Pakjestijd

()

Mijn telefoon, liggend tussen de enorme hoeveelheid make-up slaakt een klein giecheltje. Ik open de app en zie het berichtje van mijn vriend Mike.

‘Eet nog ff snel wat. Kom daarna naar huis, zal wat langer duren met de sneeuw. L’

“Perfect. We hebben nog een uur”, zeg ik tegen de poedelnaakte vrouw naast me voor de spiegel. Mike weet wel dat ik cadeautjes gekocht heb voor kerst maar de verrassing die hem vanavond te wachten staat zal hem nog lang heugen.

Als antwoord glimlacht Floor alleen maar. Ze pakt me aan mijn schouders en drukt me op een kruk voor de spiegel. Met een tondeuse scheert ze een zijkant van mijn hoofd tot niet langer dan een millimeter. De donkerrode krullen op mijn hoofd vallen sexy de andere kant op. Mijn amandelvormige ogen krijgen een diepzwarte omlijning die wat uitloopt. Vuurrode glanslippen maken mijn verschijning compleet.

Als Floor met me klaar is doe ik hetzelfde bij haar, afgezien van het verschil dat ik haar haar in een strakke paardenstaart trek. Met veel lak plak ik haar haren vast bovenop haar hoofd. Floor heeft van die sexy groene kattenogen waar ik bijzonder jaloers op ben, zeker vanwege de geile uitstraling die het haar nu geeft.

Na het doen van haar en make-up – scheren en smeren hebben we vanmiddag al gedaan – is het tijd voor het uitzoeken van m’n lingerie. Mijn kast is meer dan goed gevuld met ‘sexy underwear’, het leven is nou eenmaal te kort voor saai ondergoed. ‘Dress for the occasion, Bente’, slaat Floor de spijker op zijn kop vanaf de badkamer. Zij heeft haar outfit voor vanavond van thuis meegenomen en staat nu als eerste haar hold-ups vakkundig over haar lange gladde benen te trekken: zwarte satijnen kousen, aan de achterkant open maar bijeengehouden door een geregen veter. Een excellente keuze al zeg ik het zelf. Daarboven draagt ze een kanten string met bijpassend bustier met open cups. Als verdoofd blijf ik naar de roze knopjes staren mezelf nauwelijks bedwingend er niet in te bijten.

Dan terug naar mijn eigen look, ik ga voor een rode g-string, tussen mijn billen niet meer dan een klein lijntje, horizontaal loopt het naar voren uit op drie touwtjes die een klein driehoekje voor mijn lipjes op zijn plaats houden. Een diamantje geeft de string een liefelijke uitstraling. De bijpassende rode brallette, een kledingstuk zonder beugels die feitelijk bestaat uit drie rode wetlook banden met daartussen doorschijnend mesh wat een goed zicht geeft op mijn borsten. De bijpassende halsband, aan de voorkant vastgemaakt aan de top geeft mee een wulpse uitstraling.

Zonder een spoor van géne keuren Floor en ik elkaar. Ik voel me zelfs al warm worden in de onderbuik als ik naar haar kijk. Dit gaat een memorabele kerstavond worden. Een korte blik op de knop leert me dat we nog een half uurtje hebben. In onze lingerie lakken Floor en ik elkaars vinger- en teennagels in uitdagend roze. Ik kan het niet laten en druk een kus op Floor ‘s lippen. Mijn zoen wordt gulzig beantwoord. Niet geil of lustig maar romantisch. Even verliezen we ons in het moment, onze handen glijden over elkaars lijven en het kussen word intenser. Op de tast vind ik een tepel en knijp er zachtjes is. Floor laat me een seconde begaan en trekt zich dan terug.

“Niet te hard van stapel lopen Bente, we hebben nog heel de avond.”

Ik weet dat ze gelijk heeft maar ik wil haar zo graag! Hand in hand lopen we naar beneden, daar staan wat flessen wijn, de tv staat op de haardvuur app en als kers op de taart liggen er zorgvuldig uitgezochte cadeautjes. De bank is voor de gelegenheid verwijderd, slechts een stoel met smalle rugleuning staat nog voor de tv. Op de grond ligt een hoogpolig warm kleed. In kleermakerszit drinken ik en Floor een glaasje wijn terwijl we kletsen over koetjes en kalfjes. Gek eigenlijk, in sexy lingerie zit ik hier wijn te nippen met een vriendin van me, en straks lig ik met diezelfde meid te seksen. Niet voor het eerst maar dat is een ander verhaal. Ik hoor sleutels in het slot gestoken worden en veer recht, Floor kruipt in een hoekje en blijft nog even uit het zicht. Ik schiet de gang in waar mijn vriend Mike met een vlaag sneeuw de gang binnenwaait.

“Tering wat een weer”, zegt hij zonder mij gezien te hebben. Mike kijkt op en zijn mond valt open van verbazing. “Tjeetje Bente, fijne kerst”, stamelt hij. Ik trek mijn vriend naar me toe en help hem uit zijn jas, daarna uit zijn trui en shirt, en zijn schoenen. Als volgende begin ik aan zijn riem te wriemelen. Al snel zakt zijn broek op zijn enkels. Als hij is bijgekomen van zijn verrassing glijden zijn handen nu over mijn billen en drukt hij zijn mond tegen de mijne. Maar ik houd de controle en druk hem tegen de muur. In één ruk trek ik zijn boxershort naar beneden. Mike ‘s harde pik floept er uit als een duveltje uit een doosje. Met mijn handen druk ik tegen Mike ‘s benen en houd hem tegen de muur. Mijn mond vouwt zich rond zijn eikel en begin erop te zuigen. Mike kreunt en probeert zich dieper mijn mond in te duwen, iets wat ik niet toelaat. Ik ga door tot Mike bijna komt, dan houd ik abrupt op en trek hem mee de woonkamer in. Omdat Floor nog even uit het zicht moet blijven houd ik alle aandacht van Mike op mij gericht. Dat er daarbij hard in mijn tiet geknepen word en ik een flinke klets op mijn billen krijg neem ik graag voor lief.

Ik duw Mike op de stoel voor de ‘haard’ en geef hem het eerste cadeautje terwijl ik bij hem op schoot kruip. Typisch. Mannen! Mike is direct afgeleid door het gekleurde pakje en lijkt mij vergeten terwijl hij het uitpakt. Tot zijn verbazing zijn het handboeien. “Zullen we het wat meer kinky maken vanavond?” Als antwoord krijg ik een flinke grijns.

Ik pak Mike ‘s handen en boei ze vast achter de rugleuning van de stoel.

“Tijd voor je volgende pakje”, glimlach ik. Dit is het moment waarop Floor aangelopen komt en zich in mijn omarming nestelt. Mike ‘s mond valt open van pure geilheid.

“Echt waar”, vraagt hij hees. Beide dames knikken. Maar als Mike denkt dat hij nu alle aandacht krijgt dan is hij even mis. Floor en ik pakken een volgend pakje erbij en gaan het samen openmaken. Uiteraard liggen alle pakjes voor ons op volgorde. In de eerste zitten trileitjes. Deze eitjes gaan trillen zodra ze op lichaamstemperatuur zijn. En waar zouden ze die snel kunnen bereiken? Ik duw Floor op haar rug, trek haar stringetje opzij en de balletjes tegen haar lipjes. Het verbaast me niet dat ze al vochtig en de toy gemakkelijk in zich neemt. Floor klemt de mijne tussen haar tanden en nodigt me uit. Nu trek ik mijn eigen string opzij en hang mezelf boven Floor ‘s gezicht. Gezeten op handen en knieën zorg ik dat Mike vanaf zijn stoel een mooi uitzicht heeft op wat zijn dames van vanavond met elkaar doen.

Ik voel terwijl ik naar beneden zak de balletjes in mijn poesje glijden, Floor ‘s neus drukt op mijn klit. Zodra de balletjes verdwenen zijn begint haar tong zijn werk te doen. Floor laat haar tong tussen mijn lipjes doorgaan. Ik kreun, misschien harder dan nodig maar ik zal Mike eens flink opgeilen. Ruim voordat ik klaarkom ga ik van Floor af en trek haar terug in een zittende houding. Met onze stringetjes weer op hun plek steken we onze tongen naar elkaar uit en beginnen buiten onze monden te tongen. Ik houd één oog op Mike gericht en zie hem bijna overlopen van geilheid. Dan het twee pakje, Floor weet wat er komt en gaat alvast op haar buik liggen.

Hetgeen dat ik uitpak is een palet. Een langgekoesterde fantasie komt eindelijk uit.

Floor ligt op haar buik met haar ronde billen parmantig omhoog. Dat ik op haar rug zit waardoor haar ademhaling enigszins bekneld word vindt ze alleen maar extra geil. Met een flinke pets laat ik de palet op haar billen neerkomen, direct een rode plek achterlatend. Floor kreunt. Ik sla opnieuw en Floor kreunt nogmaals.

“Mocht je zoveel geluid maken”, vraag ik gedecideerd aan de vrouw onder me.

“Nee”, mompelt ze.

“Ik hoor je niet”, zeg ik en sla opnieuw. Floor kreunt en zegt opnieuw nee.

“Toch doe je het”, zeg ik volledig opgaand in ons spel. “Misschien moet ik maar op een andere manier zorgen dat je stil wordt.” Uiteraard is dit allemaal doorgestoken kaart want ik weet allang wat er in het pakje zit wat ik nu uitpak. Al snel zit bij Floor de mondknevel op zijn plek, de leren band loopt achter haar hoofd en houdt de bal in haar mond op zijn plek. Ik draai Floor zo dat Mike haar vanaf de zijkant ziet en zet haar op haar ellebogen en knieën. Voor Mike gezien ga ik achter haar zitten en neem de palet opnieuw ter hand. Ik houd mijn blik op Mike gericht terwijl ik Floor de afranseling geef waar ze zo van houdt. Al snel zijn haar beide billen helemaal rood en loopt het vocht zowat uit haar string. En toch kreunt ze van teleurstelling als ik de palet wegleg en de mondknevel losmaak. Met geurende olie smeer ik haar billen zodat ze tenminste nog kan zitten vanavond.

“Wat zou er toch in het volgende pakje zitten, he Bente”, vraagt ze me koket. Op de achtergrond knettert het haardvuur op de tv lustig verder.

“Geen idee Floor, slokje wijn eerst doen?”

“Nee, niet stoppen!” Roep Mike zo ongeveer. En juist daarom drinken Floor en Bente wel een glaasje wijn. De balletjes trillen nu echt stevig door en ik ben blij dat de cadeautjes nu toch bijna op zijn.

In het volgende zit een cockring. Nippend aan het laatste restje wijn kijk ik toe hoe Floor het paarse ding bij Mike omschuift met haar mond. Dat hij daarbij niet klaarkomt mag een kerstwonder heten. Tergend langzaam gaat Floor ‘s hoofd naar beneden. Ik zet mijn lege glas aan de kant en laat mijn hand in mijn string glijden. Ik vinger mezelf terwijl ik kijk hoe Floor mijn vriend martelt met haar mond. Als de ring op zijn plek zit trekt Floor haar hoofd net zo langzaam terug, al die tijd kijk ik vingerend toe.

“Zal ik het volgende dan maar open maken?” Het is van Floor meer een mededeling dan een vraag. In twee seconde heeft ze de anaalvibrator uit de verpakking gescheurd en komt ze op me af gekropen. Met twee handen trekt ze mijn string uit, smeert de trilstaaf in met dezelfde olie als die op haar billen en brengt het speeltje bij me in. Als haar tong dan ook nog als een wervelwind over mijn pareltje stormt heb ik het bijna niet meer. Ik gil het zowat uit als ik kom en voel het vocht uit mijn poes stromen. Met glimmende wangen en lippen komt Floor grijnzend omhoog tussen mijn benen en kruipt over me heen om me te kussen. Ik kan haar niet meer dan halfslachtig terug kussen omdat ik zo onder de indruk ben van het orgasme dat me gegeven heeft.

Daarna is het “time to return the favor”. Oppassend om haar geile satijnen kousen niet te beschadigen zet ik Floor op haar voeten en ontdoe haar van haar string. Ze staat met haar billen naar Mike toe, een eindje voorovergebogen zodat Mike goed tussen haar benen kan kijken. Zonder moeite laat ik twee vingers tussen haar roze lipjes doorglijden terwijl ik nu haar klitje met mijn tong verwen. Als mij vingers goed vochtig zijn geworden van haar, haal ik er eentje uit haar poesje en laat die haar kontje inschuiven. Floor ‘s nagels woelen door mijn haar en trekken krassen in mijn hoofdhuid terwijl ze tegen mijn gezicht oprijdt. Ook bij Floor duurt het niet lang voordat ze in een golf van warm vocht over mijn vingers en gezicht klaarkomt. Net zo overmand als ik door het tri-orgasme wat haar overkomen is zakt Floor hijgend naast me en laat zich in mijn armen zakken.

Dan word het toch tijd voor Mike. Met zijn tweeën kruipen we op mijn geboeide vriend af en knielen aan weerszijden van hem. Eigenlijk kussen Floor en ik meer met elkaar dan dat we hem pijpen maar we krijgen de klus geklaard. Het duurt niet echt lang voor het zaad uit zijn eikel vloeit. Samen likken Floor en ik alles op waarbij we intenser beginnen te kussen.

Dan mag Mike wel los. Met zijn drieën drinken we een glaasje wijn. Floor nog in open bh en haar hold-ups, Mike naakt en ik met mijn brallette en halsband. Nog voor ons glas leeg is staat die van Mike al fier overeind. Omdat ik toch wel medelijden heb met hem pijp ik hem nog kort terwijl hij op de tepels van Floor sabbelt. Schijnbaar was ik niet de enige die Floor ‘s tepels wel kon waarderen. Mike is hard en warm in mijn mond maar ik wil wat anders. Ik laat hem uit mijn mond gaan en draai me naar Floor. Met een korte ruk trek ik de balletjes uit haar en fluister in haar oor wat ik van haar wil. Grijnzend knikt ze. Ferm drukt ze Mike op zijn rug en laat zich over hem zakken. Moeiteloos glijdt zijn dikke schacht in haar. In een lekker tempo begint mijn beste vriendin mijn man te neuken. Ik loop wat rondjes rond kijk toe vanuit verschillende hoeken hoe Floor ‘s tieten op en neer schudden en hoe Mike zijn handen over haar heupen gaan, op haar billen slaan en aan Floor ‘s haren trekken.

Gulzig scheur ik het volgende pakje open, een kleine staafvibrator. Het kleine apparaatje doet wonderen op mijn klitje, al snel ben ik weer behoorlijk op gang. Intussen hebben Floor en Mike van plaats gewisseld. Floor zit terug op haar knieën en wordt op zijn hondjes genomen door Mike. Dit zegt me dat het tijd is voor het laatste pakje. Hoewel ik ze liever niet stoor zal het toch even moeten. Met wat moeite krijg ik de enkelbanden om bij Floor. Nu kunnen haar benen niet meer uit elkaar. Dit is echt bijzonder lekker wanneer Mike haar op haar rug legt en haar zowat dubbel vouwt. Vanaf de zijkant heb ik geweldig uitzicht op de lange schacht van Mike die tussen de lipjes van Floor op en neer gaat. Floor ‘s kutje en billen zijn al behoorlijk rood van de stevige behandeling die ze nu krijgt. Maar zolang ze bij iedere stoot nog een harde “ah…” laat horen ga ik ervan uit dat ze dat helemaal niet erg vindt.

Ik mis iets in me, de balletjes zijn niet groot genoeg om me goed genoeg te vullen dus ik steek de vibrator erbij. Met opgetrokken benen neuk ik mezelf met het speeltje terwijl Mike Floor hard neemt op het tapijt voor het haardvuur op de tv. Met een gil komt Floor klaar, ze schokt over heel haar lijf. Apathisch van het klaarkomen kronkelt ze vanonder Mike om uitgeput te blijven liggen. Ook Mike zit zomaar stil en ik ben bang dat hij ook al gekomen is. Maar plots ontwaakt hij uit zijn verstarring en trekt me bij hem. Floor maakt haar enkelbanden los en mompelt iets wat lijkt op, “genoeg gehad, ga douchen, tot straks.” Wankelend gaat ze de deur uit en laat me alleen met Mike. Die zit nog op zijn kont op het tapijt.

Ik gooi mijn brallette uit, leg de speeltjes aan de kant en ga bij hem op schoot zitten. Langzaam, heel anders dan daarnet bij Floor glijdt hij in me. Zittend op zijn schoot, zoenend en rollend met mijn heupen zitten we voor het digitale haardvuur. Dan legt Mike me zachtjes neer, half op mijn zij met één been opgetrokken. Onze handen glijden over onze lichamen, na alle geilheid en lust van eerder deze avond is er nu romantiek. Zacht maar met lange halen glijdt Mike in en uit me. Ergens in de verste hoor ik water stromen, Floor staat onder de douche. Wie weet gaan we straks nog wel bij haar staan maar voor nu zijn Mike en ik één hier op het kleed.

Onze orgasmes komen dan ook tegelijk. Ik voel zijn zaad in mijn mandje vloeien terwijl ik zelf ook kom. Teder kussen we elkaar terwijl Mike steeds slapper wordt en uit me glijdt.

“Zalig kerstfeest Bente,” fluistert hij in mijn oor.

Lidnaë

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Pakjestijd”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *