Een dag gestolen

()

Een vrije dag genomen, en…

Het is al behoorlijk warm; lekker voorjaarsweer. Ik had afgesproken met een van mijn favoriete date liefjes om seks te hebben op een min of meer openbare plaats. Eerst naar huis. Omkleden. De kleding voorschriften waren dwingend.

“Kort rokje, een open slipje en kousen met een gordeltje ”, ik kies een mooi lingerie-setje een rokje en een mooie fijne blouse. Ragfijne kousen en mijn hoge pumps. Mooie make-up, een lekker luchtje mm. Ik voel me langzaam geil worden. Ik maak er werk van, het hoort er allemaal bij. Ik keur het eind resultaat in de spiegel. Het ziet er goed uit, al zeg ik het zelf.

Mijn zwarte rokje is kort maar nét lang genoeg. Als ik me omdraai en buk net níet lang genoeg. De kriebel die in mijn buik begonnen, verspreiden zich langzaam maar zeker door de rest van mijn lichaam. Ik ga snel rechtop staan en… Verman mezelf.

Dit moet ik volhouden tot het werkelijke begin van mijn afspraakje, anders speel ik vals. Hoe blijf ik van mezelf af? Gelijk maar vertrekken. Ik voel me vreemd en opgewonden om dat wat ik ga doen. Dirty mind? Het kriebelt en gloeit in elk geval stevig, overal. Ik stap in mijn auto en kan het niet nalaten mijn hand even tussen mijn benen te laten glijden. Het voelt er zacht en warm, mijn vinger vochtig en glad. Met een verholen glimlachje steek ik mijn vinger in mijn mond en knik vriendelijk naar de langs lopende buurvrouw.

Starten, achteruit en weg ben ik. Het is niet zo heel ver; Deventer.

Ruim een half uur later stap ik uit in de parkeergarage onder de V&D. Ik heb niet veel aandacht voor de winkelende menigte om me heen want ik ben te veel geconcentreerd op wat zich in mij afspeelt. Mijn ademhaling gaat oppervlakkig, en alles prikkelt. Ik probeer relaxed over te komen maar voel alle mannenogen op me gericht als ik langs ze loop. Zouden ze iets vermoeden? Zouden ze het aan me kunnen zien? Zouden ze kunnen weten wat ik hier doe?

Het fantastisch idee dat ze een vermoeden hebben over wat er zich onder mijn jas en in mijn hoofd af speelt maakt me gek.

We hebben afgesproken voor de deur van V&D, het is 11 uur ik ben super opgewonden. Daar ben je. Mijn hart begint te bonken en we begroeten elkaar met drie zachte kussen. Je maakt me een compliment en we gaan naar binnen om in het restaurant een heerlijke cappuccino te drinken. Ik het weer het idee, dat alle ogen op mij gericht zijn en ik voel me een klein beetje ongemakkelijk, opgewonden door de drukte. We kletsen gezellig maar ik kan niet goed bij het gesprek blijven.

Mijn gedachten dwalen af naar…hoe het straks zal zijn op het toilet. Alleen het idee maakt me zo geil.

Na een half uurtje kletsen ga ik zoals afgesproken naar het damestoilet, er zijn er drie naast elkaar én een invalidentoilet. Dat is een stuk ruimer en ook schoon. Daar komt eigenlijk nooit iemand om er dat te doen waar het voor bedoeld is.

Gelukkig zit er geen toiletjuffrouw en is het vrij rustig. Ik sla mijn ogen neer en zucht een beetje bibberig. Waar ben ik toch aan begonnen? Maar opgeven, nu? Dat nooit. Dit ga ik afmaken, ik kan niet anders meer. Trillend op mijn benen glip ik het toilet in, het invalidentoilet…dat hadden we afgesproken. Ik ga even op het toilet zitten, leg mijn hoofd tegen het wandje en sluit mijn ogen. Relax nu maar…tot nu toe is het  allemaal goed verlopen en ik voel me trots, gespannen en …ongelooflijk geil. Voorzichtig doe ik mijn ogen weer open, mijn benen zijn iets van elkaar en ik kijk gespannen naar de deur die niet op slot is. Zoals afgesproken…

Over afgesproken gesproken; ik moet nu verder zoals we geplant hebben vind ik. Ik doe mijn benen iets wijder en voel even in het open kruisje van mijn broekje. Mm…zou ik het durven…hier? Zou ik het kunnen…hier? Wie niet waagt, niet wint…denk ik bij mezelf.

Ik verzamel eventjes al mijn moed en laat mijn vinger heel zacht over mijn schaamlippen glijden. Voorzichtig een beetje naar binnen. Het is warm en vochtig en helemaal klaar om jou te ontvangen.

Het is nu even stil en ik stuur zoals afgesproken een sms dat je kan komen. Een paar minuten gebeurt er niets en dan hoor ik iemand de ruimte binnenkomen. Spannend is het wel. Is hij het, of is hij het niet? Voetstappen… en dan weer even stilte. Ben je er nu of…ik besef dat je me op de proef stelt en de spanning voelt bijna ondragelijk. Heel langzaam gaat de deur open…jij glipt de deur binnen, doet hem achter je op slot. Nét op tijd want ik hoor direct daarna twee vrouwenstemmen die ook de toiletruimte binnen komen.

Jij laat je niet afleiden maar gaat recht op je doel af en je kijkt me aan met die zachte blik waar ik zo van hou! Mm…het geeft me rillingen van warmte en opwinding tegelijk. Heerlijk! Je komt naar me toe zonder een woord te zeggen. Je kijkt me nog een keer in de ogen en…geeft me dan een eerste echte lekkere zoen, je streelt mijn borsten en ik voel de kriebels in mijn buik heftiger worden.

Jeetje wat ben ik geil. Je handen voelen verder over mijn rug en billen en over de gladde nylonkousen, weer naar boven. Op zoek naar mijn klitje dat klopt…wacht. Ik sta een beetje wankel op mijn benen, maar weet absoluut dat het ons gaat lukken. Sterker nog; niemand die mij nu nog tegen kan houden.

Met een zucht geef ik me helemaal over aan het gevoel dat je bij me opwekt. De spanning loopt hoog op. Jouw vingers bespelen bedreven en vastbesloten mijn intiemste plekje en terwijl ik op het deksel zit spreid ik mijn benen zo ver als ik kan. Je hurkt voor mij neer, verwent met je tong mijn kutje.

Eerst trek je voorzichtig mijn lipjes opzij en dan voel ik je hele tong in mijn kutje glijden. Het voelt zalig en als het puntje van je tong mijn klitje zachtjes raakt voelt het alsof elektrische schokjes die door mijn lijf gieren. Ik bijt op mijn onderlip om niet te kreunen van genot.

Als ik de vrouwen aan de andere kant van het schotje met elkaar hoor praten, blijken hun stemmen precies de prikkel te zijn die me laat komen…en komen…nog eens komen…

Schokkend en trillend buig ik voorover en laat het gevoel over me heen komen. Ik zak een paar seconden weg in warme gevoelens en alles omvattende emoties.

Als ik weer bij mijn positieven kom en opkijk zie ik een paar stralende ogen. Dit was geweldig. Ik glimlach en geef aan dat jij nu moet gaan staan. Dat doe je zonder vragen stellen. Ik maak de knoopjes van je gulp los, trek je boxershort een stukje naar beneden, pak zonder aarzeling je pik vast en stop hem in mijn warme mond.

Ik pijp je met overgave en weet; jij vind het heerlijk…je kreunt…met mijn warme tong laat ik je sidderen van genot.

Je kunt het niet houden en kreunt nu duidelijk hoorbaar. Gelukkig is er niemand aan de andere kant op het moment anders zouden ze ons zeker horen.

Ik leg mijn handen om je billen en trek je naar me toe. Ik zuig je eikel in mijn mondje en laat mijn tong herhaaldelijk over het toompje aan de voorkant van je pik glijden van beneden naar boven, steeds heen en weer, op en neer.

Het puntje van mijn tong likt steeds speels en uitdagend over het kleine gaatje en ik voel je spieren aanspannen als ik dat doe. Je handen glijden op mijn hoofd en ze strelen mijn haren. Mm…wat een zalig intiem gevoel.

Speels bijt ik zachtjes op het randje nét onder je eikel en jij reageert met zachte kreunen… Ik heb je in mijn macht en dat voelt heerlijk.

“Harder” fluister je zacht en ik bijt nu ietsje harder… 

“Nog een beetje harder,” fluister je en ik voldoe graag aan dat verzoek. Ik vind het heerlijk te zien, te voelen dat jij zó opgewonden van mij wordt…

Dan pak je mijn hoofd zacht vast en dringt met je pik wat dieper door in mijn mondje. Ik voel de zachte eikel over mijn natte tong glijden in de richting van mijn keel. Nét als ik denk, even genoeg nu, trek je langzaam terug en stopt even…

Na de korte rustpauze herhaalt het spel zich. Nu een stukje verder in mijn mond en ik voel het topje nu écht richting mijn keel glijden. Weer stop je als het op het randje komt van wat ik kan hebben. Alsof je precies voelt hoe het in mijn lichaam voelt.

Weer terug…rust…en weer naar binnen…nog een stukje dieper nu… Terug rust…en weer naar binnen…nóg dieper… Weer er uit… rust…weer naar binnen…

Als je eikel in mijn keel dringt slik ik even en…ik voel je ballen op mijn kin. Dat kan maar één ding betekenen; je hele pik zit gevangen in mijn mondje en ik voel me trots dat ik je zo ver kan laten komen, je laten genieten…dat is duidelijk op je gezicht af te lezen. Ik voel me helemaal gloeien van opwinding en liefde voor jou. Jij houdt het nu niet langer en trekt me omhoog.

Ik sta met mijn benen gespreid en buk met gespreide armen over de handgrepen aan de wand, zodat mijn kontje uitdagend naar jou uitgestoken wordt. Zo slecht nog niet voor dit doel; zo’n invalidentoilet.

Je maakt mijn rokje los, trekt het naar beneden en ik stap er gedwee uit. Je streelt heerlijk stevig over mijn billen en ik voel je steeds dichter bij mijn smachtende kutje komen. Je steekt plotseling een vinger in mijn natte poesje. Makkelijk dat ik een open slipje aan heb, denk ik in een flits en dan slaat de opwinding toe.

Je vinger krijgt gezelschap van een tweede en ik voel me helemaal week en geil worden. Zo langzamerhand wil ik je pik in me voelen en dat gevoel groeit alleen maar.

Alsof jij het voelt haal je op dat moment je vingers uit mijn kutje. Je trekt het slipje naar beneden en ik stap er weer gedwee uit. Ik heb nu nog een gordeltje, kousen en hoge pumps aan en probeer me voor te stellen hoe geil het beeld is.

Ik als voorovergebogen geil sletje, op het punt om door een bronstige beer van een vent genomen te gaan worden. Het bloed giert door mijn lijf van opwinding en spanning…ik had niet verwacht dat me dat zó zou kunnen overvallen.

Jij trekt mijn billen uit elkaar en wrijft nog even met je vingertoppen tussen mijn schaamlippen. Wow… wat voelt dat heftig. Mijn geduld begint op te raken…ik wil je eindelijk wel eens in me voelen.

Jij bent echter nog niet zo ver. Ik voel hoe het topje van je wijsvinger uit mijn kutje glijdt. Je middelvinger duw je wat verder naar binnen. Ik voel het soppen daar. Je trekt je vinger terug en dan weer langzaam naar binnen. Ik voel hem heel zachtjes weer terugglijden en…je wijsvinger dringt tegelijkertijd mijn sterretje binnen. Een klein stukje maar.

Wow…het lijkt of ik in brand sta en kan het zuchten en kreunen niet meer inhouden. Je gaat nog een paar keer naar binnen en weer naar buiten… Steeds verder glijden je vingers naar binnen en ik voel hoe je door het dunne wandje heen je vingers even tegen elkaar drukt. Ik ontplof bijna; zó heerlijk geil is het met jou.

Plots zie ik een condoom in mijn gezichtsveld verschijnen en ik pak het van je aan. Ik doe de verpakking open, stop het condoom in mijn mond en wel zó dat ik het met mijn mond over je pik kan uitrollen.

Jij begrijpt het direct en gaat een stapje opzij. Ik laat de beugels even los, draai me opzij en neem je pik weer even in mijn mond terwijl ik ondertussen het condoom uitrol. Dat zit!

Ik buig me weer voorover in de beugels en jij neemt je plaats achter mij ook weer in. Je stopt de harde pik in mijn natte, strakke kutje hm… Je dringt meteen helemaal tot aan de wortel door naar binnen en ik vind het heerlijk om hier in het bijna openbaar zó heftig genomen te worden. Heerlijk…

Samen genieten wij alsof het de eerste keer is dat je mij neukt. Plots komt er iemand binnen…jemig…we mogen geen geluid maken……tjonge wat ben ik opgewonden!

Jij gaat gewoon door en rijgt me ritmisch aan je stijve pik en ik moet me echt tot het uiterste beheersen om zo weinig mogelijk geluid te maken. Maar dat lukt me niet! Bij een harde stoot die jij me geeft kreun ik het uit van niet in te houden opwinding. Oh…wat is dit spannend! Ik hoor dat de vrouw het toilet doortrekt en de ruimte weer verlaat.

Jij gaat gewoon door en… oh! Oh…ik kan het nu niet meer houden door alle spanning, en geef me nu helemaal over aan dat heerlijke gevoel.

We komen tegelijkertijd klaar en proberen het zo stil mogelijk te doen hoewel ik toch een klein gilletje niet kan bedwingen, dit is zo geil…Ik merk dat ook jij een forse kreun niet kunt onderdrukken op het moment dat je klaar komt. Je duwt je helemaal naar binnen en begint je zaad diep in mijn kutje te spuiten. Ik voel je samentrekken…vier, vijf keer…voel het warme zaad in het condoom lopen. Heerlijk is het. Jij trekt me overeind en houd me stevig vast terwijl we samen heerlijk nagloeien.

Dan horen we plotseling weer iemand binnenkomen. We zijn doodstil. Er wordt aan de deur van het invalidentoilet gemorreld en ik verstijf van de angst. De sluitschuif draait en…er staat iemand van de bewaking in de deuropening. Een grote brede man in een uniform van de Nederlandse Veiligheidsdienst. Hij trekt vragend zijn wenkbrauwen op.

“Wat moet dit voorstellen?” We staan er echt bij als een stel betrapte pubers.

“Tja, dit was een fantasie die we allebei al een tijdje hadden en nu eindelijk maar eens gedaan hebben”. Zeg je.

Ja, dat is duidelijk zegt de bewaker gevat; dat jullie het gedaan hebben.

“En nu? Ik moet hier formeel aangifte van doen bij de politie dus loop maar even mee.”

“Neen!” Roepen we allebei verschrikt. “Asjeblieft geen aangifte! Alles is beter dan aangifte bij de politie!”

“Is alles beter? Dan heb ik wel een idee hoe we hier uit kunnen komen denk ik. Ik fantaseer namelijk ook wel eens wat en dit tafereel kan goed dienen voor de vervulling van mijn fantasie,” zegt hij glimlachend.

“Vertel maar wat je fantasie is,” breng ik er aarzelend uit.

“Nou, niet zo moeilijk. Ik heb altijd al eens een dubbele penetratie bij een vrouw willen doen en, zie hier. Twee geile mannen en één geile vrouw, dat moet toch kunnen dan, niet?” Zegt hij, nu op zijn beurt een beetje weifelend, en hij kleurt een beetje rood in zijn gezicht.

Ik denk even na en weet dat dit iets is wat jij ook wel eens zou willen proberen en…eerlijk is eerlijk…ik ben zelf ook wel nieuwsgierig hoe dat is.

“Daar kunnen we een deal op maken, maar dan niet achteraf nog allerlei moeilijkheden, goed?” Vraag ik.

“Top,” zegt de bewaker en hij draait de deur weer op slot. Hij laat er geen gras over groeien, maar ritst meteen zijn broek open en laat die op zijn enkels zakken. Hij heeft een wat conservatief ogende slip aan die hij vervolgens zonder aarzeling naar beneden trekt. Wow…wat een verrassing…daar bungelt wel een hele grote pik tussen zijn benen. Zeker meer dan twintig centimeter schat ik in en dan is hij nog steeds halfslap. Hij duwt me op het toilet, “eerst maar eens opgeilen, niet ?”

Ik begrijp wat hij bedoelt en afspraak is afspraak denk ik bij mezelf. Het is me wel duidelijk dat ik deze pik alleen in mijn kutje wil hebben, want in mijn sterretje, daar is hij echt een maat te groot voor. Ik trek hem met beide handen zachtjes af en de man kreunt er zachtjes bij.

“Maak hem maar nat, dan gaat het dadelijk beter” is vervolgens zijn suggestie.

Ik neem hem een stukje in mijn mond en zuig zachtjes op zijn eikel om hem zo geil mogelijk te maken. Dan is het zo dadelijk ook sneller gebeurd, denk ik ook een beetje berekend. De pik van de bewaker is nu helemaal stijf en werkelijk gigantisch…ik hoop maar dat ik hem kan hebben.

Peter geeft me een condoom aan en met enige moeite rol ik dat uit over zijn stam. “Moet dat nu echt?” Vraagt de bewaker, wiens naam ik nog niet eens ken.

“Ja zeker! Zonder regenjasje kom jij er niet in. Ik wil niet ziek en niet zwanger worden.” Hij stemt schoorvoetend toe, hij voelt dat het anders allemaal niet doorgaat en kennelijk is hij nu ook in een staat dat hij niet meer terug wil en kan. Hij wil mij! En dat windt mij op mijn beurt weer op.

Ik neem het initiatief en zet de bewaker op het deksel van de pot neer. Zijn pik steekt als een lans naar boven. Inmiddels toch wel zo’n vijfentwintig centimeter geworden en behoorlijk dik. Ik zie de aderen die gezwollen over zijn instrument lopen. Dat is een machtig gezicht en het maakt duidelijk hoe opgewonden hij is geworden. Schuifelend kom ik naar voren. Hij pakt me bij mijn handen en trekt me naar zich toe. Hij zoent me zachtjes op mijn mond en masseert door mijn bloesje heen mijn gezwollen borsten en tepels. Ik word er weer warm van en het bekende gevoel begint door mijn lijf te trekken. Het is ook wel heel bijzonder wat er nu gebeurt. Ik lig tegen de bewaker aan en zijn machtige pik wordt nu tussen onze lichamen ingeklemd, waarbij mijn opening zachtjes over zijn stam heen en weer schuurt. Ik voel de top van zijn pik zelfs boven mijn navel uit steken. Zo’n grote heb ik nog nooit in me gehad. Ik voel een beetje angst en krijg er tegelijk ook kippenvel van.

De bewaker pakt me dan onverwacht bij mijn billen en trekt me omhoog, met mijn vér openstaande en drijfnatte kutje tegen zijn borstkast aan.

“Let op liefje, nu gaat het gebeuren,” zegt hij en laat hij me voorzichtig een stukje zakken. Ik voel zijn eikel tegen mijn lipjes duwen en het is duidelijk dat hij klaar is voor de strijd.

“Toe maar” fluister ik hem zachtjes in zijn oor “rijg me maar aan die heerlijke paal van je.” Die geile woordjes stimuleren hem duidelijk. Hij ademt diep in…“Daar ga je dan geile teef…ik ben klaar om je te dekken”

Die woorden brengen mij op mijn beurt weer in hogere staat van opwinding en ik wrik met mijn onderlichaam zó dat zijn eikel zich als vanzelf in mijn vaginaopening nestelt. Wow! Dit apparaat is wel héél dik en gelukkig stopt hij even om me aan zijn formaat te laten wennen. Dat is snel gebeurt en ik geef hem subtiel seintjes dat hij verder kan gaan met zijn aanval. Hij laat mijn billen nu abrupt los en ik schiet in één keer een heel stuk naar beneden. “Wow!…ah, ha…”roep ik. “Stop even…hij voelt zó groot.”

“Toch zit je pas op tweederde; het beste moet nog komen.”

Ik kijk even om naar Peter en zie dat die als gebiologeerd toekijkt hoe ik door die dikke pik bijna gespleten wordt. Ook hij is duidelijk opgewonden. Zijn pik is keihard en hij trekt er zachtjes aan om de opwinding nog iets intenser te maken.

De bewaker pakt me weer bij mijn billen en tilt me weer een stukje omhoog. Zoals hij dat doet lijkt het wel alsof ik niets weeg. Het moet wel een sterke beer zijn. Dan laat hij me weer zakken, een stukje dieper dan zojuist. 85%…Fluistert de bewaker enthousiast. Hij tilt me nog een keer op en laat me met kracht we op zijn pik zakken. En nóg een keer direct daarachter aan. Eindelijk voel ik grond onder de voeten. Ha, ho, mm…zijn hele pik is tot mijn verbazing in mijn buik verdwenen en het voelt alsof ik helemaal opgevuld ben met deze enorme heipaal daarbinnen. Mijn lipjes zuigen zich aan deze vreemde indringer vast. Hij is helemaal binnen, voelt ongelooflijk geil. Hij begint nu langzaam te stoten en ik voel hem op plaatsen die ik zelf nog nooit gevoeld heb. Mijn kutje produceert sloten vocht en dat zorgt ervoor dat hij me nu soepel en ritmisch kan neuken en dat doet hij dan ook. Hij heeft niet alleen een groot apparaat maar weet ook hoe hij het moet gebruiken, dat is duidelijk. Het lijkt na een tijdje alsof ik alleen nog maar uit mijn kut besta. Alle gevoel en opwinding concentreren zich daar en het is bijna te veel.

Dan stopt hij en ik hoor Peter dichterbij komen.

“O, ja dat is waar ook” herinner ik mij. Er gaat nog meer bij komen. Ik laat me tegen de bewaker aanglijden alsof ik willoos ben en alles goed vind wat er nu nog gaat komen. En dat is eigenlijk ook wel zo. Ik ben in een soort roes die bezit van mijn lichaam heeft genomen. De bewaker leunt achterover en trekt vervolgens mijn billen uit elkaar, zodat mijn sterretje klaar en open ligt voor Peter. Die uitnodiging blijft niet onbeantwoord want plotseling voel ik Peter zijn pik in mijn sterretje schuiven. Ook hij heeft een condoom om en daarom glijdt zijn pik soepel in mijn kontje naar binnen. De waker gaat weer wat meer rechtop zitten en zo wordt ik door twee sterke beren ingesloten…ik kan geen kant meer uit maar ik wil het ook niet.

Het voelt heerlijk, veilig, warm en opwindend tegelijkertijd. De bewaker pakt me onder mijn benen en begint me weer op en neer te bewegen. Steeds dringt zijn pik zo diep mogelijk mijn vagina in en ik voel hoe de eikel in mijn baarmoeder schiet. Terwijl de bewaker me weer een stukje omhoogtilt, stoot Peter steeds zo diep mogelijk in mijn kontje. Hij hijgt als een stoommachine en fluistert in mijn oor, “ik had niet kunnen bedenken dat dit zó geil zou zijn.” en ik fluisterde bevestigend, “ja dit is heerlijk.”

Ik had nu twee mannen die zich om mij bekommerden en me wilden laten genieten. Op een geven moment zuchtte de bewaker, “het komt eraan liefje…” en ik voelde zijn pik nog iets meer opzwellen. Vrijwel direct daarna voelde ik hem binnenin uitzetten en begon hij zijn zaad in mij te spuiten. Gelukkig had hij een condoom om, want ik was er redelijk zeker van dat het een gigantische lading potent sperma was wat hij verschoot. Toen hij zo ver binnendrong raakte hij mijn klitje op een hele gevoelige manier en als gevolg daarvan begon ik ook klaar te komen. Ik hield me zo veel mogelijk in qua geluid maar dat viel echt niet mee want ik kwam zó intens klaar dat ik het wil uit wilde schreeuwen.

Tegelijkertijd hoorde ik Peter zuchten, “o ja, knijp maar met je kontje, knijp maar door, kom op! Ja…ah! Ja, ja!” En hij kwam ook klaar. Ik voelde hoe hij een volgende lading zaad in mijn lijf spoot. Hij trok helemaal samen en drukte zich zo dicht mogelijk tegen mijn rug aan, waarbij hij automatisch met zijn pik zo diep als mogelijk in mijn lichaam binnendrong.

Even was het stil, en toen was het voorbij.

We staan alle drie op en brengen onze kleding in orde. Op een rustig moment glipt eerst de bewaker en vervolgens jij het toilet weer uit. Jij wacht buiten het toilet op mij. We lopen de winkel uit en je vertelt me dat je heerlijk hebt genoten en ik zeg tegen je dat het genoegen wederzijds was en we kussen elkaar zacht gedag.

”Tot ziens.” Je kijkt me heel even serieus aan, pakt me bij de kin en zegt met een knipoog. “Leef je dromen!”

Die tekst zweeft nog in mijn hoofd als ik even later naar huis rijd. Ik glimlach en denk bij mezelf, “mm…het is geen droom, het is écht gebeurd.”

Kanjer

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *