Rollenspel

()

Wij zijn al iets meer dan 8 jaar een gelukkig stel. Ik was 45 toen ik mijn man leerde kennen. Ik woonde en werkte in Den Haag en had het eigenlijk prima naar mijn zin. Via een site kwam ik in contact met Peter en intussen wonen we vijf jaar samen.

Ik heb een leuke baan in een ziekenhuis in de buurt en ik heb veel voldoening in mijn werk.

Peter heeft een eigen bedrijf voor coachen en interim counseling management en omdat de economie op het moment zo rustig is, heeft hij eigenlijk een relax baan. Hij regelt daarnaast ook alles in huis zodat we, wanneer we samen een weekend zonder onze kinderen hebben, ook veel tijd voor elkaar hebben.

Ons seksleven was altijd super, maar het laatste jaar vind Peter het soms ook niet spannend genoeg, zegt hij. En dat terwijl we naar mijn mening behoorlijk veel experimenteren. We zijn echt geen stel dat alleen maar even gaat neuken en dan weer door gaat.

Regelmatig doen we verrassende rollenspelletjes in de SM sfeer. Dan weten we elkaar helemaal op te geilen. Soms weet ik echt niet meer dat we een rollenspel aan het doen zijn. Ik merk het dan aan de manier hoe hij tegen me doet, of soms aan zijn kleding. Ook gebruiken we veel speeltjes en bondagespulletjes.

Onze nachtkastjes liggen vol met dingetjes die we meestal op internet hebben gekocht. Vibrators, films, een strap-on, boeien enzovoorts… Aan middelen dus geen gebrek.

Vaak schrijft Peter een opwindend fantasieverhaal en dat voeren we soms wel en soms niet uit. Vooral wanneer het over een beetje Dominatrixntie en onderdanigheid gaat weet ik me al snel verleid maar wanneer Peter’s fantasieën weer eens gaan over het betrekken van anderen in ons liefdesspel, vind ik het minder.

Het idee om het met anderen te doen kan ik niet handelen en zeker niet de gedachte dat Peter het met andere vrouwen doet, maakt me gewoon een beetje angstig. (Ik kan het weten, want hij heeft al een keer in het geheim met een andere vrouw heel kort iets gehad en het maakte me erg onzeker en verdrietig.)

Terwijl Peter op zijn beurt graag eens een keer een trio met een extra man en/of een extra vrouw zou willen ervaren of gewoon de ruimte zou willen hebben om lust met anderen te delen. Gelukkig kunnen we het er wel over hebben en kan ik zonder dat het tot allerlei verwijten leidt mijn gedachten uitspreken en mijn wensen aangeven.

Deze keer wist mijn vriend me wel erg goed te verrassen. Ik had een dag met vriendinnen gehad en we hadden samen van een heerlijke dag genoten. En tot slot gegeten in een mooi restaurant. Kortom, een topdag.

Peter was thuis aan het werk geweest want hij moest een presentatie verzorgen en de zaterdag had hij gebruikt om de PowerPoint plaatjes te maken die hij wilde gebruiken. Een paar keer had hij mij berichtjes gestuurd: “Geniet je liefje?” en: “Weet je nog mijn laatste verhaaltje?” en “vanavond een spel?” en als laatste: “Hou je nog wat energie over? SMS even als je naar huis komt!”

Meestal heb ik dan gelijk zin in seks met mijn lief. Een SMS is dan genoeg om me op te warmen. Dan weet ik dat hij op mij wacht. Zo was het ook vandaag.

Ik kwam thuis en voelde al een tijdje geile spanning opkomen. Ik was benieuwd wat hij voor me in petto had. Snel opende ik de voordeur. Ik hing mijn jas op terwijl ik riep dat ik thuis was. Ik kreeg geen respons. Plotseling wist ik het. Hij wilde dat ik hem ging zoeken. Ik liep naar de huiskamer. Daar was niets. Ik bleef telkens hallo roepen. Ik deed mijn blouse uit. De keuken was net zo onbemand als de huiskamer. Ik liet er mijn rok achter. Hij moest dus in de slaapkamer zijn. Er was ook nog een kans dat hij weg was, en ja hoor.

Op dat moment kwam er een SMS binnen: “kleed je zo geil en streng mogelijk en kom naar dit adres.”

Ik ging naar de slaapkamer en deed lekker alles uit wat ik aan had. Toen, koos ik rustig een zwart leren slipje en het leren corselet. Kousen met jarretelletjes vastgemaakt aan de body, zilveren laarsjes, een zwart jasje en kort zwart rokje. Ik kon gaan. O nee, nog niet, ik overdreef lekker mijn lippenstift en ook de rest een beetje te veel. Net een echt SM hoertje. Daarover, een leren jas en ik reed naar het opgegeven adres.

Onderweg kreeg ik nog een SMS je van Peter met alleen een nummer. Wat kon dat betekenen? Ik dacht ik na over zijn laatste verhaal…zou hij het dominatrix verhaal bedoelen waarin hij ondergeschikt was en zelfs in dienst kleding voor mij had moeten verschijnen? Ik rilde bij de gedachte en kon dat eigenlijk niet geloven.

Ik kwam bij het opgegeven adres en zag dat het een statig gebouw was. Een hotel! Het nummer was nu ook duidelijk, een kamernummer dus. Ik stapte naar binnen en liep zo nonchalant mogelijk door…oef…niemand sprak me aan…gelukkig maar. Ik liep naar het opgegeven kamernummer en zag dat de deur op een kiertje stond. Ik liep naar binnen en zag Peter.

Hij zag er verrassend uit. In het uniform van een dienstmeisje en zwarte kousen wachtte hij me berouwvol op. Hij keek me aan en zei dat hij straf nodig had. Even keek ik hem verbaasd aan. Het rollenspel snapte ik gelijk al, maar ik begreep niet waarom hij straf nodig had. Ondeugend keek hij me aan. Toen bekende dat hij al stiekem met zichzelf gespeeld had. Ik liep naar de bank en beval hem te komen. Ik had ondertussen gezien dat er allerlei nieuwe attributen op het bed lagen, waaronder een nieuwe brede klapzweep en een grotere strap-on in een leren broekje. Wow!

Hij had er wel werk van gemaakt.

“Hier komen,” commandeerde ik hem en hij liep naar me toe. Ik nam de nieuwe tepelklemmen van het bed en zette ze meedogenloos op zijn tepels. Hauw… kreunde Peter. Ik reageerde niet op zijn kreun, integendeel.

“Bukken en jurkje omhoog”zei ik zo bars mogelijk. Hij bukte over de rugleuning van de bank, trok het jurkje naar boven en toonde mij zo zijn blote achterwerk. Hij had gelukkig geen slipje aan. Zijn harde gespierde billen waren prachtig, vond ik. Hij keek even ondeugend op en zei dat ik niet te lang moest wachten. Ik pakte zonder er bij stil te staan de klapzweep en met de vlakke kant begon ik op zijn billen te slaan. Elke slag werd door hem voorzien van een kreun. Dat was geilen, ik begon harder te slaan. Zijn pik groeide bij elke slag. Blijkbaar genoot hij er van. Ik besloot om deze opdracht wat harder te maken. Zwaaiend haalde ik nu wat verder uit en liet de leren zweep neerpetsen op zijn billen. Toen hij de eerste tik voelde, gaf hij een diepe kreun. Ik trok me er niets van aan. Geil als ik was, begon ik wat harder te slaan.

Zijn billen kleurden zacht lichtrood. Toen ze echt rood waren, legde ik de zweep weg. Ik ging even met mijn vlakke hand over zijn billen. Langzaam zakte ik naar zijn lul. Ik zei tegen mijn geile dondersteen dat ik iets ging doen. Hij stond recht en ik liet hem voorover buigen over de tafel. Zijn zware zak en op en neer deinende pik maakten mij gek. Ik beval hem met twee weken onthouding als straf, zo te blijven staan.

Heupwiegend gleed ik voor zijn geile ogen door de kamer. Uitdagend ging ik voor hem staan en streelde mijn natte kut terwijl hij keek. Het schokkende rechtop komen van zijn pik maakte mij hm… Ik ging achter hem staan. Ik speelde met één hand langzaam maar gestaag met zijn lul en ballen. Ik trok een klaar liggende latex handschoen aan en ik druppelde glijmiddel op mijn vinger en streelde zijn kontsterretje. Geregeld liet ik glijmiddel op mijn vinger druipen en drong bijna ongemerkt zijn kontgaatje in.

Kreunend van genot kwam zijn kont mijn vinger tegemoet. Met nog wat smeermiddel gleed ook een tweede vinger binnen. Door het vinger- neuken van zijn kontgaatje kon ik ongemerkt zijn lul even laten rusten. Ik liet Peter voorover op het bed knielen, maakte zoals in het laatste verhaal een zachte halsband vast om zijn nek en deed hem polsboeien om. Die klikte ik aan zijn halsband vast, zodat zijn armen nu hulpeloos waren.

Ik vond het een machtig gevoel en toch ook wel een geil gezicht, mijn sterke en stoere lover nu hulpeloos en aan mij overgeleverd in een dienstmeisjes uniform.

Ik pakte de leren slip en deed hem aan met de pik die eruit stak in de aanslag. Eventjes doopte ik de kunstpik in het glijmiddelen toen zowel pikkemans als zijn kontgaatje nog een keer flink gesmeerd waren haalde ik mijn vingers weg.

Even jammerde hij om meer, maar toen voelde hij wat er aan kwam. Hij schrok even en spande zijn spieren aan, besefte wat er aan kwam en ontspande zich toen volledig waardoor ik met mijn pik slechts eventjes moeite had om door te dringen.

De zwarte geweldenaar schoof langzaam; eerst de eikel die een beetje dikker  was naar binnen en daarna gelijk tot het einde in zijn kont. Toen begon ik hem te neuken. Hij kreunde. Voor mij was het alsof hij een echte geile vrouw was die door mij voor straf werd geneukt. Het gevoel om even man te zijn werd nu benaderd. Heerlijk!

Mijn vingers stopte ik nu lekker in mijn kutje en iedere keer ik in hem stootte duwde ik ook mijn vingers in mij. Deze heerlijke neukbeurt bracht ons alle twee in extase. Mijn vent leek echt een geil willoos wijf en ik voelde mijzelf een macho, neukend en pompend in een geile kut. Ik hield het niet meer. Deze geile scene werd ons te veel. Hij kreunde dat hij het zo geil vond dat zijn meesteres zijn kont neukte en spoot, toen ik zijn lul vastpakte en aftrok, zijn sperma op het bed.

Toen zijn pik uitgespoten was beval ik hem het zo veel mogelijk op te likken. En terwijl ik hem zo bezig zag vingerde ik mezelf heftig waardoor ik sidderend op mijn benen klaarkwam. We eindigden samen op het bed waar we uitgeput eventjes zijn ingedut.

Ik werd wakker en had even geen idee waar ik was zo ver was ik heen geweest. Langzaam kwam ik bij mijn positieven en toen wist ik het weer. Ik gloeide nog helemaal na zó geil had ik me gevoeld. Ik stootte mijn liefje aan en zei, nog steeds op een barse toon.

“Ik heb dorst en honger, voedt me en geef me iets te drinken”. Peter keek me aan en zag dat het rollenspel nog niet voorbij was. Ik zag iets in zijn ogen en wist, “op deze manier is het wél spannend voor ons allebei.”

Hij genoot van het spel en dat verbaasde me eigenlijk een beetje. Als je Peter kent, denk je dat onderdanig zijn echt niets voor hem is; terwijl hij wel graag anderen verwent, dat dan weer wel.

Peter had hier kennelijk op gerekend. Ik maakte zijn polsen los en hij stond op en liep naar de hoek waar de ijskast stond. Hij haalde een fles champagne tevoorschijn en schonk een glas voor me in. Hij kwam naar me toe. Het zag er nog aandoenlijk uit in zijn outfit, hij had nog steeds het jurkje en de kousen aan. Ik nam het glas aan en zei, “ga op de grond zitten.” Dat deed hij en ik trok mijn slipje opzij. Ik zag hem kijken, waarop ik mijn benen opende zodat mijn lipjes een beetje open stonden en commandeerde, “zacht likken! Nu!”.

Peter gehoorzaamde me en begon me nu heerlijk en heel zachtjes tussen mijn lipjes te likken.

“Drink” zei ik terwijl ik hem mijn glas voorhield. Hij dronk een slok champagne en toen commandeerde ik weer, “lik nu weer”en hij begon gehoorzaam te likken.

De champagne bruiste heerlijk tussen mijn lipjes en rondom mijn klitje en ik genoot van de macht die ik op dat moment had. “Drink!” Zei ik weer en ik zag dat Peter nu een slok nam en hem niet doorslikte. “Lik” was het volgende commando en ik voelde nu nog meer prikkelingen tussen mijn lipjes en mijn lijf werd er helemaal opgewonden van.

Toen ik het niet meer uithield zei ik, “jurk uit nu.”

Peter gehoorzaamde snel en terwijl hij zich uitkleedde ging ik met gespreide benen op het bed liggen.

“Neuk me nu!” commandeerde ik en Peter kwam tussen mijn benen liggen.

Ik zag aan zijn blik dat hij genoot van mijn hoerige kleding, het corselet had ik nog steeds aan en de geile kousen en schoentjes ook nog steeds. Hij kwam tussen mijn benen liggen en deed een ring om zijn pik. Hij was nu wel stijf en opgewonden van mij geworden. Heerlijk voelde het. Langzaam duwde hij zijn pik in mijn door het likken en spelen drijfnat geworden kutje en begon me zacht te neuken. Heerlijk dichtbij en warm voelde het en hij voerde het tempo langzaam op. Ik begon te zuchten en te kreunen en hoorde dat mijn lief ook opgewonden was. Hij fluisterde allerlei dingen in mijn oor. “Zo goed meesters? Zal ik je neuken? Kom hier dan teefje. Ik dek je als een loops wijfje. Ik spuit je dadelijk vol en jij knijp met je kutje in mijn pik teefje.”

Ik vond het allemaal heerlijk zolang hij maar zo intiem en intensief met me bezig was. We stuwden ons op naar een punt dat we niet meer terug konden, al zouden we willen. Ik kwam neukend en trillend klaar en voelde Peter diep in me stoten. Hij hijgde plotseling en stootte diep in mijn kutje. Ik verstarde en ik voelde hem ook verstarren. Toen voelde ik zijn pik samentrekken en het zaad in mijn lijf stoten. Heerlijk was het, zo wilde ik hem hebben.

We vielen tegen elkaar liggend in slaap en gaven elkaar nog een heerlijke zoen voordat we langzaam in het niemandsland weg dreven.

De volgende ochtend werd ik wakker gemaakt door mijn lief.

“Kom we gaan ontbijten” zei hij zacht en lief tegen me. We genoten van een heerlijk rustig en luxe ontbijt met alles wat we maar wilden.

Na het ontbijt vroeg Peter, “lekker naar huis of lekker naar de sauna?”

Ik wist het wel, ik wilde met mijn lief de hele dag in de warmte en het ontspannende water zijn, dus we vertrokken naar onze sauna.

Kanjer

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *