Gezien

()

Telkens neem ik me voor weer eens langs te gaan bij mijn oma in het verzorgingshuis. Maar ik schuif het voor me uit, wetend dat zij daar zit. Zij weet het niet, mist me niet. Maar toch voelt het alsof ik haar teleurstel, alsof ze op me wacht. Soms weet je pas waarop je wacht als het er is. Waarom zou dat niet zo voor oude mensen zijn. Voor demente mensen.

Maar nu ben ik er. Eindelijk. Stom, ik weet niet meer op welke verdieping haar afdeling is. Ik gok op drie en als ik de deur naar de gesloten afdeling doorga zoek ik haar tussen de verwonderde gezichten van oude mensen die verward rondlopen en in de eetzaal zitten. Ik vind haar niet en een lichte paniek overvalt me. Ze zal toch niet…

Een verpleegster helpt me vriendelijk en belt de portier. Ik moet op de vierde zijn. Oh ja, de vierde.

In de lift sta ik tegenover jou, een aantrekkelijke vrouw, slank en lang. Je glimlacht naar me. Kennelijk heb je me door, want je vraagt; “was je verkeerd?”

Ik voel mijn gezicht warm worden en geef toe.

“Ik kom hier te weinig,” zeg ik, “veel te weinig”.

“Ik ook,” zeg jij. Weer glimlach je. Je mond fascineert me en mijn ongemakkelijke en verloren gevoel slaat om in iets prettigs, iets plezierigs. Vrolijk stappen we de lift uit. Als we de afdeling binnen kommen zie ik haar gelijk staan. Vriendelijk pratend met een oude heer. Ze herkent me niet, maar lijkt de afwisseling van een nieuw gezicht wel te waarderen. En kennelijk vertrouwt ze me, want ze komt gezellig bij me aan tafel zitten nadat ze de oude heer met een kusje heeft weggewuifd. Ze blijft, ondanks haar leeftijd en dementie, een elegante dame. Ik vraag en zij antwoordt, maakt grapjes. We lachen. Ze is soms wat verward. Ze lijkt van de ene kamer in haar geheugen naar de andere te gaan zonder te weten waar ze heen wil of waar ze vandaan komt. Maar de kamers zijn mooi en haar karakter kleurt ze vertrouwd.

Over haar schouder zie ik jou zitten. Je praat ook met een oude dame en je ogen stralen even ondeugend als in de lift. Mijn blik dwaalt naar je mond en ik glimlach. Mijn oma kijkt even om en lacht.

“Dat is een mooi meisje,” zegt ze, “een lief koppie.” We lachen allebei en ik haal mijn schouders op.

“Ja,” zeg ik, “een mooi meisje.”

Even later zie ik je opstaan en zoekend rondkijken. Het toilet. Ik heb het bordje in de gang gezien en ik zeg, “ik moet ook, het is daar”.

Nu ik achter je loop in de gang zie ik pas hoe mooi je benen zijn en je ronde billen. Je gespierde bovenbenen hebben iets statigs, sterks. Je loopt verleidelijk en onafhankelijk. “Het is helemaal aan de andere kant van de afdeling. Waar breng je me helemaal naartoe,” zeg je.

“Rustig maar, mevrouw, ik breng u naar uw kamer,” zeg ik. We lachen allebei hardop en even leg je je hand op mijn schouder.

“Hou op, ik moet plassen!” Je verdwijnt in het damestoilet en ik ga de andere deur in.

Als ik sta te plassen hoor ik je op het toilet over de scheidingswand heen.

“Ach, wat maakt het uit, ze zijn toch stokdoof hier,” zeg je. Weer schudden we van het lachen en ik moet mijn best doen om niet op mijn schoenen te morsen. Terwijl ik mijn handen was hoor ik je doortrekken.

“Woont jouw oma hier al lang,” vraag ik.

“Ja, al twee jaar. Ze is dement en herkent me niet meer, maar als ik hier kom is het even net als vroeger. Ze is nog gewoon mijn oma. Pas na een tijdje voel ik weer de afstand, want echt contact is niet meer mogelijk. Heb jij ook zo’n zin in een sigaret,” vraag je. We praten nog steeds over de scheidingswand van het toilet heen.

“De mijne zitten nog in mijn tas, heb jij?”

“Ja, hier”. Ik reik een sigaret over de wand en je pakt hem aan en giechelt.

“Vuurtje?” Ik hoor je aansteken en dan steek je de aansteker terug over het muurtje. Je lacht. Idioot dit. Ik doe een raampje open. Moet kunnen, toch. Ik zie alleen de rook die je over het muurtje blaast.

“Wat een mooie mond heb je.” Ik heb het gezegd voordat ik er erg in heb.

“Dank je,” zeg je, “verder nog iets?”

“Nou, ik vind je helemaal wel aantrekkelijk eigenlijk,” glimlach ik. Je blijft even stil. We roken.

Als we weer op de gang staan is er iets veranderd. We lopen naast elkaar terug en er is een soort nabijheid, zonder dat we elkaar aanraken. Halverwege kijk ik naar je en je kijkt terug. Onze pas vertraagt even en ik voel opeens een drang om je op je mond te kussen. Je mond een beetje open, een twinkeling in je ogen. Ook jij voelt het, dat zie ik. Toch kussen we niet. Wel leg ik even mijn hand op je onderrug en laat hem terloops over je bil glijden. Je glimlacht en we lopen weer verder, langzamer. Nu stop je. En ik ook. Ik kijk in je ogen en ik voel een tinteling door mijn hele lijf gaan. Een vertrouwde en toch verrassende warmte stroomt naar mijn kruis. Weer leg ik mijn hand op je rug en nu bewegen onze monden naar elkaar toe. Langzaam, schuchter.

“Kan dit,” vraag je.

“Wil je dit,” vraag ik. Ja. We kussen. Eerst alleen met onze lippen. Zo zacht en heerlijk dat ik verrast ben en jij ook. De geur en warmte van je mond vraagt om mijn tong. We zoenen, nog zoekend naar een grens bij elkaar. Maar die is er niet. We staan nog in de gang en horen iemand naderen om de hoek. Ik hou je hand vast en we lopen langzaam verder. Een verpleger passeert en verdwijnt weer. Wat raar om hier te zijn. Zomaar, niemand kent ons.

Aan weerszijden zijn kamers en een deur staat open. Ik trek je aan je hand naar binnen en we zoenen weer. Met mijn voet duw ik de deur dicht achter me. Ik hoor je ademhaling versnellen en als ik je billen vasthoud met mijn handen voel ik plotseling een verwantschap. Je bent zo puur, zo helemaal hier, zonder opsmuk of toneel. Zo simpel en direct kan het zijn, aantrekkingskracht. De wereld om ons heen is ver weg, wazig. Maar jij bent scherp en dichtbij. De warmte van je lichaam straalt door je kleren heen. Ik voel en ruik je opwinding als een bloesem op een zomeravond. Je drukt je lichaam tegen mij aan en je voelt mijn erectie. Je glimlacht. Heerlijk dit. De gedachten schieten door mijn hoofd. Kan dit wel, hier? Wat, als er iemand binnenkomt? Hoe heet ze eigenlijk? Er staan twee bedden in de kamer, gescheiden door een tafeltje onder een raam.

“Time out,” zeg ik, “even zitten”. We gaan tegenover elkaar zitten, ieder op een bed. Het ruikt een beetje muffig in de kamer, maar de bedden zijn vers opgemaakt. We kijken elkaar glimlachend aan, je bloost.

“Idioot dit,” zeg je terwijl je je kleren rechttrekt. “Maar het voelt wel goed, gek genoeg.” “Surrealistisch,” zeg ik, “maar wel heerlijk inderdaad. Wat doen we?”

Op dat moment gaat de deur open en mijn oma staat in de deuropening.

“Oh sorry,” zegt ze, “stoor ik?” Zij vindt de situatie kennelijk volstrekt normaal. We schieten allebei in de lach en ik verontschuldig ons. Ik geef haar een zoen en zeg, “dag oma”. Ze lacht vriendelijk en zegt, “dag jongeman”. We lopen terug naar de hal en je neemt afscheid van jouw oma. Samen lopen we weer naar de lift. Weer loop ik naast je en weer voel ik een golf van opwinding door mijn lijf gaan. Als we op de lift wachten leg ik mijn rechterhand op je bil en knijp er lichtjes in. Je kijkt me aan en lacht je tanden bloot terwijl je je handen ver in de zakken van je broek steekt. De lift komt en we stappen binnen. We kijken elkaar aan in de grote spiegel in de lift en staan stil. Als de deuren sluiten trek ik je tegen me aan en zoen je, vol op je mond. Weer voel ik je warmte, ruik ik je zoete geur. Je slaat een been om mijn zij en ik duw je tegen de liftwand. Ik laat mijn handen onder je blouse glijden en voel de stevige zachtheid van je rug, je zij. Ik voel je handen in mijn nek, op mijn borst, op mijn rug.

“Jezus, heftig dit,” zeg je. Ik glimlach en duw mijn erectie tegen je schaambeen.

“En heerlijk,” voeg je er aan toe, “wat gaan we nu doen?”

“Heb je een auto hier,” vraag ik.

De liftdeuren gaan weer open en we lopen naar de parkeerplaats. Ik loop achter en je en geniet van het soepele wiegen van je heupen. Dan draai je je om en je spreid je armen naar me. We omhelzen elkaar en weer zoenen we lang en intens. Ik zie aan je ogen hoe je steeds meer opgewonden raakt en ik voel mijn lichaam reageren op elke trilling in je lijf.

We lopen weer verder en bij de auto vrijen we verder, staand tegen het achterportier. Ik worstel je bh bandje los en geniet van je verrukkelijke zachte borsten met mijn handen. Je laat je hand in mijn broek glijden en omklemt mijn pik stevig terwijl je me aankijkt met je ondeugende ogen. Je opent het achterportier en duwt me naar binnen. Je komt schuin op mijn schoot zitten terwijl je de deur dichttrekt. Kordaat trek je je broek uit, je schoenen uitschoppend. Ondertussen streel ik je buik, je borsten en zoen ik je nek, je oor. Dan laat ik mijn hand in je broekje glijden en voel ik de zachte, krullende haartjes overgaan in je warme schaamlippen. Als ik mijn vinger langs je vagina laat glijden voel ik je opwinding. Je spreidt je benen en duwt je schaambeen naar voren, zodat mijn vinger als vanzelf bij je naar binnen glijdt. Ik voel je lichaam schokken als ik je streel en je vagina lijkt om mijn vingers te vragen, te smeken. Ik laat een tweede vinger naar binnen glijden terwijl ik met mijn duim je clitoris streel. Afwisselend snel en langzaam gaat mijn hand heen en weer. Je steekt je tong diep in mijn mond en ik geniet van de druk van je konkelende onderlijf op mijn kruis.

“Jezus, wat ben je heerlijk, je gaat klaarkomen,” zeg ik. Je kijkt me strak aan en knikt terwijl je je hand op mijn hand legt en hard duwt. Ik voel de golven van je naderende orgasme door je bekken gaan en weer versnel en vertraag ik mijn hand met de golven mee. Dan sper je je mond wijd open en weer druk je je schaambeen naar voren en omhoog. Je lichaam lijkt op een gespannen boog, steunend op je schouders en voeten, terwijl je mijn hand vastklemt tussen je benen.

Je draait je om en komt met gespreide benen op mijn schoot zitten. Je handen zoeken de gesp van mijn riem en je ritst mijn broek open. Mijn pik is kloppend hard en ik sidder als je hem uit mijn short haalt en stevig vastpakt. Mijn eikel is nat en glad. Je likt het weeë voorvocht van je vinger en dan strijk je je natte vinger langs je vagina en laat hem even naar binnen glijden. Ik zie een trilling door je gezicht gaan. Je kijkt me weer aan met opengesperde ogen.

“Ik wil je in me voelen,” zeg je, “ik wil je in me”. Ik knik en ik kus je en voel hoe je je langzaam over me heen laat zakken. Je bent warm en glad en veerkrachtig. Ik voel hoe ik bij je naar binnen glijd, het laatste stukje vertragend als ik je baarmoedermond raak. Mijn handen liggen op je beide borsten, als om ze te beschermen. Er lijkt een ontspanning over je te komen. Je sluit je ogen en legt je handen op mijn schouders. Ik pak je billen en houd je stevig vast, terwijl ik langzaam begin te stoten. Je ogen openen zich en weer kijk je me aan, glimlachend nu, genietend. Ik glijd steeds sneller en krachtiger naar binnen en ik voel hoe je je heupen kantelt op het ritme van mijn stoten. Ik voel mijn orgasme komen en ik zie dat jij het ook voelt. Je kijkt me lachend aan en pakt mijn hoofd met je beide handen en drukt je lippen tegen de mijne. Je vagina trekt zich samen en tegelijk voel ik hoe je je bekken naar voren kantelt waardoor ik diep in je doordring. Ik kom schokkend klaar en klem je lichaam tegen me aan.

Komijn

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *