Mijn nichtje,

()

Het vervolg op een bezoek van mijn nichtje

Tijdens een familiefeestje vorige week, zag ik mijn nichtje voor het eerst terug sinds haar bezoek tijdens het kerstverlof. In het bijzijn van onze familie liet ze niets merken over hetgeen toen gebeurd was. Toen ze even alleen met me was, vroeg ze echter of ik haar wilde leren hoe ze zich intiem moest scheren. Ik stelde haar voor om een week later eens langs te komen.

Vorige zaterdag kwam ze langs. Ik was blij dat mijn nichtje met zo’n intieme vragen naar mij kwam. Het geeft me een goed gevoel dat ze me volledig vertrouwt. Ik had er voor gezorgd dat het lekker warm was op mijn appartement. Ik droeg een jeans en een strak T-shirt, maar geen beha. Mijn nichtje droeg eveneens een jeans, een topje met een hemdje over. Toen ze haar hemdje uitdeed, zag ik dat ze onder haar topje een beha droeg. Ze vroeg of het speciaal voor haar was dat ik geen beha droeg. Ik zei haar dat ik dat thuis bijna nooit droeg.

Om haar wat op haar gemak te stellen, gaf ik haar eerst een drankje en praatten we wat. Al snel ging het gesprek over het doel van deze middag: het scheren van de intieme delen. Ik legde haar de verschillende mogelijkheden uit: met een ladyshave of met een scheermes, volledig kaal of bijgeknipt. Ik stelde haar voor dat ik het eerst bij mezelf zou tonen. Daarna kon ze nog steeds beslissen wat zij zou doen. Ik vroeg haar wat ze het liefst wou zien. Ze wou liefst zien hoe ik het deed met een scheermesje.

“OK, dan doe ik dat”, zei ik. “Ik heb me al een paar weken niet meer geschoren, dus ga ik het eerst wat bijknippen met de ladyshave”.

Ik haalde de ladyshave en een handdoek uit de badkamer. Ik legde de handdoek op de zetel en deed mijn jeans uit.

“Vind je het goed als ik ook mijn T-shirt uitdoe? Anders hangt die toch maar in de weg.”

“Geen probleem hoor, ik heb je al naakt gezien he”, antwoordde ze.

Ik deed mijn T-shirt en mijn slipje uit en ging met mijn benen open op de handdoek zitten. Ik scheerde mijn haartjes tot ze nog zo’n halve cm lang waren. Mijn nichtje keek aandachtig toe.

“De rest doe ik in de douche, ik wil mijn zetel niet vuil maken”.

Mijn nichtje volgde me naar de badkamer. Ik stapte in de douche, liet het douchegordijn open zodat mijn nichtje alles kon zien en maakte mijn poesje nat. Vervolgens smeerde ik het in met scheerschuim en begon de resterende haren te scheren met een mesje. Ik richtte mij naar mijn nichtje zodat ze goed kon zien wat ik deed. Rond mijn lippen scheerde ik alles weg, alleen bovenaan liet ik een driehoekje staan. Toen ik klaar was, spoelde ik alles weg en droogde mij af. Mijn nichtje vroeg of ze eens mocht voelen. Vorige keer had ze dat ook gedaan, dus daar had ik geen bezwaar tegen. Ze vond het heel zacht, maar ging dit maal niet verder met strelen. Ik deed mijn badjas om en vroeg haar hoe zij het zou willen.

“Helemaal kaal zie ik toch niet zitten, maar het mag wel wat bijgeknipt worden”, was haar antwoord.

“OK, laat ons dan maar teruggaan naar de woonkamer”.

“Wil je het zelf doen of wil je dat ik het bij je doe? Je hoeft je niet verplicht te voelen, we doen het enkel als jij dat wil.”

“Ik zou graag hebben dat jij het doet” was haar antwoord.

“OK dan, zet je dan maar in de zetel. Je zal wel je broek en je slipje moeten uitdoen” zei ik lachend.

“Ja natuurlijk, mijn topje ook?”

“Dat is misschien handiger, dan kan het niet in de weg hangen” antwoordde ik.

Ze trok haar jeans en topje uit. Ze had een wit slipje en bijpassend wit behaatje aan. Haar lichaam zag er prachtig uit. Er was geen grammetje vet te bespeuren. Haar borsten waren klein maar stevig. De vorm van haar harde tepeltjes was duidelijk zichtbaar door haar beha.

“Het is toch niet van de kou dat je tepels hard zijn?” vroeg ik.

“Nee hoor, het is hier aangenaam warm. Ik ben misschien toch wat opgewonden” gaf ze toe. “Ik kleed me niet dikwijls uit in het bijzijn van andere mensen. Maar bij jou voel ik me wel op mijn gemak.”

Vervolgens deed ze haar slipje uit. Haar kutje was bedekt met donzige zwarte haren.

“Hoe kort wil je het? Ongeveer een centimeter?” vroeg ik.

“Ja, dat lijkt me prima” antwoordde ze.

Ik stelde de ladyshave in op 1 cm en ging op mijn knieën voor haar zitten. Toen ze haar benen spreidde, kon ik haar lipjes zien. Ze waren klein en strak.

“Je hebt een heel mooi kutje,” zei ik.

“Dank je,” was het enige wat ze zei.

Ik scheerde haar poesje en maakte er een mooi driehoekje van. Om de afgeschoren haartjes te verwijderen, ging ik regelmatig met mijn hand over haar poesje. Ik probeerde zo veel mogelijk langs haar klitje te gaan en had de indruk dat haar lipjes wat nat werden.

Toen ik klaar was met scheren, begon ik haar klitje te masseren. Mijn nichtje legde haar hoofd achterover en begon zachtjes te kreunen. Een duidelijk teken dat ik mocht doorgaan. Terwijl ik met mijn duim haar klitje bleef masseren, ging ik met mijn andere vingers langs haar lipjes. Die waren intussen lekker nat geworden. Ik duwde een vinger naar binnen en zocht haar G- plekje. Met mijn andere hand ging ik naar haar borsten. Ik duwde haar behaatje naar boven zodat ik haar kleine maar stevige borstjes kon zien. Haar tepels staken hard vooruit. Toen ik tegelijkertijd haar borsten, haar klitje en haar G- plekje masseerde, hield ze het niet meer uit. Ze kwam hevig klaar. Haar hele lijf schokte en haar kutje trok verschillende keren samen, alsof het mijn vinger wou opeten. Omdat ik bleef doorgaan met masseren, duurde haar orgasme zowat een halve minuut. Toen werd ze weer rustig.

“Oh, dat was zalig, Karen, zo hevig ben ik nog nooit klaargekomen,” zei ze.

“Ik weet wel hoe ik een meisje moet verwennen,” antwoordde ik met een knipoog. “Je hebt trouwens een prachtig lichaam. Het is de eerste keer dat ik je naakt zie, maar je ziet er nog beter uit dan ik me ingebeeld had.”

“Dank je, ik vind jou ook een mooie vrouw hoor.”

Ondertussen had ze haar beha die nog boven haar borsten hing, losgehaakt.

“Mag ik jou ook vingeren?” Vroeg ze toen.

“Ja hoor, graag zelfs.”

Ik deed mijn badjas open en ging in de zetel liggen. Mijn nichtje kwam tussen mijn benen zitten en begon mijn kale kutje te strelen. Ik was ondertussen zelf al behoorlijk nat. Haar vinger gleed dan ook vlot naar binnen. Ik vertelde haar hoe ze mijn G- plekje kon vinden. Toen ze me daar begon te vingeren, kwam ik ook al snel klaar.

“Gelukkig kon ik jou ook doen komen, anders zou ik me nog schuldig gevoeld hebben,” zei ze.

“Als ik door zo’n mooi meisje gevingerd word, is het niet moeilijk om klaar te komen hoor,” antwoordde ik.

“Zullen we ons een beetje opfrissen?” Vroeg ik vervolgens.

“Ja, want zo dadelijk moet ik weer naar huis”.

We gingen naar de badkamer om het geil van onze vingers en kutjes wat af te wassen. Vervolgens kleedde mijn nichtje zich weer aan. Ik hielp haar om haar beha te dichten en knoopte mijn badjas weer dicht.

“Ik vond het een leuke namiddag, Karen, ik heb weer heel wat bijgeleerd,” zei ze.

“Oh, ik kan je nog heel wat bij leren hoor”, antwoordde ik lachend.

“OK, dan zullen we nog wel eens afspreken”, zei ze.

Ze gaf me een kusje op mijn wang en vertrok toen naar huis.

KarenVC

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *