Lisa; die geile…

()

Het was een lekkere zwoele zomeravond toen ik, een 26 jarige blonde agent, in mijn politiewagen mijn route reed. Het was zondagavond en het was een warme dag geweest. Op een zondag gebeurt er vaak niet veel en ik reed ook eigenlijk verveeld rond. Was aan het denken om voor de lol eens wat jongeren op stang te jagen. Wat extra opvoeding kon geen kwaad. Maar, ik gaf daarvoor nooit bekeuringen, dat was niet sportief. Maar ik was nog niet in de stad en aan de rand vind je niemand.

Maar, tja, je moet je overal laten zien, anders doet te politie niks.

Dus in gedachte verzonken reed ik verder en begon te denken aan een van lekkere meisjes die ik wel eens aangesproken had. Ze was een blonde stoot van een jaar of 18 met mooie blauwe ogen en een lief snoetje. Maar, ze was ook behoorlijk stout en toen ik haar eerder die maand had aangesproken over het weggooien van rommel op straat, keek ze me uitdagend aan en zat me gewoon op te geilen! Ik reageerde er toen niet op, maar later die dag, toen ik mijn vriendin neukte onder de douche, dacht ik aan haar. Lisa.

Plots werd ik uit mijn gedachten gerukt toen ik voor mij een scooter door het rode licht zag rijden en vlak voor een auto voorbij schoot. Oef, dat ging net goed, maar met de sirene aan volgde ik de scooter, die honderd meter verder stopte. De persoon op de scooter stapte af en zette de helm af. Het bleek een meid te zijn, en niet zomaar een meid, maar Lisa!

Deze keer zou ze er niet met een praatje afkomen, dit was gevaarlijk, dit kon echt niet.

“Zo dame, weet je welke kleur het stoplicht had toen je erdoor reed?” Ze antwoordde met een nietszeggend hoofdschudden.

“Rood” zei ik, “en die auto van rechts, ook niet gezien?”

“Nee”, zei ze zachtjes en ze begon te huilen. Vreemd vond ik, want de vorige keer was ze helemaal niet zo. Maar ik besloot toch hard te zijn.

“Laat je bromfietscertificaat zien!” zei ik bars, “dit gaat een aardige bekeuring worden!” Verschrikt keek ze me aan en zei met een betraand gezichtje.

“Nee, agent, alstublieft, ik heb al zo weinig geld en dan kan ik de hele maand niet meer uit!”

“Tja, dat had je maar eerder moeten bedenken…” en mijn blik ging weer over haar lichaam. Ze had een zwarte strakke broek aan, met zwarte laarsjes met plateauzolen. Een wit truitje, waarin twee heerlijke borsten zaten, had ze onder een dikke blauwe jas aan. Mijn blikken bleven even op haar tieten rusten en ik kon geile gedachtes niet onderdrukken en mijn pik steigerde in mijn broek.

Toen ik haar weer aankeek, was haar huilerige blik weg en keek ze weer stout aan.

Zonder iets te zeggen gleden haar handen over haar kruis en knoopte ze haar broek open. Snel deed ze haar broek omlaag en leunde voorover de motorkap van mijn politiewagen. Onder haar jas staken twee prachtige blote billen lekker wit af. Ze had verdomme geen slip aan en ze bood me verdomme haar lichaam aan! Ik stond sprakeloos, aan de ene kant wist ik dat ik absoluut niet mag bezwijken voor verleidingen, maar aan de andere kant. Een heerlijk kontje met twee rode lipjes eronder, wie wil daar niet zijn stijve lul in schuiven?

Ze gleed met een vinger tussen haar lipjes en begon even op en neer te bewegen in haar heerlijk roze kutje. Ze draaide zich om.

“Oom agent, kan ik niet met wat anders betalen?” en ze wreef haar natte vinger onder mijn neus. Ik rook haar geilheid en ik dacht dat mijn lul door mijn uniform zou scheuren. Maar ik deed niks, behalve stamelen dat het toch echt niet kon en ik streng moest zijn. Ze zag mijn twijfeling want ze gleed met haar hand naar beneden en greep in mijn kruis! Ik probeerde me wat weg te draaien maar haar wrijving was gewoon zalig. Ze ging even door en ik raakte wat versuft van geilheid. Een 18 jarige blonde schoonheid stond in haar blote, prachtige, reet mij over mijn lul te wrijven…

Een paar seconden later was ik weer wat meer bij mijn positieven, maar nu ritste ze mijn uniformbroek open en haalde mijn 18 cm lange, kloppende, pik tevoorschijn. Heerlijk gleed ze met haar vinger over mijn eikel en smeerde wat voorvocht over mijn paarse knop. Langzaam begon ze me af te trekken en ik maakte nog een laatste twijfelachtig protest.

“Nee, Lisa, dit mag niet!” Maar ze bleef me aftrekken en keek mij geil aan.

“Agent, wil je echt dat ik ophoud?” Ze zakte door haar knieën en likte met haar tong over mijn schacht en daarna nam ze mijn lul diep in haar mond. Heerlijk zat ze me te pijpen en ik pakte haar hoofd vast en bewoog haar naar voren en naar achter in een heerlijk ritme.

Met een hand maakte ze de knoop van mijn broek los en deze viel rond mijn enkels. Snel en behendig schoof ze mijn onderbroek naar beneden en hervatte haar geweldige pijpwerk. Haar mondje was zo nat en warm… en zacht. Heerlijk zoog ze met terwijl haar vingers mijn zware ballen kriebelden.

“Mijn god”, kreunde ik “zuig me slet, zuig me en je hoeft je over de boete geen zorgen te maken!”

Ik was helemaal van de wereld door dit hemelse gezuig door dit heerlijke tienersletje. Toen mijn zak zich samen begon te krampen om zo de heerlijke inhoud in haar hete pijpmondje te spuiten, hield ze plotseling op. Ze stond op een ging voorover geleund over de motorkap hangen en draaide met haar mooie witte kontje.

“Kom agent, neuk me in mijn nauwe spleetje.”

Die aanblik van haar strakke kontje was geweldig en ik ging achter haar staan. Met mijn eikel voelde ik de hitte van haar kutje en ik wachtte niet lang voordat ik mijn lans heerlijk naar binnen liet glijden.

Verdomme, wat is die meid nat! Ik duwde mijn hele staaf tot aan de wortel tussen haar benen en ik voelde haar warme billen tegen mijn buik. Ik greep haar bij haar heupen en begon haar heerlijk te neuken. Mijn gezicht duwde ik in haar lange blonde haar en rook haar geurtje. Ondertussen pompte ik harder en harder in die heerlijke jonge strakke kut. Iedere agent droomt ervan om een jonge arrestante ervan langs te geven, maar hoeveel agenten werkelijk zich vergrepen in het openbaar aan een jong tienertje…

Toen keek ik geschrokken op, ik was helemaal vergeten waar we waren! Ik keek rond en er was gelukkig niemand… Oh toch!

Achter de auto stond een jongen van een jaar of 18 met zijn blote stijve leuter in de hand! Ik dacht om snel te stoppen, maar die melkende kut om mijn lul overtuigde me. Ik moest bijna janken, een meid zo lekker te naaien! Lisa bewoog heerlijk op en neer en kreunde steeds harder.

En die jongen begon te zeggen dat ik die teef hard en diep moest naaien.

Ik was zo hard en mijn pik sopte zo heerlijk in Lisa”s vochtige doos! En haar geur was zo lekker dat ik me werkelijk suf naaide! En Lisa riep.

“Verdomme, die raggende lul in mijn kut! Oh! Ik kom!”

Ik voelde haar kut verkrampen en ging nog dieper en harder pompen. Ik voelde haar vocht uit haar kut spuiten. Mijn god wat was die meid geil! Mijn lans vloog nu in en uit haar kut en dit was de meest goddelijke neukbeurt die ik ooit had gegeven.

De jongen die zijn lange lul door zijn vingers liet glijden, terwijl hij keek naar deze politieman die een goddelijk sletje aan het uitwonen was. Hij begon te kreunen en ik keek naar zijn stijve lul. Toen begon hij te lozen en zijn zaad vloog werkelijk door de lucht. Helemaal over de auto op het gezicht van Lisa, die het met een vinger eraf streek en de vinger in haar mond stak.

Dit werd me teveel. Ik trok mijn natte lans uit haar kut en begon mijn zaad te sproeien. Ik spoot op haar billen en mijn sperma liep haar open anus in. Trillend op mijn benen loosde ik mijn sap op haar prachtige blote billen, heerlijk!

Snel trok ik mijn broek op en Lisa deed het zelfde.

Tegen die jongen snauwde ik dat hij op moest rotten en tegen Lisa zei ik.

“Zo is het wel goed meid, maar pas de volgende keer op, dan kom je er niet zo goed vanaf!”

“Bedankt agent!” zei ze met een knipoog en ze reed snel weg op haar scooter.

Ik keek haar verlekkert na en reed daarna snel mijn route af. Ik heb haar nog wel eens gezien en zelfs nog een paar keer genaaid, sommige meiden leren moeilijk.

Kanjer

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreeks met mail. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *