Marc, Carla en Herbert

()

Onze buurvrouw was best een knappe vrouw. Ze woonde zover ik weet al vanaf mijn geboorte naast ons. Haar man zag je nooit, die werkte als vertegenwoordiger. Haar stiefzoon Herbert was achttien en sukkelde met astma. Het was een kind uit het eerste huwelijk van haar man. Ik ging af en toe weleens met hem om. Ons leeftijdsverschil was niet zo groot. Ik was negentien. De buurvrouw was net zo oud als mijn moeder negenendertig. Hun tuin was iets groter dan de onze ze werkte er altijd in. In het weekend deed haar man er soms het zwaardere werk. Toen ze mijn moeder vertelde dat haar man bij haar weg was gegaan, voor een jongere versie was ze weken ontroostbaar.

Toen ik op een keer thuis kwam vroeg mijn moeder of ik de buurvrouw even wou helpen met wat zwaar werk.

“Kan Herbert dat niet mama.”

“Neen, die is daar te zwak voor.”

Dat was het eerste van een lange reeks zwaar werk. Ze was echt dankbaar dat ik haar hielp in de tuin. Herbert hielp ook wel maar kon niet alles.

Mijn achttiende verjaardag werd uitbundig in onze tuin gevierd. Even was het aan het begin van de week spannend geweest en zou het weer als spelbreker kunnen fungeren. Maar het was weer heerlijk juni weer geworden, dus het feest kon doorgaan. Buurvrouw er ook en Herbert.

Een week later had ze iets te doen op zolder. Ze wilde spullen van haar man kwijt. Ik ruimde het op. Het was bloedheer dus ik had alleen mijn korte broek aan.

“Zo Marc, je kunt al zien dat je achttien bent, lekker gespierd man.”

Ze gaf aanwijzingen en vroeg of ik even iets wilde drinken. Zo zaten we even samen in de keuken te kletsen. Ze was luchtig gekleed en haar prachtige borsten kon je geweldig zien. Ze was best een hele knappe vrouw. Ik keek naar haar en mijn lul in mijn korte broek kwam al snel in opstand. Bovendien, ze zag het en ging anders zitten zodat ik kon zien dat ze onder haar rokje geen slipje droeg. Mijn hart klopte in mijn borstkas. Ik kon haar venusheuvel zo prachtig bekijken. Ik dronk het koude glas frisdrank rustig leeg. Ik genoot van het zicht op haar borsten en haar kale kutje. Toen wij ons weer naar de zolder begaven, liepen we langs haar slaapkamer. Ze keek me daarbij veelbetekenend aan.

“Je mag best even samen met mij rusten.” Ik keek haar aan.

“Ja, hij is nu al maanden weg Marc, maar ik heb wel gevoelens, dat is toch normaal.” Ik knikte.

“En… Jij ook wel…” waarbij ze mijn buik streelde, langzaam naar beneden gleed en voelde waarvoor ik mij geneerde.

“Geeft niks, we zijn beide mensen Marc. Maar als ik voor jou te oud ben begrijp ik dat ook hoor. Het is al fijn dat je me zo helpt. Maar ik wil graag iets terug doen Marc.”

Ze nam me gewoon mee, ik leek willoos en zo belanden wij op haar bed. Razend snel had ze mijn korte broekje los. Trok zenuwachtig haar topje uit waarin ik haar prachtige volle borsten had kunnen bewonderen. Ik kwijlde haast toen ik met mijn tong haar tepels bewerkte.

“Ja,” kreunde ze geil. Ze had haar rokje snel uit en lag nu naak op me te wachten. Ik vingerde haar natte kutje ze kreunde waardoor ik nog geiler werd. Het warme zwoele weer werkte alles nog in de hand. Haar hand die in mijn onderbroek was gegleden liet mijn kreunen. Ik schopte mijn korte broek uit toen ze mijn onderbroek uittrok.

“Ja, Marc geil” kreunde ze zachtjes toen ze met haar borsten speelde en haar kutje vingerde. Ze hijgde zo geil. Toen ik met haar begon te vrijen ontspande ze helemaal. Ze leidde mijn stijve paal naar haar kutje. Die gleed in haar en ze kreunde. Ze kreunde zo zalig toen ik in haar stootte. Geil kronkelde ze. Ze genoot toen ik haar neukte, met haar borsten speelde en met haar vrijde.

“Ja!” kreunde ze toen ik haar eventjes uiterst fel neukte.

Wat we beide niet hadden gezien was dat Herbert in de deuropening stond te kijken en zag hoe ik zijn stiefmoeder neukte.

Ze kreunde onophoudelijk en was duidelijk aan een beurt toe.

“Ja, schatje” waarbij ze zo geil kreunde en bewoog. Wat wij ook niet gezien hadden was dat Herbert zijn korte broek en zijn T-shirt had uitgetrokken en nu in zijn boxershort zichzelf aftrok. Met zijn lul in de hand bleef in de deuropening staan.

Toen ik hem als eerst opmerkte kon ik niet meer terug. Ik moest zijn moeder neuken daar zat niks anders op. Herbert zag niet dat ik hem had opgemerkt omdat hij tegen de deurpost stond zijn boxershort had laten zakken en zijn stijve lul masturbeerde. Toen buurvrouw haar zoon opmerkte nadat ze heftig en geil haar hoogtepunt bereikte, reageerde ze heftig en geschrokken.

“Marc! Herbert!” Riep ze uit.

Ik bleef haar neuken. Herbert bleef stokstijf staan.

“Kom eens Herbert” vroeg ik hem. Hij kwam heel voorzichtig naar het bed lopen en hield zijn stijve lul in zijn hand. Hij stamelde iets ter verontschuldiging.

Ik trok hem erbij op bed. Zijn moeder schrok ook dat Herbert ons betrapt had. We hadden stom genoeg de deuren niet dicht gedaan.

“Je moeder heeft soms ook genegenheid nodig, net als jij uiteraard.” Ik duwde hem zo dat ik zijn lul kon pijpen terwijl ik haar gewoon zou kunnen neuken. Herbert was verrast dat ik zijn handen van zijn lul wegduwde, zijn stijve lul in mijn mond nam en hem begon te pijpen.

Herbert begon te hijgen toen ik zijn stijve lul bewerkte terwijl ik zijn voorhuid naar achteren duwde, zijn eikel ontblootte en met mijn tong bewerkte.

Ik neukte zijn moeder gewoon door, trok Herbert naar me toe vrijde even met hem en liet hem los.

Carla zag haar zoon nu genietend naast ons liggen. Ze pakte zijn lul vast en begon hem af te trekken. Ik begon met hem te vrijen.

“Ga op de rand van het hoofdeinde zitten Herbert” vroeg ik hem. Hij deed dat en gelijk begon ik hem weer te pijpen. Zijn moeder zag zijn ballen en begon zijn ballen en kontje te likken. Ik neukte Carla terwijl ik Herbert pijpte.

“Ja,” kreunde ik stootte fel in haar geile kutje, spoot mijn lading sperma in haar. Herbert keek hoe ik klaar kwam in zijn moeder waarbij hij mocht toekijken.

Zijn moeder was zo geil geworden toen ik haar zo fel neukte dat ze het van mij overnam en haar stiefzoon begon te pijpen terwijl hij zo aan het hoofdeinde zat.

Nu pijpte Carla Herbert zo fel dat hij kreunde.

“Mama, ik kom, ik kom!” Waarbij hij een lading sperma in haar keel spoot.

Carla was al een aantal keren lekker klaargekomen. Ze begon terug te kreunen nu ik haar bleef neuken.

“Ja!” Gilde ze en bereikte alweer haar hoogtepunt.

Herbert leunde tegen de muur keek hoe ik zijn moeder bleef neuken.

“Mag ik achter je kijken Marc, hoe jouw lul in mama’s kutje stoot? Zijn stiefmoeder deed haar benen wijd ik deed de mijn ook iets uit elkaar zodat Herbert het goed kon zien.

Ik voelde zijn vingers tegen mijn stijve lul waarbij hij ook Carla haar kutje aanraakte met zijn vinger en haar zo vingerde door gelijk met mijn lul in haar kutje te glijden. Carla kreunde weer heftig van deze verandering.

Ik bleef haar neuken stootte diep in haar en liet Herbert zijn gang gaan.

“O! Marc.” kreunde ze. “Herbert wat geil zo te laten kijken en vingeren. Ja! Doe maar ik vindt dat ook heerlijk. Je kan ook met je tong en je vingers erbij Herbert. Dan kun je proeven, likken en vingeren.”

“Mag dat Marc?” Vroeg Herbert.

“Ja, hoor doe maar wat voor jou lekker is.”

Ik kreeg nu ineens een extra kick terwijl Herbert ook aan mijn stijve lul likte. Daarbij zijn moeder likte en zijn vingers met mijn lul in haar kutje duwde en bewoog. Carla kreunde, kronkelde en schokte heftig.

“Ja” kreunde ze terwijl ik met haar borsten speelde. Ik vrijde met haar en Herbert was zo geil dat hij steeds doldriester werd.

“Lekker” gromde Herbert als hij zijn hoofd weer begroef tussen onze benen.

“Ja,” kreunde ik en spoot zijn moeder voor een tweede keer vol. Maar nu zo heftig en geil dat ik helemaal van de wereld raakte zo lekker was het.

Carla schokte gelijk met mij. Ze had de ene na het andere orgasme bereikt.

Toen ik naast haar rolde keek Herbert me geil aan. Zijn lul was keihard. Ik trok hem bovenop me en begon met hem te vrijen. Zijn moeder was bleef uitgeput en voldaan op bed liggen met haar ogen dicht.

“Kun je kontje neuken Herbert?” Fluisterde ik hem in.

“Ja, wel eens gedaan met een vriendje.”

“Neuk me,” siste ik “jij kan me ook neuken.”

Ik ging op mijn buik liggen. Herbert was zo geil en stootte zijn stijve lul met kracht langs mijn sluitspier mijn kont in. Ik slaakte een zachte pijnkreet toen hij zo fel in me stootte. Gelijk begon hij mij fel te neuken. Zijn ballen kletsten tegen mij kont aan. Ik bewoog mijn kontje, drukte die naar boven om hem zo lekker mogelijk te laten neuken.

Carla keek naar haar stiefzoon die mij nu fel neukte.

“Je hebt een goede leermeester Herbert.”

“Ja,” kreunde Herbert en spoot zijn sperma diep in me.

Voldaan lagen wij gedrieën na te genieten.

Kanjer

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *