Floor & Bente 1.3

()

In het vorige verhaal hebben jullie kunnen lezen hoe ik een meer dan gezellig kerstfeestje had met mijn vriend Mike en beste vriendin Floor. Maar zo vrij ben ik niet altijd geweest, in tegendeel zelfs. Volgens mij is de ommekeer in mij gekomen toen ik een jaar of 22 was. Toen kende ik Floor al enkele maanden, we studeerden samen in een willekeurige stad aan een willekeurige opleiding.

Floor persifleerde zich sowieso wat wilder dan ik. Het was nog in de tijd dat leren broeken een bepaald stigma hadden, 50 tinten grijs was nog lang niet geschreven dus SM was al helemaal taboe. Voor seksspeeltjes, – iets waar ik toentertijd nog helemaal niet mee bekend was, moest je nog met schaamrode kaakjes kopen in de seksshop – internet was namelijk nog bijzonder slecht en vooral traag. Hoewel het verhaal voor mij veel details kent en al even geleden is staat het me nog helder voor de geest. Sta mij toe jullie mee te nemen in het verhaal wat zich het best laat kenmerken als een saaie rups die als een kleurrijke vlinder uit haar cocon kruipt.

FLOOR & BENTE

Op een zonnige donderdagmiddag zitten Floor en ik op een terras, op de stoelen om ons heen meerdere tassen die getuigen van een geslaagde middag shoppen. Alle tassen zijn voor Floor, ik heb nog helemaal niks gekocht.

“Ga je zo nog ff mee naar de H&M?” Vraagt Floor tussen twee slokken witte wijn door. Ikzelf houd het nog even bij groene thee, zonder suiker uiteraard. Me van geen kwaad bewust knik ik braaf ja en wacht tot mevrouw haar wijn achterovergeslagen heeft. Donderdagavond, stapavond bij uitstek en zo laat in de middag zie ik overal om mij heen al studenten die flink op gang zijn. Ik sla het stappen vanavond eens over, net zoals altijd eigenlijk. Ik ga nóóit op stap, liever zit ik met mijn vriend Ben op de bank en kijk tv. (Had ik al gemeld dat Netflix nog niet bestond en we gewoon naar zenders mét reclame keken?)

Floor is anders, wild als ze is slaat ze geen weekend over en gaat donderdag en vrijdag op stap tot diep in de ochtend. Zaterdagochtend reist ze brak naar huis om haar was te laten doen door haar ouders om zaterdagavond opnieuw los te gaan in de kroeg in het dorp waar ze woont. Meestal blijf ik hier en ik doe mijn was zelf. Floor en ik huren het huis van haar oom en we hebben in principe alles, een keuken, badkamer, wasmachine, droger, noem maar op. Waarom Floor de moeite neemt ieder weekend naar huis te gaan is me nooit helemaal duidelijk geworden, waarschijnlijk heeft ze geen idee hoe een wasmachine werkt.

Dit weekend gaat ze niet naar huis, ze heeft namelijk – niet voor het eerst – een vriendje. Floor heeft, ook zo’n verschil tussen ons al flink wat vriendjes achter de rug. Ik houd het voorlopig nog bij mijn eerste vriendje, Ben. Floor ‘s nieuwe vlam neemt haar een weekendje mee naar het huisje bij het meer van familie of zoiets. Ze heeft het me wel uitgelegd maar ik ben het vergeten.

“Paars of zwart?” Vraagt ze opeens en ik schrik op uit mijn overpeinzingen. Nog voor ik iets kan zeggen heeft ze zelf de knoop al doorgehakt. “Zwart is zo gewoon, voor een eerste weekendje weg mag het wat specialer inderdaad.” Ik haal mijn schouders maar op en kijk toe hoe ze afrekent.

Haar helpend de tassen te dragen stiefelen we richting H&M waar ik haar al snel uit het oog verlies in de drukte. Nog net op tijd zie ik hoe ze een paskamer binnengaat.

“Als je me zoekt, Floor”, zeg ik, mezelf posterend voor het gordijn van de paskamer. “Kom even binnen Bente, ik wil je mening of dit staat.” In de veronderstelling dat ze een broek of truitje aan het passen is schuif ik langs het gordijn de paskamer binnen. Wat ik daar zie doet me wel schrikken eigenlijk. Floor staat gekleed in niet meer dan een paarse string en bh zichzelf te bewonderen in de spiegel. De lichtpaarse bh is afgezet met kant in dezelfde kleur en glimt lichtjes. De string, een kledingstuk waar ik me niks bij voor kan stellen, bestaat uit een zijden paarse band over de heupen, fijn kant verdwijnt tussen de rondingen van haar billen en lopen aan de voorkant breder uit waar hetzelfde kant als in de bh haar vagina aan het zicht onttrekt. (Gelukkig maar denk ik bij mezelf.)

“Wat denk jij, zou Luuk dit appetijtelijk vinden?”, vraagt ze, zichzelf aan alle kanten bestuderend. Meer als een timide ‘uhm’, krijg ik mijn mond niet uit en stap snel de paskamer uit. Volgens mij merkt Floor niet eens dat ik geen antwoord gegeven heb.

Maar het setje is naar Floors tevredenheid, want nog geen tien minuten later heeft ze afgerekend en we lopen de winkel uit. Nog steeds voel ik me opgelaten vanwege de confrontatie van net, maar niet alleen op een beschamende manier, er knaagt nóg iets, maar ik kan er de vinger niet op leggen.

Die avond, wanneer Ben zwaar op me ligt en zich in een gestaag ritme naar een orgasme in mij toewerkt merk ik dat mijn gedachten als vanzelf naar vanmiddag gaan, naar Floor in haar lingerie. Versneld gekreun vertelt me dat Ben er bijna is. En jawel, nog geen minuut later voel ik zijn zaad in mijn vagina vloeien en rolt hij van me af. Dat ik geen orgasme ervaren heb deert hem niet. Mij ook niet eigenlijk, ik ben niet meer gewend. Slechts sporadisch kom ik klaar tijdens die ene keer in de week dat Ben met me vrijt. Het vingeren wat hij bij me doet is op zich wel lekker maar hij komt wat ongeïnteresseerd over eigenlijk. Ik blijf nog even liggen tot ik Ben dieper hoor ademhalen en raap daarna mijn witte slip van de vloer, loop naar de badkamer waar ik me tussen mijn benen opfris en de slip bij nader inzien toch maar in de was gooi in plaats van deze terug aan te doen. Stilletjes om Ben niet wakker te maken pak ik een andere, trek deze aan en kruip naast hem in bed. Ik staar nog een tijdje naar zijn rug alvorens ik ook in slaap val.

De vrijdag is er een zoals alle andere, ik kom samen met Ben uit bed, we ontbijten samen waarna hij naar college gaat. Het doet me altijd wel een beetje zeer dat ik hem nu tot zondagavond niet zie maar snap dat ik niet met hem meekan. Zijn ouders vinden het eigenlijk niet goed dat ik blijf slapen, daarvoor is onze relatie nog niet serieus genoeg, vinden ze. Ik ben één keer mee gegaan en heb me ook stierlijk verveeld. ‘s Ochtends moest Ben voetballen waarna hij de rest van de middag in de kantine zat. De zaterdagavond tv gekeken en zondag huiswerk gemaakt waarna het weer thuis was om terug te gaan. Ben heeft me gevraagd niet meer mee te gaan. Gedwee als ik ben vind ik het goed. Nadat Ben vertrokken is komt Floor uit bed, ik merk aan Floor dat zij afkeer heeft jegens Ben maar laat dat nooit openlijk blijken. Met twee goedgevulde weekendtassen staat Floor te stralen in de gang. Het laat zich raden dat ze er zin in heeft. Het enige dat ze niet zegt over onze relatie is dat ze het ongelofelijk grappig vind dat we Ben en Bente heten.

“Nou Bente, maak je om mij maar niet druk komend weekend. Zondagavond ben ik weer thuis en met een beetje geluk kan ik nauwelijks meer lopen.” Haar brutale opmerking doet me blozen. “O ik kan niet wachten”, gaat ze ongegeneerd verder. Vanavond lekker wijntjes drinken in mijn nieuwe paarse setje, elkaar uren verwennen met gekroel voor de open haard. Oh, was het maar al zover. Nou, zoals ik al zei, tot zondagavond!” Met een klap slaat de voordeur achter Floor dicht en ik ben alleen.

Ik gebruik de vrije tijd om achterstallig huishouden te doen, werk mijn schoolwerk bij en nestel me na het avondeten op de bank met een flinke beker thee. Maar al snel is het gedaan met de rust. Met een nog luidere klap dan vanochtend gaat de voordeur opnieuw dicht. Met roodomrande ogen beent Floor de woonkamer binnen.

“Die lul!” Briest ze, “die verdomde eikel!”

“Wat is er gebeurd”, vraag ik oprecht bezorgd.

“Zijn ex, dat is wat er gebeurd is, of eigenlijk het feit dat het zijn ex helemaal niet is. Nog voor we goed en wel ingericht waren zag ik het scherm van zijn mobiele telefoon oplichten. Het was een sms van dat loeder. Ze ging hem missen dit weekend stond er, maar ze zou het gemis goedmaken maandag. Toen ik hem ermee confronteerde ontkende hij het niet eens maar vertelde doodleuk dat er genoeg van hem was voor ons allebei. Ik hoop dat zijn pik eraf rot, al is ie nog zo dik.”

Mezelf geen houding weten te geven en al helemaal geen antwoord verzinnend kunnen luister ik alleen maar terwijl Floor nog het een en ander mompelt en een fles wijn en twee glazen pakt. Ze verdeelt de fles zo ongeveer over de twee glazen en zet ze met een klap op de tafel voor me. Op mijn tegenwerpingen dat ik niet drink reageert ze dat ik me niet zo aan moet stellen. Misschien heeft ze wel gelijk, als ik haar kan troosten door het drinken van een glaasje wijn dan zal ik maar coulant zijn, morgen kan ik toch uitslapen. Vanuit de gang haalt Floor haar tassen op, pleurt ze bij de bank, neemt een slok wijn en begint erin te rommelen. Met haar glas in de ene hand haalt ze met haar andere het paarse lingeriesetje eruit en drukt het in mijn handen.

“Hou maar, dan komt het misschien nog goed terecht.” Dit lijkt me niet het moment haar tegen te spreken dus ik pak het maar aan en neem in navolging van haar een slokje wijn. Het lichte vocht bevalt me beter dan verwacht, misschien moet ik eens vaker wijn drinken, denk ik bij mezelf. In de tussentijd raast Floor maar verder over het mislukte weekend. Termen zoals beffen, pijpen, bovenop en onderop vliegen me om de oren maar dankzij de wijn krijg ik niet direct rode koontjes.

Als mijn glas leeg is en ik opsta om te gaan plassen merk ik wel dat ik behoorlijk sta te tollen op mijn benen. De koele lucht op de badkamer doet me enigszins terug helder worden. Terug beneden is Floor al begonnen aan een tweede glas en heeft voor mij er ook een ingeschonken. Ik neem me voor met dit glas wat langer te doen dan met het eerste. Floor niet, die slaat het juist nog sneller achterover. Maar na haar tweede glas valt ze eindelijk stil. Niet dat ze zich laat tegenhouden voor een derde glas, waar al een tweede fles voor nodig is. Met een plof laat ze zich tegen de rugleuning van de bank vallen en neemt nog een flinke slok. Zwijgend drinken we onze wijn op, de lege glazen zet ik in de keuken op het aanrecht. Als ik me daar omdraai staat Floor achter me. Ik heb haar helemaal niet aan horen komen.

“Bente”, fluistert ze, en voor ik snap wat er gebeurd drukt ze haar lippen op de mijne.

Compleet overrompeld sta ik daar maar, met mijn handen langs mijn zij. Net op het moment dat ik héél misschien overweeg de kus te beantwoorden trekt Floor zich terug en rent huilend de kamer uit.

Pas nadat ik uit mijn verstarring ben ontwaakt, misschien wel minuten later ga ik achter haar aan. Met mijn knokkels klop ik twee keer op haar slaapkamerdeur maar krijg geen gehoor. Het lijkt me verstandig haar nu niet te pushen. Na het poetsen van mijn tanden en het aantrekken van een schone slip besluit ik het paarse setje toch maar in mijn ondergoed-la te leggen. Tussen de louter huidkleurige en witte attributen steekt het behoorlijk af en ik vraag me hartgrondig af of ik het niet gewoon weg zal gooien. Nog geen besluit erover nemend kruip ik ook onder de wol. In de kamer naast me hoor ik Floor zachtjes snikken en wil het liefst naar haar toe gaan om haar te troosten.

De volgende ochtend, als ik dankzij de wijn pas tegen half tien uit bed kom blijft Floor al weg te zijn. De rest van het weekend vraag ik me af waar ze is maar ze reageert niet op mijn sms’jes of oproepen. Niet dat ik al teveel aandring, ze heeft meer dan recht op haar eigen leven.

Als ik bij terugkomst van Ben een kus van hem krijg denk ik toch meer aan Floor dan dat ik blij ben hem te zien. Ben heeft zijn eigen kamer verderop in de stad maar de laatste tijd wonen we meer samen eigenlijk, of misschien ben ik zijn huisvrouw, dat kan ook. De week kabbelt voort tot woensdagavond, Ben heeft heel de avond college en gaat tegen zijn gewoonte in daarna naar zijn eigen kamer.

De deur gaat langzaam open. Alsof ze doodsbang is komt Floor binnen. Ze mompelt een vaag hallo maar kijkt me niet aan. Als ze de tijd wil kan ze die krijgen van me. Ik ga op de bank zitten en kijk tv. Na ruim een uur komt Floor toch bij me zitten met een bakje thee.

“Bente, het spijt me. Ik had je nooit mogen kussen omdat ik verdrietig en dronken was.” Ik zou willen zeggen het niet geeft, dat het prima is, maar eigenlijk wil ik zeggen dat ze een gevoelige snaar bij me geraakt heeft en ik er nog een, of meer zou willen. Maar iets in me, waarschijnlijk mijn conservatieve opvoeding weerhoudt me ervan. Ik besluit te zeggen dat het echt niet erg is en dat ik hoop dat ze getroost is. Hierna schenk ik twee glazen wijn in die we stilzwijgend opdrinken. Maar het is wel een tevreden stilzwijgen.

Als ik later die avond in bed lig daalt mijn hand als vanzelf af naar de zone tussen mijn benen. Voor het gemak gooi ik mijn slip eerst uit en ga op mijn rug liggen. De aanraking tussen mijn benen voelt direct prettig aan. Ik kan me niet herinneren mezelf ooit gevingerd te hebben. Slechts een seconde sta ik stil bij het feit dat ik me al een week niet geschoren heb waardoor mijn bruine schaamhaar prikt onder mijn vingers. Morgen iets aan doen, denk ik nog.

Mijn wijsvinger zoekt verder zijn weg tot hij een plekje vindt wat een tinteling door mijn lijf doet vloeien. Dat moet datgene zijn wat Ben nog nooit ontdekt heeft, als hij er al naar gezocht heeft. Eerst zacht maar al snel harder draait mijn wijsvinger rondjes over mijn klitje. Ik voel hoe mijn vinger natter en natter word. Een zachte kreun ontsnapt aan mijn mond, het klinkt me als muziek in de oren maar met Floor in de kamer naast me realiseer ik me dat ik zachtjes moet doen. Iets wat bijzonder moeilijk blijkt wanneer ik twee vingers tussen mijn schaamlippen door mijn vagina in laat glijden. Niet dat dit slecht voelt maar de beroering op mijn clitoris voelde toch beter dus ik verplaats mijn aandacht terug daarnaartoe. Met twee vingers blijf ik rondjes draaien tot het orgasme misschien wel een minuut lang bezit neemt van mijn lichaam. Uitgeput en voldaan zoals ik nog niet eerder meegemaakt heb blijf ik naakt liggen en vloei van het orgasme over in een droomloze slaap.

De volgende ochtend voeg ik de daad bij het woord en scheer me vakkundig kaal. Gisteravond mag dan misschien de eerste keer zijn dat ik mezelf gevingerd heb, het zal zeker niet de laatste keer zijn. Het begint me nu te dagen wat ik tot nu toe gemist heb. Op mijn mobiele telefoon komt een sms binnen. Zal wel van Floor zijn, die is al naar college maar zal haar brood wel vergeten zijn.

Tot mijn verrassing is het van Ben: -lessen vallen uit, ik kom zo ff langs-.

Romantisch als altijd denk ik nog maar ik verwelkom de kans die het me biedt. Vanuit mijn la pak ik het paarse setje. De bh past prima, schijnbaar hebben Floor en ik dezelfde cup-maat. Met de string sta ik nogal even in mijn handen voor ik hem aantrek. Normaliter draag ik niet anders dan witte of huidkleurige slips van Sloggi. Oké, ik weet dat ze niet het meest charmant zijn maar ze zitten vooral goed, verder kan het me niet echt schelen eigenlijk.

Strakker dan ik gewend ben zit de band van de string om mijn heupen maar ik moet zeggen dat het niet vervelend aanvoelt, evenmin het kant tussen mijn billen. Eigenlijk voelt het niet veel anders dan een slip. Maar ik moet toegeven, ik zie er beter uit hierin.

De bel gaat, snel schiet ik in mijn badjas en doe open voor Ben. Hij kijkt wel even raar op dat ik nog niet aangekleed bent maar zegt verder niks. Ik glimlach naar hem en loop naar boven. Als hij hierover al verbaasd is laat hij niks merken maar volgt me zwijgend.

Op de slaapkamer doe ik de deur achter hem dicht en laat de badjas van mijn schouders afglijden. Zijn reactie is allesbehalve wat ik verwacht had.

“Doe uit”, snauwt hij.

“Niet mooi?”, is het enige wat ik uit kan brengen?

“Je bent toch geen slet? Kleed je eigen zedelijk, dit kan echt niet!” Totaal overdonderd door zijn reactie ga ik me inderdaad omkleden. Nog voor ik van de badkamer af ben is Ben al weg. Van het paarse lingeriesetje is niks meer te bekennen.

Niet goed wetend wat te doen probeer ik nog maar wat huiswerk te maken maar kan me slecht concentreren. Iets wat Floor oppikt als ze thuiskomt. Zeker nadat ik een sms van Ben krijg dat hij de rest van de week vrij is maar al naar huis vertrekt.

Het huilen staat me inderdaad nader het lachen maar wil en kan het verhaal nog niet vertellen. Floor schenkt een glas witte wijn voor me in en deelt me mee dat we die avond op stap gaan.

“Kan je lekker de heupjes losgooien in mijn lingerie”, knipoogt ze.

“Dat heeft Ben weggegooid”, mompel ik oprecht beteuterd.

“Ach, je hebt vast wel wat anders”, zegt ze, niet doorhebbend hoe mis ze is.

Toch sta ik een uur later voor de spiegel, gekleed in een zwarte spijkerbroek met witte blouse, volgens mij behoorlijk oké maar Floor is het er niet mee eens. Van haar krijg ik een rokje tot net boven de knie en een truitje met pailletten van goud. Allstars geven mijn look een speels tintje.

Floor heeft haar leren broek weer aan en draagt wel een blouse, zij het met diep decolleté. Geheel tegen mijn gewoonte in laat ik me opmaken door Floor. Ik ben niet zo van de make-up, vindt Ben ook niet mooi. Maar vanavond heb ik schijt aan Ben en ga me laten leiden door mijn eigen instincten en verlangens.

Het is al donker als we door de stad lopen, ik heb geen idee in welke kroeg we moeten zijn maar Floor weet de weg. Ze voert me door enkele straatjes tot we bij een disco staan met de naam: The Joker.

“Hier kun je lekker jezelf zijn zonder dat iemand oordeelt.” De opmerking van Floor doet een rilling over mijn rug lopen, waarom weet ik niet.

Binnen is de lucht rokerig maar ik zie direct wat Floor bedoeld. Allerlei mensen, van net achttien tot gepensioneerd vormen de clientèle van The Joker. Er lopen mensen verkleed in dierenpakken, ik zie politieagenten maar het is vooral leer wat de boventoon voert. Floor bestelt een shotje voor ons allebei. Ik kijk de omgeving nog een beetje timide af, verbaasd over het uitgelaten gedrag van de mensen om me heen. Maar tot mijn verrassing stoot het me niet af, het trekt me juist aan. Na nog meer van dezelfde shotjes laat ik me meevoeren op de opzwepende muziek en begin met Floor te dansen.

Gedreven door de alcohol, de muziek en de warmte schuifel ik al snel dichter naar Floor toe. Zo nu en dan botsen we tegen elkaar aan, iets wat ik zeker niet uit de weg gaan.

Na nog twee glazen trek ik de stoute schoenen aan en pak ongegeneerd Floor op de bek. Alsof ze het verwacht had zoent ze me terug. Haar tong glijdt nat en warm mijn mond in, haar handen omvatten mijn billen door mijn rokje heen en ze trekt me tegen zich aan. Alsof de dj erop gewacht heeft gaat de muziek sneller, gevolgd door onze bewegingen. Floor zet haar been tussen de mijne, gedwee doe ik ze een stukje uit elkaar. Ik schrik toch wel als ze haar been nog verder omhoog schuift. Maar het is donker en ik dronken dus ik laat me gaan. Ik druk mijn kruis tegen Floor ‘s been en laat me nat worden. Ons kussen wordt intenser en er komt iets dierlijks in me naar boven. Terugdenkend aan de vorige avond besef ik dat ik meer wil, ik ben ontwaakt. Het kan me niet schelen dat iemand ons misschien ziet. Ik pak Floor ‘s hand en druk die onder mijn rokje. Zonder aarzeling begint ze me daar te masseren en volgens mij ben ik direct nóg natter dan gisteren.

“En dit is maar een voorproefje, wacht maar tot we thuis zijn”, fluistert ze in mijn oor. Maar ik wil nog niet naar huis, niet voordat ik gekomen ben. Iets wat helemaal niet meer lang duurt. Tussen al die mensen kom ik klaar en ik zak bijna in elkaar van pure lust.

We weten wat we van elkaar willen. Ik sleur Floor mee aan haar hand naar buiten en als in een roes beleef ik de voettocht naar huis. Wild kussend komen we boven aan, daar gooi ik Floor ‘s kleren uit tot ze alleen haar ondergoed nog aan heeft. Het blijkt een prachtige licht doorschijnende zwarte body te zijn die haar borsten mooi uit laat komen. Met mijn tong in haar mond laat ik mijn handen over haar heupen gaan en pak haar billen vast. Ik kan haast niet wachten om haar te verlossen uit haar laatste kledingstuk. De hoog uitgesneden achterkant bedekt nog de helft van haar billen, iets wat me mateloos frustreert nu. Dan is het aan Floor om mij te ontdoen van mijn truitje en rokje. Als Floor de simpele witte bh en grote slip ziet die ik aanheb stopt ze en trekt haar wenkbrauwen op.

“Ik heb niks anders”, stamel ik.

“Morgen shoppen”, zegt ze blij alvorens haar tong weer in mijn mond te stoppen.

Floor laat zich achterover op bed vallen en trekt me met zich mee. Waren onze kussen eerder nog wild en onstuimig, nu zijn ons beider houdingen veranderd naar zacht en sensueel. Verstrengeld in elkaars armen dansen onze lippen een dans nog vuriger dan de tango. Als vanzelf reizen mijn handen over Floor ‘s lichaam. Haar heupen, haar dijen, haar benen, haar borsten en billen, alles word door mij bevoeld en gekneed. Onderwijl doet ze bij mij hetzelfde. Normaal ben ik niet zo van de ruige termen maar nu kan ik niet anders zeggen dan: ik ben bloedgeil met een kletsnatte poes.

Maar dan doet Floor iets wat voor mij alle romantiek doet verbleken, ze stelt een simpele vraag.

“Wil je me likken?”

Ze merkt aan me dat er iets mis is, ik lig namelijk als bevroren in haar armen.

“Wat is er, doe ik het niet goed?” Vraagt Floor onzeker.

“Ik zou wel willen”, zeg ik.

“Maar?” Zegt Floor.

“Ik ben bang dat ik het niet goed doe, dat ik je niet kan laten genieten”, gooi ik mijn angst er in één keer uit.

“Doe gewoon bij mij wat Ben bij jou doet”, ongewild maakt ze de zaak nog veel erger, iets wat zich laat raden door mijn gegeneerde blik.

“Ik snap het al”, meewarig schud Floor haar hoofd.

Floor zucht, kruipt bovenop me en pakt mijn hoofd in haar beide handen. “Ik wil jou, Bente. Ik wil met jou vrijen tot ik zo nat ben dat ik uitdrogingsverschijnselen ervan heb. Wat je ook met me doet, of niet met doet is van secundair belang, wat echt van belang is, waar alles tussen ons mee staat of valt is dat je niks doet wat je niet wil. Dat is alles wat ik van je vraag Bente, dat je jezelf bent en alleen dingen doet waar je je fijn bij voelt.”

Deze woorden stellen me enigszins gerust. Het is namelijk ook niet dat ik Floor geen orale verwennerij wil geven maar iets in me houd me tegen. Ik ben dan ook zeer dankbaar als Floor zegt.

“Zal ik anders eerst gaan.” Haar grijns is het laatste wat ik nodig heb om over de schreef te gaan. Ik laat me uit mijn comfort-zone trekken en knik naar haar. Daarna duurt het nog ongeveer één seconde voordat mijn bh op de grond ligt. Floor zit op handen en knieën over me heen. De hoog uitgesneden achterkant van haar body geeft een mooi zicht op tenminste de helft van haar billen. De doorschijnende mesh achterkant gunt me een blik op haar rug en schouders.

Liefkozend sabbelt Floor eerst op de ene tepel en vervolgens de andere. Haar aanrakingen op mijn donkerbruine knopjes zijn lief en laten me zuchten van genot. Kussend – en behoorlijk langzamer dan me lief is – zakt Floor af naar beneden, tot aan de rand van mijn slip. Daar aangekomen steekt ze het puntje van haar tong uit waarmee ze langs de elastieken band gaat en langs mijn benen afdaalt. Haar blik vangt de mijne terwijl ze afdaalt tot aan mijn voeten.

Elke teen krijgt zijn eigen liefkozing, de grote wordt zelfs even door Floor in de mond genomen en op gesabbeld. Terwijl haar handen mijn andere been masseren. En plots, terwijl ik het niet verwacht pak Floor mijn witte slip tussen haar vingers en rukt er een daverend gat in waarna ze direct op mijn vagina duikt. Ze duwt haar tong tussen mijn schaamlippen en trekt me stevig tegen haar gezicht aan. Ik schrik zo erg dat ik nú al bijna een orgasme beleef in Floor ‘s gezicht. Maar gelukkig blijft datgene wat ik bij Ben zo mis nog even uit. Floor neemt meer afstand maar houdt haar tong tussen mijn lipjes. Van onder tot boven gaat ze ermee op en neer. De flarden van mijn slip hangen tussen mijn dijen langs haar gezicht. Heel even vraag ik me af of mijn vagina toch smaakt naar haar zin maar de gretigheid die Floor aan de dag legt neemt mijn twijfel al snel weg. Floor wurmt haar handen onder mijn billen en houd me op die manier stevig vast. Mijn geopende schaamlippen geven Floor een duidelijke visie op mijn clitoris, iets waar Floor gretig gebruik van maakt door er bijna wanhopig op te sabbelen. Dankzij deze aanpak houd ik het niet meer. In een roze wolk van vaginaal vocht die ik zo ongeveer uit mijn vagina voel stromen kom ik klaar zoals ik nog nooit gekomen ben. Ik verpletter Floor ‘s gezicht zowat tussen mijn benen terwijl ik naschok. Dit orgasme helpt me echt over de brug.

Wat ik net gekregen heb wil ik ook geven. Ik duw Floor van me af en leg haar op haar rug. Centimeter voor centimeter stroop ik de body van haar lijf, elk vrijgekomen plekje verdient een kusje van me. Ik ga verder tot ze poedelnaakt is. Ik aarzel nog slechts even en duw dan haar benen zacht uit elkaar. Langzaam maar zelfverzekerd laat ik mijn hoofd zakken tot op het punt dat Floor een wijsvinger tegen mijn neus aanduwt.

“Alleen als jij ook wil”, zegt ze.

Gretig knik ik, duw haar hand weg en steek mijn tong uit. Met een brede tong maak ik een lange haal over haar lippen. De smaak van Floor ‘s vocht voelt extatisch in mijn mond. Deze avond voelt zoveel beter dan alle avonden met Ben samen. Floor ligt met opgetrokken benen, mijn handen om haar bovenbenen geklemd. Met draaiend hoofd en een tong als een tornado doe ik alles wat in mijn macht ligt om deze vrouw naar een hoogtepunt te brengen. Floor is expressionistischer dan ik, iets wat doorklinkt in haar aanmoedigingen en liefkozingen. Termen als: “Shit Bente”, en “Fuck ja!” Vliegen me om de oren. Floor komt dan ook makkelijker dan ik. Ik merk het aan het samentrekken van haar benen en het extra vocht wat tussen haar lippen uitkomt.

“Vond je het fijn, wat ik met je vagina deed?” Vraag ik zelfs nog naïef.

“Waar ik vandaan kom noemen ze dat een poes”, zegt ze voor ze een kus op mijn lippen drukt en haar armen om me heen slaat. Ik snap de vergelijking niet maar laat me meegaan in de wondere wereld van fijne seks.

Ik snap wel dat een deel van deze euforie komt doordat ik behoorlijk dronken ben maar kan me niet voorstellen dat ik nuchter anders zou willen.

“Ga je mee douchen?”, zegt Floor, me al meesleurend naar de badkamer.

Nog voor ik antwoord gegeven heb staan we heerlijk onder een stroom warm water te douchen en te zoenen. Als vanzelf dwalen onze handen af naar de roze pareltjes op onze ‘poezen’. Vingerend en kussend bereiken we beiden, bijna gelijktijdig ons tweede orgasme waarna we nog lang in elkaars omhelzing onder het warme water blijven zitten. Na wat wel een godzalig uur lijkt drogen we elkaar af. Door een combinatie van teveel alcohol en geweldige seks sta ik toch wat wankel op mijn benen.

Toch kruip ik naakt bij Floor in bed en laat me langzaam wegzakken in een heerlijke slaap. Het laatste wat ik hoor voordat ik inslaap is Floor die fluistert.

“En dit is pas de eerste stap.”

Lidnaë

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

2 reacties op “Floor & Bente 1.3”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *