die recht tegenover haar in de fauteuil zat stond langzaam op. Hij kwam iets naar voren en omvatte haar beide tieten. Hij streelde ze zacht tot hij het drukknoopje in haar nek ontdekte. Zonder enige aarzeling trok hij het knoopje los. De grote zware tieten drukte de stof naar beneden. Hongerig begon de man haar ontblote borsten te masseren. Haar donkere tepels waren pijnlijk hard. Ze kreunde gesmoord toen hij de super gevoelige tepels tussen zijn duim en wijsvinger draaide. Scheuten van genot trokken vanuit haar tieten naar haar onderbuik en zette haar in vuur en vlam. Vera was nu zo ver heen dat ze nog maar een ding wilde en dat was bevredigd worden.

“Oh…, jullie maken me gek op deze manier. Als we dit gaan doen, dan doen we het goed. Kleed jullie uit. Ik wil jullie pikken ook zien en voelen,” hijgde ze.

Met een eenvoudige beweging knoopte ze haar rokje los dat met een zacht geruis over haar voeten heen viel. Haar shirtje volgde dezelfde weg. Volledig naakt ging ze in het midden van de bank zitten terwijl ze geil toe keek hoe de mannen hun broeken opende. Ze had haar benen ongegeneerd wijd gespreid. Al snel lagen de grove werkschoenen en versleten jeans op een hoop in de kamer. De mannen waren duidelijk verschillend van elkaar. Tot haar verbazing en vreugde had de kleinste van het stel, in tegenstelling tot zijn collega’s die normaal geschapen waren, een enorme lul. Hij was ook diegene die haar zonder enige aankondiging bij haar benen pakte en onderuit trok. Ze balanceerde met haar ronde kontje op de rand van de bank. Ze keek hem verwachtingsvol aan toen hij tussen haar benen in knielde en hij heet naar haar kutje keek, dat glinsterde van haar sap. Hij legde zijn handen in haar liezen en drukte met zijn duimen haar kutje open. Verlekkerd keek hij naar het zacht roze vlees. Haar opgezwollen klitje keek hem uitnodigend aan. Ze slaakte een kreet van genot toen hij zijn mond op haar kutje drukte.

“Ja… lik me kutje toe maar, lik me klaar,” kreunde ze terwijl ze de pikken van de twee andere mannen beetpakte en naar zich toe trok. De mannen gingen op hun knieën naast haar op de bank zitten. De eikels waren slechts een paar centimeter van haar gezicht verwijderd. Één voor één begon ze de mannen te pijpen. Ze kreunde gesmoord toen de twee mannen zich over haar tieten ontfermde. Ze voelde hoe het orgasme zich sneller dan verwacht zich in haar lichaam opbouwde. Kreunende drukte ze haar heupen omhoog. Ze plaatste haar voeten op de salontafel om hem zo maximaal de ruimte te geven. Alsof een onzichtbare angst haar leidde dat hij haar zou verlaten, drukte ze haar dijen tegen elkaar en hield zo zijn hoofd gevangen tussen haar benen. Happend naar adem liet ze de pikken uit haar mond glijden. Ongecontroleerd en opgezweept door haar eigen genot begon ze hen fanatiek af te trekken.

De man voelde hoe ze steeds sneller en dichter bij haar grens kwam. Met zijn wijsvinger streelde hij haar sterretje. Heet smeerde hij het geil dat uit haar kutje droop erover uit. Een huivering trok door haar heen. Zijn duim gleed langs haar spleetje tot hij bij haar druipende grotje was. Tegelijkertijd drukte hij zijn wijsvinger haar kontje binnen, en zijn duim in haar druipende kutje. De vingers die haar nu aan twee kanten bewerkte kronkelde diep in haar rond. Het tempo van zijn tong die onophoudelijk over haar klitje flitste voerde hij enorm op. Dat in combinatie met de handen die haar tepels bewerkte was meer dan ze kon hebben. Met een ijselijke kreet kwam ze die middag voor de eerste keer klaar.

“Ja, ha… ik kom… ga door… ho!” Wild schokkend ramde ze haar heupen omhoog terwijl hij onverstoorbaar door ging. Zijn kronkelende tong voerde haar naar de hemel. Haar orgasme leek eindeloos te duren.

Toen ze langzaam tot rust kwam en zich weer bewust werd van haar omgeving trok ze één van de pikken naar haar toe en opende ze haar mond. Vera loste de klem rond het hoofd van de man. Met een triomfantelijke grijns kwam hij omhoog. Zijn gezicht glom van haar sap dat hij van haar te verwerken had gekregen. Heet keek hij toe hoe de vrouw één van zijn maten pijpte. Ze streelde zijn behaarde ballen terwijl haar hoofd op en neer bewoog. Zijn lul gleed voor een groot deel in haar hete mond heen en weer. Ze kreunde genietend van de lul in haar mond. Ze kwam bijna spontaan klaar door het idee dat ze door drie mannen gebruikt werd. De andere man had zijn lul op haar volle ronde tieten gericht en trok als een wilde aan zijn spijkerharde paal. Bijna tegelijkertijd kwamen ze klaar. De kreten van de mannen vulde de kamer toen ze klaar kwamen.

“Zuig… zuig slet, zuig me paal leeg… oh…,” brieste de één.

De kleinste man zag hoe de lul in de mond van de vrouw begon te schokken en hoe ze gulzig slikkend het zaad probeerde te verwerken. De ander die boven haar tieten klaarkwam ging niet subtieler met zijn woorden om. “Ah… geile slett… ik spuit je tieten vol..,” gromde hij. Straal na straal spoot hij over haar heen. Haar beide tieten werden bedekt door een laag zaad dat langzaam naar beneden liep op haar buik.

“Klaar!,” Sprak de kleinste man bars toen ze de twee andere mannen los liet.

“Hoe bedoel je?” vroeg ze verbaast. Ineens voelde ze wat hij bedoelde toen ze de eikel van zijn enorme lul tegen haar kutje voelde drukken.

“Ja… ik ben klaar, toe maar, neuk me, neuk me hard…,” kreunde ze vol overgave. Tergend langzaam sperde hij haar verder open. Zijn lul gleed langzaam haar warme diepte binnen. Door het langzaam in haar schuiven van zijn enorme lul gaf hij haar de kans zich aan de indringer aan te passen. Toen hij na een eindeloos lijkend lange tijd volledig in haar zat begon hij haar te neuken. Hij had haar heupen vast gepakt en haalde zijn lange lul zoveel mogelijk terug. Vervolgens ramde hij met een ongekende kracht de volledige lengte van zijn lul in haar terwijl hij aan haar heupen naar zich toe trok. Hij neukte haar ongenadig hard.

Genietend van de manier waarop hij haar pakte, nam ze de slappe pikken van de mannen die naast haar waren gaan zitten weer in haar handen. Terwijl ze geneukt werd probeerde ze weer nieuw leven in de pikken van de mannen te krijgen.

“Neuk me, neuk me, toe, toe, toe… ja… ga door…,” zweepte ze de kleine man op. Terwijl ze hem zo opzweepte voelde ze de pikken in haar handen verharden. Gek wordend van het gehamer diep in haar onderbuik voelde ze hoe het genot weer bezit van haar begon te nemen. Zijn ritmische harde bewegingen werden ongecontroleerd en korter ten teken dat hij ook op het randje begon te zweven. De felheid waarmee hij haar neukte was ongekend. Ineens voelde ze hoe met een kreet van hem, zijn lul maximaal opzwol en begon te schokken.

“Ik kom… ik spuit je kut vol… ah…”

Het was voldoende voor haar om tegelijkertijd met hem klaar te komen. Het zaad dat met kracht in haar werd gepompt maakte haar gek. Straal na straal heet zaad vulde haar kutje. De hoeveelheid zaad die hij in haar pompte was meer dan ze kon hebben. Het zaad overspoelde haar kutje en liep langs zijn lul langs haar bilnaad op de bank.

“Ja, ha… toe spuit, spuit maar… ah…,” snikte ze.

De wild schokkende lichamen kwamen slechts langzaam tot rust. Hij liet zich eenvoudig tegen haar aanvallen en bewoog zich pas weer toen zijn verslappende lul uit haar gleed. Glimlachend kwam hij overeind.

Ineens voelde ze een paar grote handen op haar heupen. Met een soepele beweging werd ze op haar voeten neer gezet. De grootste man pakte haar op alsof ze een veertje woog. Hij draaide haar zo dat ze hem aankeek. Eer ze zich realiseerde wat hij van plan was had hij haar opgetild en haar op zijn lul gespietst. Haar kreet vol genot vulde de kamer.

“Ja, neuk me maar… oh wat ben ik geil,” hijgde ze. Hij hield zijn handen rond haar kont en tilde haar op om haar weer met kracht op zijn harde lul te laten zakken. Kreunend sloeg ze haar volle benen rond zijn middel en klemde zich aan hem vast. Één van de mannen tikte hem op zijn schouder en wees hem een plaats aan op de bank waar hij moest gaan zitten. Zonder te antwoorden ging de man, zonder de beweging een seconde te stoppen, ver onderuitgezakt zitten.

Vera had geen idee wat ze van plan waren. Ze was nu zo geil dat het haar allemaal niet meer uitmaakte. Een grote hand op haar rug drukte haar met kracht naar voor tegen de man. Haar grote tieten werden tegen de behaarde borst van de man platgedrukt. Ineens voelde ze hoe een natte vinger haar sterretje masseerde om vervolgens vervangen te worden door de grote knop van een lul. Ze begreep wat ze van plan waren. Zijn fluisterende stem in haar oor bevestigde haar vermoeden alleen maar.

“Ik ga je in je kontje neuken,” begon hij hijgend. “We gaan je helemaal gek neuken met zijn tweeën. Een harde dikke lul in je kut en een tweede in je kontje. Wil je dat?”

Waar de meeste vrouwen zouden gaan jammeren probeerde zij zich juist te ontspannen.

“Oh ja,” klonk het geil,” jullie mogen elk gaatje vullen. Dit is zo enorm geil,” eindigde ze verwachtingsvol. Ze voelde hoe de enorme knop haar kringspier forceerde en tergend langzaam haar kontje binnen gleed. De man die haar kut vulde bleef onbewegelijk zitten tot zijn maat net als hij tot zijn ballen in haar zat. Ze kon zich niet bewegen. Ze zat volkomen vastgeklemd tussen de twee mannen. Even keek ze opzij en zag dat de kleine man die haar kutje net had volgespoten aan zijn lul trekken. Hij was weer net zo dik en hard als hij eerder was geweest. Langzaam begonnen de twee mannen in haar te bewegen. Het duurde even eer ze hun ritme op elkaar hadden afgestemd. Al snel werkte ze samen als een geoliede machine. Om en om gleden de pikken in haar heen en weer. Geen seconde ging er voorbij of er gleed iets in haar. Vera had het gevoel dat ze gek werd. Haar kutje leek wel in brand te staan. De twee spijkerharde pikken in haar vulde haar meer dan welke lul dan ook. Zoiets als vandaag had ze nog nooit gevoeld.

“Oh… jongens… neuk me. Vul me kut, vul me kont… ga door…. Wat geil, wat lekker…” jammerde ze.

Tegelijkertijd met haar opzwepende kreet stak ze haar hand uit en pakte de derde lul stevig beet. Simpel trok ze hem naar haar toe en opende haar mond. De man reageerde ogenblikkelijk door op zijn knieën naast haar op de bank te gaan zitten. Ze liet de grote hete eikel in haar mond glijden. Ze knorde tevreden, ze werd nu door de mannen in elk beschikbaar gaatje dat ze had gehad gevuld. Haar kut, kont en mond was gevuld met lul. Ze hoorde hoe de man die ze pijpte zich tot zijn maten richtte.

“Tering jongens wat is ze heet. Ze lust er wel pap van. Het is echt een geile slet,” bromde hij met zware stem.

Ze kon hem alleen maar gelijk geven. Ze voelde zich op dit moment inderdaad als een echte slet en tot haar schande genoot ze er met volle teugen van. Het genot in haar lichaam nam enorme vormen aan. Ze wist dat ze op een ongekende manier ging klaarkomen. Heel haar wezen was gericht op het komende genot. Het genot omsloot haar als een warme roze wolk. Wild schokkend kwam ze voor de zoveelste maal die middag klaar. Happend naar adem liet ze de lul uit haar mond glijden.“Oh… ja… jongens…ik kom… oh…” schreeuwde ze vol genot.

Het genot was ongekend. De mannen neukten onverstoorbaar door. Het ene orgasme na het andere teisterde haar lichaam. Het was het eerste meervoudige orgasme dat ze van haar leven kreeg. Haar kut spieren trokken aan de lul in haar alsof ze hem wilde leegmelken. De bewegingen van de twee mannen werden ongecontroleerd en feller. Zonder enige waarschuwing voelde ze de pikken diep in zich opzwellen. Simultaan kwamen de mannen, hard grommend, diep in haar klaar. Straal na straal spoten ze met kracht diep in haar onderlichaam. Het hete zaad vulde haar kutje en darmen.“Ah… spuit maar… spuit me helemaal vol… ja…,” jammerde de schokkende vrouw.

Na een eindeloze tijd kwamen de lichamen weer tot rust. Terwijl ze naar adem hapte trok ze de lul die ze uit haar mond had laten glijden weer naar haar mond toe.

“Nu het toetje,” hijgde ze.

Met de langzaam verslappende lullen in haar lichaam begon ze hem fanatiek te pijpen. Haar hoofd ging in een hoog tempo op en neer. Met haar hete tong streelde ze onafgebroken over de gevoelige onderrand van zijn eikel. De man pakte haar hoofd met twee handen beet. Hij begon haar opgewonden in haar mond te neuken. Ze voelde aan zijn bewegingen dat hij op het punt stond klaar te komen.

Ze verhoogde de kracht waarmee ze op het hete vlees zoog. “Komt het…” gromde hij. “Zuig hem leeg. Zuig me lul leeg…ah…”

De schokkende lul vulde haar mond met heet romig zaad. Gulzig slikte ze zoveel als ze kon door. Ze bleef zuigen tot zijn lul verslapte en volledig schoon was. Op het moment dat zijn lul uit haar mond gleed gleden de andere twee lullen uit haar. Vera voelde hoe het zaad uit haar kontje en kutje op de bank liep. Ze werd eenvoudig op de bank neergezet. De drie mannen stonden op. Ze grabbelde ogenblikkelijk hun kleding bij elkaar en kleedde zich aan. Vera keek uitgeput toe hoe de mannen zich naar de deur toe bewogen. De kleinste draaide zich bij de deur om en keek haar verzadigd aan.

“Zo mevrouw,” begon hij dubbelzinnig. “Uw straatje is geveegd nu buiten nog,” knipoogde hij. “Als u weer een gaatje heeft dat gevuld moet worden komen we wel even langs.”

Eer ze kon antwoorden sloot de laatste man de deur en liet haar achter op de bank.

Kanjer

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *