Nu ben ik biseksueel!?

()

David kwam in de regen die met bakken naar beneden viel, de bocht door. Hij zag net op tijd de alarmlichten en kon hij de auto ontwijken. In een flits zag hij een ouder echtpaar zitten. Hij besloot te stoppen om te kijken of hij kon helpen. Hij rende door de regen naar de auto en de man deed zijn raampje open.

”Kan ik iets voor u doen? U staat hier wel erg vreemd en gevaarlijk.”

” De auto doet het niet meer en we proberen onze zoon te bereiken zodat hij ons op kan halen. Maar hij neemt zijn telefoon niet op.”

”Moet u nog ver?”

“Nee,“ antwoordde de man, “slechts 3 km, maar zoals gezegd, de auto doet het niet meer.”

David keek en dacht ‘ik kan die mensen om 1 uur ’s nachts hier niet laten staan’.

“Bent u wel eens gesleept?” De man knikte bevestigend. “Zal ik u dan naar huis slepen?”

De man keek verbaasd en vroeg.“Zou u dat willen doen?” David knikte, vroeg het paar even te wachten, liep naar zijn auto en parkeerde zijn auto vlak voor de kleine auto van het echtpaar.

Hij deed zijn kofferbak op, haalde de sleepkabel uit de auto en begon de kabel te bevestigen. Toen hij dit gedaan had, was die ondertussen smerig en kletsnat.

De man vroeg. ”Zal mijn vrouw in uw auto mee rijden, zodat u weet waar we wonen? We wonen namelijk nogal afgelegen.”

David knikte en de man liep naar zijn auto en zei.

“Leni, rij jij met die mijnheer mee om de weg te wijzen?” De vrouw stapte uit en nam vervolgens plaats bij David in de auto.

Na een paar minuten kwamen ze bij een schitterende boerderij aan. Nadat David de sleepkabel had los gemaakt, werd hij uitgenodigd om binnen iets te komen drinken. Binnen gekomen vroeg de vrouw.

“Hebt u veel haast?” David keek de vrouw niet begrijpend aan. De vrouw glimlachte en verklaarde.

”Dan was en droog ik snel even uw kleren.”

“Ik heb alle tijd, maar dat is niet nodig hoor.”

“Dat is toch wel het minste wat we kunnen doen.”

David twijfelende en dacht rillend van de kou ‘ach wat… ik ben morgen vrij… dus alle tijd. De vrouw las zijn gedachten blijkbaar van zijn gezicht.

“Loop maar even mee.” Zonder af te wachten liep ze hem vooruit naar de kelder. Tot David ’s grote verbazing zag hij dat ze een zwembad, sauna en zeer ruime douches hadden. Alles zeer luxe en ruim. Kijkend naar het zwembad zei David.

“Wauw, dit is mooi, kan ik gelijk even zwemmen.” Hoewel hij het als grapje bedoelde hoorde hij achter zich.

“Momentje dan regel ik dat even.” Hij zag dat de man achter hen was aangelopen. De man liep naar de rand van het bad, drukte op een knopje en het zeil van het zwembad werd automatisch opgerold. De vrouw keek hem lachend aan.

“Zullen we ons nu ook maar eens even voorstellen, ik ben Leni en mijn man heet Maurits.” Waarna ook David zich vervolgens aan hen beide voorstelde.

“Zo, nu we kennis hebben gemaakt, kunnen we even de kleren uit doen zodat ik ze kan wassen en drogen en doe ik ondertussen iets te drinken in. Wij zijn gewend naakt te zwemen heb jij er bezwaar tegen of wil jij liever een zwembroek aan, dan moet ik er even een zoeken.”

David lachte. “Ik ga regelmatig naar de sauna, dus ik heb geen problemen met bloot.”

“Mooi,” zei Leni en zonder iets af te wachten stond ze binnen 2 seconden naakt voor David. Vol verbazing zag hij dat Leni, die toch dik in de 60 was, een erg mooi lichaam had. Ze had enorme tieten, een buikje en overgewicht, maar zeker niet storend. En ze was intiem geschoren, hoe vreemd ook, dat had hij bij een dame van die leeftijd echt niet verwacht. Ze keek David aan.

“Krijg ik jouw kleren ook dan kan ik die wassen.” David schrok, want hij voelde zich betrapt dat hij ongegeneerd naar haar lichaam stond te kijken. Snel deed hij zijn kleren uit en zag tot zijn schrik dat zijn kleine jongen wakker was geworden, hij schaamde zich er voor maar het was al te laat. Hij raapte zijn kleren bij elkaar en overhandigde die aan Leni, die hem meteen lach op haar gezicht aankeek. David verontschuldigde zich.

“Sorry, was niet de bedoeling,” doelend opzijn ondertussen hard geworden paal, “maar bij zo’n mooi uitzicht doet die dat vanzelf.”

“Daar hoef jij je toch niet voor te verontschuldigen, ik vind het heerlijk om te zien en Maurits zeker ook.”

David keek opzij en zag dat Maurits ondertussen ook naakt was en net als Leni en hij zelf ook intiem geschoren was. David kreeg een glimlach.

“Ik ben in elk geval niet de enige die jouw lichaam mooi vind, doelend op de harde paal van Maurits. Leni glimlachte.

“Ik denk dat die bij Maurits gestegen is door de aanblik van jouw lichaam en niet vanwege mijn lichaam.”

Vervolgens draaide ze zich met de kleren in de hand om. David, als overtuigde hetero, wist niet wat hij hier van moest denken, liep naar de rand van het zwembad en dook in het water. Het water was heerlijk warm. Het duurde niet lang of Maurits dook ook in het water en kort erna was Leni alweer terug met de mededeling dat de wasmachine stond te draaien en met een plons dook ze ook in het water. Na zo’n 15 minuten in het water te hebben gezwommen en gesparteld stapten ze allemaal uit het water. Leni keek David aan.

“Wil jij je nog even afspoelen?” David knikte en zonder afwachten liep Leni voor hem uit. In de hoek was een enorme douche waar je met wel 10 mensen onder kon staan. Ze begonnen zichzelf in te zepen en David zag hoe Leni veel aandacht besteedde aan het inzepen van die enorme tieten en hij betrapte zich erop dat zijn paal weer begon te groeien. Hoewel hij het erg vervelend vond was hij blijkbaar niet de enige, want ook Maurits had ondertussen weer een harde paal. Hij zag dat Leni hem aan keek en David haalde verontschuldigend zijn schouders met een blik van ‘sorry, maar ik vind je lichaam geil en dit is de reactie’. Leni begreep deze blik.

”David is niet erg hoor… als je mijn lichaam geil genoeg vind om er een harde lul van te krijgen, dan wil ik je er met alle plezier van af helpen als jij dat ook wilt tenminste.”

Hoewel David wel iets gewend was, vond hij dit toch wel erg direct en hij wist niet direct een antwoord te geven. Hij zag dat Maurits met een grote glimlach op zijn gezicht stond, dus blijkbaar vond die het ook niet erg. Leni zag aan David dat hij geen raad wist met zo’n direct aanbod en ze vroeg.

“Mag ik je even pijpen? Ik ben dan wel een oude vrouw van 64, maar pijpen vind ik nog steeds heerlijk hoor.”

David was weer vol verbazing, Leni had dan wel een buikje en zo’n 10/15 kg  overgewicht maar hij vond haar seksueel erg aantrekkelijk. Leni liet er geen gras over groeien en ging voor David staan, ze keek hem aan en vroeg.

“Mag ik even?”

David knikte en zonder af te wachten zakte Leni door haar knieën, begon hem zonder omhalen direct te pijpen en hij voelde dat ze dit beslist vaker had gedaan. Hij leunde tegen de muur en zag dat Maurits zichzelf aan het aftrekken was, blijkbaar vond hij het een geil gezicht dat zijn vrouw een andere man aan het pijpen was. David genoot van de heerlijke pijpbeurt en liet het allemaal over zich heenkomen. Leni kon zijn redelijke lul helemaal in haar mond nemen, ze was duidelijk bedreven in het pijpen. Na een tijdje voelde David dat hij zo klaar ging komen.

“Leni, stoppen anders kom ik klaar.” Leni stopte even.

”Dat mag wel als je wilt, je mag in al drie mijn gaatjes wel klaar komen, of kom je liever in een van de twee gaatjes van Maurits klaar?” David keek naar beneden, recht in haar ogen en zag dat ze het meende.

“Maar ik ben hetero.”

Leni vroeg alleen. ”Weet je dat zeker?”

“Ja, dat weet ik zeker.”

“Ben je wel eens door een man gepijpt dan?” vroeg Leni.

“Neen, dat ben ik niet.”

“Probeer het dan eens een keer en dan kun je altijd nog beslissen wat je wilt, biseksueel worden of hetero blijven. Maurits kan pijpen als geen ander.”

David wist het niet, het idee trok hem totaal niet. Leni stond op en commandeerde.

“Maurits hier op je knieën en zorg er voor dat David nog geiler gaat worden.” Tegen David zei ze.

“Laat je gaan en ervaar het maar eens hoe het is als een man je pijpt.”

David kon niet eens zo snel denken want hij voelde de mond van Maurits al over zijn paal glijden. Nog in de geile bui door de pijpbeurt van Leni liet hij het over zich heen gaan. Intussen gaf Leni hem een heerlijk tongzoen.

Terwijl hij voor de eerste keer door een man gepijpt werd en hij heerlijk stond te tongen met Leni liet hij zijn handen over de enorme tieten van Leni gaan, iets wat hem alleen nog geiler maakte. Het duurde niet lang of Leni verbrak de tongzoen en vroeg.

“Mag ik even toekijken en met mezelf spelen?” David keek haar niet begrijpend aan.

“ Ik vind niets geiler dan te kijken hoe twee mannen met elkaar geilen en dan met mezelf spelen. Ik kom dat heel snel en heel vaak klaar.”

David kon niet eens zo snel antwoorden of Leni deed drie stappen terug en daar stond hij dan. Met zijn rug tegen de muur voor het eerst door een man gepijpt worden en vlak voor zijn neus een vrouw met een geil lichaam die haar kut aan het strelen en vingeren was. Hij zag dat Leni gelijk had, in ‘geen tijd’ hoorde hij haar kreunend klaar komen en zag dat ze het echt geil vond. Ze keek David recht in de ogen.

“Laat je gaan, Maurits gaat je leeg zuigen. Spuit je maar lekker leeg in zijn mond, hij zal het doorslikken”.

David voelde zich geiler en geiler worden, al was het de eerste keer dat hij door een man gepijpt werd, hij vond het allemaal super geil. Leni, ging ondanks dat ze net was klaar gekomen, gewoon door met zichzelf strelen. Ze bleef David recht in de ogen kijken.

“Zullen we samen klaar komen?” David knikte en zag dat haar handen fanatieker haar kutje bewerkte.

”Pak zijn hoofd en neuk je lekker in zijn bek klaar… neuk je lekker klaar in die slaven bek!” Blijkbaar werd ze steeds geiler van de grove taal.

“Toe maar… die slaaf is ervoor jou genot… neem zijn hoofd maar en neuk je lekker klaar in zijn slavenbek,” riep ze uit.

David werd geiler en geiler, liet zich meeslepen door Leni en pakte Maurits hoofd in zijn handen en begon deze in zijn mond te neuken, iets wat hem nog geiler maakte. Leni werd duidelijk nog geiler en riep weer.

”Toe maar… hij is niet van suiker.. neuk hem maar lekker diep in die slaven bek!”

Dit was voor David te veel, hij voelde zijn ballen samen knijpen in zijn zak en voelde dat hij zo zou klaar komen. Leni keek hem aan en gilde.

”Ja.. ik ga komen!” En luid schreeuwend kwam ze voor de tweede keer klaar. Dit op hetzelfde moment dat ook David heerlijk klaar kwam. Hij spoot zich helemaal leeg in Maurits zijn mond en merkte aan het gekreun dat Maurits dit zeker niet erg vond.

Maurits zoog elke druppel naar binnen slikte alles door. David was al heel lang niet meer zo lekker klaar gekomen. Leni kwam naar David toe en kuste hem opnieuw.

“Mm…, dat was lekker, hoe was jouw eerste ervaring om door een man klaar gepijpt te worden?” David zuchtte en met een glimlach zei hij.

“Deze ex hetero vond het heerlijk.” Leni vroeg.

“Vindt je het erg als Maurits en ik met elkaar omgaan zoals normaal als er niemand bij is? Hij is namelijk mijn slaafje en ik zou het heerlijk vinden als hij ook jouw slaafje zou zijn.”

David antwoordde. “Geen probleem hoor, als jij het heerlijk vindt, dan heb ik er zeker geen problemen mee.”

“Neen, dat bedoelde ik niet. Maurits is mijn slaaf en ik zou hem graag net als normaal ook misbruiken. Maar Ik zou het ook heerlijk vinden als jij hem als jou slaafje zou misbruiken. Als je zin hebt iets met hem te doen, dat je dat ook doet. Als je zin hebt klaar gepijpt te worden, dan roep je hem en geef je hem daar opdracht voor, hij zal je zonder meer direct pijpen zoals jij dat wilt. Als je zin hebt om je in zijn kont klaar te neuken, neem je hem gewoon op dat moment en neuk jij jezelf gewoon lekker klaar in zijn kont. Je hoeft daarbij geen rekening met hem te houden maar hem gewoon misbruiken als je er zin in hebt.”

David gaf Leni een kus en zei alleen. “ Mm…”

“Kom, we gaan zitten. Slaaf, geef ons wat te drinken in.” Commandeerde Leni.

Zonder af te wachten ging ze in een van de heerlijke stoelen zitten. David ging naast haar zitten en ze kletste heerlijk over wat ze net beleefd hadden en dat David het super geil gevonden had door een man klaar gepijpt te worden. Leni zei.

“Daar ben ik erg blij om, want er is voor mij niets geiler dan twee kerels met elkaar te zien geilen.”

“Ik was tot vandaag overtuigd hetero, maar met mijn 30 jaar kom ik er pas achter hoe geil het is als een man je klaar pijpt.” Leni moest lachen.

“Wil je andersom ook proberen?” David had zich dat nog niet bedacht maar vond het idee wel geil, nu was het zo heerlijk met dit stel dat hij dit ook wilde proberen. Leni las het antwoord van zijn gezicht.

“Kom laten we het direct proberen.” Ze liep naar de muur en maakte een touw los. David zag dat er een stang met boeien zakte en het duurde dan ook niet lang of Maurits stond aan het plafond gebonden en Leni deed hem ook nog een blinddoek om.

“Zo…” zei ze, “je testobject staat klaar.”

David was nu helemaal in de stemming, hij wilde dit proberen, zakte door zijn knieën en voor het eerst van zijn leven nam hij een lul in zijn mond.

Hoe vreemd het ook was, hier hoefde hij niet aan te wennen en hij begon vol overgave zijn eerste pijpbeurt weg te geven. Hij voelde dat Maurits dit ook geil vond. Leni was naast hem gehurkt en fluisterde.

”Let op, dan laat ik hem heel snel spuiten. Kijk maar of je het wilt slikken of niet, je voelt wel wanneer hij klaar komt. Ik zal het even versnellen.”

Voor hij wist wat er ging gebeuren was Leni achter Maurits gaan staan, trok zijn billen uit elkaar en begon met haar tong zijn sterretje te likken. En inderdaad, Maurits reageerde direct, het rimmen van Leni en het pijpen van David maakte dat hij al snel op het punt stond klaar te komen. Voor David was er geen twijfel meer, hij wilde per se dat Maurits in zijn mond klaar zou komen en daar hoefde hij inderdaad niet lang op te wachten. David ging door met pijpen en greep onderlangs naar het kutje van Leni die gehurkt achter Maurits zat en die haar klitje aan het strelen was. Hij liet twee vingers in haar kutje glijden en nog voor Maurits klaar kwam, hoorde David Leni schreeuwend klaar komen.

Op dat moment kwam ook Maurits spuitend in zijn mond klaar. David vond het geweldig en voelde dat zijn paal ook weer op knappen stond. Hij genoot nog na van het klaar komen van Maurits en het feit dat hij voor het eerst sperma geslikt had en wist zeker dat hij dat ook vaker wilde. Leni liep naar de muur en liet het touw vieren zodat Maurits los gemaakt kon worden. Direct liep ze terug en begon David ’s ballen en paal te strelen en vroeg.

“Ben je klaar voor de volgende ronde?” David knikte.

“Kom maar schat, dan kun je ervaren hoe geil het is een slaaf te neuken.”

David dacht ‘ach wat, ik heb als hetero toch ook af en toe een vrouw in haar kont geneukt en vind het ook heerlijk’. Leni commandeerde Maurits.

“Liggen!… Je kont gaat geneukt worden.” Maurits gehoorzaamde direct en ging op zijn buik liggen. David, zeer geil van wat er net allemaal gebeurd was, zag hoe Leni uitnodigend de billen uit elkaar trok en zei.

“Schatje hij is van jou, neuk jezelf lekker klaar je hoeft geen rekening met de slaaf te houden.” David merkte op dat hij wel heel gemakkelijk Maurits zijn kont in bezit kon nemen en Leni zei.

“Ja, die is goed getraind met een grote butplug, hij is voor jou, neem hem in bezit en neuk je lekker klaar.” David was super geil en begon direct een heerlijk tempo aan te houden. Hij voelde de handen van Leni zachtjes zijn ballen strelen en voelde hoe ze een vinger in zijn kontje stak. Dit maakte hem nog geiler. Leni riep.

“Schatje ga door… neuk je klaar in deze slaaf, hij is er voor jouw genot… neuk hem maar lekker hard!” David werd weer geiler en geiler, hij hoorde Leni vragen.

”Schatje vind je het goed dat ik even stop met mijn handen en nog een keer klaar wil komen?”

David knikte, hij was zo geil dat hij alles lekker en goed vond. Leni ging voor Maurits zijn gezicht liggen en riep.

“Likken slaaf… kom op… lik mijn geile natte kut!”

David neukte Maurits zijn kont nog harder, voor zijn ogen was Maurits vol overgave Leni aan het likken, Leni stimuleerde haar klitje en toen ze zag dat David op het punt stond klaar te komen begon ze nog heftiger haar klitje te bewerken. Ze riep weer.

“Likken slaaf… wij komen alle twee zo klaar… likken… likken… likken!” En David zag dat ze weer klaar kwam.

Op dat moment borrelden zijn ballen en zocht zijn sperma een weg naar buiten. Heerlijk kwam hij klaar in de kont van Maurits. Ook Leni lag weer klaar te komen, dit was duidelijk hoor- en zichtbaar.

Nadat hij was klaar gekomen rolde hij zich van Maurits af.

Na even nagenoten te hebben was Leni naar hem gekomen en vroeg.

“Schatje zullen we even douchen?” Dat was niet helemaal overbodig en ze stapten samen onder de douche. Voor hij iets kon vragen, zei Leni.

”Maurits mag pas als wij klaar zijn, hij is er alleen voor ons genot, daarvoor is het een slaaf.” Na het douchen lieten ze zich weer in de heerlijke stoelen vallen en kletsten ze nog even na.

Bij David was er nu het verlangen om zelf ook anaal ontmaagd te worden en hij wist heel zeker dat hij vanaf nu hetero af en overtuigd biseks was.

Kanjer

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Nu ben ik biseksueel!?”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *