Kamperen met Saskia

()

Vanochtend vroeg kreeg ik een verwarrend telefoontje, helemaal vanuit Canada.
Mijn vroeger buurmeisje, maar nog steeds goede vriendin Saskia was helemaal overstuur. Snikkend vertelde ze me dat ze ging scheiden. De fladderende jonge meid van weleer, die destijds ontelbare jongens het hoofd op hol bracht, om ze korte tijd later alweer te dumpen, kreeg na twaalf jaar huwelijk zelf de bons. Met horten en stoten kreeg ik het hele verhaal te horen. Ze was er helemaal kapot van en omdat ze voor zichzelf, als buitenlandse, gescheiden vrouw in dat verre overzeese land geen toekomst zag, zou ze morgen al terugvliegen. Of ik haar wilde afhalen op de luchthaven? Voor een echte vriendin, met wie je al die jaren dat ze in het buitenland woonde een warm contact hebt kunnen onderhouden, doe je zoiets vanzelfsprekend.


“Ik heb nog een vraag, Karen,” klonk het aarzelend.
“Vuur maar af, Sas. Een ‘nee’ heb je al, een ‘ja’ kun je krijgen.” Mijn poging om grappig te zijn werd niet als dusdanig herkend.
“Zou ik bij jou kunnen wonen tot ik iets voor mezelf gevonden heb?”
“Bij mij?” Nu was het mijn beurt om te aarzelen. Mijn appartement is groot genoeg, daar niet van. Ik woon alleen en de logeerkamer is zo vrijgemaakt als ik dat zou willen. Maar wilde ik dat wel? Er was die gebeurtenis uit het verleden…
“Karen, alsjeblieft… zeg dat het kan, please… Ik wil mijn ouders niet tot last zijn. Trouwens, zij weten nog van niets en op hun leeftijd wil ik hen niet telefonisch met dit slechte nieuws overvallen. Dat overleven ze niet. Karen…?”
“Ja, ’t is goed,” zei ik met een zucht. Tenslotte wilde ik de dood van haar ouders niet op mijn geweten. “Als jij het ziet zitten om bij mij in te trekken, dan…”
“Bedankt! Karen, je bent een schat,” onderbrak ze mij, waarna we korte tijd later met een wederzijds ‘tot morgen’ afscheid namen.


Nog vooraleer ik de telefoon had neergelegd, gingen mijn gedachten ver terug in de tijd, naar die ene gebeurtenis in de nadagen van onze tienerjaren. Wat ik al jaren zorgvuldig had verdrongen, kwam weer helemaal in me op. Het verbaasde me dat ik na zo’n lange tijd me alle details nog zo goed herinnerde.

Acht maanden na het beëindigen van mijn middelbare school was ik een depressie nabij. Met heel veel moeite was het me gelukt om toch maar dat diploma te halen. Hogere studies waren voor mij niet weggelegd, dat begreep ik zelf ook wel, dus was werk zoeken de enige mogelijke optie. Ondanks een ontelbaar aantal sollicitaties wilde het maar niet lukken om degelijke baan te vinden. Mijn ouders bleven maar zeuren dat ik niet op hun rug kon blijven leven. Ergens begreep ik dat wel en eigenlijk kon ik het hen niet eens kwalijk nemen. Toch woog het op me dat ik ondanks al mijn moeite hen nog altijd voor de voeten bleef lopen. Wanhopig werd ik er van. Het had ook gevolgen voor mijn relatie met Brenda mijn stiekeme geliefde. ‘Doodmoe van mijn gezeur,’ maakte ze het uit vlak voordat ze naar Amerika vertrok om daar te gaan studeren.


Uitgerekend op het moment dat ik het punt van instorten dreigde te bereiken, kreeg ik een bericht van Saskia. Samen met haar had ik zo goed als mijn hele schooltijd doorlopen, en door de jaren waren we vanzelf meer dan alleen maar buurmeisjes van elkaar geworden. Beiden intussen negentien en qua uiterlijk elkaars tegenpolen, waren we echte vriendinnen die erg close met elkaar omgingen. Saskia was blond, had volle zachte lippen die gemaakt leken om te kussen. Haar lichaam had toentertijd dat soort perfecte vrouwelijke rondingen waar mannen hun hoofd voor omdraaiden. Nu ja, niet alleen mannen. Haar volle ronde borsten met die soms ondeugend priemende grote tepels, hadden mijn aandacht in het verleden al meermaals weten te vangen. Sas was gewoon prachtig.
Zelf was ik in alle opzichten een veel tengerder type, al zou ik mezelf ook weer niet echt mager genoemd hebben. Mijn vader was hier in de buurt geboren, maar mijn moeder had zuiderse roots. Mijn gitzwarte haren en mijn enigszins getinte huid had ik van haar en dat gaf me die mediterrane look, waar sommige meisjes me om benijdden.

Saskia, die zelf intussen aan de sportschool verder studeerde, wist hoe ik er in die periode aan toe was. Haar uitnodiging om tijdens het aankomende paasweekend met haar en haar ouders mee te gaan, was dan ook goed bedoeld, daar niet van. Toch hield ik aanvankelijk de boot af. Vier dagen en drie nachten met mijn buren in die kleine caravan van hen trok me niet echt aan. Enkele jaren eerder was ik al eens met hen mee geweest naar dat onooglijk boerengat ergens in de bossen van Zuid Limburg waar zij al jaren die caravan hadden staan. Die tussentijdse vakantie van destijds was niet bepaald een succes geworden. In dat kleine plaatsje viel nu eens echt niets te beleven. Saskia ’s ouders waren wel altijd vriendelijk tegen me, maar aan de andere kant waren ze nog veel conservatiever dan pa en ma. Geen enkele keer mochten Sas en ik eens alleen op stap. De dichtstbijzijnde stad hadden we dan ook alleen maar gezien tijdens de markt op zaterdag, uiteraard wel onder de ‘beschermende vleugels’ van haar ouders.

Met die herinnering voor ogen mocht het niet verbazen dat ik niet stond te springen om op haar uitnodiging in te gaan. Saskia bleef echter aandringen. Het zou me goed doen, zei ze, om even van het gezeur thuis weg te zijn. Dat kon ik niet ontkennen en toen ze ook nog eens voorstelde dat wij hun gastentent naast de caravan zouden opstellen, waar wij met ons tweetjes dan in konden slapen, ging ik overstag. Drie nachten tent en luchtmatras delen met mijn mooie vriendin was iets wat ik wel zag zitten.
“Zullen jouw ouders daar wel mee akkoord gaan,” vroeg ik voor alle zekerheid.
“Natuurlijk, Karen,” verzekerde Saskia me, “wij zijn nu volwassen meiden van negentien, dat beseffen zij heus wel. Ik leg het hen wel uit, dan gaan ze vast en zeker akkoord dat wij in dat tentje kamperen.”

Zo kon het gebeuren dat ik twee weken later achter mijn vriendin aan liep te joggen door de Limburgse bossen. Met het weer hadden we het alvast goed getroffen want het voorspelde voorjaarszomertje zorgde voor een aangename temperatuur. Nadat we in de late namiddag daar toegekomen waren, hadden we eerst de tent helpen opstellen en inrichten. Toen we daarmee klaar waren, hadden haar ouders onze hulp niet meer nodig, waarop Saskia voorstelde om de spieren dan maar los te gooien.
Haar conditie verbaasde me, al begreep ik uiteraard dat haar opleiding aan de sportschool daar niet vreemd aan was. Zelf sportte ik al vanaf dat ik een klein meisje was. Ik deed aan volleybal en basketbal. Ploegsporten waar ik met veel plezier en overtuiging voor trainde. Mijn basisconditie volstond echter nauwelijks om Sas te kunnen volgen. Het was dus lang niet alleen omdat zij het traject kende dat ik haar voor me uit liet lopen. Ik was gewoon blij dat ik mee kon.


Toch kon ik het niet helpen dat tijdens het lopen mijn blik veel te vaak op haar gracieus bewegende figuur rustte, in plaats van oog te hebben voor de fraaie natuur waar we doorheen liepen. Het was opwindend om te zien hoe haar mooie ronde kont sierlijk danste in dat strakke sportbroekje. Haar billen leken wel te rollen terwijl ze liep, netjes in het ritme van haar tred.

In die tijd was ik er nog van overtuigd dat ik biseksueel was. Mijn enige echte sekservaring die ik achter mij had waren die enkele heerlijke nachten met Brenda. Nadat het uit was met haar had ik nog wel eens een date gehad met een meisje, maar tot meer dan een oppervlakkige flirt had dat niet geleid. Hoe geweldig ik het ook vond om ‘het’ te doen met een meisje. Hoezeer mij de geur van een opgewonden vrouw mij ook aantrok. Ik bleef ervan overtuigd dat ik op een bepaalde dag zou vallen voor een lieve jongen. Een man waar ik van zou houden en mijn leven mee zou delen. Op school had ik overigens mijn belangstelling voor meiden altijd aardig kunnen verdoezelen. Homo’s en lesbiennes konden in die tijd niet bepaald op veel bijval rekenen. Saskia was de enige die ik een heel klein beetje in vertrouwen had genomen over mijn gevoelens voor Brenda, maar meer ook niet.

Tegen de tijd dat we de terug bij de camping aankwamen, zaten we allebei flink onder het zweet. Saskia ’s vader was voor de caravan net bezig met het opstellen van zijn draagbaar gasfornuis. Hij wilde beginnen met de bereiding van het middagmaal, maar was wel zo lief om voor ons eerst een ketel water op te warmen, want het badhuis waar in deze periode van het jaar enkel ’s morgens en ’s avonds geopend. Eenmaal het water op temperatuur was, liepen Sas en ik ieder met een teiltje naar ‘onze’ tent die achter de caravan opgesteld stond. Ontdaan van onze sportkleding en ons ondergoed, begonnen we het zweet van onze lijven te wassen.
We schaamden er ons al lang niet meer voor om elkaar naakt onder ogen te komen, daarvoor hadden we immers al te vaak samen onder de douche gestaan na het sporten of na de turnles op school. Toch was het voor mij die keer anders. Waar het precies aan lag, dat wist ik niet, maar ik kon mijn ogen maar niet van Saskia ’s mooie lijf afhouden. Het verbaasde me wel, want nooit eerder had ik haar op die manier bekeken.

Ze had een volle bos zacht krullend donkerblond schaamhaar, dat volgens de perfecte bikinilijn, naar haar gespierde dijen toe in een krombenig driehoekje was bijgeknipt. Terwijl ze zich voorover boog over de kleine geïmproviseerde wastobbe, kreeg ik vanzelf haar donker-roze schaamlippen te zien. De aanblik van die lange, bolle schaamlippen benam me bijna de adem. Dat beterde er niet op toen ik zag hoe intensief ze het ingezeepte washandje over haar poes liet glijden. Toen daarbij haar donkerrode tepels fier rechtop kwamen te staan op die mooie volle borsten van haar, voelde ik mijn eigen opwinding razendsnel toenemen. Omdat het echt wel te gek dreigde te worden, draaide ik me zoveel mogelijk van haar weg en ik keek niet op een beetje zeep om de onmiskenbare geur van mijn eigen afscheiding weg te soppen.

Na het avondeten gingen we samen met haar ouders nog iets drinken in de cafetaria van de camping. Enkele wijntjes maakten ons alle vier wat spraakzamer dan normaal en mede daardoor werd het best een gezellige avond. Terug in ons tentje was ik van plan om, net als thuis, te gaan slapen in mijn onderbroek en T-shirt, maar toen ik zag dat Saskia in haar evakostuum onder het donsdeken schoof, besloot ik om dat ook maar te doen. De lichte aanraking van haar huid op het ogenblik dat ik naast haar schoof, was toevallig en zeker niet zo bedoeld. Het volstond echter om een erotische schokgolf door me heen te voelen gaan. Zonder dat ik mezelf aanraakte, wist ik dat mijn schaamlippen zwollen. Ik voelde mijn clitoris tot leven komen in een diep seksueel verlangen.


Geen van beiden vonden we direct de slaap en vanzelf geraakten we aan de praat. Eerst hadden we het over de voorbije dag en over de dingen die we de volgende dagen zouden kunnen doen. Bij een dergelijk onschuldig gespreksonderwerp nam mijn opwinding gelukkig vanzelf weer af. Dat veranderde echter zodra Saskia begon te vertellen over haar nieuw vriendje. Misschien kwam het door de wijntjes dat ze zo loslippig was, want tot mijn verbazing schuwde ze de intieme details niet. Ze vertelde hoe lekker het was om met hem te vrijen en hoe lang hij het kon volhouden zonder klaar te komen. Ze beschreef in geuren en kleuren hoe het eraan toeging als ze seks hadden met elkaar. Tot in detail vertelde ze me hoe het in haar vagina aanvoelde als ze tijdens het seksen met hem tot een orgasme kwam. Haar beeldend woordgebruik deden mijn lichaam alweer warm aanlopen. Hoe meer ze vertelde, hoe meer ik opgewonden geraakte.

Een siddering ging door me heen toen ze naast me bewoog en haar been heel kort langs het mijne gleed. Ze bleef echter gewoon verder praten, waarbij het leek alsof ik bij elk woord van haar weer wat natter werd tussen mijn benen. Terwijl ze vertelde hoe het voelde als die nieuwe vriend haar klitje in zijn mond zoog en hoe prikkelend het was als zijn tong over haar schaamlippen danste, begon ik zowaar te zweten. Intussen was ik op mijn buik gedraaid maar een echt goed idee was dat niet. Ik had de grootste moeite om niet toe te geven aan de drang om met mijn ‘bultje’ over de kingsize luchtmatras te gaan schuren. Ik was zo nat dat ik mijn geslacht kon ruiken. Als ik dat kon ruiken… dan Sas vast ook!

Bij die gedachte draaide ik me toch maar weer op mijn rug, maar kon het niet laten om mijn rechterhand even tussen mijn benen te laten glijden. Ik was echt kletsnat. De binnenkant van mijn dijen leek wel ingesmeerd met warme massageolie, al wist ik uiteraard beter. Het was mijn eigen nattigheid die sijpelend aan mijn vagina ontsnapte. Mijn klit leek wel te schreeuwen om aangeraakt te worden en vanzelf legde ik mijn benen een beetje uit elkaar. Dat daarbij haar dijbeen tegen het mijne kwam te liggen, leek Saskia niet te storen. Ze leek het niet eens te merken en ging verder met haar verhaal. Alsof ze mij zo nodig moest overtuigen, gaf ze me wel een heel erg beeldende beschrijving van de manier waarop die voor mij nog onbekende vriend haar tepels likte, terwijl zij bovenop zat en zichzelf naar een hoogtepunt wipte op die harde pik van hem.

Zo goed mogelijk verborgen voor Sas liet ik mijn vinger over mijn tintelende klit glijden, waarbij een ingehouden kreun aan mijn mond ontsnapte bij de golf van genot die door mijn lijf gierde. Saskia had mijn zuchtje gehoord.
“Ben je wel ok, Karen?” vroeg ze.
“Ja hoor,” antwoordde ik snel. Mijn hemel, wat had ik zin om te masturberen maar dat kon ik haar onmogelijk zeggen. “Ik heb alleen moeite om wakker te blijven,” loog ik er achteraan, snel een geforceerd geeuwtje producerend. “Ik zou graag willen slapen.”
“Ik ook,” antwoordde ze. “Welterusten.” Ook zij geeuwde en toen ze zich op haar zij draaide, deed ik dat ook maar.
Het duurde niet lang voor ik me realiseerde dat ik helemaal niet zou kunnen slapen. Saskia ’s levendige beschrijving van haar intiemste ervaringen hadden mijn lichaam in vuur en vlam gezet. Een vuurtje dat vanzelf niet zou doven. Onder het donsdeken had ik het veel te warm, dus duwde ik het opzij. De verhoopte koelte kwam er echter alleen uitwendig. Van binnen bleef ik nog altijd even verhit. Ik moest gewoon klaarkomen, zo opgewonden was ik.

Er viel net genoeg maanlicht naar binnen om Saskia te kunnen zien. Haar ademhaling was rustig maar ik was er lang niet zeker van dat ze sliep. Daarvoor bewoog ze net iets te vaak, dacht ik. Net toen ik bedacht dat ik de tent zou kunnen uit-sluipen om mezelf dan maar buiten te ‘helpen’, begon het te regenen. Al gauw kletterden de regendruppels onophoudelijk op het zeildoek. Naar buiten gaan was niet langer een optie.
‘Verdomme,’ dacht ik bij mezelf. Ik zag geen andere mogelijkheid dan maar weer proberen te slapen. Het lukt niet. Ik lag gewoon naar het zeildoek te staren, terwijl seks het enige was waar ik aan kon denken. Als Saskia nu toch eens zou willen slapen… maar dat deed ze niet. Ze bleef maar woelen. Naar mijn aanvoelen rolde ze wel twintig keer om en om. Soms lag ze op haar zij, dan weer op haar rug, vervolgens op haar buik, waarna het hele ritueel van voor af aan herbegon.

Ik lag met mijn rug naar haar toe toen ik onverwacht haar arm over me heen voelde gaan. Ze legde haar hand op mijn schouder en ik voelde haar harde tepel prikken in mijn rug. Zelf werd ik daar niet bepaald rustig van maar zij klaarblijkelijk wel. Weldra werd haar ademhaling weer regelmatig en ik dacht…nee, ik hoopte dat ze nu wel sliep.
Na een tijdje durfde ik het aan om rustig en langzaam op mijn rug te rollen. Mijn voorzichtigheid bewees zijn nut want zeer tot mijn genoegen trok Sas haar arm niet terug. Ik schoof een klein beetje op zodat haar hand precies op mijn borst kwam te liggen. Misschien was dat niet verstandig, maar het was alweer zolang geleden dat ik een andere hand dan de mijne op mijn borsten had gevoeld, dat er meteen een golf van zinnelijk genot door me heen ging, alleen maar door Saskia ’s hand op mijn borst.
Mijn tintelende tepel had het heerlijk naar zijn zin in het zachte kommetje van haar handpalm. In een poging om mezelf onder controle te houden, kneep ik mijn benen samen. Toch kon ik niet voorkomen dat mijn ademhaling verzwaarde en zelfs hijgend werd.

Ik kon onmogelijk inschatten hoe Saskia zou reageren als ze wakker werd met haar hand op mijn borst. Ik was dus wel eventjes in paniek toen ik plots die hand voelde bewegen. Nergens voor nodig, bleek al snel, want al gauw knepen haar vingers zachtjes in mijn tepel. Mijn vreugde was enorm toen ze mijn harde puntje tussen duim en wijsvinger rolde.
Ik keek haar aan. Ze lag nog altijd met de ogen gesloten. Ze zei ook geen woord maar bleef mijn tepel wel erg lang en lekker rollen. Na verloop van tijd verplaatste ze haar hand naar mijn andere borst om die precies dezelfde behandeling te geven. Nu durfde ik het wel aan om ingetogen kreunend uiting te geven aan mijn genot.
“Karen,” klonk plots haar zachte stem, “Ik vrees dat ik vanavond teveel over seks heb gesproken. Ik geraak maar niet in slaap. Ik voel me heet…of zoiets.”
“Ik kan ook niet slapen, Sas. Ik voel me seksueel… of zoiets.”
Ik besefte dat het redelijk stom moest klinken wat ik zei, maar dat kwam wellicht doordat ik de grootste moeite had met het dwingen van mezelf om vooral niet boven op haar te kruipen.
Saskia liet mijn tepel los en rolde op haar rug. “Ik ben niet lesbisch of bi, maar jij wel hé.” Voordat ik kon antwoorden, zei ze “Ik denk dat jij me lang niet alles vertelde toen je me toevertrouwde dat jij je aangetrokken voelde tot Brenda. Er gaan geruchten dat jullie iets met elkaar hadden voor zij naar Amerika vertrok. Is dat waar?”


Het was niet het moment om te liegen. Zeker niet tegen mijn hartsvriendin die al bij herhaling bewezen had dat ze mijn vertrouwen meer dan waard was.
“Ik denk dat ik biseksueel ben,” antwoordde ik oprecht, “en de geruchten over Brenda en mij zijn waar.”
Het duurde een tijdje voor Sas reageerde. “Vond je het leuk om met haar te vrijen,” vroeg ze uiteindelijk.
“Ik vond het geweldig, en Brenda ook.”
“Karen, kun jij…? Het viel me op dat ze aarzelde. “Kun jij me vertellen hoe het is om met een meisje te vrijen?”
Haar vraag was verrassend. Toch besloot ik om haar een koekje van eigen deeg te geven en haar even beeldend mijn verhaal te doen. Precies zoals zij dat even voordien met het hare gedaan had, vertelde ik haar hoe prachtig ik het gevonden had om te vrijen met Brenda.

Terwijl ik sprak, begon Sas weer te bewegen. Met behulp van haar voeten duwde ze het donsdeken aan haar kant nu ook achteruit. Daarna rolde ze op haar buik en draaide haar hoofd van me weg. In het vage maanlicht zag ik haar naakt naast me liggen. Haar schoonheid was verbluffend. Eigenlijk wist ik niet of ik wel moest blijven praten maar toen ik ophield met spreken, reageerde ze vrijwel onmiddellijk.
“Blijven praten,” zei ze met hese stem. Ik vertelde wat voor een heerlijk erotisch genot ik beleefde als het me lukte om een meisje tot een orgasme te brengen met mijn tong. Ik beschreef hoe ongelooflijk lekker het was om een meisje onder je te zien kronkelen van genot, alleen maar door haar clitoris in je mond te zuigen en ermee te spelen.


Saskia ’s reactie op mijn woorden was verbazend. Terwijl ik sprak had ze het donsdeken gedeeltelijk opgerold en tussen haar benen getrokken. Haar gladde, bolle kontje stak nu een beetje omhoog en terwijl ik daar bewonderend naar keek, vertelde ik verder. Ik zei hoe dol ik was op de smaak van een opgewonden Brenda en hoe ik ervan hield om daarna op haar harde tepels te sabbelen, te zuigen en te likken. Intussen had ik Sas naast me zachtjes horen kreunen. Met ogen die intussen aangepast waren aan het schemerduister zag ik de spieren in haar billen zich spannen en weer ontspannen, waardoor haar heupen op en neer bewogen in een langzaam maar oh zo seksueel getint ritme. De muskus geur van haar vrouwelijkheid vertelde me dat ze net zo nat moest zijn als ik. Liefst van al zou ik haar aangeraakt en gestreeld hebben, maar omdat ik bang was dat ik haar daarmee zou afschrikken, liet ik dat maar.

Ze kreunde opnieuw toe ik vertelde hoe lekker het was om klaar te komen bij een heerlijk rondje orale seks. Terwijl ik dat via een paar realistisch geschetste voorbeelden nog eens extra onderlijnde, kreeg Sas het moeilijk. Het luchtbed deinde met haar mee nu ze haar bekken plots in een veel hoger tempo op en neer was beginnen bewegen. Het was nu wel heel duidelijk. Met haar pubis schurend over het opgerolde deken, was mijn lieve vriendin bezig om zich te masturberen. Verrast omdat mijn woorden haar zo gestimuleerd hadden, ging ik op mijn rug liggen toekijken hoe ze sierlijk met haar lijf heen en weer deinde. Tegelijkertijd liet ik de vingers van mijn rechterhand afglijden tot bij mijn natte kut en ik voelde een vers straaltje nattigheid vanuit mijn vagina zich een weg omlaag zoeken tussen mijn billen. Ten prooi aan mijn eigen opwinding was ik intussen gestopt met praten. Sas merkte het niet eens op, zozeer was ze gefocust op het genot dat ze ontleende aan het opgerolde deken tussen haar benen.

Ik wist dat ze met haar ‘knopje’ zo hard mogelijk over het donsdeken schuurde. Haar verhoogde ademhaling gaf aan dat ze aardig op weg was om het punt te bereiken van waar geen ommekeer meer mogelijk is.
Terwijl ik bleef toekijken hoe Saskia zichzelf op dat deken naar een hoogtepunt lag te schurken, liet ik moeiteloos twee vingers mijn hete kutje inglijden. Eindelijk kon ik toegeven aan de gevoelens van lust, waar ik al de hele avond mee worstelde. In een hoog tempo begon ik mezelf verwoed te soppen.

Ongetwijfeld zou ik niet eens twee minuutjes nodig hebben gehad om tot een verlossend hoogtepunt te komen, maar Saskia besliste daar anders over door abrupt op te houden en rechtop te gaan zitten.
“Karen, het spijt me,” zei ze met onvaste stem, “jij zult me nu wel een ongelofelijke del vinden. Verdomme… Ik lijk mezelf vanavond maar niet onder controle te kunnen houden.”
Blijkbaar had ze niet gemerkt dat ik mezelf ook aan het masturberen was. Behoorlijk teleurgesteld omdat ik niet de kans kreeg om af te maken waar ik aan begonnen was, rolde ik op mijn buik.

“Ik kan het je niet kwalijk nemen,” antwoordde ik, ondanks mezelf. “Ik had zelf ook een enorme zin om klaar te komen.”
Ze glimlachte. Blijkbaar stelde mijn antwoord haar gerust. “Ach, waarom hebben we voor vanavond geen man in een van onze rugzakken zitten.” Vervolgens draaide ze zich op haar rug. “Eerlijk waar, Karen,” zei ze, “zoals ik me daarnet voelde, zou ik in staat zijn om te neuken tot de stukken eraf vlogen.”
Nu was het mijn beurt om te glimlachen om zoveel bravoure van haar kant. De vraag die voor de hand lag, drong zich op.

“Sas, waarom heb je het daarnet niet afgemaakt? Het zag eruit alsof je heel erg dicht tegen je hoogtepunt aanzat.”
“Dat was ook zo, maar ik wilde jou niet afschrikken. Daarvoor schat ik onze vriendschap veel te hoog in. Het spijt me dat ik me zo liet meeslepen en als een pervert heb gehandeld.”
“Er is niets pervers of verkeerds aan masturbatie, Sas,” wierp ik op, “Mocht dat strafbaar zijn dan zat ik al jaren in de gevangenis.” Mijn vriendin zei echter niets. Toen ik haar weer aankeek, was ze met haar vingers haar tepels aan het kneden, op precies dezelfde manier zoals ze dat eerder bij mij had gedaan. Het was duidelijk dat ze nog steeds opgewonden was. Dat klonk zelfs door in haar stem toen ze weer sprak.

“Als het buiten niet regende, dan zou ik je vragen om even naar buiten te gaan en me wat privacy te gunnen. Ik heb het nog nooit met mezelf gedaan als er iemand toekeek. Wel in mijn slaapkamer, met de deur veilig in het slot… alleen.”
Het was me duidelijk dat Saskia net zo erg aan bevrediging toe was als ik. Als ze me het zou toestaan dat ik haar aanraakte, zou ik met heel veel plezier haar tot een hoogtepunt vingeren. Even aarzelde ik nog, maar toen flapte ik het er maar uit. “Waarom laat je mij niet helpen?”
Sas opende haar mond om te protesteren maar omdat ik snel twee vingers op haar zachte lippen legde, hield ze zich in.
“Ik weet dat jij niet lesbisch bent,” zei ik, “en ik zal ook niet proberen om jou daarin te doen veranderen. Wel zou ik je heel graag strelen en verwennen… Sas, ik zal je niet aanraken als jij dat niet wilt, maar ik voel me wel zo opgewonden dat ik er haast gek van wordt.”
“Dat laatste herken ik,” zei ze glimlachend. Ik ben zelf ook aardig over de rooie. Heel onze tent ruikt naar seks, vindt je ook niet?”

We lachten allebei om haar laatste opmerking, waarna we gedurende een tijdje geen van beiden iets zegden. Zelf had ik daar ook geen behoefte aan. Ik moest Saskia de tijd gunnen om te wennen aan het idee. Gespannen wachtte ik af. Liggend op mijn rug keek ik alleen maar naar mijn mooie vriendin, die nog steeds op haar knieën rechtop zat. Een schok ging door me heen toen ik zag hoe ze haar handen weer bij haar borsten bracht en aarzelend haar tepels opnieuw begon te kneden. Meteen bekroop mij de lust om het van haar over te nemen, maar dat durfde ik niet. Na een tijdje kon ik het echter niet langer opbrengen om gewoon werkloos te liggen toekijken. Ik kwam recht, leunde naar haar toe en liet mijn tong rusten op de vingers die haar tepel omklemd hielden.

Eventjes dacht ik dat ze me weg zou duwen, maar dat gebeurde niet. Sterker nog, vrij snel haalde ze haar vingers weg en gunde ze me haar tepel. Ik zoog hem meteen diep in mijn mond en liet mijn tong er zacht strelend overheen dansen. Vrijwel direct voelde ik haar twee handen in mijn nek. Zachtjes duwde ze mijn mond van haar borst in de richting van haar andere tepel. Het was een genot om ook die even intens te likken en te zuigen als de eerste.
Intussen kon ik nauwelijks geloven dat dit alles gebeurde. Ik had hierop gehoopt, maar nooit verwacht dat ze me dit ooit écht zou toestaan. Zuigend op de ene, begon ik haar andere borst met mijn vingers te verwennen en toen Saskia daarop zacht kreunde, wist ik het zeker. Ze stond toe dat ik haar verleidde…

Een grove vergissing van mijn kant, want plots duwde ze me weg. Ze sprong recht en sloeg haar handen voor haar ogen.
“Mijn god, Karen…” jammerde ze, “ je maakt me zo gek dat ik de controle over mezelf verlies.” De frustratie klonk duidelijk door in haar stem. Haar seksuele honger was er nog altijd, begreep ik, maar ik was een meisje en zij ook. Als ik een jongen was geweest, dan zou ze zich ongetwijfeld niet van me afgeduwd hebben, dat kon ik zo aanvoelen.
“Ik heb lucht nodig,” zei ze. Ze stapte van het luchtbed af en ritste de voorflap van de tent open. De frisse geur van de lenteregen drong onze tent binnen, samen met een koele bries.


“Het spijt me als ik te ver ben gegaan, Sas,” ze ik. “Ook ik had moeite met de zelfcontrole. Wees alsjeblief niet boos op me.” Haar lichaam leek mooier dan ooit zoals ze daar in de tentopening stond. Ze draaide zich naar mij toe.
“Het is jouw schuld niet, Karen. Jij bent niet te ver gegaan. Ik moet alleen mezelf weer onder controle zien te krijgen…en jij ook.”
Omdat ze daar maar bleef staan en ik het toch wat frisjes begon te krijgen, ging ik weer liggen en trok het deken over me heen. Even later zag ik haar rillen, waarna ze de tent weer sloot en op haar rug naast me rolde. Een hele tijd lang zeiden we geen van beiden iets. We waren allebei verzonken in onze eigen gedachten, tot Saskia de stilte verbrak.
“Wist je dat jij mijn tepels veel beter zuigt dan mijn vriend? Beter zelfs dan gelijk welke jongen die ik gekend heb.”
Ik aarzelde. Gedurende enkele seconden overwoog ik of ik wel uit zou durven spreken wat vooraan op het puntje van mijn tong lag. Uiteindelijk deed ik het toch maar.

“Jij hebt heel mooie tepels, Sas. Ik zou het met plezier weer doen… als jij dat zou willen.”
Ach, doen alsof had geen zin. Geen van beiden konden we verbergen hoe opgewonden we waren en hoezeer we snakten naar de bevrijdende opluchting van een orgasme. De seksuele spanning tussen ons was er nog steeds maar toch antwoordde ze aanvankelijk niet. Ik voelde dat ze van binnen in tweestrijd lag en dat ze bezig was een beslissing te nemen. Ik kon alleen maar hopen dat het er niet op uit zou draaien dat ze bij haar ouders in de caravan zou gaan slapen. Ik kon niet anders dan afwachten en hopen.
“Karen…ik weet niet hoever ik je zal laten gaan.” zei ze even later, zeer tot mijn opluchting, “Ik ben geen lesbienne en zal het ook nooit worden, maar als jij denkt dat je kunt stoppen als ik je dat vraag, dan zou ik het niet erg vinden als je nog eens op mijn tepels zou zuigen. De manier waarop jij ze aanraakte… niemand heeft dat ooit zo teder en zacht gedaan als jij daarnet.”

“Zeg me wat je wilt en ik doe het,” reageerde ik snel, voor ze zich kon bedenken. “Ik beloof je dat ik niet verder ga dan dat jij me toestaat.” Ik besefte dat mijn stem klonk alsof ik smeekte om haar opnieuw te mogen aanraken maar daar kon ik niet mee zitten. Ik wilde het immers zo ontzettend graag.
Zonder verdere woorden schoof Sas naar me toe en tegelijk bewoog ze zich wat naar omhoog. Ze bood me haar borst aan en gretig hapte ik toe. Ze kreunde toen ik haar tepel zachtjes tussen mijn lippen zoog en ik voelde hoe ze haar handen om mijn hoofd legde.
Vrijwel meteen begon mijn clitoris zich weer te roeren. Ik moest mezelf dwingen om mijn schoot niet direct tegen haar dijbeen aan te persen. Dat zou haar allicht teveel overrompelen. Nee, Ik kon beter blij zijn met wat ze me wel gunde en proberen om haar intussen zoveel mogelijk te doen genieten. Een nieuwe kleine kreun van haar maakte me duidelijk dat ze het wel degelijk naar haar zin had en alsof ze me daarvan wilde overtuigen, drukten haar lippen een teder kusje in mijn haren.

Precies zoals ze dat een tiental minuten eerder gedaan had, duwde ze ook nu mijn hoofd weer langzaam naar haar andere borst. Zachte kusjes drukkend, liet ik mijn lippen de door haar gewenste richting uitgaan en ik zoog haar ander tepel tussen mijn lippen. Van de opwinding begon ik zowaar te zweten toen ik een duidelijke siddering door Saskia ’s lijf voelde gaan. Het maakte me stouter. Zonder dat haar tepel mijn mond verliet, duwde ik haar langzaam op haar rug. Ik rolde op mijn knieën, schopte het deken van ons af en kroop tegen haar aan. Mijn tintelende klit smeekte om aangeraakt te worden, maar omdat ik mijn handen nodig had om haar borsten te strelen en te kneden, schoof ik voorzichtig mijn bovenbeen over haar dij. Ik liet mijn knie afdalen tussen haar benen. Ik had het niet meteen verwacht, maar Sas verwelkomde mijn dij door haar benen iets uit elkaar te leggen. Terwijl ik haar borsten en tepels bleef bespelen, zakte ik onderuit.

Het was sensationele om haar warme natte poesje op mijn dij te voelen en al gauw durfde ik het aan om op mijn beurt mijn druipende kut op haar bovenbeen te drukken. De lieve meid bleef mijn hoofd omklemmen en hield me nog een hele tijd aan haar borst. Pas minuten later leidde ze mijn dansende tong tot in haar nek. Ik bleef haar ook daar zacht kussen, ook toen ze me zachtjes van de ene naar de andere kant dwong. Ik werd uitzinnig van vreugde en verlangen toen haar vingers door mijn haren begonnen te woelen. Voor ik besefte wat ik deed, was ik mijn schoot langzaam op haar dij heen en weer aan het schuiven. Ze deed geen poging om me te doen stoppen. In plaats daarvan leidde ze mijn lippen tot bij haar oor, waarbij haar borsten heerlijk zacht tegen die van mij aanwreven. Ik zoog op haar oorlelletje en blies de hete adem van mijn hartstocht in haar oor. Alsof ze mijn aller diepste verlangen kon raden, leidde ze mijn mond tot bij de hare en teder liet ik mijn tong de lijn van haar fraaie lippen volgen. Ik zoog haar bovenlip tussen de mijne maar dat was echter slecht voor enkele seconden. Haar mond ging plots wijd open, waarna ze zelf het initiatief nam en me meetrok in een verzengend hete kus.

Onze tongen vonden elkaar en dansten passioneel om elkaar heen. Sas kreunde, ik kreunde. Terwijl onze kus alsmaar dieper en intenser werd, duwde ze onverwacht haar heup wat omhoog. Ze perste haar natte kutje tegen mijn dij en ook zij begon heen en weer te schuiven. Dat daarbij mijn eigen geslacht nu pas echt goed door haar gespierde bovenbeen werd gestimuleerd was er teveel aan. Ik voelde hoe mijn orgasme zich al aankondigde en ik verloor de controle over mezelf. Terwijl onze kus een wulps en hitsig karakter kreeg, begon ik steeds sneller op haar dij te ‘rijden.’ Transpirerend als gek was ik ten prooi aan de onophoudelijke hete prikkels die door mijn lijf gierden. Mijn vriendin moet aangevoeld hebben dat ik ging komen want ze maakte een einde aan de kus en trok mijn oor tot bij haar mond.

“Ga je gang, Karen,” fluisterde ze. “Kom maar… Ik weet dat je er bijna bent.”
Door haar been nog wat op te trekken, waardoor ik mijn kut nu wel heel erg lekker over haar dij kon schuren, onderstreepte ze haar woorden. Daardoor aangemoedigd kende ik geen enkele schroom meer en durfde ik het aan om mezelf aan haar vast te klampen. In een razend tempo schurkte ik mijn kruis op en neer, mezelf schaamteloos masturberend op haar heerlijk glibberige dij. Saskia ’s handen op mijn kont voelde ik pas toen ze stevig in mijn billen kneep…
De explosie was enorm. Ik steunde en kreunde onophoudelijk, terwijl de hete golven van genot doorheen mijn hele lijf gierden.

Terwijl ik bovenop haar ongecontroleerd schokkend mijn orgasme onderging, bleven heel de tijd Saskia ’s handen strak op mijn billen. Ik wist dat ze me nauwlettend in de gaten had gehouden, maar daar kon ik niet mee zitten. Tenslotte was zij niet het eerste meisje dat mij zag klaarkomen. Bovendien was ik haar zo dankbaar voor haar medewerking, dat ik niets voor haar te verbergen had. Door mijn schuld was de luchtmatras aan haar kant helemaal doorweekt, maar dat zou me allicht wel vergeven. Net toen ik daarover wilde beginnen, trok ze, zonder dat ze ook maar een woord zei, me mee in een diepe kus. Meteen ontsnapte me al een nieuw kreun, omdat een nieuwe golf van erotisch genot door mijn lijf scheurde.

Sas stond toe dat ik haar diep, héél diep kuste, tot ik haar handen weer op mijn hoofd voelde en ze mijn mond tot bij haar oor leidde.
“Dank u, lieve Sas,” fluisterde ik, “dankjewel.” Om mijn woorden te onderstrepen, perste ik het puntje van mijn tong eventjes in haar oor, om daarna mijn lippen te laten afdalen tot in haar nek. De zoete geur van haar zeep prikkelde mijn reukorgaan terwijl ik haar nek en schouders kuste. Met zachte dwang leidde Sas mijn mond naar haar borsten en onder mij duwde ze haar heupen tegen me op. Ik kon zo voelen hoezeer ook zij eraan toe was om klaar te komen, maar toch wilde ik vooral niets forceren. Als ik het initiatief aan haar liet, hield ik me voor, dan zou ik vanzelf wel ontdekken wat ze wilde en hoe ver ze wilde gaan.

Een hele tijd liet ze me haar borsten strelen en haar nippels likken en sabbelen, waarbij ze zelf bepaalde hoe vaak ik van borst wisselde. Ze had haar ogen gesloten, maar de zalig mooie grijns op haar toch al prachtige gezichtje, liet zien hoezeer ze hiervan genoot. Toen haar ademhaling steeds heftiger werd, gidste ze mijn mond tot op haar buik en terwijl mijn tong haar zachte huid bleef likken, stuurde ze me in de richting van haar navel. Ik moest wel achterwaarts opschuiven om met mijn tongpunt het kuiltje in haar onderbuik te kunnen kietelen. Daarbij kwam mijn rechterborst toevallig op haar geslacht te liggen en spontaan schuurde ze haar schaamlippen tegen mijn tepel aan. Het duurde echter niet lang voor ze mijn hoofd weer verder naar omlaag duwde en ik mijn neus in haar flinke bos schaamhaar begroef. Het geur-pallet van zeep en haar vrouwelijkheid was haast bedwelmend. Ik kon er maar niet genoeg van krijgen. Toen ik mijn lippen contact liet maken met haar mooie bolle pubis, vond mijn tong het kapje boven haar klit en tegelijk ook het uitpuilende knopje daar net onder. Sas kreunde zacht bij die eerste aanraking.


Mijn tong gleed verder over haar clitoris verder naar omlaag tot bij de ingang van haar half ontsloten vagina. Ik snoof haar zalige geur op en toen ik een eerste likje plaatste, proefde ik de verrukkelijke essentie van haar seksualiteit. Mijn benen spreidend, bood ze me haar schoot aan en zonder aarzelen stootte ik mijn tong diep in haar schede. Even snel trok ik ze ook weer terug en slepend likte ik de weg terug tot op haar klit. Ik zoog haar knopje in mijn mond en liet mijn tong er flitsend overheen gaan.
“Oh, Karen… doe maar… toe…” Met twee handen op mijn achterhoofd duwde ze mijn mond strak tegen haar schoot aan, terwijl haar heupen zacht kronkelend tot leven kwamen. Helder denken kon ik al eventjes niet meer maar gedreven door het instinct zo oud als de mensheid, stortte ik mijn tong opnieuw in haar natte warme diepte. Haar heupen gingen plots veel wilder bewegen en met haar handen op haar knieën spreidde ze haar benen maximaal. Mijn bovenarmen gleden onder haar billen en terwijl mijn handen de binnenkant van haar dijen gingen strelen, liet ik mijn tong razendsnel op en neer gaan. Haar toenemend gekreun was het bewijs dat mijn tong haar haast gek maakte van genot. Wild schokkend ging ze mee in het ritme van mijn pulserende tong en telkens opnieuw perste Sas haar poesje strak tegen mijn mond aan.

In het besef dat haar orgasme eraan zat te komen, sleepte ik mijn tong terug tot bij haar klit en op hetzelfde moment dat ik haar genotknopje weer liefdevol in mijn mond nam, schoof ik langzaam twee vingers in haar glibberige schede. Verwoed zuigend op haar klit, begon ik haar met mijn vingers te neuken.
Dat was het ultieme zetje dat Saskia nodig had. Ik voelde haar vagina spastisch samentrekken rond mijn vingers, waarna ze haar bekken opdrukte en met een luide, rauwe kreet klaarkwam.

De hele tijd bleef ik haar klit zuigen en zodra haar lichaam tot rust leek te komen, begon ik mijn vingers opnieuw op en neer te schuiven in haar kut.
“Oh nee…!” hijgde Sas, al klonk het voor mij meer als een ja. Met haar dijen omklemde ze mijn hoofd, dus was terugtrekken sowieso geen optie, als ik dat al van plan geweest mocht zijn. Moeiteloos gleed een derde vinger mee naar binnen in haar nu wel echt vochtige schede en terwijl ik op en neer bleef pompen werd het soppen van haar kutje duidelijk hoorbaar. Ik liet haar knopje voor wat het was, ontworstelde me aan haar billenklem en knielde neer tussen haar dijen. Daardoor kon ik het ritme van mijn neukende vingers nog wat verhogen. Met mijn vrije hand kneedde ik haar borsten, om daarna beurtelings haar tepels te plukken. Met alle kracht die ze in zich had klampte Saskia zich aan me vast, op het moment dat ze voor de tweede keer haar hoogtepunt bereikte. Haar sidderen en schokken duurde zo mogelijk nog langer dan de eerste keer.


Nauwelijks was het over of ze greep me tamelijk ruw bij de haren en trok me tot bij haar mond. Ze kuste me, hard en onstuimig. Haar tong schoof erg diep mijn mond in en het kon niet anders dan dat ze zichzelf proefde. Toen duwde ze me van haar af en ging rechtop zitten. Terwijl ik me op mijn rug rolde, keek ze me stralend aan.
“Mijn god, Karen! Dat was ongelooflijk lekker zeg. Geen jongen of man kon me ooit tweemaal na elkaar laten komen, maar jij wel, en hoe!”

In al mijn ijver om Saskia te doen genieten, had ik mijn eigen behoefte genegeerd. Nu ik met mijn benen gespreid naar haar lag te luisteren, nam mijn opwinding de bovenhand en toegevend aan mijn eigen hoge nood begon ik mezelf te vingeren. Mijn lichaam verlangde zozeer naar een nieuwe ontlading dat ik niet anders kon. Saskia kroop dichterbij en keek met grote ogen toe hoe mijn vingers speelden met mijn clitoris.
“Wil jij ook nog een keer komen?” hoorde ik Sas vragen.
“Ja,” antwoordde ik zuchtend, “ik word gek als ik het niet doe.” Ik stopte mijn vingers diep in mijn kut om direct daarna mijn eigen sappen op mijn klit uit te smeren. Terwijl ik die opwindende handeling een aantal keren bleef herhalen, voelde ik plots haar vingers op die van mij. Daar schok ik toch wel lichtjes van en vanzelf hield ik op. Zou ze bereid zijn om…? Nee, dat mocht ik van Sas niet verwachten.

In weerwil van mijn gedachtegang was het dus een ontzettend aangename verrassing toen zij haar mond bij mijn oor bracht en zacht fluisterde: “Lieve Karen… zal ik het voor jou doen? Ik wil graag proberen of ik jou evenveel genot en plezier kan bezorgen zoals jij dat daarnet bij mij deed.”
Nog terwijl ze het zei, kroop Saskia tussen mijn benen. Ze keek me met grote, vragende ogen aan. Ze wilde dit warempel echt voor me doen, maar wachtte blijkbaar op mijn goedkeuring. Nou, die kon ze krijgen. Na een bevestigend knikje van mijn kant boog ze diep voorover. Direct viel ze aan op mijn klit. Ongelooflijk hoe lekker zacht haar lippen aanvoelden toen ze mijn harde knopje naar binnen zoog. Nog ongelooflijker was het dat Saskia, die al minstens drie jaar lang van lief wisselde zoals ander mensen van broek, zich nu ontfermde over de kut van een meisje, mijn kut nota bene… Dat ik dat mocht meemaken was zonder meer een opwindende gedachte, maar dat niet alleen.

Op slag werd ik stapelverliefd op haar, mijn hartsvriendin, mijn maatje, én…mijn minnares voor één nacht. De aanblik van de mooie naakte Saskia die haar zachte volle lippen op mijn hunkerende poesje stulpte maakte me bovendien zo botergeil, dat ik wist dat er maar heel weinig nodig zou zijn om me doen komen.
Terwijl haar tong rond en over mijn genotknopje danste, voelde ik haar vingers verkennend over mijn supergevoelige schaamlippen glijden. Een siddering ging door me heen op het ogenblik dat ze die lange vingers van haar aarzelend in mijn kut liet afdalen. Al gauw begon ze die vingers in en uit te bewegen en tegelijkertijd bleef haar tong magische dingetjes doen op mijn klit. Wat dat laatste betrof was ze absoluut een natuurtalent want zonder ook maar de minste ervaring likte en zoog ze me zoveel intenser dan dat Brenda dat ooit bij me had gedaan. Haar linkerhand klom langs mijn buik omhoog tot bij mijn borsten en toen ze afwisselend mijn tepels ging kneedden, werd het me pas echt te gek. Ik stond zowat op springen. Een stroom van hete lust gierde door mijn onderbuik. Toen kwam ik, hard en heet…

Saskia gunde me geen seconde van rust. Op geen enkel moment had ze het ritme van haar pompende vingers vertraagd en ondanks dat mijn sappen rijkelijk vloeiden, bleef ze, even verwoed als voordien, mijn klit bespelen. Ik jammerde, kronkelde, hijgde en kreunde op het moment dat ik, compleet onverwacht, naadloos van het ene orgasme in het andere rolde. Pure extase was het, één grote spastische kramp die door mijn hele lichaam raasde en zich bleef herhalen en herhalen. Eventjes was ik compleet van de wereld af. Toen het voorbij was, voelde ik me leeg en compleet uitgeput.

Zodra ik mijn ogen opende, zag ik dat Saskia naast me zat en geamuseerd naar me zat te kijken.
“Wauw, Karen!” Lachte ze vrolijk, “dat zag er best heftig uit. Ik dacht even dat je van je stokje zou gaan.”
“Dat scheelde echt niet veel,” antwoordde ik. Ik was verbaasd dat ze er zo stralend gelukkig uitzag en dus stelde ik de vraag die zich opdrong.

“Sas, Ik dacht dat jij hetero was?”
“Dat ben ik ook, liefje. Ik reken er op dat dit onder ons blijft hoor.”
“Natuurlijk wel, daar kun je van op aan.”
“Karen…” Plots keek ze met een ernstige blik aan. “Nooit heb ik er ook maar een moment over gedacht om seks te hebben met een vrouw. Nu het toch gebeurd is, ben ik ongelooflijk blij dat het met jou was.” Ze boog over me heen en kuste me, warm en diep.

Later diezelfde avond, nadat we de luchtmatras met de droge kant omhoog hadden gedraaid, sliepen we in elkaars armen. De volgende ochtend kon ik het idee maar niet van me afzetten dat haar ouders ons wat vreemd en argwanend aankeken. Als ze al iets gehoord of gezien mochten hebben, dan waren ze wel zo voorkomend om hun vermoedens of gissingen voor zichzelf te houden.

Ook de twee volgende avonden gaven we hartstochtelijk toe aan ons seksueel verlangen. We konden gewoon niet genoeg krijgen van elkaar. De laatste nacht bedreven we de liefde zelfs tot de dageraad om nadien uit te slapen tot de over middag. Ik had Saskia wat graag nog een keer willen beminnen maar omdat haar vader ons aanmaande om eindelijk eens op te staan, zodat hij de tent kon afbreken, zat dat er helaas niet meer in.
Onderweg naar huis zat ik naast Saskia op de achterbank. Het viel me al gauw op dat ze haar best deed om zo ver mogelijk bij me vandaan te zitten. Toen ik op een bepaald moment mijn hand op de hare legde, maar zij die weer snel weg trok, was ik zo goed als zeker. Ik was stapelverliefd op Sas maar zij niet op mij.

Haar afscheidskus voor het huis van mijn ouders was dan wel weer warm en innig. Die tegenstrijdigheid bracht me zodanig in verwarring dat ik haar nog diezelfde avond heb gebeld met de vraag hoe het nu verder moest met ons.
“Ons?” reageerde ze op een directe en afwijzende toon, “voor mij is er geen ‘ons,’ of dacht jij dat ik als een lesbienne uit dat bos gekomen ben?”
“Maar… ik dacht…”Verder kwam ik niet omdat ik begon te snikken. Ergens had ik het de hele tijd geweten maar toch deed het pijn om het uit haar mond te horen.
“Toe Karen,” zei ze, ”ga nu niet zitten janken. Ik weet dat jij de voorbije dagen verliefd op me bent geworden, maar ik hou niet van jou… toch niet op de manier die jij graag zou willen.”
“Op wat voor een manier dan wel?” wist ik met moeite uit te brengen. “Jij genoot toch ook van ons samenzijn. “Tenminste die indruk gaf je toch echt wel. Straks ga je nog zeggen dat ik je heb gedwongen.”
“Dat deed je zeker niet, Karen. Het was heerlijk om met je te vrijen, maar voor wat mij betreft was het seks om de seks.”

Haar woorden kwamen hard aan en ik wist zo gauw niet hoe ik moest reageren. Allicht daarom sprak zij na een beladen stilte zelf maar weer. “Begrijp me niet verkeerd, lieve meid. De herinnering aan de drie voorbije nachten zal ik mijn hele leven blijven koesteren. Voor mij was het een geweldige verrijkende ervaring en ik ben je daarvoor dankbaar. Maar ‘houden van’ in de zin van een relatie zie ik niet zitten. Sorry, dat kan ik niet, daarvoor hou ik teveel van de mannen.”
Saskia had hierover wel degelijk nagedacht. Ze kraamde niet zomaar eender wat uit. Ik kende haar goed genoeg om te weten dat ze elk woord wat ze zei ook echt meende.
“En onze vriendschap, Sas? Geraak ik mijn vriendin soms ook kwijt?”
“Wat mij betreft niet. Ik zie geen probleem. Jij wel?”
“Niet wat onze vriendschap betreft… maar ik zal moeten afkicken van jou. Gun me een beetje tijd, dan zal me dat wel lukken. Ik zal mezelf blijven inprenten dat het jou alleen om de seks te doen was.”
“Dat laatste is echt wel overdreven, Karen. Ik wil mijn maatje niet kwijt hoor. Wat mij betreft krijg jij alle tijd van de wereld. Jij bent en blijft mijn allerbeste vriendin.”

Eenmaal dat de school weer begon, ging Sas terug naar haar talrijke atletisch gebouwde vrienden op de sportschool en ik… Ik leerde mezelf schikken in mijn lot als ‘allerbeste vriendin.’ Toch wist ik toen al dat ik die drie heerlijke, sensuele nachten nooit ofte nimmer zou vergeten. In de zeventien jaren die sindsdien verstreken, spraken we nooit meer over die ene welbepaalde paasvakantie.

Karenvc

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *