Een bezoek van mijn nichtje

()

Tijdens het kerstverlof kwam mijn nichtje (de dochter van mijn moeder haar jongste zus) op bezoek nadat ze was gaan shoppen. Ik wist niet dat ze kwam en omdat ik net vanonder de douche kwam, droeg ik enkel een badjas toen ik de deur open deed. Het was al enige tijd geleden sinds ik haar voor het laatst zag. Ik was dus blij haar opnieuw te zien.

Ze is pas 18 en begint er als een echte vrouw uit te zien. Ik liet haar binnen en verontschuldigde mij dat ik net vanonder de douche kwam. Ik bood haar een drankje aan en we praatten over ons leven en onze familie.

Toen ik haar glas bijvulde, boog ik voorover waardoor ze in mijn badjas kon kijken. Ze lachte en zei dat ik mooie borsten had. Ik vind zelf dat mijn C-cup een beetje begint te hangen, maar al bij al mag ik niet klagen met hoe ik er op mijn 29ste uit zie. Ze hoopte dat haar borstjes nog wat zouden groeien want ze vond ze momenteel nog wat te klein. Ik zei dat ze er stevig en welgevormd uitzagen, voor zover ik het kon zien onder haar kleren, maar ze was er toch niet echt gelukkig mee.

Toen vroeg ze of ze de mijne wat beter mocht bekijken. Ik waarschuwde haar dat ik geen slipje droeg, dus als ik mijn badjas opende, zou ze me helemaal naakt zien. Daar had ze geen probleem mee, dus ik opende mijn badjas.

Ze bekeek mijn borsten en mijn geschoren kutje en zei dat ik er prachtig uitzag. Ze zou graag borsten zoals de mijne willen hebben.

Dan vroeg ze of ze er eens mocht aan voelen. Ik was al behoorlijk opgewonden door haar mijn lichaam te tonen, dus liet ik ze begaan. Mijn tepels reageerden onmiddellijk en werden hard. Ze lachte en vroeg of ik haar aanrakingen zo leuk vond. Ik moest toegeven dat het leuk gevoel was.

Dan vroeg ze hoe en hoe frequent ik mijn kutje scheerde. Zij scheert het hare niet en ze wou weten hoe zacht het was. Ik zei dat ze mocht voelen als ze wou. Ze legde haar hand op mijn kutje en begon het te strelen.

Nu werd ik echt opgewonden. Ik opende mijn benen zodat ze er beter bij kon. Ze merkte dat ik nat begon te worden en vroeg of ze mocht doorgaan. Ik smeekte haar bijna om niet te stoppen. Enkele ogenblikken later kwam ik klaar.

Ik schaamde me een beetje en verontschuldigde mij bij mijn nichtje. Ze lachte alleen maar en zei dat het de eerste maal was dat ze een andere vrouw deed klaarkomen. Ik zei dat ze goed wist wat ze moest doen. Ze gaf toe dat ze vrij vaak bij zichzelf oefende.

Spijtig genoeg moest ze er toen vandoor, anders zou haar moeder ongerust worden. Ze vroeg me om niets te vertellen over wat er gebeurd was aan haar of mijn moeder. Natuurlijk zou ik dat niet doen, ik ben niet gek.

Toen ze vertrok, zei ze dat ze wat vaker op bezoek moest komen.

Ik kon daar alleen maar mee akkoord gaan.

KarenVC

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *