De nachtboot

()

Eindelijk was het dan weer eens zover! Na lange tijd kwamen we er eindelijk weer eens aan toe een paar daagjes voor onszelf te reserveren. We hadden een nachtje in een mooi hotel in Scheveningen geboekt en zouden onszelf eens lekker laten verwennen. De kinderen onder dak, dagje lekker rondzwerven, ‘s avonds een goed restaurant uitzoeken om ook daar van de goede dingen des levens te genieten en daarna naar ons luxe onderkomen waar we wel zouden zien wat de avond ons verder nog zou brengen.

Ik verraste mijn vrouw Ineke, een mooie vrouw van net dertig, op een plezierige wijze met dit uitje; dat was me al snel duidelijk. Overdag hebben we ons uitstekend vermaakt op het strand en in het dorp. Het weer speelde ook een goede rol; de zon liet zich de hele dag zien en dat maakte de sfeer extra intiem. ‘s avonds kleedden we ons op de hotelkamer voor het diner, waarvoor we in een chique restaurant in de haven gereserveerd hadden. Ineke had zich goed voorbereid op ons uitje. Ze had haar meest verleidelijke kleding meegenomen en het haar rond haar poesje heerlijk kort geschoren, wat ik trouwens zelf ook maar had gedaan!

De manier waarop Ineke zichzelf aankleedde, zou zelfs een blok beton niet onberoerd laten. Ze trok langzaam een zeer doorzichtig zwart slipje aan, een bijpassende open BH en hemdje. Ze zag er uit om op te vreten! Super sexy en heel vrouwelijk. Toch kon ik het niet laten om op te merken dat ik vond dat ze nog wat te ruim gekleed was. Bij haar vragende blik kon ik het niet laten om haar BH sluiting los te maken, haar BH op het bed te gooien en haar te melden dat ik vond dat ze zulke mooie borsten heeft, dat het zonde is om ze in te pakken.

Ze heeft, vind ik, ook hele mooie borsten; weliswaar niet super groot, een mooie C en: ze voelen heerlijk zacht en haar tepeltjes staan altijd fier en parmantig naar voren. Hierna streelde ik haar inmiddels stijf wordende tepeltjes en tietjes en bemerkte dat het haar niet onberoerd liet. Ze drukte haar billen naar achteren tegen mijn inmiddels tot superstijfheid gegroeide penis. Mm…wat een heerlijk gevoel. Na elkaar even opgewarmd te hebben, besloten we om eerst maar eens te gaan eten. Ineke maakte haar toilet af met zwarte laarsjes, een zwart zwierig en supervrouwelijk rokje en een topje waardoor haar tepeltjes half en half te zien waren. Ze zag er super vrouwelijk uit. Zo gaaf!

Ik had zelf een zwart strak gesneden pak aan en vond dat we zo overal konden verschijnen.

Het restaurant had een keur aan visspecialiteiten in de aanbieding met daarbij onze meest favoriete witte wijn: een flesje Sancerre van een goed jaar. Na het eten en de koffie met nog een afsluitend drankje voelden we ons heerlijk rozig en besloten daarom nog even een wandelingetje op de pier aan het havenhoofd te maken. De pier loopt ongeveer 200 meter de zee in en bijna aan het eind is een gebouwtje waarop een klein lichthuisje staat; een soort vuurtorentje.

We waren weer helemaal verliefd op elkaar. We liepen tot aan het eind en gingen achter het gebouwtje even op een bankje zitten.

Toen we daar een poosje zaten begonnen we langzaam te tongzoenen. Door het opzwepende ritme werden we al gauw opgewonden en ik streelde Ineke over haar benen langzaam richting haar poesje. Zij liet zich ondertussen ook niet onbetuigd en begon mijn inmiddels weer keiharde pik door mijn broek heen te kneden.

Ik voelde dat Ineke een kletsnat poesje kreeg en liet eerst een en later twee en uiteindelijk drie van mijn vingers door haar lipjes glijden en zo tergend langzaam naar binnen glijden. Ze begon te kreunen en zei plotseling, “ik heb een idee.”

Ze ging op het bankje staan en spreidde haar benen zo ver als mogelijk was. Ik had verder geen aansporing nodig, maar omdat de lichtbundel van de vuurtoren regelmatig over ons heen gleed en we per slot van rekening toch maar gewoon buiten stonden, keek ik of de pier leeg was. Gelukkig was dat het geval.

Ik trok Ineke’s rok een stukje omhoog en schoofje haar nietige slipje een stukje opzij. Ze kreunde intussen heftig en daar ging nog een schepje bovenop toen ik haar lipjes en kutje met veel zorg begon te likken. Met mijn hoofd half onder haar rokje voelde ik dat haar opwinding groeide en groeide.

Plotseling hoorden we een geluid vlakbij; maar aan de zeezijde! Wat was dat? Het bleek de nachtboot naar Engeland te zijn die op een kleine 100 meter de pier voorbijvoer richting volle zee.

Ik voelde aan Ineke dat het idee dat ze daar zichtbaar voor de hele boot klaar gelikt werd haar extra opwinding gaf. Ik besloot haar slipje van haar billen te rukken en haar rokje tot ver over haar middel naar boven te schuiven. Wat een geil gezicht was dat!

Door het kortgeknipte poesje en de lichtstraal van de vuurtoren die over haar heen gleed waren haar schaamlipjes, die nu glommen van het vocht, goed te zien. De boot was nu zo dichtbij als mogelijk en het moet mogelijk zijn geweest vanaf de boot te zien wat zich op de pier afspeelde.

Ineke werd hier extra opgewonden van en na twee, drie keer haar klitje gelikt te hebben kwam ze als een orkaan klaar.

Ze sprong van het bankje en rukte mijn broek en overhemd los. Gelukkig had ik ook een klein slipje gekozen en kon daardoor mijn spijkerharde pik zonder veel omhaal in haar naar achter gestoken en openstaande poesje steken. Wat een fantastisch gevoel!

Ineke’s kutje trok nog samen van het klaarkomen en de boot was nog vlak bij. Het duurde dan ook niet lang of ze perste het zaad uit mijn ballen, regelrecht haar kutje in. Het leek wel of er geen einde aan de stroom kwam. Ik overstroomde haar met mijn liefdessap. Ik kwam heerlijk klaar en voelde me helemaal leegstromen.

Plots hoorde ik een geluid. In de verte zag ik een stel mensen onze richting uitwandelen. Veel tijd om na te genieten hebben we daarom niet gehad; snel hebben we onze kleding min of meer in orde gemaakt en zijn we schijnbaar rustig, maar met racend hart de pier weer afgewandeld.

Terug in het hotel waren we allebei nog super opgewonden. Hebben we gevreeën en geneukt tot we dodelijk vermoeid maar ook tot het uiterste bevredigd in slaap vielen.

Kanjer

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreeks per mail. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *