Hij is de Baas.

()

Hij is de baas!

Elly’s begin: Ben je een lief meisje? Luidt een sms die ik binnenkrijg. Hij weet dat ik een groot zwak voor hem heb, deze heerlijke man, ik krijg altijd een ongelooflijke kriebel in mijn buik als ik aan hem denk. Mijn lichaam kan dan schreeuwen om seks en, ik weet dat hij mij dat kan geven.

Nooit eerder ben ik zo door een man verwend. Het “nu” vat hij wel erg letterlijk op! Nog geen vijf minuten later krijg ik terugbericht. “Ik zit nu in de auto, straf lijkt me goed. Tot straks!”

Goed, even diep adem halen en nadenken. Ik heb nog twee uur de tijd voor hij thuis is.

Snel even onder de douche springen! Hm, wat zal ik eens aan doen? Ik haal wat setjes uit mijn lade en besluit om een sexy zwarte bh met wat kant aan te doen en een leuk bijpassend slipje en kousen. Nu nog de kleren… lastig! Veel tijd is er niet meer. Eerst maar even wat kaarsjes aandoen en het licht dimmen en een verzameling leuke speeltjes leg ik in mijn nachtkastje, die kunnen nog wel eens van pas komen.

Plots gaat mijn mobiel weer, shit is het al zo laat? Een sms dat hij voor bijna de deur staat. Snel nog een lekker geurtje op doen en ik heb nog niet eens kleren aan! Mijn sexy dunne negligé jurkje… Al is het buiten koud, binnen niet. Dus dit kan prima! Vlug loop ik naar de voordeur en open die. Hij is er al!

Hij pakt me wild bij mijn haren en drukt zijn mond op de mijne. Hij heeft er duidelijk veel zin in! Hij drukt me tegen de muur in de gang en duwt zijn kruis tegen de mijne. We zoenen vol overgave en voor ik het weet heeft hij mijn slipje opzij geschoven en glijdt er een vinger in mijn al natte kutje.

“Mm…wat ben je toch al lekker nat meisje” fluistert hij in mijn oor.

Voor het hier uit de hand gaat lopen, leid ik hem vlug naar de slaapkamer. Als ik de slaapkamer binnen kom ligt hij al op bed met alleen nog een boxer aan. Het is duidelijk te zien dat hij opgewonden is! Ik wil bij hem komen liggen, maar het mag niet.

“Je krijgt straf! Ga nu maar voor me strippen.”

Ik ga iets van het bed afstaan en doe mijn jurkje iets omhoog. Mijn slipje is zichtbaar en ik glijd er langzaam met mijn hand overheen. Het jurkje trek ik uit, mijn handen glijden over mijn lichaam. Ondertussen kijk ik hem geil aan, lik even aan mijn vinger en ga dan met mijn hand weer richting mijn slipje. Nu niet eroverheen, maar erin. Een lichte kreun ontsnapt uit mijn mond. Ik vinger mezelf zachtjes, maar niet te lang. Ik zie aan zijn blik dat hij hier geil van word. Mijn bh maak ik los, mijn slipje gaat uit.

Nog eens streel ik mijn lichaam en pak mijn borsten stevig vast. Hij schuift naar de rand van het bed en pakt me bij mijn heupen vast. Zijn tong gaat over mijn buik, mijn dijen en…mijn klitje. Zijn handen pakken mijn billen vast. Ik hoor hem kreunen en zwaarder ademen… wat is dit geil! Hij doet zijn boxer naar beneden en zegt me op zijn schoot te gaan zitten. Het voelt zo lekker als zijn stijve in mij glijdt! We zoenen heftig, mijn nagels over zijn rug. Na enkele minuten duwt hij me omhoog en sta ik weer op mijn benen. Ik tril van opwinding. Hij kijkt me aan en zegt me te gaan liggen.

Voor ik het weet heb ik een masker voor. Ik hoor hem wat rommelen in mijn lade waar mijn seksspeeltjes in liggen. Het maakt me enorm nieuwsgierig. Intussen voel ik het al vochtig worden tussen mijn benen. Met mijn handen probeer ik hem aan te raken, te strelen, uit te dagen.

“Niet doen, je hebt straf.” Klinkt zijn stem.

Mijn handen worden nu boven mijn hoofd vastgeketend met handboeien.

“Tja, als je niet luisteren wilt, dan maar zo! Stout meisje…”

Ik hoor zijn zware ademhaling, af en toe streelt hij mijn buik zacht en pakt hij mijn borsten stevig vast. Soms schiet zijn hand even uit naar mijn kutje. Zijn vinger glijdt tussen mijn lipjes en daarna naar mijn mond… Ik proef mezelf, heerlijk! Wat heb ik hier naar verlangd! Even voel ik niks… ik hoor niks…

Dan voel ik zijn stijve bij me binnendringen. Er is niets wat ik ook maar zou kunnen en willen doen. Ik zit vast en laat het over me heen komen. Hij pakt me bij mijn heupen en trekt me tegen zich aan. Zijn stijve gaat zo diep als het maar kan in mijn natte kutje.

“Heb je nu al genoeg straf gehad, meisje?”

Heftig schud ik mijn hoofd, ik wil dat dit nog niet op houdt. Hij neukt me stevig en diep, steeds iets sneller. Ik voel hoe zijn lichaam siddert … ik weet dat hij op het punt staat om klaar te komen. Ik plaag hem door mijn heupen te bewegen. Een kreun ontsnapt uit zijn mond. Nog net op tijd gaat hij van me af. Gelijk voel ik iets kouds tegen mijn klitje. Ik krimp wat ineen, maar geniet als ik het koude ding in me voel glijden. Het is mijn favoriete speeltje: de paarse vibrator…

Alles wordt heerlijk gestimuleerd. Mijn klitje, mijn kontje, mijn kutje. Ik weet niet hoe ik liggen moet van heerlijkheid. Ik voel zijn hand naar mijn borsten grijpen, zijn stijve duwt tegen mijn zij. Oh wat is dit geil! Ik voel een ontzettend lekker gevoel opkomen en weet dat ik zal klaarkomen als hij niet stopt. Hij merkt het en verhoogd de trilfunctie wat. Ik begin te kreunen en probeer met mijn heupen de vibrator dieper in me te laten komen. Hm… dat is pas lekker klaarkomen!

“En Peter vertelt verder…” nadat mijn mooie dame zo heftig klaargekomen was, vond ik het tijd worden om duidelijk te laten merken wie hier de bevelen gaf. Ik liep naar haar toe en duwde mijn stijve pik tegen haar lippen. Ze aarzelde geen ogenblik en opende haar mondje…ze wist precies wat er van haar verwacht werd. Wat een lekker geil slaafje kon ze toch zijn. Ik duwde een stukje door en plotseling zat de helft van mijn stijve pik in haar mondje. Ah, ho! Ho…wat voelde dat strak en warm, want ze begon onmiddellijk hartstochtelijk te zuigen. Dit geile teefje genoot er duidelijk van om willoos gebruikt te worden. Ik begon langzaam heen en weer te bewegen en ze bewoog gehoorzaam in het door mij gedicteerde ritme mee. Heerlijk voelde het.

“Bijt me zacht. Maar denk er aan; niet te hard want anders krijg je straf.”

Zachtjes begon Elly nu enthousiast aan mijn pik te knabbelen en afwisselend te zuigen. Beetje harder zei ik en ze gehoorzaamde direct. Ik voelde haar tandjes op het gevoelige randje van mijn eikel zachtjes bijten, terwijl ze met haar kronkelende tongetje steeds over het gaatje in mijn eikel likte. Wow…wat een geil gevoel was dit. Dit teefje wist van wanten en voelde precies hoe ver ze kon gaan. En toch… plotseling gaf ze net een wat harder beetje… Ze lokte me uit… Ik liet me niet kennen en zei kalm zonder de lichte pijn die ze veroorzaakte te laten merken.

“Hier krijg je straf voor teefje, reken daar maar op.” Ik zag haar mondhoeken in een lach vertrekken… ze wist dus precies waar ze mee bezig was.

Ik pakte haar hoofd zacht beet en duwde mijn pik nu verder in haar zuigende mondje. Ag..ah, gr… zei ze even onverstaanbaar. Ik kwam ook wel behoorlijk diep nu maar was toch ook nog niet helemaal in haar mondje binnengedrongen en dat wilde ik wel. Zo diep mogelijk met mijn pik in haar mondje doordringen.

Ik begon haar nu langzaam steeds dieper in haar mondje te neuken er steeds goed op lettend dat ze nog goed adem kon halen. Elly had hier ervaring mee, want terwijl ik steeds dieper in haar drong, wist zij haar ademhaling steeds meer door haar neus te regelen. Nadat ik een tijdje zo in en uit haar mond gestoten had, vond ik dat het nu dan wel kon…

Plotseling drong ik in één krachtige beweging diep in haar mondje door. Ik voelde mij eikel tegen haar keelopening glijden en…ik voelde Elly even slikken en mijn pik gleed haar keel in totdat ik mijn ballen op haar kin voelde landen.

Ik keek naar beneden en wat ik zag was het geilste beeld dat je je zo maar kunt voorstellen… mijn pik zat tot aan de wordtel in haar mondje opgesloten en toch was Elly nog in staat haar tong naar buiten te steken en zo zachtjes masserend mijn ballen te likken. Intenser en intiemer kon ik me niet voorstellen. Mm…kreunde ik opgewonden en Elly reageerde door nogmaals mijn ballen met haar tong te verwennen. Ik moest nu oppassen anders zou ik mijn zaad diep in haar keel spuiten en daar was ik nog niet aan toe. Dit lustgevoel wilde ik het liefst eeuwig rekken…zo heerlijk voelde het.

Ik trok mijn pik weer uit haar mondje en zag de teleurstelling op haar gezicht, vergezeld van een bijna hebberig teleurgesteld kreetje uit haar pas diep geneukte mondje. Mm… ze liet duidelijk merken dat ze ook wel zaad wilde proeven. Nou, dat kon! Maar eerst nog de beloofde straf…

Ik gaf Elly een tik op haar billen en zeg dat ze in de doggy-style positie dwars op het bed moet knielen.

Ze gehoorzaamt direct en knielt met haar kontje hoog omhoog gestoken en haar hoofd legt ze op het bed. Ik pak nog een paar enkelboeien die daar liggen en maak die vast aan haar enkels. Dan commandeer ik haar.

“Spreiden!”

En ze doet gehoorzaam haar benen een stukje uit elkaar. Dan bind ik haar benen vast aan het bed en doe vervolgens hetzelfde met haar armen. Zo kan ze geen kant meer uit en is ze helemaal aan mij overgeleverd. Ik loop naar haar achterkantje en zie dat ze nu in de meest kwetsbare houding klaarligt. Haar kutje open en als ik tussen haar lipjes kijk, zie ik haar donkerrood gekleurde vagina en al wat glinsterend vocht dat tussen haar lipjes kleeft van opwinding. Mm… dat maakt me nog geiler dan ik al was. Zo’n gewillig en heet teefje dat er als het ware om smeekt om genomen te worden geeft toch wel het ultieme gevoel van paringsdrift, bedenk ik me. Maar vooruit; nu eerst de bestraffing zoals beloofd…

Ik pak een veertjes koord en een klapzweep uit het assortiment. Zachtjes begin ik met de veertjes over Elly’s billen te kriebelen. Ze begint te steunen en met haar kontje te wiebelen. Dan laat ik de veertjes over haar kontgaatje glijden en plagend haal ik het koord heen en weer. Mm… ontsnapt er nu aan Elly’s mond… oh…

Ik trek het koord onderlangs naar beneden en nu is haar halfopenstaande geschoren poesje aan de beurt om geplaagd en gekriebeld te worden. Het gesteun neemt toe en Elly wiebelt nu heftiger met haar billen en begint ah!…oh!…ah…te zuchten.

Intussen heb ik de dubbele klapzweep gepakt. Hij is zo’n dertig centimeter lang en een centimeter of vijf breed en gemaakt van zacht zwart leer. Ik laat de veertjes nog één keer door het gevoelige gebied tussen Elly’s benen glijden en leg ze dan opzij. Dan wacht ik een minuutje en kijk naar mijn onderdanige sletje. Ik zie aan haar spiertrekkingen dat ze gespannen is. Ze schommelt nog steeds heen en weer met haar hele onderlijf… Ik geniet van het beeld.

Dan haal ik uit en met een flinke pets sla ik met de zachte zweep op haar billen… Wow… is haar schrikkerige reactie en het wiebelen stopt. Ik wacht tot Elly weer even bekomen is van dit nieuwe gevoel en zie dat haar onderlijf weer uitnodigend begint te bewegen. Dan weer een pets… Oh!… en nog een pets en nog een en nog een…

Ritmisch sla ik haar nu flink op haar achterste en ik zie dat haar reactie steeds heftig is. Ze trekt al haar spieren bij elke slag helemaal samen en kreunt en steunt nu steeds harde. “Wow!…Harder!…Oh!…Nog een keer…ja!…oh, ja!…” Zo gaat het maar door. Als ze op haar toppunt van opwinding is, ga ik achter haar kontje staan en zeg tegen haar: “let op want ik ga je nu nemen zoals je dat al die tijd al wilde.”

Ik schuif mijn pik in één krachtige stoot diep in Elly’s uitnodigende poesje. Het voelt heet en strak aan en Elly geeft een dierlijke kreun als ze voelt dat in haar binnendring. Het is duidelijk dat dit is waar ze op gewacht heeft en als ik tegen haar zeg: “kom op, geil loops teefje en laat je dekken door mij zoals het een onderdanig teefje betaamt.” Begint ze nog harder te kreunen. Heerlijk…vind ik het ook. Ik stoot een paar keer diep in haar drijfnatte kutje en steek er dan plotseling een paar vingers bij die daardoor direct drijfnat worden van de uit haar spleetje lopende sappen. Ik gebruik haar eigen geil als glijmiddel om in haar sterretje door te dringen. Ik plaats één natte vinger voor haar kontje en begin te duwen. Er is behoorlijk wat weerstand; Elly is hier gelukkig nog niet vaak genomen denk ik genietend. Een gorgelend geluid komt uit haar keel als ik mijn middelvinger vervolgens meedogenloos naar binnen duw. Haar sterretje gaat open en laat mij toe en ik voel langzaam maar zeker haar spieren daar ontspannen. Dat is het moment dat ik mijn drijfnatte wijsvinger ernaast zet en weer begin te duwen… Arg!…Hoor ik kreunend en het klinkt oké.

Ze geniet hier van maar het is wel even wennen. Als allebei mijn vingers naar binnen glijden, voel ik mijn met mijn eigen vingers mijn pik in en uit haar vagina bewegen. Wat een geil gevoel is dat toch en Elly is nu in beide openingen gevuld. Maar, dat vind ik nog niet genoeg. Deze mooie en geile dame verdient de ultieme ervaring vind ik en ik ben bereid die aan haar te geven.

Ik ben inmiddels sowieso zó opgewonden geworden dat ik op het randje van klaarkomen zit, maar dat wil ik nog steeds niet.

Ik trek eerst mijn pik terug uit haar warme kutje en hoor weer een zucht van teleurstelling maar haal daarna ook mijn vingers uit haar sterretje. Weer een zucht van teleurstelling. Maar ik heb een verrassing in petto voor Elly. Uit het kastje haal ik een flesje me glijmiddel tevoorschijn en ik pak de doos met speelgoed er bij. Ik pak de paarse vibrator en spuit er wat glijmiddel overheen. Langzaam duw ik hem in Elly’s kutje en ze begint weer goedkeurend te hijgen.

Mooi zo…. ik haal hem een paar keer heen en weer en duw hem dan diep in haar kutje en laat dat even zo…

Ik doe even niets tot Elly begint te kermen…

“Kom nu…maak me klaar…laat me komen…alsjeblieft…laat me komen!”

Als antwoord pak ik onze stalen vibrator die niet te dik is. Ik spuit hem vol met glijmiddel en laat het puntje in haar al opgerekte kontje glijden.

“Ow!… Ja!” is Elly’s heftige reactie.

Ik duw daarop nog een stukje door zodat ze opnieuw weer kan wennen aan de indringer. Steeds verder schuif ik hem in haar kontje en ook de dikkere knobbel die aan het eind zit kan ze hebben. Ik duw de knobbel door haar tegenspartelende kringspier heen en hij schiet dan plotseling helemaal naar binnen, zodat alleen het smalle handvat nog naar buiten steekt. Ik draai aan het handvat en de vibrator begint zachtjes te trillen.

“Oh!… Ja, ho, ja! Ja! Lekker…” kreunt Elly, en ze begint weer met haar onderlijf heen en weer te wiegen.

Ik zet nu ook de grote vibrator in haar kutje op een zachte trilstand en zacht zoemend begint ook deze staaf zijn opwindende werk te doen.

Ik doe nu even niets; alleen naar dit geile schouwspel kijken…

Ik pak mijn pik vast en trek er zachtjes aan. Wat een heerlijk spel is dit toch, bedenk ik genietend.

Het is duidelijk dat de trilstaven in Elly’s lijf haar niet koud laten. Steeds luider begint ze te zuchten…

Nu wordt ‘t tijd om de laatste ultieme toevoeging van dit spel in te zetten.

Ik loop naar voren en ga voor Elly staan. Door het masker dat ze nog steeds op heeft en de zoemende vibrators heeft ze niets in de gaten, totdat ik haar armen vastpak en haar bovenlichaam een stukje overeind trek. Verder dan steunen op haar armen en handen komt ze niet maar dat is voor mij precies de goede hoogte.

“Mond open,” commandeer ik haar en ze gehoorzaamt gewillig.

Dan steek ik mijn stijve pik tussen haar lippen en zeg dat ze moet gaan zuigen. Dat doet ze direct en met veel energie begint ze aan mijn pik te zuigen.

“Stop!” Zeg ik, als het me bijna te veel wordt…”Niet meer bewegen, gewoon in je mond houden,” en ik dicteer het ritme.

Ze stopt met het waanzinnig lekkere zuigen en langzaam ebt mijn behoefte om mijn zaad te spuiten weer een beetje weg. Net op tijd…

Ik pak intussen met mijn handen de naar beneden bungelende borsten van Elly beet en begin ze te strelen. Eerst heel zacht, ik zie dat haar tepeltjes als reactie nog verder opstijven. Dan wat harder en een extra kreun ontsnapt ondanks dat mijn pik nog steeds gevangen zit in haar mondje aan Elly’s keel.

Ze begint steeds heftiger te ademen en het giert in haar neus en mond hoor en voel ik. Bijna is ze zover… en dat is het moment voor mij om het eindspel te beginnen…

Ik laat haar borsten los en pak haar hoofd tussen mijn beide handen. Eerst langzaam, maar dan steeds sneller begin ik mijn geile teefje in haar mond te neuken. Elly begint ondertussen ongecontroleerd te bewegen en piepende geluiden te maken…ze is er bijna weet ik. De vibrators gaan onverminderd door met hun taak en brengen de opwinding van Elly tot ongekende hoogte. Ik neuk haar nu diep in haar mond en begin zelf ook de controle te verliezen. Dan gebeurt het…

Elly begint over haar hele lijf te trillen en al haar spieren spannen zich tot het uiterste aan. Ze komt klaar… Heftig trillend, rillend en kreunend ondergaat ze haar intense orgasme.

Intussen blijf ik haar in haar mondje neuken en voel dat ik ook over het randje ga… Met een laatste stoot duw ik mijn pik diep in haar mond en begin de stralen sperma in haar mond te spuiten. Elly loeit nu bijna en likt en slikt…

Mijn warme zaad melkt ze als het ware uit mijn pik en het vindt direct een weg naar beneden… gulzig slikt ze alles door.

Als we zo even weer op de wereld komen, wordt het weer stil en rustig.

Behalve de vibrators, die zoemen rustig door. Dan glijdt mijn pik, inmiddels verslapt, uit haar mondje en is het voorbij… of niet?

Ik loop naar de andere kant en trek voorzichtig de vibrators uit Elly’s vagina en kontje. Drijfnat is het daar en ik geniet van haar genot…

Ik maak haar benen los en loop dan naar voren. Dan maak ik ook haar armen los en leg haar zachtjes op het bed. Ik doe haar masker af en kijk in de mooiste ogen die ik me op dat moment kan voorstellen…helemaal ontspannen en liefdevol en passioneel kijkt ze me aan. Ik kan me voorstellen dat mijn blik haar dezelfde boodschap geeft… Wat was dit heerlijk.

Ik ga naast haar liggen en borst tegen borst trek ik haar tegen me aan. Ik pak haar hoofd vast en onze monden bewegen als vanzelf naar elkaar toe. We omhelzen elkaar innig en als onze lippen elkaar raken, gaat mijn mond vanzelf open en wil mijn tong op onderzoek uitgaan om mijn heerlijke dame met een innige zoen te bedanken. Elly opent haar mond ook een stukje en dan heeft ze nog een laatste verrassing voor me…

Als onze tongen zich verstrengelen merk ik dat ze mijn zaad in elk geval niet helemaal doorgeslikt heeft, maar op zijn minst een deel bewaard heeft in haar mond. Als kinderen spelen we met onze tongen met elkaar en ik proef mijzelf in haar mond. We delen mijn sperma en genieten tegelijkertijd van elkaar en als we langzaam, tegen elkaar gedrukt in slaap doezelen voel ik een heerlijke ontspanning over mijn lijf trekken.

“ Wat een heerlijk teefje ben jij, lief…”

Kanjer

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of persoonlijke mail. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *