Een mooie droom

()

Ik lig half te slapen. Ik ben vroeg naar bed gegaan na de slechte slaap van afgelopen nacht. Mijn lief is nog niet thuis en op een één of andere manier kan ik mijn slaap niet vatten. Ik draai me om en om en besluit dan nog maar even op mijn rug te aan liggen omdat dat tenminste ontspanning bied.

Opeens voel ik dat er een hand op mijn mond geduwd word en een tweede hand sluit zich stevig om mijn keel. Ik schrik en probeer me los te worstelen van de man die over me heen is gaan zitten. Ik hoor dreigend brommen in mijn oor: “Ik zou maar meewerken sletje, want anders…loopt het anders af…”

Met mijn handen probeer ik hem op de tast weg te duwen. Ik probeer te vergeefs te zien hoe de man eruit ziet, maar door de dichtgeschoven gordijnen komt te weinig licht om het te kunnen zien. Na mijn gespartel heeft de man er al snel genoeg van. Blijkbaar is hij goed voorbereid, want ik hoor iets scheuren.

Nog altijd probeer ik de situatie in te schatten en mijn hersencellen draaien op volle toeren. Ruw knijpt hij met zijn handen in mijn wangen waarop ik mijn mond wel moet openen. Gelijk wordt er iets in mijn mond gestopt.

Hé, bah het is mijn slipje dat ik vandaag te aan heb gehad en naast mijn bed uitgetrapt heb. Bah, met de smaak van mezelf heb ik normaal geen moeite, maar dit is gewoon walgelijk.

Terwijl ik lig te proesten en verwoede pogingen doe om de slip uit mijn mond te krijgen, voel ik hoe er tape op mijn mond word geplakt. Gelijk daarna worden mijn handen omhoog gebracht en ook die worden geboeid en vastgebonden en een blinddoek wordt over mijn ogen geschoven.

Langzaam begin ik te beseffen wat er allemaal gebeurt en dat dit geen droom is. Opnieuw begin ik te kronkelen met mijn lichaam in de hoop dat ik los zal komen. De man verplaatst zijn gewicht waardoor ik stil kom te liggen. Een vlakke hand kletst tegen mijn billen en ik voel de plek direct gloeien.

“En nu lig je stil trut,” hoor ik de fluisterende stem sissen. Ik voel iets kouds en puntigs tegen mijn wang terwijl hij die woorden uitspreekt. De angst slaat toe en helder denken lukt niet meer. Ik kan het niet meer tegen houden en langzaam rolt er een traan van mij gezicht.

“Mm….beter,” hoor ik de man weer brommen.

Ik probeer mijn angst en tranen niet te laten zien, want ongeacht wat hij van plan is, ik wil hem dát plezier niet gunnen.

Ik hoor dat hij zich ontdoet van zijn broek. Het pestend geluid van zijn rits maakt zijn bedoeling overduidelijk. Dit kan toch niet? Hij gaat me toch niet… Nee, niet in mijn eigen huis. Dat kan niet, mag niet nee, nee, NEE. Ik voel hoe het dekbed langzaam van mij afgetrokken worden.

Oh…, kom op…sneller…en doe je ding dan is het tenminste voorbij, denk ik tegenstrijdig.

Maar alles gaat tergend langzaam, voor alles neemt hij zijn tijd. Ik voel hoe hij zijn vingers bij de ingang van mijn geslacht plaats en hoe hij langzaam een paar vingers naar binnen drukt. Even gaat hij wat op en neer en woelt hij wat aan mijn binnenkant.

Oh zo!…Bromt hij en hij haalt zijn vingers door mijn gezicht en ik voel en ruik mijn eigen nattigheid. Hij herhaalt hetzelfde ritueel nog een paar keer. Mijn hele gezicht zit nu onder, overal voel ik die natte plakkerige troep van mezelf. Ik haat mezelf omdat ik ondanks alles zo nat geworden ben…

Ik voel me vernederd en vies, terwijl ik weet dat het nu nog maar net begonnen is. Zachtjes haalt de man zijn handen door mijn haar en het voelt bijna strelend aan. Via mijn hals gaat hij naar beneden en pakt mijn borsten stevig vast. Hij kneedt ermee alsof het twee stukken brooddeeg zijn die maar niet goed willen mengen. Ondanks de prop in mijn mond kan ik het niet tegen houden dat er kreten van pijn te horen zijn.

De man gaat onverminderd door en zet zijn tanden in het topje van mijn tepels. Het lijkt wel of hij twijfelt, of hij ze er af zal bijten of toch maar niet.

Ik probeer mijn pijn te verbijten in de prop in mijn mond. Opnieuw proef ik de smaak van mijn eigen sappen nu die weer vloeibaar geworden zijn door het speeksel in mijn mond. Ik gruwel even en het kippenvel komt op mijn hele lijf te staan.

Hij trekt mijn benen uit elkaar en ik voel zijn mannelijkheid tegen mijn ingang drukken en langzaam maar erg zeker neemt hij mijn spleetje in bezit.

Ik wil het uitschreeuwen van angst, pijn en ontzetting. Tranen biggelen langs mijn wangen. Piepgeluidjes en kreuntjes komen door de prop in mijn mond.

“Wat is er nou, trut? Dit is toch zeker wat je wilt! Anders wordt je toch niet zo nat zeker…. Heb je er geen plezier in? Nou?… Hoe dan ook, ik krijg  in ieder geval wat ik al een hele tijd wil en ik vind het heerlijk om zo’n natte geile slet in haar eigen bed te nemen….en je had het ook slechter kunnen treffen. Als ik het niet zo naar me zin had met je, dan zou het anders voor je zijn, reken maar.”

Oh, verdorie, hij heeft nog gelijk ook dat ik nat ben. Maar dat komt vooral omdat ik met mijn lief enkele dagen geleden een zelfde soort fantasie gedeeld heb. Alleen was het niet de bedoeling dat dit echt zou gebeuren en zeker niet op deze manier.

Na me een tijdje stevig geneukt te hebben, haalt hij onverwacht zijn mannelijkheid uit mijn kutje en beweegt in de richting van mijn gezicht voel ik. De man maakt plagerige bewegingen bij en tegen mijn gezicht. Dan hoor ik mezelf even gillen van pijn en schrik en ik besef dat hij de tape om mijn mond in één keer los gerukt heeft. Hij knijpt in mijn neus en ik hap naar adem…waarop hij zijn mannelijkheid gelijk naar binnen duwt en deze tot diep achter in mijn keel laat glijden. Ik kan nauwelijks nog de kokhals neigingen in bedwang houden terwijl hij me diep in mijn mond begint te neuken en zo nu en dan komen er ook golfjes met speeksel terug omhoog. Terwijl hij me blijft gebruiken… nee.. misbruiken, wordt mij duidelijk dat hij me letterlijk als levend gebruiksvoorwerp ziet en ook gebruikt. Mijn emoties doen er niet toe… of toch? Ja, ze doen er wel zeker toe, daar ben ik eigenlijk nog het meest van overtuigd. Hij laat duidelijk merken dat hij juist aan mijn emoties en angst genot beleefd en hoe graag ik ook wil, ik kan ze niet onderdrukken.

Dan stoot hij weer een keer diep naar binnen en ik voel dat hij nu niet weer terugtrekt maar dat zijn eikel nog iets verder opzwelt en dan  leegt hij plotseling zijn mannelijkheid met een paar stevige stralen achter in mijn keel en hijgt met zijn pik nog steeds in mijn mond gestoken nog even na. Ik slik zijn lading sperma noodgedwongen door om mijn ademhaling veilig te stellen…

Nét wanneer ik denk dat het nu afgelopen is, draait hij zich om en zegt “Lik mijn ballen en mijn pik schoon geile teef, je hebt alles vies en plakkerig gemaakt.” 

Ik doe met walging wat hij van me vraagt en ik hoop dat het zo allemaal voorbij is. Ik verstijf wanneer hij ondanks mijn emoties heerlijk met mijn tepels begint te spelen en zijn tong ondertussen zijn weg laat vinden tussen mijnschaamlipjes.

“Stop…nee… alsjeblieft,” vraag ik hem…. “Doe me dit niet aan, dat is té erg,” komt er nog achteraan op een smekende toon. Maar zonder een woord te zeggen gaat hij gewoon door. Na een tijdje houd ik het niet meer; het is onontkoombaar en ik kom klaar in een heftig orgasme en ik schreeuw het uit van zowel genot als gelijktijdige vernedering.

“Zie je wel dat je er van geniet, gore slet. Maar ik ben nog niet klaar met je… ”

De man verplaatst zich nu weer naar beneden, trekt mijn benen uit elkaar en dringt in één diepe stoot diep in mijn nu drijfnatte vagina naar binnen. Hij begint ritmisch te stoten en al gauw voel ik dat hij zich zo diep mogelijk naar binnen stoot en ik voel dat hij in orgastische spasmen samen begint te trekken. Hij gaat mijn kutje gewoon volspuiten met zijn zaad …denk ik in paniek.

Hij hijgt en gromt en stoot steeds nóg weer dieper bij mij naar binnen terwijl inderdaad gewoon zijn sperma in mijn kutje laat lopen…

Hij hijgt nog even na en als hij op adem is gekomen trekt hij zijn pik resoluut uit me.

Het is raar, maar ondanks alle verdriet mis ik toch ook iets van prettig gevoel wanneer zijn pik uit me glijdt. Ik voel me leeg en gebruikt en verdrietig.

Hij laat me gewoon achter en ik verwacht dat hij zal vertrekken. Maar ik hoor de douche lopen. Door de angst en verwarring laat ik de tape om mijn handen zitten, als ik uit mijn bed omhoog kom, hoewel ik deze nu gemakkelijk met mijn tanden los had kunnen maken. Ik doe het maskertje af en ik kijk op de klok en zie dat mijn lief ondertussen al lang thuis had moeten zijn. Ik knip een lichtje aan en ik loop naar de spiegel en zie mijn betraande gezicht. Ik vecht tegen mijn nieuwsgierigheid maar ik weet hem niet te bedwingen. Ik loop naar de douche en met mijn ellebogen duw ik voorzichtig de klink naar beneden. Ik kijk in de douche en mijn mond valt open van verbazing. Daar staat de man die mij zojuist gebruikt heeft…

Door zijn gefluister heb ik hem helemaal niet herkend en later blijkt dat hij een stem vervormer om zijn keel had, zodat zijn stem onherkenbaar was geworden. Het is… nee, dat kan niet…toch, het is mijn eigen lief.

Ik vloek, tier, huil en lach. Alle gevoelens komen tegelijk naar boven. Hij lacht: “Was dit wat je zo ongeveer bedoelde? Je wilde toch graag gewoon genomen worden?”

Het schaamrood staat me op mijn kaken. Oh, die lieverd, hij heeft gewoon mijn fantasie waar gemaakt…

Ik kleed me uit en zo staan we gezamenlijk nog lange tijd na te genieten en na te praten in de douche.

Jezus, wat was het realistisch! Wat ben ik er in getuind, wat speelde hij zijn spel goed. Ik hoop dat er snel een vervolg komt of een nieuwe beleving…

Want ondanks alles vond ik het ook heel erg opwindend… Dat dan weer wel.

Kanjer

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *