Mevrouw Vertommen

()

Onlangs was ik in mijn geboortestad een paar daagjes terug bij mijn ouders. Alle beelden van vroeger dwarrelden door mijn hoofd. Kwam misschien door de geuren en geluiden. Ik liep naar het grootwarenhuis in de wijk, en in gedachten verzonken botste ik er met mijn wagentje tegen een vrouw op die ik onmiddellijk herkende, maar dat liever niet had gedaan. Ze keek mij ook aan en zei meteen. “Kanjer, toch?”. Daar stond ik dan. Mijn kaken kleurden rood.

Mevrouw Vertommen is de moeder van Hendrik, mijn jeugdvriend. In mijn schooljaren kwam ik vaak bij hen thuis. Hendrik ouders waren ruimdenkende mensen, die de nieuwe tijd vertegenwoordigden. Alles was bij hen bespreekbaar en Hendrik sprak zijn vader aan met “Bert” en zijn moeder met “Linda”. Dat vond ik toen raar, omdat we thuis “Mama” en “Papa” zeiden en over een heleboel dingen wijselijk onze mond hielden.

De naam “Linda” lag me op de lippen, maar ik zei mevrouw Vertommen. Ze moest me goed bekijken en sprak glunderend lovende woorden over mijn uiterlijk. Zelf zag ze er ook goed uit voor een vrouw tegen de veertig. De laatste keer dat ik haar zag was tijdens mijn middelbare schooljaren. Zo’n vijf jaar eerder. Ze was toen juist van mijnheer Vertommen gescheiden. Hendrik hield me met smoezen bij hen thuis weg. Daar had hij een goede reden voor. Maar op een avond kwamen we van een feestje terug en vroeg hij me voor een afzakkertje.

In de woonkamer vonden we mevrouw Vertommen half naakt en dronken op de grond. Op de bank lag een roze vibrator en tussen de wijnflessen op de tafel lag een spiegel. Haar kut was wit van het scheerschuim. Hendrik duwde me naar de achterdeur en zei dat ik moest wachten. Even later riep hij me terug en vroeg me om haar samen op de bank te tillen. Dat heb ik gedaan. Behalve meelij, had de aanblik ook lust bij me opgewekt. Het beeld kreeg ik niet meer uit mijn gedachten.

Hoe langer ik bij het grootwarenhuis oog in oog met haar stond hoe duidelijker keerden de beelden terug. In een paar tellen stond ik met een enorme paal in mijn broek. Ik was drie dagen weg van mijn vriendin Silvie, in Kortrijk, waar ik studeerde, en had die dagen om haar geen enkele keer aan masturbatie gedaan. De verleiding was er wel constant. Maar met mevrouw Vertommen, oog in oog, voelde mijn paal aan als een blok hout naast de haard. Toen ze over haar Hendrik begon merkte ik dat ze zich een paar keer versprak doordat ze mijn paal had opgemerkt. Dit deed ze bijna meisjesachtig en keek onrustig om haar heen of we werden beloerd. Uiteindelijk reden we samen naar de kassa.

Ze vroeg. “Heb je alleen maar dat?”

Ik had een six -pack bier en een zak chips van mijn merk. De rest brachten mijn ouders thuis. Ze lachte hierom.

Maar na het afrekenen stond ze met twee grote tassen aan het eind van de kassa. Ik nam er een over en zei dat ik die wel zou dragen. Ik dacht dat ze met de auto was, maar buiten zei ze dat ze de tas zelf wel naar huis wilde dragen. Ze woonde dicht bij dit winkelcentrum.

Het was voor de maand juni heerlijk weer. We liepen naast elkaar in de zon naar haar flatje. Ze vroeg me over van alles en nog wat uit. Juist voor ik de tas aan haar overhandigde bedacht ik me en bood aan om nu ook maar het laatste stukje mee te lopen. Uit de tas stak een prei, sinasappels en maandverband en nog wat dingen die een jongeman niet snel koopt. Bij de deur wilde ze de tas overnemen, maar ik stond er op om de tas tot de deur te dragen. Daarover was ze erg gevleid. Ik liep achter haar aan naar de keuken waar het werd neergezet. Binnen herkende ik een paar dingen van vroeger uit hun toenmalige woning. Dat deed me weer denken aan die avond bij hen thuis met de idiote beelden. Ze had een grote boekenkast met veel mooie boeken waarvan ik er vroeger wel eens een paar had mogen lenen. Toen ik omkeek zag ik hoe ze voorover bij de koelkast stond. Door haar hakjes had ze mooie strakke kuiten en een prachtkont. Al die tijd had mijn pik hard gestaan. Maar nu begon hij te kloppen en flink te tintelen rond mijn kloten. Ik was beren-geil en zou meteen naar huis zijn gegaan als ik er Silvie had getroffen. Nu stapte ik op haar toe en bood spontaan aan om te helpen. Toen ze overeind kwam keek in haar fris bebloemde zomerbloesje. Het stond nogal open. Haar borsten schommelden heen en weer. Ze waren niet groot, maar wel mooi rond. Later zou ik merken dat ze een push -up bh droeg.

Ze keek me aan en zei. “Maar dat kan toch niet!”

Ik gaf haar vlug een kus op haar mond, waardoor ze even nog verder uit haar rol sloeg.

“Kan toch niet,” zei ze nogmaals.

Ik omarmde haar teder en kuste nogmaals, maar nu vol op haar mond. Ze beantwoorde deze kus warm. Met een hand op haar bil moest mijn bedoeling wel duidelijk zijn. Na een paar tellen voelde ik haar vingers over mijn broek gaan en mijn pik zachtjes strelen. Dan liet ze los en trok me met haar mee naar een slaapkamer aan de achterkant van appartement.

Ze sloot de vitrage en glipte naar de badkamer. Ze kwam direct terug en wierp het dekbed voor mij aan een kant open. Ze zei dat ik alvast kon liggen. Minutenlang lag ik ongeduldig me allerlei houdingen aan te nemen met het dekbed tot mijn middel. Ik hoorde haar neuriënd met water kletteren, en met potjes en zo bezig. Dan kwam ze terug met een hemdje en slipje aan. Ze schoot bij me in bed en keek me lief aan, maar tevens bedenkelijk. Ik begreep dat ze lang voor de spiegel had staan twijfelen.

Onder het laken schoof ze haar slipje uit en trok haar hemdje over haar hoofd. Ze nam mijn hand en liet haar borsten betasten. Die waren mooi rond, al hingen ze, maar haar tepels waren hard. Ze nam mijn pik en taste die af, tot ze er grip op had. Dan begon ze met complimentjes, zoals meisjes die verrast zijn bij het uitpakken van cadeautjes op hun verjaardag of met Sinterklaas.

Ik had nog maar een doel. Even later lag ik op haar te pompen en gaf me helemaal over aan mijn gevoel en met al mijn opgedane kennis. Ze kirde en was een oude hooischuur die in de fik stond. Hoewel oud was ze niet. Haar lichaam voelde jeugdig aan. Een paar keer toen ik uit haar schoot en me terug plantte voelde ik de enorme dikke bos schaamhaar met mijn vingers.

Met haar bruine ogen en geblondeerd haar moest dit wel donker zijn. Ik lag te pompen en mijn stinkende best te doen. Misschien nog wel beter dan ik me er de laatste tijd bij Silvie mee had afgemaakt.

Ik pompte een overvloedige stroom zaad diep in haar.

Ze klampte zich kortstondig aan me vast en stamelde iets waar ik nog lang over heb liggen nadenken.

“Jongen toch!”

We lagen een tijdlang lam. Mijn hartslag liep langzaam terug. Ik stond op en ging naar de woonkamer om een biertje van mijzelf te halen. Meteen greep ze me vast en zei dat ze zich niet had mogen laten… Hierop trok ik me los en zei dat ik alleen maar een biertje ging halen. Ik liep naakt rond en voelde me geweldig. Ik maakte twee flesjes open en ging er mee terug. Ze sloeg af en zei dat ze niet meer dronk.

Naast haar lurkte ik aan mijn flesje en hoorde haar verhaal aan. Ze woonde hier nog niet zolang, had een nieuwe baan als lerares Frans gevonden, en was bezig om haar nieuwe leventje op de rails te krijgen. Over Hendrik sprak ze niet, en dat was maar beter ook. En over haar ex. Ook niet.

Mijn tweede flesje bood ik haar alsnog aan, maar ze sloeg af. Ik lurkte verder terwijl ze over de school sprak. Telkens viel de naam Herman. Toen ik naar hem vroeg zei ze dat het niet belangrijk was, en snel er achteraan. “We zijn niet getrouwd.”

Ik bekeek haar gezicht en zag de kleine kraaienpootjes die me eerder niet waren opgevallen. De rimpeltjes rond haar mond en de overdaad aan make-up. Daarom trok ik het dekbed terug en begon haar borsten te kussen. Dat liet ze al pratende toe. Mijn hand zocht haar Venus en klit. Hier deed ze wel even moeilijk over. Ze klemde haar dijen bijeen en trok haar benen op. Via haar billen vond ik haar natte spleet.

Ik nam mijn pik en stootte op onze zijden gelegen bij haar naar binnen. Door mijn lengte ging dat gemakkelijk. Zo lag ik met haar tegen me aan. Als twee lepeltjes. Na een tijdje begon ze zich ineens los te maken en draaide zich naar me om.

“Zou hij ons gezien hebben?” vroeg ze, “de buurman loopt al voor de derde keer lang het raam!”

Ze trok veilig het dekbed terug en bleef naar het venster kijken. Van binnen kon je wel naar buiten kijken, maar andersom leek me nogal moeilijk. Daarom kroop ik terug op haar en sloeg het dekbed weg wegens de warmte.

“Daar gaat hij weer” hoorde ik haar zuchten. Ineens zagen we hem stil blijven staan, en met zijn handen tegen het raam naar binnen gluren. Misschien een halve minuut, niet langer. Linda trok vlug het dekbed terug en stamelde. “Dit kan toch niet.”

Maar ons liedje was nog lang niet uit.

Buurman bleef weg en ik kreeg alle tijd om elk haartje op haar kut te bewonderen. Ze had roodbruin haar. Ik liep terug voor bier en nam er weer een voor haar mee. Omdat ze dorst had nam ze toch een klein slokje. Ze werd er helemaal uitbundig van.

Ze begon me rare standjes uit de Kama Sutra te leren. Als je geil bent dan heb je daar helemaal geen tijd voor. En voor de lol is het ook al niks. Alleen maar goed om kramp te krijgen.

Er liep weer iemand voor het raam langs. In een schim. We zagen niet of het de buurman was. Ik zei spottend dat ik wel zou gaan vragen of we licht aan moesten doen, om het beter te zien.

Hierop werd mevrouw Vertommen lacherig en lurkte aan mijn tweede flesje, zonder het terug te geven. Het was maar goed dat ik niet meer dan zes flesjes bij me had. Na het laatste flesje begon ze te bedelen of ik in de supermarkt niet nog wat er bij wilde halen? Niet lang daarvoor had ze gezegd nooit meer te zullen drinken. Ik trok mijn kleren aan en ging heen.

Bij de grootwarenhuis kocht ik een six-pack en een zak chips, omdat die bij haar was blijven liggen, en liep er mee naar huis. Soms denk ik aan haar terug. Met liefde, en koude rillingen rond mijn kloten.

Kanjer

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *