Een dutje tussendoor

()

Met de slaap nog in mijn ogen zette ik mijn fiets in de stalling op de universiteit. Zoals altijd is negen uur voor mijn biologische ritme veel te vroeg, maar af en toe moet je uw gezicht laten zien, zo ook vandaag. Ik begaf me naar het lokaal waar we werkcollege hadden en zag dat ik de eerste van mijn groepje was. Na een minuut of twee kwam Dorien aanlopen, het enige leuke meisje van de groep. Als zij er niet was geweest zou ik echt somber worden dit blok omdat de rest echt nog te lelijk is om naar te kijken. Enfin, de rest van de groep kwam ook al snel opdagen en toen de docent arriveerde konden we beginnen.

De stof van het college was niet interessant en ik raakte dan ook al snel verwikkeld in een gesprek met Dorien en Birgitte, een van de anderen in de groep. In eerste instantie waren we bezig de andere jongen in ons groepje te bekritiseren, men moet weten dat het een heel irritante persoon is. Een langgerekte geeuw van mij bracht het gesprek op slapen, en dat is waar het allemaal begon.

“Ik ben zo moe, als ik thuis kom dan ga ik rechtstreeks mijn bed in” zei ik tegen de twee meiden.

“Ja, ik ben ook wel moe, ik zou zo een hele dag kunnen slapen” antwoordde Dorien. Voor de lol maakte ik de opmerking dat we dan misschien gezellig met zijn tweeën konden slapen, en zoals viel te verwachten werden mijn woorden met gelach ontvangen. Toen kwam Dorien onverwacht uit de hoek.

“Dan moeten we wel bij jou gaan slapen, want mijn bed wiebelt.”

Ik keek haar aan en probeerde te ontdekken wat ze nu bedoelde. Zinspeelde ze ergens op, of was het een nietsbetekenende opmerking? Ik probeerde er achter te komen door de hele tijd er over bezig te blijven. Ik raakte opgewonden bij de gedachten aan wat er misschien te gebeuren stond, en ik vermoedde dat zij er ook niet onbewogen onder bleef.

Birgitte gaf ons af en toe een vreemde blik, ze probeerde uit te vogelen wat er nu precies aan de hand was, maar er viel geen vinger op te leggen. Er speelde iets, dat was wel duidelijk.

Toen het werkcollege eindelijk afgelopen was liepen we het lokaal uit en gingen richting de uitgang van het gebouw. Dorien was ook op de fiets en we zouden samen naar huis fietsen. Omdat een groepsgenootje van ons erbij liep werden onze opmerkingen steeds dubbelzinniger en we hadden er beide plezier in om haar met vraagtekens naar huis te laten gaan. De vraag was duidelijk van haar gezicht te lezen; zouden ze nou echt samen gaan slapen?

Ik haalde mijn fiets van het slot en fietste naar Dorien toe die haar fiets iets verderop gestald had. Toen we van het terrein af fietsten hadden we een onbenullig gesprek. De lucht knetterde bijna want we wilden allebei weten waar we nu precies aan toe waren. Ik wilde van haar weten hoezeer ze haar opmerkingen van zojuist meende, en ik denk dat hetzelfde voor haar gold. Uiteindelijk werd het onderwerp toch aangesneden.

“Zou ze nu echt denken dat we samen naar huis gaan?”

Dorien keek me aan en antwoordde. “Natuurlijk, dat gaan we toch ook?”

Ik nam haar in mij op en zocht naar een gezichtstrek die haar zou verraden, waardoor ik zou weten dat ze een geintje maakte, maar wat ik zag was haar gezicht waar de spanning van af viel te lezen.

“Goed, dan gaan we naar mij toe” zei ik en hakte hiermee de knoop door.

De rest van de rit praatten we wat over onze studie en het project waar we mee bezig waren. Bij mijn huis aangekomen maakten we onze fietsen vast aan het rek en liepen naar binnen.

“Zo wat woon je hier rustig” was het eerste dat ze zei, een opmerking die ik wel vaker had gehoord. Ik leidde haar naar de woonkamer en zei dat ze plaats moest nemen. Ik vroeg of ze iets wilde drinken en liep naar de keuken om een cola en een sinas in te schenken. Toen ik terug kwam in de kamer stond ze in de kast te kijken naar foto’s van onder andere mijn familie. Ze ging weer zitten en er heerste een ongemakkelijke stilte. Om deze te verbreken zette ik de tv aan.

We hadden het verder over nog wat de koetjes en kalfjes, of ze ook naar het feestje zou gaan dat onze vereniging deze week organiseerde, of ze ook naar het gala zou gaan, en met wie.

Toen ik terug kwam met twee nieuwe glazen fris geeuwde ze heel overdreven en ik vroeg haar of ze moe was. Ze knikte.

“Dan moesten we maar eens gaan slapen, niet?” Ik stond op en nam haar hand. Ze kwam ook overeind en ik liep de gang door naar mijn slaapkamer. Ik opende de deur en liep naar binnen. Dorien kwam achter me aan en ging op het bed zitten.

“Maak het je maar gemakkelijk, dan ga ik even naar het toilet” zei ik en ik verliet de kamer weer.

Toen ik weer terugkwam lag er op een stoel naast het bed een keurig stapeltje kleren en lag Dorien al onder de dekens. Ik zette de glazen fris die ik onderweg nog even had gepakt op het nachtkastje.

Ze glimlachte naar me en schoof een beetje op. Ik trok mijn kleren uit en hield alleen mijn boxershort nog aan. Ze tilde de deken ietsje op en gunde me op deze manier een blik op haar lichaam dat alleen nog bedekt werd door een bh en een slipje. Ik kroop naast haar onder de deken en ging op mijn zij liggen, met mijn gezicht naar haar toe. Dorien was de eerste die de stilte verbrak.

“Dit had ik vanochtend echt niet gedacht. Niet alleen vanochtend maar helemaal nooit.” Ik glimlachte en streelde haar.

Ze keek me aan en ik zag de spanning op haar gezicht die waarschijnlijk ook op mijn gezicht terug te vinden was. Ik bewoog me richting haar mond en drukte er een zachte kus op. Ik leunde weer iets achterover en keek haar aan. Nu was zij het die het initiatief nam en ze zoende me op mijn mond. Toen ik mijn mond opende voelde ik haar warme tong in contact komen met de mijne en zo raakten we verstrengeld in een passionele zoen.

Alle gedachten aan slaap waren nu vervlogen terwijl ik met mijn handen over haar schouders gleed. Ik streelde haar rug en ging steeds lager totdat ik de stof van haar slipje voelde. Nog verder naar beneden voelde ik het zachte vlees van haar lekker strakke kontje. Ik liet mijn hand eroverheen gaan en kneep af en toe zachtjes in haar bil. Ze drukte zich nog dichter tegen me aan ik voelde haar hand van mijn schouder naar mijn borstkast gaan. Ik liet mijn hand weer iets omhoog kruipen richting de sluiting van haar bh. Met links niet zo soepel maar het lukte me toch de sluiting los te maken. Ik duwde haar iets van me af op haar rug en bewoog de bandjes van de bh over haar schouders en armen naar beneden. Met een geile blik in haar ogen keek ze me aan en langzaam trok ik het stof voor haar borsten weg.

Haar tepels waren stijf en stonden trots naar boven. Ik gooide de bh naast het bed neer en ik liet mijn hand over borsten. Ze kreunde een beetje en sloot haar ogen. Ik ging met mijn hoofd naar haar borsten en omsloot met mijn lippen een van haar tepels. Ze drukte haar hoofd stevig naar achteren in het kussen en een luidere kreun ontsnapte aan haar lippen.

Na ook haar andere borst aan een grondige beurt te hebben onderworpen zoende ik haar buikje, steeds lager. Ik zoende haar navel en likte er speels aan. Ik ging nog wat verder en drukte mijn lippen op de stof van het slipje. Ik kon haar poesje ruiken, en ik werd er enorm geil van. Toen ik mijn lippen iets steviger tegen gaar aan drukte voelde ik haar onder me rillen. Ik wist dat ze nu hartstikke geil was en niets liever wilde dan mijn tong over haar natte kutje voelen gaan. Ik ging wat rechtop zitten en pakte haar tanga aan twee kanten vast en trok het langzaam naar beneden. Ze drukte haar onderlichaam wat omhoog en in een kwestie van een paar tellen lag ze nu helemaal naakt in mijn bed. Ik zag haar mooi geschoren poesje waarvan de lipjes een beetje open stonden van opwinding. Ze keek naar me en ik glimlachte naar haar alvorens ik weer voorover bukte om nu mijn mond in contact te brengen met haar geile kutje.

Ik bevochtigde mijn lippen en zette in een keer mijn mond om haar hete plekje heen. Ik voelde haar spieren aanspannen en drukte mijn tong tegen haar spleetje aan. Ze hijgde nu wat heviger en ik voelde haar hand om mijn hoofd waarmee ze door mijn haar streek. Ik sabbelde op haar klitje en nam weer wat afstand. Plagerig begon ik langzaam haar schaamlipjes te likken, helemaal van beneden naar boven.

Ze schudde lichtjes met haar onderlichaam en ik begon haar weer wat enthousiaster te beffen. Ik proefde haar geil en dat maakte me alleen maar enthousiaster. Met mijn hand streelde ik nu de binnenkant van haar bovenbenen, langzaam cirkeltjes draaiend en steeds verder haar vochtige kutje naderend. Dit maakte haar helemaal wild en ze begon steeds vuriger mee te bewegen op het ritme van mijn tong. Bij haar kutje aangekomen liet ik een vinger langzaam naar binnen gaan, niet te ver, en steeds trok ik hem weer terug naar buiten.

Langzaam voerde ik dit tempo op en ik voelde dat ze nu alle remmen los liet. Terwijl mijn vinger zo de binnenkant van haar poesje masseerde legde ik mijn duim op de plaats tussen haar kutje en haar kontje en zette langzaam druk, meebewegend op het ritme dat nu door twee personen werd aangehouden. Het werd nu te veel voor haar en ik voelde achtereenvolgens haar kutje om mijn vinger ontspannen en meteen erna samentrekken. Met mijn tong bleef ik haar speciale plekje verwennen totdat ik haar weer voelde ontspannen. Ik likte nog een paar keer over haar poesje en ging weer naast haar liggen.

Ze gaf me een zoen en kneep in mijn lul die ondertussen keihard in mijn boxer stond. Ze ging op haar knieën zitten en trok mijn broek uit. Mijn paal sprong eronderuit en ik ging gemakkelijk liggen. Ze nam hem in haar hand en begon rustig op en neer te bewegen. Ik zuchtte en liet haar zichzelf uitleven. Ik keek toe hoe ze haar hoofd richting mijn kruis bracht en haar warme mondje opende voor mijn stijve lul. Ik zag haar mooie lippen eromheen sluiten en ik voelde haar natte tong over het topje gaan. Ik genoot met volle teugen terwijl ze me heerlijk pijpte en af en toe mijn ballen in haar andere hand nam en ze zachtjes masseerde. Na enkele minuten drong het tot me door dat ik op moest letten me niet te snel mee te laten voeren in de extase, aangezien ik met dit meisje nog meer van plan was.

Ik ging rechtop zitten en ze stopte met pijpen.

Ze begreep wat ik wilde en het was weer haar beurt om op haar rug te gaan liggen. Ze spreidde haar benen en trok haar knieën op. Ik nam plaats tussen haar dijen en drukte mijn lul tegen haar kutje. Haar kutje voelde gloeiend heet aan, en het was nog steeds lekker nat. Mijn lul ging dan ook soepel stukje voor stukje naar binnen. Toen hij er helemaal inzat hoorde ik Dorien diep zuchten en ze legde haar armen om mijn nek. Langzaam begon ik haar te neuken, met lange, rustige bewegingen. Soepel bewoog ze mee op het ritme, en we lieten ons helemaal gaan. Steeds ging het tempo iets omhoog totdat we redelijk heftig aan het neuken waren. Mijn ballen kletsten tegen haar aan en haar vochtige poesje maakte een soppend geluid. Wat was dit lekker. Maar ik wilde meer.

Ik trok me uit haar terug en ze ging meteen op handen en knieën voor me zitten.

“Neuk me! Neuk me zoals ik nog nooit geneukt ben!”

Ik was maar al te gewillig om gehoor te geven aan haar geile oproep dus ik verplaatste mezelf iets en liet mijn paal weer in haar glijden. Op z’n hondjes is een van mijn favoriete standjes, dus ik kreeg het al snel moeilijk om mezelf in te houden. Wat een geile meid! Ik hield haar bij haar heupen vast en neukte haar diep. Ze kreunde bij iedere stoot en ik voelde dat ze klaar aan het komen was. Ze ging steeds harder kreunen, en haar bewegingen werden steeds meer ongecoördineerde. De bewegingen van iemand die klaar aan het komen is.

Ik voelde haar kutje strak trekken om mijn lul en nu werd het ook mij te veel. Ik kwam bij “the point of no return” en ik droeg nu ook bij aan het geile gehijg en gekreun.

Terwijl zij nog steeds klaar aan het komen was voelde ik het sperma door mijn lul omhoogkomen en met een paar krachtige stralen kwam ik klaar in haar hete kutje. Mijn benen trilden van de inspanningen en ik ontspande me helemaal. Ook Dorien begon weer wat rustiger te ademen en keek me over haar schouder geil aan.

“Dat was nou precies wat ik nodig had op deze dinsdagmiddag!”

Kanjer

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Een dutje tussendoor”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *