Ochtendpret

()

Op een ochtend word ik gewekt door de tsjilpende gezangen van enkele vroege vogels. De eerste priemende zonnestraaltjes van de ochtendzon gluren van achter het gordijn de kamer binnen en verlichten de kamer met een warm- gele kleur. Het is een heerlijke nacht geweest. Ik voel me zalig loom en geniet nog even van de warmte van mijn bed en het gewicht van het donsdeken op mijn naakte lichaam. Hm…, lag er nu maar iemand naast me. Mijn hoofd zegt opstaan, maar mijn ganse lijf verlangt naar een goede portie seks.

Tot voor kort deelde ik nog de lakens met mijn toenmalige vriendin, dan konden we er enorm van genieten als ik ’s morgens tegen haar kroop en mijn harde paal tegen haar billen duwde. Het duurde nooit lang voor ze haar bekken naar achter duwde, het signaal dat ze klaar was om mij te ontvangen.

Dan nam ze mijn paal in haar hand en begeleidde die tussen haar natte lipjes. Met een trage beweging naar voren, drong ik zo langs achter bij haar naar binnen, genietend van haar warme, natte kut die zich vastzoog rond mij.

Slaapdronken, de ogen gesloten, om elke gewaarwording zo intens mogelijk te kunnen beleven, zo konden we dan minutenlang heel traag in en uit elkaar gaan.

Jammer genoeg lag ik die morgen alleen in bed, met een dikke knoert tussen mijn benen. Langzaam streelde ik mijn geslacht en kneedde ik mijn gezwollen ballen. Tot ik ineens besef kreeg van tijd en dat ook op de wekker bevestigd zag: hoog tijd om op te staan, want de wekker had het laten afweten en ik moest dra naar het werk! Het ochtend ritueel gebeurde in versneld tempo. Koffie zetten, PC opstarten, scheren. En voor ik mij douchte en aankleedde had ik ook de gewoonte mijn mail nog even te checken. Zo zat ik daar aan mijn PC, in mijn kamerjas, met een geurige kop koffie bij de hand.

In mijn inbox zit een bericht van Sarah. Sarah is een ex-vriendinnetje van mij en hoewel ze een vriend heeft blijft er nog altijd een heel geladen en prikkelende sfeer hangen als we contact hebben met elkaar. We vinden het ook heel opwindend om elkaar wat op te geilen en precies het onbereikbare van onze verlangens maakt het des te spannender. Er is helemaal geen gêne tussen ons en we vertellen elkaar ook altijd in geuren en kleuren onze laatste erotische ervaringen.

Ze werkt als verpleegster in een ziekenhuis en ze was gisteren op haar werk getuige van een stoeipartij tussen Mia, haar hoofdverpleegkundige en één van de artsen van de afdeling, Dr. Maazouf.

Zoals je uit de naam kunt afleiden, Dr. Maazouf is van Afrikaanse afkomst en hij staat bekend om zijn niet geringe libido. Mia is een vrouw van middelbare leeftijd, best een streng uitzicht, maar met een heel slank en aantrekkelijk lichaam, met hele pronte borsten onder haar steeds strakke witte uniform.

Die dag was Sarah onverwacht naar de kelderverdieping moeten gaan om er een doos met infusen te gaan ophalen. In de kelder is er normaal geen levende ziel te bespeuren, er staan enkel wat oude machines die niet meer gebruikt worden en ook wat reservemateriaal onder een hele dikke laag stof.

Daar aangekomen hoorde Sarah uit één van de kamers een gedempt hijgen en kreunen. In een eerste reactie wou ze rechtsomkeer maken en de kelder verlaten, maar uiteindelijk bleef ze toch stilstaan. De natuur was haar te sterk.

Het toeval wilde dat ze die morgen geneukt had met haar vriend, maar hij had weinig tijd gemaakt voor haar en ze was onbevredigd achtergebleven. De hele dag was het al wat klam geweest tussen haar benen en ze moest haar uiterste best doen om haar gedachten niet te laten afdwalen.

Zelf draagt ze altijd een string onder haar witte verpleegstersjurk en het was niet altijd gemakkelijk als ze geil rondliep, want er durven al eens druppeltjes vocht uit haar spleetje langs haar benen naar beneden sijpelen.

Het geluid in de kelder deed zijn werk, want ze voelde al gauw hoe ze vochtig werd en hoe de eerste straaltjes kutvocht over haar bovenbenen parelden. Geruisloos bewoog ze zich voort richting de lichtstraal die door een kier van de kamer naar buiten viel en die de gang met een flauwe schemering verlichtte.

En ja hoor, door een nauwe deurspleet zag ze Mia op haar knieën zitten. Haar uniform afgezakt tot aan haar middel terwijl ze met haar ene hand haar stevige borsten en priemende tepels masseerde en met haar andere hand de grote en glimmende zwarte lul van Dr. Maazouf in haar mond begeleidde.

Dr. Maazouf had zijn broek laten afzakken tot op zijn enkels en hij was duidelijk opgetogen met het gretige gezuig en gelik van Mia, want hij had zijn ogen gesloten en maakte grommende geluiden, terwijl hij zachtjes zijn bekken heen en weer bewoog tussen Mia’s zuigende lippen.

Verdomme, wat was Mia een sletje! De anders zo correcte en plichtsbewuste hoofdverpleegster waar niets op aan te merken viel en alles en iedereen steevast goed in de gaten hield, was zich tegoed aan het doen aan de mega- lul van Dr. Maazouf!

Sarah, als getuige van dit schouwspel, kreeg het zelf ook heel lastig. De druppeltjes kutvocht bereikten haar knieën en ze schoof haar rok omhoog. Met haar vingers gleed ze over het kleine stukje stof van haar string dat ondertussen doorweekt was en ze gleed met één vinger tussen haar al wat gezwollen lippen die de toegang tot haar poesje verleenden. Toen we nog een stel waren had ik dikwijls Sarah’s poes verwend met mijn mond en tong, zodoende kende ik haar kut ook van binnen en buiten. Een prachtexemplaar, met gladde en mooi sluitende lippen, met hierachter een klitje die als een parel lag te glinsteren in haar warme en dampende vocht. Snel schoof ze haar string een beetje opzij en liet ze een vinger in haar warme kutje glijden. Over haar lichaam ging een lichte siddering.

Als een volleerd voyeur stond ze zichzelf zowaar te vingeren terwijl de twee hoofdrolspelers, bovendien haar bazen, niets in de gaten hadden!

Dr. Maazouf was duidelijk opgewarmd, want zijn dikke zwarte paal glom onder Mia’s speeksel.

“Zo heet sletje, draai je nu maar eens om. De dokter wil je ook aan de achterkant onderzoeken!” Gewillig draaide Mia zich om, zocht steun op de leuning van een afgedankte zetelstoel en boog diep voorover. Met één hand trok ze haar uniformkleed naar boven, terwijl ze zich met de andere hand vasthield aan de zetel. Sarah had nu een mooi uitzicht op de gezwollen pruim van haar hoofdverpleegkundige die enkel nog verhuld was met een doorweekt slipje.

Dr. Maazouf liet eerst een vinger in haar slipje glijden en knikte goedkeurend.

“Zo mag ik het zien, ik denk dat je klaar bent voor een grondig en diep onderzoek.” Hij trok het slipje van Mia met beide handen naar beneden en bracht zijn zwarte staaf tot tegen de lippen van Mia’s kut.

Mia stond nu heel diep voorovergebogen met gespreide benen en hield zich met beide handen vast aan de zetelleuning. Sarah was ondertussen zo opgewonden geraakt dat ze haar spleet nu verwendde met drie vingers die ze hevig in en uit bewoog.

Dr. Maazouf stond vlak achter Mia en duwde zijn zwarte paal met een stevige stoot tussen de melkwitte lippen van Mia’s kut naar binnen. Mia kreunde het uit als zijn dikke paal haar helemaal open duwde en Sarah kon een kleine zucht niet onderdrukken toen ze zichzelf op hetzelfde moment klaar vingerde.

Blijkbaar was ze toch iets te luidruchtig geweest, want Dr. Maazouf draaide zijn hoofd richting deurspleet en keek nu recht in Sarah’s ogen. Verschrikt bleef Sarah roerloos staan. Zou hij haar kunnen zien?

Ze zag hoe Dr. Maazouf zijn mobieltje uit zijn borstzak nam en snel een nummer intoetste.

“Verdorie! Ik heb mijn mobieltje nog aanstaan” en zo vlug Sarah kon zette ze haar toestel op stil. Nauwelijks enkele seconden later lichtte het schermpje van haar mobieltje op en het nummer van Dr. Maazouf begon te knipperen. Verbijsterd bleef Sarah enkele tellen roerloos staan.

Mia had haar hoofd achterom gedraaid en vroeg aan de dokter of hij verder wou gaan met het onderzoek.

“Wat doe je nu dokter? Heb je assistentie nodig? Ik houd het bijna niet meer uit hoor!”

Sarah was ondertussen terug bij haar zinnen. Ze was betrapt door Dr. Maazouf terwijl ze hem aan het begluren was, dus hoefde ze geen verstoppertje meer te spelen. Ze nam haar mobieltje op zonder een woord te zeggen.

“Morgen zelfde tijd zelfde plaats” sprak Dr. Maazouf en hij legde onmiddellijk dicht. “Zo,” sprak hij tegen Mia, “we gaan verder met het onderzoek!”

Mia liet haar hoofd willoos naar voren hangen en hield de leuning goed vast met beide handen. Ze strekte haar armen en boog nog dieper voorover. Dr. Maazouf had haar heupen met zijn krachtige handen vastgepakt en duwde zijn paal in een ritmische beweging in en uit Mia’s kut. Hij was echter zo zwaar geschapen dat bij elke stoot naar binnen Mia een kreet niet kon onderdrukken.

“Hij ramt hem gewoon tegen haar baarmoeder” dacht Sarah en het idee dat het morgen haar beurt kon zijn, maakte dat ze weer opgewonden werd.

Ze nam haar borsten vast en begon ze zachtjes te masseren doorheen haar uniform. Ze werd weer helemaal warm vanbinnen en ook haar poes begon weer volop sappen te produceren. Ze stelde zich voor dat zij in Mia’s plaats stond en hoewel ze wat schrik had of zo’n dikke zwarte stormram niet te pijnlijk zou zijn voor haar nauwe spleetje, verlangde ze er toch hevig naar.

Dr. Maazouf neukte haar hoofdverpleegkundige met krachtige stoten vanuit zijn gespierde bekken, waarbij zijn ballen telkens tegen de billen van Mia kletsten, haar borsten heen en weer geslingerd werden en ze haar ganse lichaam nodig had als stootkussen voor zijn ongenadige stormram.

Af en toe draaide hij zijn hoofd even richting deur en kon Sarah in de dierlijke blik van zijn wellustige ogen kijken. Mia kreunde het uit.

“Ja dokter, zo gaat het goed! Doe voort alsjeblieft, neuk me harder, doe me pijn, ik wil pijn!”

Het duurde niet lang of Sarah kwam een tweede keer zuchtend klaar. Ze deed geen moeite meer alle geluid te onderdrukken, want voor Dr. Maazouf hoefde ze zich nu toch niet meer te verbergen en Mia zou het toch niet horen want ze was volledig in extase en was enkel gefocust op haar onderonsje met de dokter.

Toen ze zich een tweede maal had klaar gevingerd vond ze het toch stilaan tijd om terug naar de afdeling boven te gaan, want ze bleef nu toch wel al een tijdje weg. Haar string trok ze uit, want die was kleddernat en met zo’n natte koord tussen haar billen was toch niet echt comfortabel. Ze kreeg opeens het idee haar string daar gewoon achter te laten. Benieuwd of haar hoofdverpleegkundige het zou opmerken en wat haar reactie zou zijn. Ze trok haar kleed terug in de plooi, grabbelde in de haast wat infusen mee en liep met haar blote poes onder haar witte jurkje terug naar boven.

Pas een half uur later kwam Mia terug op de afdeling. Ze had een rood aangelopen gezicht en haar ogen stonden paraplu.

“Suf geneukt,” dacht Sarah, maar ze liet niets blijken.

“Neem jij het even voor me over vandaag Sarah, ik voel me niet zo lekker en ga vroeger naar huis.”

“Geen probleem, soms kan het eens teveel zijn hé” en ze knipoogde naar Mia.

Opeens werd ik opgeschrikt door de deurbel. Verhip, ik zou me nu al moeten haasten om op tijd op het werk te geraken, dus een onverwachte bezoeker was allesbehalve gewenst. Bovendien priemde mijn stijve lul tussen de slippen van mijn kamerjas. Ik wachtte even, maar daar ging de bel voor de tweede keer en voor de derde keer! Mijn auto stond voor de deur, dus wellicht dacht de bezoeker dat ik wel thuis moest zijn.

Ik opende de deur, maar bleef er achter staan om mijn geslacht niet te openbaren en stak mijn hoofd naar buiten. Ik stond even aan de grond genageld, want het was Carolijn, de nieuwe inwoonster in de straat een paar huizen verderop.

Carolijn had een prachtig lichaam en twinkelende speelse donkere ogen. We hadden al eens eerder kennisgemaakt op straat, maar dat was van korte duur geweest. Ze was van Indische afkomst en had golvend lang zwart haar, een mond met licht rode lippen en stralend witte tanden als ze lachte. Ze droeg een geel topje tot boven de navel en een korte uitgerafelde spijkerbroek.

Ze keek me glimlachend aan en vroeg op een gespeelde verongelijkte toon of ik mijn tong verloren was en of ze even mocht binnenkomen. Dat kon ik uiteraard niet weigeren en ik deed de deur verder open zonder een woord te zeggen. Toen ze binnenstapte dwaalde haar blik even naar mijn kruis en zo gauw ik kon flapte ik mijn kamerjas zo goed en zo kwaad als mogelijk over mijn lid. Ze stapte rustig binnen en ik zei dat ze het even zonder mij moest doen. Het was immers al heel laat en ik moest me nog douchen en aankleden en dan nog proberen op tijd te geraken op het werk.

“Doe maar rustig aan buurman, ik schenk mezelf wel een kop koffie in.” Eens in de douche verkrampte ik plots bij de gedachte dat mijn PC nog open stond en dat Carolijn toegang had tot de mail die ik zonet gelezen had. Daar stond ik dan, poedelnaakt, een stijve paal, met in de kamer ernaast een beeldschoon meisje dat nu misschien het verhaal van Sarah aan het lezen was. Ik hield het bijna niet meer uit, ik was bloedgeil en mijn ballen vroegen maar één ding: verlossing!

Toen gebeurde wat ik niet voor mogelijk hield. Zonder te kloppen ging de deur open en ik hoorde Carolijn binnenstappen.

“Je vindt het toch niet erg hé buurman,” zei ze en ik keek tussen de douchegordijnen hoe Carolijn zonder enige schaamte haar topje over zich uittrok. Er floepten 2 hele mooie en stevige lichtbruine borstjes tevoorschijn, met donkere licht gezwollen tepels.

“Verrek, ze heeft het verhaal gelezen!” Ze gooide haar zwarte lange haar naar achter en deed die in een staart. Zonder onderbreken trok ze ook haar spijkerbroek uit.

“Ik heb het zo warm gekregen van de koffie dat ik ook wel een douche kan gebruiken” zei ze met enige ironie in de stem. Ze had nog een klein slipje aan, die ze heel elegant uittrok.

“Wat een stoot!” Dacht ik, terwijl ik keek naar haar kale kutje.

Ze wist dat ik aan het gluren was en boog zich voorover om haar kleren op te rapen. Maar ze wist precies wat ze deed en ik keek nu recht op haar gladde bruine pruim, met van die heerlijke glimmende lippen die een al klein beetje geopend stonden.

“Zo buurman, ik kom er aan hoor” hoorde ik Carolijn zeggen en voor ik het wist stonden we verstrengeld onder het stromende water van de hete douche. Ik ben die dag niet meer gaan werken, maar dat hoeft niet te verwonderen…

Koen

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreekse mail met Koen. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *